2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ουαλία - Αυστρία

Προϊστορία

24/3/2022 ΟυαλίαΑυστρία 2 - 1
2/9/2017 ΟυαλίαΑυστρία 1 - 0
6/10/2016 ΑυστρίαΟυαλία 2 - 2
6/2/2013 ΟυαλίαΑυστρία 2 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 183,405 39.2%
X
€ 145,682 31.1%
2
€ 138,654 29.6%
Over
€ 10,401 17.6%
Under
€ 48,579 82.4%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

128 ψήφοι:

7

Σουτ στην εστία

4

4

Σουτ εκτός εστίας

7

39%

Κατοχή μπάλας

61%

2

Οφσάιντ

2

3

Αποκρούσεις

5

2

Κίτρινες κάρτες

2

0

Κόκκινες κάρτες

0

3

Κόρνερ

6

13

Σέντρες

33

2

Αλλαγές

4

7

Φάουλ

15

1

Ασίστ

1

4

Αντεπιθέσεις

0

14

Πλάγια Άουτ

25

17

Εκτελέσεις Φάουλ

9

9

Ελεύθερα Λακτίσματα

7

14

Προσπάθειες Για Γκολ

16

3

«Κομμένα» Σουτ

5

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Cardiff City Stadium
  • Χωρητικότητα: 33280
  • Θεατές: 32053
Όλα ανοικτά στο Κάρντιφ

Όλα ανοικτά στο Κάρντιφ

Η Ουαλία υποδέχεται την Αυστρία στο Κάρντιφ για τον ημιτελικό των μπαράζ για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Τι ισχύει: Νοκ άουτ ημιτελικός για την πρόκριση στο Μουντιάλ του Κατάρ. Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι. Ο νικητής θα αντιμετωπίσει όποιον προκριθεί από το Σκωτία-Ουκρανία.

ΟΥΑΛΙΑ

Έδειξε σοβαρότητα και χαρακτήρα στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και σε έναν όμιλο με Βέλγιο, Τσεχία, Εσθονία και Λευκορωσία, πήρε την 2η θέση και το εισιτήριο για τα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Όταν χρειάστηκε έδειξε σταθερότητα, μέτρησε ένα σερί επτά αγωνιστικών χωρίς ήττα στο τέλος με κορυφαίο αποτέλεσμα αυτό της τελευταίας αγωνιστικής απέναντι στο Βέλγιο.

Υποδέχτηκε έναν σαφώς ανώτερο αλλά αδιάφορο βαθμολογικά αντίπαλο, ήθελε τουλάχιστον την ισοπαλία και τελικά κατάφερε. Μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 12’ όμως ισοφάρισε με τον Μουρ στο 32’ και έπειτα κράτησε έστω και δύσκολα το αποτέλεσμα που χρειαζόταν. Βέβαια κυρίως τιμητική ήταν η 2η θέση καθώς θα βρισκόταν ούτως ή άλλως στα μπαράζ λόγω των επιτευγμάτων της στο Nations League.

Έχει μπροστά της μία ιστορική ευκαιρία να βρεθεί ξανά σε ένα παγκόσμιο Κύπελλο μετά το 1958 καθώς ούτε η Αυστρία ούτε μία εκ των Σκωτία-Ουκρανία, το μεταξύ τους ματς έχει αναβληθεί λόγω του πολέμου, είναι αντίπαλοι που την τρομάζουν. Άλλωστε αυτή ίσως θα είναι και η τελευταία μεγάλη διοργάνωση που παίκτες όπως ο Ράμσεϊ και ο Μπέιλ θα μπορούν να δώσουν λογικά το παρών.

Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος για σήμερα αλλά βρίσκεται στην αποστολή ο μέσος Μόρελ. Εκτός ο τερματοφύλακας Γουόρντ

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Χένεσεϊ (Μπέρνλι), Κινγκ (Σάλφορντ) Άνταμ Ντέιβις (Σέφιλντ Γιουνάιτεντ)

Αμυντικοί: Γκάντερ (Τσάρλτον), Μπεν Ντέιβις (Τότεναμ), Κόνορ Ρόμπερτς (Μπέρνλι), Μίφαμ (Μπόρνμουθ), Ρόντον (Τότεναμ), Νίκο Γουίλιαμς (Φούλαμ), Νόρινγκτον-Ντέιβις (Σέφιλντ Γιουνάιτεντ), Αμπαντού (Βενέτσια), Καμπάνγκο (Σουόνσι)

Μέσοι: Ράμσεϊ (Ρέιντζερς), Άλεν (Στόουκ), Γουίλσον (Φούλαμ), Τζόνι Γουίλιαμς (Σουίντον), Μόρελ (Πόρτσμουθ), Βοκς (Κάρντιφ), Τζόνσον (Νότιγχαμ Φόρεστ), Κόλγουιλ (Κάρντιφ), Τόμας (Χάντερσφιλντ), Λέβιτ (Νταντί)

Επιθετικοί: Μπέιλ (Ρεάλ Μαδρίτης), Τζέιμς (Λιντς), Ματοντό (Σερλκ Μπριζ), Χάρις (Κάρντιφ).



ΑΥΣΤΡΙΑ

Μέσω της πορείας της στο Nations League είχε ήδη εξασφαλίσει την παρουσία της στα μπαράζ για το Μουντιάλ οπότε ο μοναδικός στόχος στα προκριματικά ήταν η πρώτη θέση που θα της έδινε το απευθείας εισιτήριο. Σε έναν όμιλο με Δανία, Σκωτία, Ισραήλ, Νησιά Φερόε και Μολδαβία, παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και τερμάτισε στην 4η θέση. Ίσως από τη στιγμή που κατάλαβε πως δεν μπορεί να πάρει την πρωτιά να χαλάρωσε καθώς δεν υπήρχε έπειτα ιδιαίτερο κίνητρο.

Παρουσίασε δύο διαφορετικά πρόσωπα στα προκριματικά, από τη μία ηττήθηκε με 5-2 στο Ισραήλ αλλά στο Κλάνγκεφουρτ κέρδισε με 4-2 την αντίπαλο της. Έχει παίκτες με ποιότητα και κάποιοι από αυτούς όπως ο Αρναούτοβιτς βρίσκονται και σε καλή κατάσταση. Ο δρόμος για το Μουντιάλ δεν έχει τεράστια εμπόδια, έχει να βρεθεί σε μία τέτοια διοργάνωση από το 1998 και ψυχολογία πλέον υπάρχει. Αυτό βέβαια ίσως και να είναι το τελευταίο παιχνίδι του κόουτς Φόντα στον πάγκο της ομάδας καθώς σε περίπτωση ήττας πολύ δύσκολα θα συνεχίσει.

«Αν κερδίσουμε τότε τον Ιούνιο έχουμε πολλές καλές πιθανότητες επειδή παίζουμε εντός έδρας, ανεξάρτητα του ποιος θα είναι ο αντίπαλος. Έχουμε ξεκάθαρο πλάνο, οι σκέψεις μας είναι όλες στο παιχνίδι και έχουμε τη δύναμη για να τα καταφέρουμε», σχολίασε ο αθλητικός διευθυντής, Πίτερ Σχέτελ.

Αγωνιστικά Νέα: Έχει απουσίες καθώς κλήθηκαν αλλά τελικά έμειναν εκτός οι αμυντικοί Τρίμελ και Λίενχαρτ και οι μέσοι Γκρίλιτς και Λιούμπιτσιτς. Εκτός και ο φορ Ονισίβο (Μάιντς).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Λίντνερ (Βασιλεία), Μπάχμαν (Γουότφορντ), Πέντζ (Αούστρια Βιέννης)

Αμυντικοί: Ντράγκοβιτς (Ερυθρός Αστέρας), Χιντερέγκερ (Άιντρραχτ), Ούλμερ (Σάλτσμπουργκ), Τρίμελ (Ουνιόν Βερολίνου), Ποσχ (Χοφενχάιμ), Αλάμπα (Ρεάλ Μαδρίτης), Ντάνσο (Λανς)

Μέσοι: Ιλσάνκερ (Άιντραχτ), Σάουμπ (Κολωνία), Μπαουμγκάρτνερ (Χοφενχάιμ), Γκριλ (Ραπίντ Βιέννης), Λιούμπιτσιτς (Κολωνία), Σάιβαλντ (Σάλτσμπουργκ), Λάιμερ (Λειψία), Λατσάρο (Μπενφίκα), Σλάγκερ (Βόλφσμπουργκ), Σεμπφ (Αρμίνια Μπίλεφελντ).

Επιθετικοί: Αρναούτοβιτς (Μπολόνια), Σάμπιτσερ (Μπάγερν), Γκρέγκοριτς (Άουγκσμπουργκ), Καλάιτζιτς (Στουτγκάρδη), Βέιμαν (Μπρίστολ Σίτι).

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Αμφίρροπη μάχη ανάμεσα σε δύο ομάδες που κυνηγάν το όνειρο τους. Η Ουαλία ήταν πιο σταθερή στα προκριματικά όμως η Αυστρία είχε το «μαξιλαράκι» του Nations League. Είναι θέμα σε τι κατάσταση θα βρίσκεται ο Μπέιλ που δεν έπαιξε στο Κλάσικο, όμως όλοι γνωρίζουν ότι η εθνική είναι μία διαφορετική υπόθεση γι’ αυτόν. Από την άλλη η Αυστρία μοιάζει ποιοτικότερη αλλά στα προκριματικά δεν έπεισε. Προς ισοπαλία το παιχνίδι, ίσως και στο ημίχρονο.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο STAR1, με το υψηλότερο yield +13.51% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: 1
  • » Ο Mrgreen, με το υψηλότερο yield +21.42% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες