Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Καϊράτ Αλμάτι - Ομόνοια

16/9/2021 17:30
Κωδ ΟΠΑΠ: 776
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 968 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Ομόνοια - Καϊράτ Αλμάτι στις 9/12/2021

Προϊστορία

9/12/2021 ΟμόνοιαΚαϊράτ Αλμάτι 0 - 0
16/9/2021 Καϊράτ ΑλμάτιΟμόνοια 0 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 80,008 77.7%
X
€ 7,676 7.5%
2
€ 15,223 14.8%
Over
€ 6,339 28.6%
Under
€ 15,802 71.4%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 17:30

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

68 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Almaty Central Stadium
  • Χωρητικότητα: 23804
  • Θεατές: 7038
Με απουσίες η Ομόνοια

Με απουσίες η Ομόνοια

Η Καϊράτ Αλμάτι έχει νέο προπονητή και φιλοξενεί την Ομόνοια που πήγε στο Καζακστάν με πολλές απουσίες και δίνοντας προτεραιότητα στο πρωτάθλημα.

ΚΑΪΡΑΤ

Για πρώτη φορά στην ιστορία της βρίσκεται σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης και το όνειρό της έγινε πραγματικότητα. Στα πλέι οφ είχε εύκολο έργο επικρατώντας με δύο νίκες (3-1, 4-1) επί της Φόλα Ες. Στο εγχώριο πρωτάθλημα προέρχεται από ήττα στην έδρα της Ορνταμπάσι με 2-1 και βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας. Αυτή ήταν η πρώτη της ήττα έπειτα από οχτώ αγωνιστικές (6-2-0). Ο νέος τεχνικός υπέστη την πρώτη του ήττα και αγωνίστηκε με σύστημα 5-3-2.

«Νομίζω ότι θα υπάρξουν αρκετά δύσκολα παιχνίδια κατά τη διάρκεια του ομίλου. Οι απώλειες της Ομόνοιας δεν είναι σημαντικές. Σίγουρα θα βρουν αντικαταστάτες για τους παίκτες που δεν θα αγωνιστούν. Το μόνο που μπορώ να πω, είναι ότι η ομάδα θα κάνει ότι μπορεί για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στο παιχνίδι. Έχω πλήρη εμπιστοσύνη στη δουλειά μου, στους συνεργάτες και στους παίκτες μου» ανέφερε ο προπονητής της Καϊράτ, Κουρμπάν Μπερντίεφ.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν έχει νέα προβλήματα απουσιών.

ΟΜΟΝΟΙΑ

Για δεύτερη σερί χρονιά θα βρεθεί σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης και έφτασε μέχρι τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, αλλά αποκλείστηκε δύσκολα από την Αντβέρπ στην παράταση. Προέρχεται από ήττα στο κυπριακό πρωτάθλημα, αφού στην πρεμιέρα έχασε από την ΑΕΚ με 2-1 και η γκρίνια άρχισε νωρίς στο στρατόπεδο της. Δεν έχει την καλή αμυντική λειτουργία που ξεχώριζε την περσινή σεζόν και δείχνει να θέτει ως προτεραιότητα το πρωτάθλημα.

“Αν πρέπει να διαλέξω προτεραιότητα είναι το πρωτάθλημα. Η Βασιλεία έπαιξε στο Τσάμπιονς και το Γιουρόπα Λιγκ πρόσφατα. Είναι πολύ καλή ομάδα. Η Καραμπάχ παίζει στο Γιουρόπα Λιγκ, είχαν αγώνες με κυπριακές ομάδες πρόσφατα και τους ξέρουμε λίγο καλύτερα. Η Καϊράτ είναι λίγο πιο άγνωστη, κέρδισε το πρωτάθλημα στο Καζακστάν όπου έχουν καλές ομάδες. Παίρνουν παίκτες από όλο τον κόσμο. Έχουν πιο ψηλή βαθμολογία από εμάς, όμως δεν είναι αδύνατον να τους ανταγωνιστούμε. Περιμένουμε δύσκολο παιχνίδι. Αυτό το παιχνίδι είναι ίδιο σημαντικό όπως όλα τα άλλα παιχνίδια του ομίλου. Έχουν καλούς παίκτες, μια δυνατή ομάδα. Πάμε για να ανταγωνιστούμε και θα κάνουμε το παν για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Είναι καλό για μας ότι συμμετέχουμε σε αυτή τη διοργάνωση. Είναι καλός όμιλος για την ανάπτυξή μας, θα κάνουμε το παν και θα δούμε πού θα καταλήξουμε. Έχουμε πιο μεγάλο ρόστερ τώρα σε σχέση με πριν και αυτό είναι καλό. Είναι νωρίς στη σεζόν, πέρσι αλλάζαμε εφτά με δέκα παίκτες στην αρχή της σεζόν γιατί προσπαθούσαμε να προκριθούμε στην Ευρώπη. Τώρα που προκριθήκαμε είναι θέμα διαχείρισης. Τώρα υπάρχει μεγαλύτερος ανταγωνισμός σε σχέση με πριν” ήταν τα λεγόμενα του προπονητή, Χένιγκ Μπεργκ.

Αγωνιστικά Νέα: Έχει πολλές απουσίες αφού δεν ταξίδεψαν στο Καζακστάν ο επιθετικός Τσέποβιτς, οι μέσοι Μποτεάκ, Μιξ και ο στόπερ Κούσουλος. Ο Χένινγκ Μπεργκ αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ.

Γιώργος Βροντάκης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Καϊράτ για πρώτη φορά στην ιστορία της βρίσκεται σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης και θέλει να κάνει ποδαρικό με το δεξί, φιλοξενώντας την Ομόνοια. Η κυπριακή ομάδα δεν βρίσκεται στα καλύτερα της, έχει σημαντικές απουσίες και η άμυνα της μπάζει. Θα ποντάρουμε στον άσο, μιας και η Ομόνοια φαίνεται πως έχει περισσότερο το μυαλό της στο εγχώριο πρωτάθλημα.

FACTS

  • Στους τελευταίους 6 αγώνες της ομάδας Καϊράτ Αλμάτι, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.85 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Καϊράτ Αλμάτι δεν έχει χάσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.20 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ομόνοια έχασε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 1.82 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
8ος Όμιλος
  3 Ομόνοια 6 4 0 4 2 5:10
  4 Καϊράτ Αλμάτι 6 2 0 2 4 6:11
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο sokos1991, με το υψηλότερο yield +11.62% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ] έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες