5

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ρουμανία - Αρμενία

Προϊστορία

11/10/2021 ΡουμανίαΑρμενία 1 - 0
31/3/2021 ΑρμενίαΡουμανία 3 - 2
1/9/2017 ΡουμανίαΑρμενία 1 - 0
8/10/2016 ΑρμενίαΡουμανία 0 - 5

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 109,019 75.5%
X
€ 15,078 10.4%
2
€ 20,215 14.0%
Over
€ 15,747 38.3%
Under
€ 25,359 61.7%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Δευτέρα, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

130 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Arena Nationala
  • Χωρητικότητα: 55611
  • Θεατές: 13576
«Τελικός» πρόκρισης στο Βουκουρέστι

«Τελικός» πρόκρισης στο Βουκουρέστι

Η Ρουμανία υποδέχεται την Αρμενία για την 8η αγωνιστική του 10ου ομίλου της προκριματικής φάσης της ευρωπαϊκής ζώνης για το Μουντιάλ του Κατάρ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα στη Γερμανία, ενώ οι φιλοξενούμενοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι εκτός έδρας με την Ισλανδία.

Τι ισχύει: Προκρίνεται απευθείας ο 1ος του ομίλου, ενώ ο 2oς θα παίξει στα πλέι οφ. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν κατά σειρά: 1) Διαφορά τερμάτων, 2) Καλύτερη επίθεση, 3) Μεταξύ τους παιχνίδια.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί με περιορισμένο αριθμό θεατών στις εξέδρες ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΡΟΥΜΑΝΙΑ

Γνώριζε εκ των προτέρων ότι είχε πολύ δύσκολο έργο στην προηγούμενη «στροφή». Κλήθηκε να ταξιδέψει στην έδρα της πανίσχυρης Γερμανίας. Πραγματοποίησε μία μεγάλη εμφάνιση η οποία όμως δεν αποδείχθηκε αρκετή για να τη σώσει από την ήττα (2-1). Έψαξε το γρήγορο γκολ που θα αιφνιδίαζε τα «πάντσερ» και το βρήκε στο 9’ με πανέμορφη ατομική ενέργεια και πλασέ του Χάτζι. Μάλιστα στο επόμενο λεπτό ο Πούσκας σπατάλησε ευκαιρία για δεύτερο γκολ. Αμύνθηκε εξαιρετικά μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου κι ανησύχησε μόνο σε μία περίπτωση. Στην επανάληψη είδε τους γηπεδούχους να ξεκινούν φουριόζοι και να ισοφαρίζουν στο 52’ με σουτ του Γκνάμπρι έξω από την περιοχή. Δεν παραδόθηκε εύκολα και δημιούργησε δύο καλές ευκαιρίες, τη στιγμή που οι αντίπαλοί της πάντως είχαν ανεβάσει φανερά την απόδοσή τους. Στο 81’ προδόθηκε σε μία εκτέλεση κόρνερ με τον αμαρκάρτιστο Μίλερ να σκοράρει προ κενής εστίας και να τη ρίχνει στο καναβάτσο.

Με αυτόν τον τρόπο η Ρουμανία είδε το σερί των τριών αναμετρήσεων χωρίς ήττα να σταματάει. Σε αυτό το χρονικό διάστημα είχε πανηγυρίσει δύο «τρίποντα» και είχε αναδειχθεί ισόπαλη σε μία περίπτωση. Έχει μαζέψει 10 βαθμούς και στέκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, απέχοντας όμως μόνο δύο πόντους από τη Βόρεια Μακεδονία και την προσεχή αντίπαλο Αρμενία οι οποίες συγκατοικούν στους 12. Ελπίζει βάσιμα ότι θα μπορέσει να τερματίσει εκείνη πίσω από τη Γερμανία και να ψάξει την πρόκριση στο Μουντιάλ του Κατάρ μέσω των πλέι οφ. Τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς της ολοκληρώθηκαν Under και No Goal.

Πρωτοφανή γεγονότα έλαβαν χώρα στη συνέντευξη Τύπου του προπονητή των γηπεδούχων Μιρέλ Ραντόι καθώς φώναξε έναν παίκτη του για να παραδεχθεί στους δημοσιογράφους ότι έφταιγε εκείνος για το δεύτερο γκολ της Γερμανίας! Μεταξύ άλλων επισήμανε προς τους δημοσιογράφους: «Θέλετε να καταστρέψετε παίκτες. Αυτός είναι ο στόχος σας και το γνωρίζω. Έχουμε έναν κρίσιμο αγώνα μπροστά μας κι εσείς τα βάζετε με όλους και δημιουργείτε μεγαλύτερη πίεση. Αν δεν παίξουν οι νεαροί παίκτες, αργότερα δεν θα έχουμε ποδοσφαιριστές. Μέσα από τα λάθη τους μαθαίνουν και γίνονται καλύτεροι».

Αγωνιστικά Νέα: Θα λείψει λόγω τιμωρίας ο επιθετικός Πούσκας (Ρέντινγκ). Από τραυματισμούς ταλαιπωρούνται οι σέντερ μπακ Νεντελτσεάρου (Κροτόνε) και Μπούρτσα (Κλουζ). Έμειναν εκτός οι Καμόρα (Κλουζ), Βιτά (Φαρούλ Κοστάντζα), Νεντέλκου (Φορτούνα Ντίσελντορφ) και Μαν (Πάρμα).

Η αποστολή της Ρουμανίας:

Τερματοφύλακες: Αϊοάνι (Φαρούλ Κοστάντζα), Νιτά (Σπάρτα Πράγας), Βλαντ (Στεάουα Βουκουρεστίου), Μόλντοβαν (Ραπίντ Βουκουρεστίου)

Αμυντικοί: Κίρικες (Σασουόλο), Μανέα (Κλουζ), Νεντελτσεάρου (Κροτόνε), Ράτιου (Ουέσκα), Ρους (Φεχέρβαρ), Τόσκα (Γκαζιαντέπσπορ), Μπαντσού (Ουνιβερσιτέ Κραΐοβα), Μπούρτσα (Κλουζ), Ράτιου (Ουέσκα)

Μέσοι: Τσιτσάλνταου (Κραϊόβα), Κορντέα (Στεάουα Βουκουρεστίου), Μαν (Πάρμα), Μάριους Μαρίν (Πίζα), Ράζβαν Μαρίν (Κάλιαρι), Στάντσιου (Σλάβια Πράγας), Μαξίμ (Γκαζιαντέπ), Χάτζι (Ρέιντζερς), Μιχάιλα (Πάρμα), Κορντέα (Στεάουα), Μορουτάν (Γαλατασαράι), Άλμπου (Ραπίντ Βουκουρεστίου), Μίτριτσα (ΠΑΟΚ), Τσικάλνταου (Γαλατασαράι)

Επιθετικοί: Ντράγκους (Σταντάρ Λιέγης), Μάρκοβιτς (Ουν. Κραϊόβα), Πούσκας (Ρέντινγκ)



ΑΡΜΕΝΙΑ

Θα παίξει μακριά από τη βάση της για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική. Την περασμένη Παρασκευή ταξίδεψε στην Ισλανδία για δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Φλέρταρε μ’ ένα τεράστιο «διπλό» όμως τελικά παραχώρησε ισοπαλία 1-1, πετώντας στα σκουπίδια μία πολύ μεγάλη ευκαιρία. Κινδύνευσε νωρίς-νωρίς να μείνει πίσω στο σκορ. Στη συνέχεια ισορρόπησε κι έψαξε εκείνη το τέρμα που θα την έβαζε σε θέση «οδηγού». Το βρήκε στο 35’ με τον Χοβνανισιάν ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων με πανέμορφη προβολή στην κίνηση. Πήγε προηγούμενη στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου και στην επανάληψη έπρεπε να υπερασπιστεί το υπέρ της αποτέλεσμα. Δεν το έκανε διότι έπαιιξε πιο αμυντικά απ’ ό,τι θα έπρεπε κι επέτρεψε στους γηπεδούχους να πιέσουν ασφυκτικά. Στο 77’ δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης από τον Γιοχάνεσον. Προτίμησε να μην ρισκάρει και δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Η Αρμενία έχει «χτίσει» ένα σερί τεσσάρων αγώνων χωρίς νίκη που ενδεχομένως να της κοστίσει. Έχει μετρήσει πάντως τρεις ισοπαλίες και μόλις μία ήττα. Η συγκομιδή των 12 βαθμών τη φέρνει στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα του γκρουπ, καθώς υστερεί στην ισοβαθμία με τη Βόρεια Μακεδονία λόγω χειρότερης διαφοράς τερμάτων. Ελπίζει στο «θαύμα» της πρόκρισης στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου έστω μέσω των πλέι οφ. Άλλωστε δεν έχει βρεθεί ποτέ ξανά τόσο κοντά σε κάτι τέτοιο. Τα πέντε από τα επτά ματς της ήταν Under.

«Η Ρουμανία διαθέτει μία εξαιρετικά ποιοτική ομάδα με σπουδαίους παίκτες. Είχα συνεργαστεί με κάποιους ποδοσφαιριστές από τη Ρουμανία όταν προπονούσα στην Ισπανία και ήταν πολύ καλοί. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα για το ποιους θα χρησιμοποιήσω. Θα είμαι βέβαιος τη μέρα του αγώνα για να δω σε τι κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες μου. Δεν μείναμε ικανοποιημένοι με την ισοπαλία στην Ισλανδία. Στο ποδόσφαιρο όμως δεν έχει νόημα να παραπονιέσαι. Το πιο σημαντικό είναι να παρουσιαστούμε ψυχολογικά προετοιμασμένοι» σχολίασε ο κόουτς των φιλοξενούμενων, Χοακίν Καπαρός.

Αγωνιστικά Νέα: Τραυματίας ο αμυντικός Κάλισιρ (Σίλκεμποργκ). Δεν υπολογίζονται για διάφορους λόγους ο τερματοφύλακας Μπεγκλαριάν (Ουράρτου), οι αμυντικοί Χαμπαρντζουμιάν (Ανόρθωση) και Χοβνανισιάν (Πιούνικ). Εκτός και οι μέσοι Γκαζαριάν (Πιούνικ), Μπιτσακτσιάν (Ζίλινα), Κοριάν (Όρενμπουργκ), Σαγκογιάν (Αραράτ Αρμενία) και Νταβιντιάν (Χίμκι).

Η αποστολή της Αρμενίας:

Τερματοφύλακες: Γιουρτσένκο (Αλασκέρτ), Αγιάζοβ (Ουράρτου), Μπούτσεφ (Πιούνικ)

Αμυντικοί: Χοβνανισιάν (Καϊράτ), Χαρογιάν (Καντίθ), Μκογιάν (Αραράτ Αρμενία), Βοσκανιάν (Αλασκέρτ), Κάλισιρ (Σίλκεμποργκ), Τερτεριάν (Αραράτ - Αρμενία), Μονρόι (Νόα), Μαργκαριάν (Αραράτ Αρμενία)

Μέσοι: Μιχιταριάν (Ρόμα), Μπαρσεγκιάν (Αστάνα), Γκριγκοριάν (Αλασκέρτ), Μπαϊραμιάν (Ροστόφ), Μουραντιάν (Αραράτ Αρμενία), Ούντο (Ατιράου), Βαρνταμιάν (Πιούνικ), Σπερτσιάν (Κράσνονταρ), Αβανεσιάν (Αραράτ - Αρμενία), Αρακελιάν (Αραράτ)

Επιθετικοί: Ανταμιάν (Χόφενχαϊμ), Καραπετιάν (Νόα), Γκελογιάν (Μπάλτικα), Ζελαραγιάν (Κολόμπους Κρου)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Την ώρα που η Βόρεια Μακεδονία θα αντιμετωπίζει το γερμανικό μεγαθήριο, η Ρουμανία και η Αρμενία θα καλούνται να εκμεταλλευτούν το πολύ πιθανό «στραβοπάτημα» που θα προκύψει. Η συγκεκριμένη αναμέτρηση έχει αποκτήσει χαρακτήρα τελικού, με τις δύο αντιπάλους να ψάχνουν το «τρίποντο». Βέβαια για τους φιλοξενούμενους δεν θα ήταν καταστροφική κι ενδεχόμενη ισοπαλία. Το βέβαιο είναι ότι οι γηπεδούχοι θα παίξουν επιθετικά. Υπερτερούν ποιοτικά, αλλά ο «άσος» στις αποδόσεις που προσφέρει δεν μας καλύπτει σε καμία περίπτωση. Θα στραφούμε στο αμφίσκορο εμπιστευόμενοι τις δύο επιθέσεις.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Μουντιάλ: Προκριματικά Ευρώπης: 1ος γύρος: 10ος όμιλος
  3 Ρουμανία 10 17 5 2 3 13:8
  4 Αρμενία 10 12 3 3 4 9:20
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Gus, με το υψηλότερο yield +19.15% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες