11

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Παραγουάη - Ονδούρα

6/6/2019 02:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 850
1 - 1
Τελείωσε

1ο Ημίχρονο 1 - 0

  1. 17' Cardozo Oscar (πέναλτι)

2ο Ημίχρονο 1 - 1

  1. 76' Figueroa Maynor

      Προϊστορία

      6/6/2019 ΠαραγουάηΟνδούρα 1 - 1
      7/6/2015 ΠαραγουάηΟνδούρα 2 - 2
      7/9/2011 ΟνδούραΠαραγουάη 0 - 3
      7/2/2008 ΟνδούραΠαραγουάη 2 - 0

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 559 97.3%
      X
      € 15 2.5%
      2
      € 1 0.2%
      Over
      € 0 0%
      Under
      € 0 0%

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      71 ψήφοι:

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Καθυστέρηση έναρξης 2ου ημιχρόνου
      Επιστροφή στις νίκες για την Παραγουάη

      Επιστροφή στις νίκες για την Παραγουάη

      Παραγουάη και Ονδούρα αναμετρούνται σε ένα φιλικό παιχνίδι λίγο πριν αρχίσουν τις επίσημες υποχρεώσεις τους. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στην πόλη Σιουδάδ ντελ Εστε της Παραγουάης.

      ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ

      Τρέχει ένα αρνητικό σερί αγώνων καθώς στα έξι τελευταία της παιχνίδια μετράει 5 ήττες και μία ισοπαλία. Τελευταία της ήττα μάλιστα αυτή στο φιλικό με το Μεξικό στις 27 Μαρτίου με 4-2. Στόχος της πλέον να φτιάξει την εικόνα της και να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν σε καλύτερη κατάσταση για το Κόπα Αμέρικα το οποίο το οποίο ξεκινάει στις 15 Ιουνίου και θα διεξαχθεί στη Βραζιλία.

      Η αλήθεια είναι ότι βρίσκεται σε έναν αρκετά δύσκολο όμιλο καθώς εκτός από το προσκεκλημένο , η άλλη προσκεκλημένη χώρα είναι η Ιαπωνία, έχει να αντιμετωπίσει την Αργεντινή και την Κολομβία. Όπως είναι λογικό θέλει να παρουσιαστεί έτοιμη και να αποφύγει την εμπειρία που γνώρισε στην προηγούμενη επετειακή διοργάνωση του 2016, όταν και τερμάτισε τελευταία στον όμιλο με δύο ήττες και μία ισοπαλία. O Εντουάρντο Μπερίσο έχει αναλάβει την ομάδα τον Φεβρουάριο και στόχος του είναι να παρουσιάσει ένα αξιόλογο σύνολο στο Κόπα Αμέρικα. Θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι και τη Γοαυτεμάλα στις 10/6, πριν από την πρεμιέρα με το Κατάρ στις 16/6.

      «Έχουμε ξεκινήσει ένα καινούριο εγχείρημα με πολύ καλούς παίκτες,νέους αλλά με εμπειρία και είμαι πεπεισμένος ότι με τον τρόπο που δουλεύουμε και αυτά που μας μεταδίδει ο προπονητής θα κάνουμε ένα καλό Κόπα Αμέρικα. Το πιο σημαντικό είναι να έχουμε ένα σωστό τρόπο σκέψης για το παιχνίδι και στη συνέχεια θα έρθει και το αποτέλεσμα», σχολίασε ο αμυντικός της Εθνικής Γκουστάβο Γκόμεζ.

      Αγωνιστικά Νέα: Χωρίς προβλήματα η αποστολή της ομάδας.

      Η αποστολή:

      Τερματοφύλακες: Ρομπέρτο Φερνάντες (Μποταφόγκο), Αντονι Σίλβα (Ουρακάν), Αλφρέντο Αγκιλάρ (Ολίμπια)

      Αμυντικοί: Ιβαν Πίρις (Λιμπερτάδ), Ζούνιορ Αλόνσο (Μπόκα Τζούνιορς), Γκουστάβο Γκόμες (Παλμέιρας), Μπρούνο Βαλντές (Αμέρικα), Φαμπιάν Μπαλμπουενά (Γουέστ Χαμ), Σαντιάγκο Αρσαμέντια, Χοάν Εσκομπάρ (Σέρο Πορτένιο), Ιβαν Τόρες (Ολίμπια)

      Μέσοι: Ροντρίγκο Ρόχας, Ρίτσαρντ Ορτίθ (Ολίμπια) Μιγκέλ Αλμιρόν (Νιούκαστλ),Ερνάν Πέρες (Εσπανιόλ), Σέλσο Ορτίθ (Μοντερέι),Ματίας Ρόχας (Ντεφένσε)

      Επιθετικοί:Οσκαρ Καρντόσο (Λιμπερτάδ), Ντερλίς Γκονζάλες (Σάντος), Οσκαρ Ρομέρο (Σανγκάι Σενχούα),Φεντερίκο Σανταντέρ (Μπολόνια),Σεσίλιο Ντομίνγκεζ (Ιντεπεντιέντε), Χουάν Ιτούρμπε (Πούμας)

      ΟΝΔΟΥΡΑ

      Σε ρυθμούς προετοιμασίας κινείται και η Ονδούρα για τη συμμετοχή της στο Gold Cup που θα διεξαχθεί σε τρεις χώρες, Κόστα Ρίκα, Τζαμάικα και ΗΠΑ. Ο όμιλος της είναι σχετικά βατός και εκτός από την οικοδέσποινα Τζαμάικα την οποία και αντιμετωπίζει στην πρεμιέρα του τουρνουά στις 17/6, θα έρθει αντιμέτωπη με τον Ελ Σαλβαδόρ και το Κουρακάο.

      Στόχος της βέβαια να φτάσει όσο πιο μακριά μπορεί. Εκτός από την Παραγουάη θα αντιμετωπίσει σε επόμενο φιλικό την Βραζιλία, σε μία δυνατή πρόβα τζενεράλε.

      «Η Βραζιλία και η Παραγουάη έχουν την δικιά τους ξεχωριστή ιστορία αλλά θα μας δυσκολέψουν αρκετά στην προετοιμασία μας», τόνισε ο ομοσπονδιακός προπονητής Φάμπιο Κόιτο που θα κάτσει για πρώτη φορά ως πρώτος προπονητής στον πάγκο της ομάδας.

      Αγωνιστικά Νέα: Ξεχωρίζουν τα ονόματα των αμυντικών Ιζακίρε (101/1) της Σέλτικ και Φιγκερόα (150/1) του Χιούστον.

      Η αποστολή:

      Τερματοφύλακες: Λουίς Λόπεζ (Ρεάλ Εσπάνα),Ραφαέλ Ζούνιγκα (Πλατένσε)

      Αμυντικοί: Μ. Φιγκερόα (Χιούστον),Εμίλιο Ισαγκίρε (Σέλτικ),Μπράιαν Μπεκέλες (Νεκάξα), Α. Φιγκερόα (Αλαχουελένσε), Αντί Ναγιάρ (Άντερλεχτ), Έβερ Αλβαράντο (Ολίμπια),Φέλιξ Κρισάντο (Πουέμπλα), Ντανίλο Ακόστα (Ορλάντο), Ντένιλ Μαλντονάντο (Μοταγκούα).

      Μέσοι:Μπράιαν Ακόστα (Ντάλας),Λουίς Γκαρίδο (Αλαχουελένσε), Αλεξάντερ Λόπες (Αλαχουελένσε),Μίκαελ Τσιρίνος (Πουέμπλα),Χόρχε Αλβάρεζ (Ολίμπια),Έκτορ Καστεγιάνος (Μοταγκούα),Χοσέ Ρέγιες (Ολίμπια),Ριγκομπέρτο Ρίβας (Τερνάνα)

      Επιθετικοί: Ρομέλ Κιότο (Χιούστον),Άλμπερτ Ελίς (Χιούστον),Ρότζερ Ρόχας (Αλαχουελένσε), Ρουμπίλιο Καστίγιο (Σαπρίσα)

      Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Δύσκολες οι στοιχηματικές επιλογές στα φιλικά παιχνίδια αλλά αυτή τη φορά θεωρώ πως εύκολα ή δύσκολα η Παραγουάη θα πάρει τη νίκη

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες