6

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ολυμπιακός - Ομόνοια

23/9/2020 22:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 734
2 - 0
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1321 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Ομόνοια - Ολυμπιακός στις 29/9/2020

Προϊστορία

29/9/2020 ΟμόνοιαΟλυμπιακός 0 - 0
23/9/2020 ΟλυμπιακόςΟμόνοια 2 - 0
29/7/2020 ΟλυμπιακόςΟμόνοια 3 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 631,927 91.0%
X
€ 37,234 5.4%
2
€ 25,008 3.6%
Over
€ 15,098 38.8%
Under
€ 23,852 61.2%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τετάρτη, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

544 ψήφοι:

Ειδήσεις

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Karaiskakis Stadium
  • Χωρητικότητα: 32130
Να «καθαρίσει» από το πρώτο ματς την πρόκριση

Να «καθαρίσει» από το πρώτο ματς την πρόκριση

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Ομόνοια στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τα πλει-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ κι έχει στόχο να αποκτήσει «καθαρό» σκορ πρόκρισης εν όψει της ρεβάνς στην Κύπρο.

Τι ισχύει: Πρώτη αναμέτρηση για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε ισχύ το εκτός έδρας γκολ. Ακολουθεί επαναληπτικός στην Κύπρο. Σε περίπτωση συνολικού ισόπαλου αποτελέσματος ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί στη συνέχεια η διαδικασία των πέναλτι. Ο νικητής μπαίνει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ ενώ ο ηττημένος σε αυτούς του Γιουρόπα.

* Κεκλεισμένων των θυρών.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έχει ξεκινήσει ιδανικά στη σεζόν, αφού μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου στον τελικό με την ΑΕΚ, μπήκε με το δεξί και στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με 3-0 του Αστέρα Τρίπολης στην έδρα του. Δυσκολεύτηκε πάντως στο πρώτο ημίχρονο από τους Αρκάδες, αλλά στην επανάληψη η είσοδος των Φορτούνη και Μασούρα έκανε τη διαφορά, με τους δύο άσους να πετυχαίνουν και τα τρία τέρματα της αναμέτρησης.

Ο αποκλεισμός της Λυών στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ από την Μπάγερν έστειλε τους «ερυθρόλευκους» απευθείας στα πλει-οφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Έτσι το σημερινό είναι το πρώτο του ευρωπαϊκό παιχνίδι για φέτος και καλείται να κάνει αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στους ομίλους εν όψει της ρεβάνς στην Κύπρο.

Εν όψει του σημερινού ο τεχνικός της, Μαρτίνς δήλωσε: «Έχουμε πολύ καλή ομάδα που παίζει με πίστη και ψυχή. Θέλουμε να επαναλάβουμε τον περσινό θρίαμβο. Η περσινή πορεία αποκατέστησε το πρεστίζ στην Ευρώπη και είναι η μόνη μας επιθυμία αυτή, να προχωρήσουμε ξανά. Η Ομόνοια αξίζει όλο το σεβασμό. Θέλουμε πραγματικά να συνεχίσουμε».

Αγωνιστικά Νέα: Ο βασικός γκολκίπερ Σα ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και μένει να φανεί αν ο Μαρτίνς θα επιλέξει τον Πορτογάλο ή θα διατηρήσει τον νεαρό Τζολάκη, που έχει αγωνιστικό ρυθμό. Ανέτοιμος ο νεοφερμένος μέσος Πέπε, σταθερά εκτός οι εξτρέμ Σουντανί, Λοβέρα και Βρουσάι.

Πιθανή Ενδεκάδα: Σα (Τζολάκης) – Ραφίνια, Μπα, Σεμέδο, Χολέμπας – Καμαρά, Μπουχαλάκης (Εμβιλά) – Φορτούνης, Μασούρας (Ραντζέλοβιτς), Βαλμπουενά – Ελ Αραμπί

ΟΜΟΝΟΙΑ

Μετά την πρόκριση επί της Λέγκια Βαρσοβίας στην παράταση, απέκλεισε και τον Ερυθρό Αστέρα στα πέναλτι (4-2, 1-1 κ.δ.) κι έγραψε ιστορία, αφού προκρίθηκε για πρώτη φορά σε φάση ομίλων ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Μοιρασμένο παιχνίδι στο ξεκίνημα, προηγήθηκε στο 31’ με τον Λούφτνερ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, αλλά στη συνέχεια πιέστηκε και δέχτηκε την ισοφάριση στο 45’. Στην επανάληψη οι Σέρβοι είχαν σημαντικές ευκαιρίες για να ολοκληρώσουν την ανατροπή, αλλά ο γκολκίπερ Φαμπιάνο όποτε χρειάστηκε κράτησε το 1-1. Από την πλευρά της η κυπριακή ομάδα έφτασε μια «ανάσα» από το γκολ στο 67’ με σουτ του Μποτεάκ. Τα πάντα κρίθηκαν στα πέναλτι, εκεί όπου ο Φαμπιάνο έπιασε δύο εκτελέσεις, δίνοντας την πρόκριση στην ομάδα του.

Στο πρωτάθλημα, είναι αήττητη μετά από τέσσερις αγωνιστικές (2-2-0) και βρίσκεται στην 3η θέση και στο -2 από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα Λεμεσού. Την Κυριακή παρατάχθηκε με πιτσιρικάδες στο εντός έδρας με την ΑΕΚ Λάρνακας, ώστε οι βασικοί να πάρουν «ανάσες» εν όψει του Ολυμπιακού, ωστόσο αυτό δεν την εμπόδισε να πάρει τη νίκη με 2-1, χάρη σε γκολ του Ρόσα στο 89’.

Τρέχει αήττητο 7 αγώνων σ’ όλες τις διοργανώσεις (3-4-0) κι έχει ήδη σπάσει τα ταβάνι της, εξασφαλίζοντας εισιτήριο για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Ωστόσο βρίσκεται πλέον ένα βήμα πλέον από τη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ κι όπως δήλωσε ο τεχνικός της, Χένινγκ Μπέργκ, θα τα δώσει όλα απέναντι στον Ολυμπιακό: «Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ. Έχουμε εγγυημένη την θέση μας στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και τώρα θα παίξουμε για τα πλει οφ του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Είχε πετυχημένη η πορεία πέρσι στην Ευρώπη, απέκλεισε την Άρσεναλ και είναι μια κορυφαίου επιπέδου ομάδα. Είναι σπουδαίο που είμαστε εδώ, θα κάνουμε τα πάντα».

Αγωνιστικά Νέα: Χωρίς προβλήματα.

Πιθανή Ενδεκάδα: Φαμπιάνο – Λέζιακς, Λανγκ, Λούφτνερ, Χούμποτσαν (Κούσουλο) – Γκόμες, Γκόμεθ, Παπουλής – Μποτεάκ, Τιάγκο – Κακουλλής (Σενέ).

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Υπάρχει διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες. Το ρόστερ του Ολυμπιακού είναι σαφώς πιο ποιοτικό από αυτό της Ομόνοιας, αλλά οι Κύπριοι βρίσκονται σε καλύτερη αγωνιστική ετοιμότητα, έχοντας δώσει ήδη 7 επίσημα παιχνίδια στη σεζόν και είναι σε όλα αήττητη. Το εμπόδιο των «ερυθρόλευκων» φαίνεται όμως αρκετά υψηλό για την ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ, όμως ο άσος στο 1.30 για τέτοιας σημασίας παιχνίδι είναι αρκετά κάτω από τα όρια του αποδεκτού. Αρκετά χαμηλό και το N/G, αν θα παίζαμε κάτι, θα ρίχναμε μια ζαριά στο Ημίχρονο 1 στο 1.80.

FACTS

  • Η ομάδα Ομόνοια δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 6 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 2.70 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ομόνοια έφερε ισοπαλία στους τελευταίους 5 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X με απόδοση 4.60 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ολυμπιακός νίκησε στους τελευταίους 4 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 1.28 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Ολυμπιακός, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.85 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Ομόνοια, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.85 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ομόνοια ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.X με απόδοση 2.15 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο popov με το υψηλότερο yield +0.29% έπαιξε: 1
  • » Ο ee-33776u1692, με το υψηλότερο yield +1.96% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: X2
  • » Ο Mrgreen, με το υψηλότερο yield +23.20% στο σημείο 1 έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες