2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ρόμα - Σπέτσια

19/1/2021 22:15
0 - 3
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1186 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Ρόμα - Σπέτσια στις 4/6/2023

Προϊστορία

4/6/2023 ΡόμαΣπέτσια 2 - 1
22/1/2023 ΣπέτσιαΡόμα 0 - 2
27/2/2022 ΣπέτσιαΡόμα 0 - 1
13/12/2021 ΡόμαΣπέτσια 2 - 0
23/5/2021 ΣπέτσιαΡόμα 2 - 2
23/1/2021 ΡόμαΣπέτσια 4 - 3
19/1/2021 ΡόμαΣπέτσια 0 - 3
16/12/2015 ΡόμαΣπέτσια 0 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 286,930 95.2%
X
€ 7,464 2.5%
2
€ 7,149 2.4%
Over
€ 2,028 57.8%
Under
€ 1,480 42.2%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

91 ψήφοι:

Ψάχνουν αντίδραση και πρόκριση οι «τζιαλορόσι»

Ψάχνουν αντίδραση και πρόκριση οι «τζιαλορόσι»

Η Ρόμα υποδέχεται τη Σπέτσια σε αγώνα για τον πέμπτο γύρο του ιταλικού Κυπέλλου. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από «βαριά» ήττα στο μεγάλο ντέρμπι με τη Λάτσιο, ενώ οι φιλοξενούμενοι αναδείχτηκαν ισόπαλοι στην έδρα της Τορίνο. Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν ξανά το προσεχές Σάββατο (23/1) για τη Σέριε Α.

Τι ισχύει: Νοκ-άουτ αναμέτρηση για τους «16» του Κυπέλλου Ιταλίας. Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος ακολουθεί ημίωρη παράταση και στη συνέχεια αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι. Η νικήτρια θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά τη Νάπολι εκτός έδρας.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΡΟΜΑ

Την περασμένη Παρασκευή αντιμετώπισε ως τυπικά φιλοξενούμενη στο «Ολίμπικο» τη συμπολίτισσα και μισητή αντίπαλο Λάτσιο, ψάχνοντας μία νίκη ψυχολογίας που παράλληλα θα έριχνε στα τάρταρα εκείνη των «λατσιάλι». Παρ’ όλα αυτά παρουσιάστηκε πλήρως ανέτοιμη στο χορτάρι και διασύρθηκε με 3-0, σ’ ένα αποτέλεσμα απόλυτα δίκαιο που δημιούργησε έντονο προβληματισμό στο εσωτερικό της κι έδωσε το δικαίωμα να κυκλοφορήσουν σενάρια αναφορικά με το μέλλον του Πάουλο Φονσέκα στην άκρη του πάγκου της, καθώς έχει ήδη κυκλοφορήσει το όνομα του Μαουρίτσιο Σάρι ως πιθανού αντικαταστάτη του Πορτογάλου. Δέχτηκε το πρώτο γκολ από τους τυπικά γηπεδούχους στο 14’ με τον Ιμόμπιλε να στέλνει την μπάλα στο βάθος της εστίας της. Πριν καλά-καλά συνέλθει είδε τη Λάτσιο να πετυχαίνει και δεύτερο γκολ με τον Λουίς Αλμπέρτο στο 23’. Πλέον είχε ένα «βουνό» να ανέβει και κάτι τέτοιο δεν ήταν εύκολο. Τα πάντα τελείωσαν στο 67’ όταν ξανά ο Λουίς Αλμπέρτο διαμόρφωσε το 3-0. Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, καθώς στη συνέχεια πίεσε αλλά δεν βρήκε το γκολ της τιμής.

Η Ρόμα βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα και θέλει να διατηρηθεί εντός τετράδας ούτως ώστε να πετύχει το στόχο της συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ. Προς το παρόν όμως κάνει «στροφή» στο Κύπελλο. Εκεί θα βρει απέναντί της τη Σπέτσια, ομάδα την οποία θα συναντήσει ξανά το Σάββατο (23/1) στο «Ολίμπικο», αυτήν την φορά σε αναμέτρηση για τη Σέριε Α. Φυσικά αυτός ο θεσμός την ενδιαφέρει και θέλει να περάσει στους «8», εκεί όπου περιμένει ήδη η κάτοχος του τροπαίου Νάπολι. Αυτό θα είναι το πρώτο της παιχνίδι για τη φετινή διοργάνωση. Σύνολο που αρέσκεται να παίζει επιθετικά, τα οκτώ από τα δέκα πιο πρόσφατα ματς της ολοκληρώθηκαν Over.

Ο τεχνικός του συλλόγου Πάουλο Φονσέκα -ο οποίος αμφισβητείται έντονα- υπογράμμισε: «Οι οπαδοί μας άξιζαν μία διαφορετική εμφάνιση στο ντέρμπι. Μετά το ντέρμπι της Παρασκευής ήμασταν όλοι πολύ απογοητευμένοι. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε αυτό που συνέβη όμως μπορούμε να αρχίσουμε να πιστεύουμε ότι αυτό δεν θα συμβεί ξανά. Η ομάδα πρέπει να καταλάβει ότι μπορούμε να αλλάξουμε το μέλλον μας μόνο αν αλλάξουμε τη στάση μας στο παιχνίδι. Φιλοδοξία μας είναι να κερδίσουμε τη Σπέτσια, ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε δυνατή αντίπαλο. Είναι οργανωμένη ομάδα και θέλει προσοχή».

Αγωνιστικά Νέα: Γνωστά τα προβλήματα. Ξανά εκτός ο τερματοφύλακας Μιράντε (11/0) και οι μπακ Σαντόν (4/0) και Καλαφιόρι (2/0). Μακροχρόνιοι απόντες οι μεσοεπιθετικοί Τζανιόλο (0/0) και Παστόρε (0/0).



ΣΠΕΤΣΙΑ

Το πρόγραμμα της προηγούμενης «στροφής» την ανάγκασε να ταξιδέψει στο Τορόνο ούτως ώστε να αντιμετωπίσει εκτός έδρας την τοπική και ομώνυμη ομάδα. Κατάφερε να φύγει αλώβητη αποσπώντας «λευκή» ισοπαλία (0-0), ένα αποτέλεσμα που έφερε εξελίξεις στους αντιπάλους της, μια και απομακρύνθηκε από την τεχνική τους ηγεσία ο κόουτς Μάρκο Τζιαμπάολο. Έπαιξε για σχεδόν ολόκληρο τον αγώνα με δέκα ποδοσφαιριστές, καθώς στο 8’ και μετά τη χρήση VAR, ο διαιτητής έδειξε την άγουσα για τα αποδυτήρια στον Βινιάλι για πολύ σκληρό μαρκάρισμα. Στάθηκε εξαιρετικά παρά το αριθμητικό μειονέκτημα. Απείλησε μία φορά στο πρώτο μέρος ενώ δεν κινδύνευσε. Στην επανάληψη έχασε μία μεγάλη ευκαιρία, ενώ στο τελευταίο τέταρτο έπαιξε πιο αμυντικά καθώς η πίεση ήταν έντονη. Ανησύχησε σημαντικά σε τρεις περιπτώσεις, όμως η πιο σημαντική ήταν στο 90’, όταν το σουτ του Ανσάλντι σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι της εστίας της. Δεν άλλαξε κάτι μέχρι το φινάλε κι έφυγε με ψηλά το κεφάλι από το γήπεδο.

Αυτό ήταν το τρίτο διαδοχικό παιχνίδι στο οποίο η Σπέτσια δεν ηττήθηκε, μετρώντας σε αυτό το χρονικό διάστημα δύο νίκες και μία ισοπαλία. Το εξαιρετικό της ξεκίνημα στο 2021 και η συγκομιδή των 18 βαθμών την έχουν φέρει στην 13η θέση με 18 βαθμούς, απέχοντας πέντε πόντους από την επικίνδυνη ζώνη. Το Κύπελλο αποτελεί πολυτέλεια, ωστόσο στην προηγούμενη φάση άφησε εκτός συνέχειας την Μπολόνια νικώντας εκτός έδρας με 4-2 στην παράταση, βρίσκοντας δύο γκολ στο έξτρα ημίωρο. Τα οκτώ από τα δέκα πιο πρόσφατα ματς της ήταν Over.

«Νομίζω ότι πρόκειται για έναν αγώνα όπου θα πρέπει να δοκιμάσουμε ορισμένες εναλλακτικές επιλογές στην ενδεκάδα και να πάρουν ευκαιρίες κι άλλοι ποδοσφαιριστές. Πρέπει να δώσουμε λεπτά σε όσους τα χρειάζονται. Θα παρατάξουμε μία ανταγωνιστική ομάδα. Θέλουμε να τα πάμε καλά όμως θα πάρουν χρόνο ορισμένα παιδιά, με στόχο πάντως να δυσκολέψουμε μία από τις καλύτερες ιταλικές ομάδες. Είμαι πεπεισμένος ότι όποιος κι αν βρεθεί στο γήπεδο θα διατηρήσει τη νοοτροπία μας και θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε στο καλό αποτέλεσμα μέσω της εμφάνισής μας» σχολίασε ο κόουτς του κλαμπ, Βιτσέντζο Ιταλιάνο ο οποίος ετοιμάζεται να κάνει ροτέισον.

Αγωνιστικά Νέα: Ξανά διαθέσιμος ο πρώτος σκόρερ της Ενζόλα (13/9). Δεν υπολογίζονται οι αμυντικοί Φερέρ (11/0 και Ματιέλο (1/0). Ταξίδεψε σύσσωμη στην πρωτεύουσα καθώς θα παραμείνει εκεί μέχρι το Σάββατο (23/1) όταν και θα παίξει ξανά στο «Ολίμπικο» με την ίδια αντίπαλο.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Ρόμα αποδείχτηκε κατώτερη των περιστάσεων στο ντέρμπι μίσους με τη συμπολίτισσα Λάτσιο και η «βαριά» ήττα προκάλεσε έντονη απογοήτευση στο εσωτερικό της, αλλά και στις τάξεις των οπαδών. Γι’ αυτόν το λόγο θα προσπαθήσει άμεσα να συνέλθει και δεν σκέφτεται σε καμία περίπτωση το ενδεχόμενο αποκλεισμού από τη Σπέτσια. Η τελευταία διανύει περίοδο φόρμας, όμως προτεραιότητά της αποτελεί αναμφίβολα το πρωτάθλημα και γι’ αυτόν το λόγο θα παραταχθεί με αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα της. Άλλωστε σε λίγες ημέρες οι δύο ομάδες θα παίξουν ξανά στο ίδιο γήπεδο για το πρωτάθλημα. Θεωρούμε ότι το ματς δεν θα ανοίξει πολύ και θα πάμε με το No Goal σε ικανοποιητική απόδοση που προσεγγίζει το διπλασιασμό.

FACTS

  • Στους τελευταίους 8 από 9 αγώνες της ομάδας Ρόμα, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over
  • Η ομάδα Σπέτσια ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.X

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Pant3110, με το υψηλότερο yield +18.50% στο [ΙΤΑΛΙΑ: Κύπελλο] έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες