4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Σερβία - Αζερμπαϊτζάν

Προϊστορία

12/10/2021 ΣερβίαΑζερμπαϊτζάν 3 - 1
30/3/2021 ΑζερμπαϊτζάνΣερβία 1 - 2
7/6/2015 ΣερβίαΑζερμπαϊτζάν 4 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 19,027 99.0%
X
€ 123 0.6%
2
€ 72 0.4%
Over
€ 29 15.6%
Under
€ 158 84.4%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τρίτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

119 ψήφοι:

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stadion Rajko Mitic
  • Χωρητικότητα: 55538
  • Θεατές: 5890
Θα προφυλάξει παίκτες ο Στοίκοβιτς

Θα προφυλάξει παίκτες ο Στοίκοβιτς

Η Σερβία, που με τη νίκη επί του Λουξεμβούργου «κλείδωσε» σε μεγάλο βαθμό την δυάδα και πέρασε προσωρινά στην κορυφή του ομίλου, θέλει μόνο τη νίκη κόντρα στο Αζερμπαϊτζάν ώστε τον Νοέμβριο να παίξει τα… ρέστα της για την πρωτιά στην Πορτογαλία.

ΣΕΡΒΙΑ

Κέρδισε με το δύσκολο 1-0 το Λουξεμβούργο εκτός έδρας και «κλείδωσε» σε μεγάλο βαθμό την παρουσία στην πρώτη δυάδα του ομίλου. Δεν έβγαλε μάτια με την εμφάνιση της και ζορίστηκε αρκετά από τους γηπεδούχους, σε ένα ματς που δεν είχε τις πολλές μεγάλες φάσεις, όμως βρήκε τη λύση στο 68’ με τον Βλάχοβιτς. Στη συνέχεια έκανε σωστή διαχείριση και προς το φινάλε έφτασε κοντά σε ένα δεύτερο τέρμα.

Παραμένει αήττητη με ρεκόρ 4-2-0 και εκμεταλλευόμενη το ρεπό της Πορτογαλίας, την προσπέρασε με +1 στην κορυφή, έχοντας όμως παιχνίδι λιγότερο. Η ίδια έχει ρεπό την επόμενη αγωνιστική (προτελευταία) και θα ακολουθήσει το μεγάλο παιχνίδι του Νοεμβρίου με την Πορτογαλία στη Λισαβόνα, που ενδεχομένως θα κρίνει την πρωτιά.

«Το Αζερμπαϊτζάν είναι ομάδα που μπορεί να μας δημιουργήσει προβλήματα. Δεν θα είναι εύκολο. Αντιμετωπίζουμε σοβαρά το παιχνίδι, είναι ένα από τα πιο σημαντικά στον όμιλο», δήλωσε ο τεχνικός της, Στοίκοβιτς.

Αγωνιστικά Νέα: Συμπλήρωσαν κάρτες ο νεαρός στόπερ Πάβλοβιτς (Μονακό) και ο επιθετικός χαφ Τζούρισιτς (Σασουόλο), ενώ παραμένει τραυματίας ο στόπερ Μιλένκοβιτς (Φιορεντίνα). Στο όριο καρτών ο βασικός φορ Μίτροβιτς, ο βασικός επιθετικός χαφ Τάντιτς και ο βασικός αμυντικός μέσος Γκούντελι και όπως αναφέρουν τα σερβικά Μέσα, ο Στοίκοβιτς σκέφτεται να μην τους ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα ώστε να μην ρισκάρει μια ενδεχόμενη κίτρινη που δεν θα τους επιτρέψει να παίξουν κόντρα στην Πορτογαλία.

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Ραΐκοβιτς (Ρεμς), Μάρκο Ντμίτροβιτς (Σεβίλλη), Μίλε Σβίλαρ
(Μπενφίκα)

Αμυντικοί: Μιλένκοβιτς (Φιορεντίνα), Νάστασιτς (Φιορεντίνα), Μίτροβιτς (Χετάφε), Μλαντένοβιτς (Λέγκια), Πάβλοβιτς (Μονακό), Βελίκοβιτς (Βέρντερ Βρέμης), Ρίστιτς (Μονπελιέ), Σπάιτς(Κράσνονταρ)

Μέσοι: Τάντιτς (Άγιαξ), Γκουντέλι (Σεβίλλη), Κόστιτς (Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Τζούριτσιτς (Σασουόλο), Μακσίμοβιτς (Χετάφε), Ράντονιτς (Μπενφίκα), Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς (Λάτσιο), Λούκιτς (Τορίνο), Ζίβκοβιτς (ΠΑΟΚ), Λάζοβιτς (Βερόνα), Ράτσιτς (Βαλένθια), Γκρούιτς (Πόρτο).

Επιθετικοί: Μίτροβιτς (Φούλαμ), Γιόβιτς (Ρεάλ Μαδρίτης), Βλάχοβιτς (Φιορεντίνα)ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ

Ηττήθηκε με το βαρύ 3-0 από την Ιρλανδία στην έδρα του και έμεινε στον πάτο της βαθμολογίας. Πολύ κακή εμφάνιση, δέχτηκε τα δύο από τα τρία γκολ στο πρώτο μέρος (7’, 39’) και κινδύνευσε σε αρκετές περιπτώσεις με μεγαλύτερο σκορ. Η ίδια έβγαλε αντίδραση μετά το 60’ έχοντας δοκάρι κι άλλη μια καλή στιγμή με μακρινά σουτ, όμως στο 90’ δέχτηκε και τρίτο μετά από στατική φάση.

Αποκαρδιωτική η πορεία του στον όμιλο, έχοντας μόλις ένα βαθμό σε έξι παιχνίδια (0-1-5), ενώ τα συνολικά τέρματα του είναι 3-12. Σε πολύ δύσκολη θέση ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ντε Μπιάσι ο οποίος πάντως επιμένει ότι χρειάζεται χρόνος για να χτίσει μια νέα ομάδα: «Είμαστε μια νεανική ομάδα, μπορούμε να αναμένουμε καλά αποτελέσματα από αυτά τα παιδιά στο μέλλον».

Εν όψει του σημερινού, ο Ιταλός τεχνικός δήλωσε: «Συνήθως οι ομάδες που είναι στην πρώτη θέση του ομίλου νιώθουν πίεση. Εμείς βρισκόμαστε σε μια κατάσταση στο γκρουπ που μας επιτρέπει να παίξουμε πιο άνετα. Δεν πρέπει να τους δώσουμε πολλά σουτ προς την εστία μας».

Αγωνιστικά Νέα: Γνωστή η απουσία του στόπερ Μουσταφαζάντα (Καραμπάγκ). Προανήγγειλε ορισμένες αλλαγές ο Ντε Μπιάσι.

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Μαχαμαντάλιγιεβ (Καραμπάγκ), Γιανατόβ (Ζίρα), Μπαϊράμοβ (Σαμγκαγίτ)

Αμυντικοί: Μεντβέντεβ (Καραμπάγκ), Καλιζάντε (Ζίρα), Κρίβοτσουκ (Βίσλα Πλοκ), Χουσείνοβ (Καραμπάγκ), Σαλαχλί (Κέσλα), Μπαντάλοβ (Σουμγκαγίτ), Χαγκχβέρντι (Σουμγκαγίτ), Τάσκιν (Ζίρα)

Μέσοι: Γκαράγιεβ (Καραμπάγκ), Αλασκάροβ (Μπούρσασπορ), Μαχμούντοβ (Νέφτσι), Ιμπραχίμλι (Καραμπάγκ), Σαντίκχοβ (Σουμγκαγίτ), Μουσταφαγιέβ (Σαμπάχ), Μπαϊράμοβ (Καραμπάγκ), Όζομπιτς (Καραμπάγκ)

Επιθετικοί: Σεϊντάγιεβ (Καραμπάγκ), Έμρελι (Λέγκια Βαρσοβίας), Γκορμπάνι (Σουμγκαγίτ), Νουρίγιεβ (Κόλος), Ακχμετζάντε (Μινάι)

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Σαφώς το φαβορί οι αήττητοι Σέρβοι, οι οποίοι θέλουν τη νίκη ώστε τον Νοέμβριο να παίξουν τα ρέστα τους για την πρωτιά στο ντέρμπι με την Πορτογαλία στην Λισαβόνα. Ο Στοίκοβιτς αναμένεται να προφυλάξει κάποιους βασικούς που είναι στο όριο καρτών για να μην χάσουν το ματς του Νοεμβρίου, αλλά ακόμα και έτσι οι Σέρβοι δεν αναμένεται να δυσκολευτούν κόντρα στο Αζερμπαϊτζάν που αποτελεί την απογοήτευση του ομίλου. Δεν έχει αξία προφανώς ο άσος, ανεβαίνει κάπως αν τον αναζητήσουμε από ημίχρονο.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Μουντιάλ: Προκριματικά Ευρώπης: 1η φάση: 1ος όμιλος
  1 Σερβία 8 20 6 2 0 18:9
  5 Αζερμπαϊτζάν 8 1 0 1 7 5:18
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο popov με το υψηλότερο yield +0.29% έπαιξε: 1
  • » Ο STAR1, με το υψηλότερο yield +13.51% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: Over
  • » Ο popov, με το υψηλότερο yield +1.21% στο σημείο 1 έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες