Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Παναθηναϊκός - Ρεν

26/10/2023 22:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 935
1 - 2
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 192 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Ρεν - Παναθηναϊκός στις 9/11/2023

Προϊστορία

9/11/2023 ΡενΠαναθηναϊκός 3 - 1
26/10/2023 ΠαναθηναϊκόςΡεν 1 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 42,116 10.4%
X
€ 60,792 15.0%
2
€ 302,552 74.6%
Over
€ 23,780 46.8%
Under
€ 26,980 53.2%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

359 ψήφοι:

Ειδήσεις

6

Σουτ στην εστία

6

4

Σουτ εκτός εστίας

4

58%

Κατοχή μπάλας

42%

1

Οφσάιντ

1

2

Κίτρινες κάρτες

4

0

Κόκκινες κάρτες

0

5

Κόρνερ

4

9

Φάουλ

13

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Apostolos Nikolaidis Stadium
  • Χωρητικότητα: 16620
  • Θεατές: 13459
Με τη δύναμη της Λεωφόρου

Με τη δύναμη της Λεωφόρου

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ τη Ρεν.

Τι ισχύει: Η ομάδα που θα τερματίσει στην κορυφή του ομίλου προκρίνεται απευθείας στη φάση των «16» της διοργάνωσης. Όποια τερματίσει δεύτερη θα αντιμετωπίσει στα πλέι οφ μία από τις ομάδες που θα έχουν τερματίσει τρίτες στα γκρουπ του Τσάμπιονς Λιγκ, ο τρίτος θα παίξει με μία από τις ομάδες που θα έχουν πάρει την δεύτερη θέση στα γκρουπ του Κόνφερενς Λιγκ και ο τέταρτος της βαθμολογίας μένει εκτός συνέχειας.

Σε περίπτωση ισοβαθμίας τα κριτήρια κατά σειρά είναι τα εξής: 1)Βαθμοί, διαφορά γκολ και καλύτερη επίθεση στα ματς μεταξύ των ομάδων που ισοβαθμούν, 2) διαφορά γκολ και καλύτερη επίθεση συνολικά στα ματς του ομίλου, 3) περισσότερες νίκες στον όμιλο, 4) περισσότερες εκτός έδρας νίκες, 5) λιγότερες κάρτες.

Για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Europa League πήγε στη Χάιφα για να αντιμετωπίσει τη Μακάμπι και έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας μετά το 0-0. Ο Παναθηναϊκός δεν έδειξε καλό πρόσωπο και μπορεί να νιώθει ικανοποιημένος με την ισοπαλία, ενώ χρωστάει πάρα πολλά στον τερματοφύλακα του, Αλμπέρτο Μπρινιόλι, ο οποίος κατέβασε ρολά και είχε περισσότερες από πέντε σπουδαίες επεμβάσεις.

Στο πρώτο ημίχρονο, ο Ιωαννίδης σημάδεψε το δοκάρι με κεφαλιά μέσα από την περιοχή, αλλά στην επανάληψη η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ήταν εντελώς ακίνδυνη και δεν μπορούσε να ζητήσει κάτι περισσότερο από το παιχνίδι.

Για την 8η αγωνιστική της Super League πήγε στο Φάληρο για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο αιώνιο ντέρμπι, αλλά το ματς δεν έληξε ποτέ και θα συνεχιστεί στα δικαστήρια. Ο Παναθηναϊκός έκανε ένα από τα καλύτερα του πρώτα ημίχρονο και προηγήθηκε με τον Βαγιαννίδη στο 28', αλλά τρία λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης ο Μαντί Καμαρά ισοφάρισε και λίγο αργότερα μια κροτίδα έσκασε κοντά στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να πέσει στο έδαφος ο Χουάνκαρ και δεν μπορούσε να συνεχίσει. Το ματς διακόπηκε και το τι θα γίνει θα αποφασιστεί στις δικαστικές αίθουσες.

«Η Ρεν είναι ομάδα γεμάτη ενέργεια, με νέους παίκτες, με υγιές πλάνο. Έχει τον σεβασμό μου πολύ περισσότερο γιατί πετυχαίνει πράγματα με την παραγωγή παικτών από την ακαδημία. Δεν πρέπει να κρίνουμε ομάδες από το όνομα, από τα χρήματα. Η Ρεν είναι ένας υγιής καθρέφτης υγιούς ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο. Πάντα είναι μια καλή και ενδιαφέρουσα ομάδα. Δεν μας έχει λείψει ποτέ η αυτοπεποίθηση. Κάποια πράγματα όταν δεν πήγαν καλά στην Ευρώπη, ήταν θέμα ποιότητας του αντιπάλου. Αν θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα, θα πρέπει να υπερβάλλουμε τον εαυτό μας σαν ομάδα και πιστεύω πως μπορούμε να το κάνουμε και έχουμε διάθεση να το κάνουμε», ανέφερε o τεχνικός Γιοβάνοβιτς.

Αγωνιστικά Νέα: Τραυματίες είναι ο μπακ Χουάνκαρ, οι στόπερ Μάγκνουσον, Πάλμερ Μπράουν. Εκτός ευρωπαϊκής λίστας είναι οι Βέρμπιτς, Ζέκα και Γερεμέγεφ.Μετά τη νίκη της πρεμιέρας, πήγε για την 2η αγωνιστική στην Ισπανία και φιλοξενήθηκε από τη Βιγιαρεάλ στο Θεράμικα και έχασε με 1-0. Δεν ήταν κατώτερη από την αντίπαλο της, αλλά πιο αναποτελεσματική. Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα με... κεραυνό του Σόρλοθ στο 36' έξω από την περιοχή και η Ρεν είχε τη μεγάλη στιγμή για να πάρει θετικό αποτέλεσμα στις καθυστερήσεις. Κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο Τεριέ, όμως, νικήθηκε από τον Ρέινα και στην επαναφορά με κεφαλιά προς κενή εστίας σημάδεψε άουτ.

Γνώρισε την τρίτη συνεχόμενο ήττα της στη Λιγκ 1, αφού στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής πήγε στην έδρα της Λοριάν και έχασε με 2-1. Ο κεντρικός αμυντικός Ομαρί βρέθηκε σε πολύ άσχημη μέρα πετυχαίνοντας ένα αυτογκόλ για blooper μόλις στο 4ο λεπτό. Η Ρεν ισοφάρισε με τον Λουντοβίκ Μπλας στο 21', αλλά στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους ο Ισαάκ Τουρέ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Η Ρεν έπειτα από εννιά αγωνιστικές βρίσκεται στην 11η θέση με ρεκόρ 2-5-2!

«Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου, στην ομάδα μου. Το πιο σημαντικό πράγμα θα είναι να παίξουμε ελεύθερα, χωρίς άγχος. Θέλουμε να προσεγγίσουμε αυτό το ματς με φιλοδοξία να κερδίσουμε. Ξέρουμε ότι πρέπει να καθησυχάσουμε τους εαυτούς μας, αλλά νομίζω ότι αυτό που χρειαζόμαστε περισσότερο είναι να παίξουμε εντελώς απελευθερωμένοι. », ανέφερε ο τεχνικός του συλλόγου Μπρούνο Ζενεσιό.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν έχει απουσίες.

Γιώργος Βροντάκης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Ο Παναθηναϊκός σε μια κατάμεστη Λεωφόρο θα κυνηγήσει το τρίποντο με τους παίκτες του να μην έχουν αγωνιστεί σε ολόκληρο αγώνα την Κυριακή. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από τρεις σερί ήττες και δεν είναι σε καλή κατάσταση. Θα ποντάρουμε στο 1Χ.

FACTS

  • Η ομάδα Παναθηναϊκός δεν έχει χάσει στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.48 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ρεν δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.48 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Παναθηναϊκός, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.98 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
6ος Όμιλος
  2 Ρεν 6 12 4 0 2 13:6
  4 Παναθηναϊκός 6 4 1 1 4 7:10
Εμφάνιση όλων
Αναμετρήσεις Ομάδων
9/11/2023
Ρεν
Παναθηναϊκός
3 - 1
26/10/2023
Παναθηναϊκός
Ρεν
1 - 2

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο HAoS_Kostas με το υψηλότερο yield +4.15% έπαιξε: Goal
  • » Ο 30fyllos, με το υψηλότερο yield +16.89% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: Under
  • » Ο AELale, με το υψηλότερο yield +4.31% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες