1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ρεν - Παναθηναϊκός

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 296,225 79.9%
X
€ 39,856 10.7%
2
€ 34,867 9.4%
Over
€ 19,179 68.7%
Under
€ 8,754 31.3%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 19:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

344 ψήφοι:

Ειδήσεις

3

Σουτ στην εστία

3

3

Σουτ εκτός εστίας

9

43%

Κατοχή μπάλας

57%

0

Οφσάιντ

4

2

Κίτρινες κάρτες

2

1

Κόκκινες κάρτες

0

2

Κόρνερ

5

7

Φάουλ

12

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Roazhon Park
  • Χωρητικότητα: 29376
  • Θεατές: 28004
Να πάρει εκδίκηση ο Παναθηναϊκός

Να πάρει εκδίκηση ο Παναθηναϊκός

Η Ρεν υποδέχεται τον Παναθηναϊκό για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Τι ισχύει: Η ομάδα που θα τερματίσει στην κορυφή του ομίλου προκρίνεται απευθείας στη φάση των «16» της διοργάνωσης. Όποια τερματίσει δεύτερη θα αντιμετωπίσει στα πλέι οφ μία από τις ομάδες που θα έχουν τερματίσει τρίτες στα γκρουπ του Τσάμπιονς Λιγκ, ο τρίτος θα παίξει με μία από τις ομάδες που θα έχουν πάρει την δεύτερη θέση στα γκρουπ του Κόνφερενς Λιγκ και ο τέταρτος της βαθμολογίας μένει εκτός συνέχειας.

Σε περίπτωση ισοβαθμίας τα κριτήρια κατά σειρά είναι τα εξής: 1)Βαθμοί, διαφορά γκολ και καλύτερη επίθεση στα ματς μεταξύ των ομάδων που ισοβαθμούν, 2) διαφορά γκολ και καλύτερη επίθεση συνολικά στα ματς του ομίλου, 3) περισσότερες νίκες στον όμιλο, 4) περισσότερες εκτός έδρας νίκες, 5) λιγότερες κάρτες.

Πέτυχε τη δεύτερη νίκη της στον όμιλο, επικρατώντας επί του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας με 2-1, για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Σε ένα παιχνίδι με ωραίο ρυθμό και αρκετές ευκαιρίες η Ρεν άνοιξε το σκορ με τον Γκουιρί στο 7' και ο ίδιος παίκτης στο 13’ είχε προσπάθεια στο δοκάρι και ο Καλιμουεντό έβαλε βάσεις νίκης στο 49'. Ο Παναθηναϊκός ανέβασε την απόδοση του και μείωσε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ιωαννίδη στο 61' και στο 90+7' είχε δοκάρι σε σέντρα σουτ του Μλαντένοβιτς.

Γνώρισε την τρίτη ήττα της στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές (0-1-3) της Λιγκ 1, αφού στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής έχασε στην έδρα της Νις με 2-0. Είχε δύσκολο έργο με τους πρωτοπόρους του γαλλικού πρωταθλήματος με τον Ζερεμί Μπογκά να γράφει το 1-0 στο 45'. Από το 75' η Ρεν έπαιζε με παίκτη παραπάνω λόγω αποβολής του Ενταγισιμιγέ, αλλά δέκα λεπτά αργότερα αποβλήθηκε και ο Ομαρί φέρνοντας αριθμητική ισορροπία. Έτσι, στο 87' ο Σοφιάν Ντιόπ με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και μετα αυτή βρήκε στο πίσω μέρος του κεφαλιού του τερματοφύλακα, Μανταντά και κατέληξε στα δίχτυα για το τελικό αποτέλεσμα. Η Ρεν έπειτα από 11 αγωνιστικές βρίσκεται στην 11η θέση με ρεκόρ 2-6-3!

«Εμπιστεύομαι την ομάδα μου, έχω αρκετές εξηγήσεις αλλά δεν θα σας τις δώσω τώρα. Εμπιστεύομαι αυτήν την ομάδα και είμαστε ικανοί να ξεπεράσουμε τα εμπόδια που έχουμε μπροστά μας. Όποιοι το αμφισβητούν, είναι δικό τους θέμα. Σκέφτομαι τι μπορεί να κάνω λάθος και αναλαμβάνω τις ευθύνες μου. Μιλάω με τους παίκτες και τους συνεργάτες μου για να δω τις απαντήσεις τους. Υπάρχει πολύς ανταγωνισμός, έχουμε όμως καταλήξει σε μία σταθερή ενδεκάδα. Τα πρώτα μας ημίχρονα είναι καλά, όμως δεν καταφέρνουμε να φτάσουμε σε αυτό που αξίζουμε. Δεν ήταν λάθος οι επιλογές. Οι ποδοσφαιριστές που δεν έπαιξαν κόντρα στη Νις είναι στη διάθεσή μου και ενδέχεται να αγωνιστούν κόντρα στον Παναθηναϊκό», ανέφερε ο τεχνικός του συλλόγου Μπρούνο Ζενεσιό.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν είναι διαθέσιμος ο βασικός τερματοφύλακας Μανταντά και ο επιθετικός Γιλντιρίμ.Για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League έκανε πισωγύρισμα, αφού υποδέχθηκε στη Λεωφόρο τη Ρεν και έχασε με 2-1. Δεν μπήκε καλά στο ματς και βρέθηκε να χάνει από το 7' με γκολ του Γκουιρί και ο ίδιος παίκτης έξι λεπτά αργότερα είχε σουτ στο δοκάρι. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πετύχουν και δεύτερο τέρμα στο στο 49' με τον Καλιμουεντό και όταν ο Παναθηναϊκός ανέβασε την απόδοση του μείωσε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ιωαννίδη στο 61' και θα μπορούσε να είχε πάρει την ισοπαλία, αλλά στο 90+7' είχε δοκάρι σε σέντρα σουτ του Μλαντένοβιτς.

Για την 10η αγωνιστική της Super League πήγε στη Λαμία για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα και απέδρασε με το διπλό επικρατώντας με 2-1 στο φινάλε. Σε ένα παιχνίδι με ωραίο ρυθμό και ευκαιρίες για τις δύο ομάδες, ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με τρομερό γκολ του Μλαντένοβιτς στο 31', αλλά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον πρώην πράσινο Καρλίτος στο 64΄. Από το 83', το τριφύλλι έπαιζε με δέκα παίκτες λόγω μίας ανύπαρκτης αποβολής του Αράο και στο 90' ο Σπόραρ με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Ο ίδιος παίκτης στις καθυστερήσεις αστόχησε σε πέναλτι, με τον Παναθηναϊκό να βρίσκεται στην κορυφή της Super League και στο +4 από τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ.

«Περιμένουμε μια ίδια ομάδα. Έχει ίδιο αγωνιστικό στιλ και προφίλ. Και στη Γαλλία και στην Ευρώπη. Δεν περιμένω κάτι διαφορετικό. Είναι μια ομάδα που θέλει να τρέξει στο γήπεδο, να πιέζει, να έχει ρυθμό. Πρέπει να έχουμε καλύτερη ανασταλτική λειτουργία και να ειμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Δεν πρόκειται να αλλάξουμε ή να προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό απ' αυτό που κάναμε μέχρι τώρα. Τα ευρωπαϊκά ματς έχουν πιο υψηλό ρυθμό και πιο απαιτητικά σε κομμάτι έντασης. Θα υπάρχει μεγαλύτερη επιβάρυνση και πρέπει να λειτουργήσουμε πολύ καλύτερα. Το επίπεδο είναι πολύ πιο υψηλό. Οσον αφορά τις καιρικές συνθήκες, είναι διαφορετικές αλλά θα προσαρμοστούμε σε αυτές.», ανέφερε o τεχνικός Γιοβάνοβιτς.

Αγωνιστικά Νέα: Τραυματίες είναι ο μπακ Χουάνκαρ, οι στόπερ Μάγκνουσον, Πάλμερ Μπράουν. Εκτός ευρωπαϊκής λίστας είναι οι Βέρμπιτς, Ζέκα και Γερεμέγεφ.

Γιώργος Βροντάκης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Ο Παναθηναϊκός έχασε στη Λεωφόρο από τη Ρεν και τώρα πάει στη Γαλλία για να πάρει το αίμα του πράσινοι. Οι γηπεδούχοι δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση και το τριφύλλι έχει την ευκαιρία του. Θα εμπιστευτούμε την ελληνική ομάδα και θα ποντάρουμε στο Χ2.

FACTS

  • Στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες της ομάδας Παναθηναϊκός, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.77 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ρεν δεν έχει χάσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.15 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Παναθηναϊκός δεν έχει χάσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 2.27 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Παναθηναϊκός νίκησε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 5.15 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
6ος Όμιλος
  2 Ρεν 6 12 4 0 2 13:6
  4 Παναθηναϊκός 6 4 1 1 4 7:10
Εμφάνιση όλων
Αναμετρήσεις Ομάδων
9/11/2023
Ρεν
Παναθηναϊκός
3 - 1
26/10/2023
Παναθηναϊκός
Ρεν
1 - 2

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο HAoS_Kostas με το υψηλότερο yield +4.15% έπαιξε: 1
  • » Ο harrys_Garefalos, με το υψηλότερο yield +14.73% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: Over
  • » Ο fidel, με το υψηλότερο yield +1.87% στο σημείο 2 έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες