8

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ομόνοια - Καϊράτ Αλμάτι

Προϊστορία

9/12/2021 ΟμόνοιαΚαϊράτ Αλμάτι 0 - 0
16/9/2021 Καϊράτ ΑλμάτιΟμόνοια 0 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 7,170 23.4%
X
€ 9,620 31.4%
2
€ 13,849 45.2%
Over
€ 2,949 32.2%
Under
€ 6,198 67.8%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

77 ψήφοι:

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Neo GSP Stadium
  • Χωρητικότητα: 22859
  • Θεατές: 3239
Χωρίς τον καλύτερο παίκτη της η Καϊράτ

Χωρίς τον καλύτερο παίκτη της η Καϊράτ

Η Ομόνοια έχει περισσότερο το μυαλό της στο πρωτάθλημα και υποδέχεται την Κυπελλούχο, πλέον, Καϊράτ, η οποία δεν υπολογίζει στον Βάγκνερ Λοβ.

ΟΜΟΝΟΙΑ

Αν και αδιάφορη και έχοντας περισσότερο το μυαλό της στο πρωτάθλημα, έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας από το «Τοφίκ Μπαχράμοφ» η Ομόνοια, φέρνοντας 2-2 με την Καραμπάκ για την πέμπτη αγωνιστική των ομίλων του Europa Conference League. Άνοιξε το σκορ με πέναλτι του Ντούρις στο 43΄ λεπτό, ενώ η απάντηση για τους γηπεδούχους ήρθε έξι λεπτά αργότερα με αυτογκόλ του Ψάλτη. Η ομάδα του Αζερμπαϊτζάν έκανε την ανατροπή στο 88ο λεπτό με τον Αντράντε, αλλά ο Γκόμεθ στο 90΄ με γκολ πίσω από τη μεσαία γραμμή διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

“Θα κάνουμε αλλαγές, θέλουμε να κερδίσουμε. Ανυπομονούμε για το παιχνίδι. Είχαμε καλές εμφανίσεις στον όμιλο. Θα είναι πολύ καλό αν κερδίσουμε το τελευταίο παιχνίδι. Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Δεν είναι πολλές οι διαφορές ανάμεσα στις ομάδες στον όμιλο. Η προσοχή μας είναι να συνεχίσουμε στις καλές εμφανίσεις. Ξέρουμε ότι πρέπει να είμαστε στο 100% για να είμαστε καλύτεροι. Αυτά τα παιχνίδια είναι καλά για να αποκτήσουμε εμπειρίες και να παίξουν ποδοσφαιριστές. Θα έχουμε αλλάγες στην εντεκάδα αλλά θα έχουμε μία καλή ομάδα και θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε” ήταν τα λεγόμενα του προπονητή, Χένιγκ Μπεργκ.

Πήρε τα πάνω της στο κυπριακό πρωτάθλημα και σημείωσε την τρίτη σερί νίκη της για πρώτη φορά φέτος. Ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής στην έδρα της ΑΕΛ επικρατώντας με 1-0. Το μοναδικό γκολ της συνάντησης πέτυχε ο Λέζιακς στο 33΄ και ανέβηκε βαθμολογικά στην 4η θέση. Είχε και δοκάρι στο 6ο λεπτό με τον Λοΐζου.

Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος είναι ο Κίκο και εκτός αποστολής είναι ξανά οι τραυματίες Φαμπιάνο, Γιούστε και Κούσουλος.

ΚΑΪΡΑΤ

Ήταν πολύ κοντά στο να πάρει θετικό αποτέλεσμα μετά την πρεμιέρα της διοργάνωσης, αλλά φιλοξενώντας τη Βασιλεία έχασε με 3-2. Βρέθηκε δύο φορές μπροστά στο σκορ, βρίσκοντας δίχτυα με τον Βάγκνερ Λοβ στο 23' και τον Χοβνανισιάν στο 56' (είχε ισοφαρίσει με πέναλτι ο Καμπράλ στο 45'), αλλά οι Ελβετοί έκαναν την ανατροπή μέσα σε τέσσερα λεπτά με τους Ζεγκροβα (69’) και Κασάμι (73’).

«Δεν έχουμε βαθμολογικές ελπίδες όμως είναι τo τελευταίο παιχνίδι και έχει μεγάλη σημασία για εμάς. Η ομάδα μας κάνει τα πρώτα της βήματα στην Ευρώπη και έτσι κάθε βήμα είναι σημαντικό για εμάς. Όσον αφορά στην Ομόνοια έχει πολύ έμπειρους παίκτες που ξέρουν να αμύνονται και να επιτίθενται. Δεν θα έχουμε τον κορυφαίο μας παίκτη τον Βάγκνερ Λοβ, που έχει αναχωρήσει για την Βραζιλία γιατί έχει λήξει το συμβόλαιό του, όμως ελπίζουμε οι υπόλοιποι να καλύψουν την απουσία του. Εκπροσωπούν το Καζακστάν στην Ευρώπη και τα ίδια τα παιδιά θέλουν και να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό» ανέφερε ο προπονητής της Καϊράτ, Κουρμπάν Μπερντίεφ.

Στις 28 Νοεμβρίου κατέκτησε το Κύπελλο Αρμενίας στη διαδικασία των πέναλτι. Στο σπουδαίο ματς αντιμετώπισε την Σαχτέρ Καραγκάντα με το σκορ στην κανονική διάρκεια να είναι το 2-2, στην παράταση το 3-3 και η Καϊράτ επικράτησε με 9-8 στα πέναλτι σηκώνοντας την κούπα. Η Καϊράτ είχε προηγηθεί με δύο τέρματα του Βάγκνερ Λογ στο 6' και το 40', αλλά δέχθηκε την ισοφάριση με γκολ στο 47' και το 75'. Στην παράσταση βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 97', αλλά ο Σουσενάτσεφ στο 111' οδήγησε τον τίτλο στη ρωσική ρουλέτα.

Αγωνιστικά Νέα: Ο επιθετικός Βάγκνερ Λοβ έχει αποχωρήσει από την ομάδα.

Γιώργος Βροντάκης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Ομόνοια έχει πάρει τα πάνω της και το δείχνει στο κυπριακό πρωτάθλημα, όπου μετράει τρεις συνεχόμενες νίκες. Στην Ευρώπη έχει αποκλειστεί, αλλά θέλει να φύγει με ψηλά το κεφάλι υποδεχόμενη την αδύναμη Καϊράτ. Η ομάδα από την Αρμενία έχει μόλις ένα βαθμό στον όμιλο και αυτόν κόντρα στην κυπριακή ομάδα. Η Ομόνοια δεν το έχει ξεχάσει και επιθυμεί εκδίκηση. Έχει καλύτερη ομάδα και θα την εμπιστευτούμε. Άσος από εμάς.

FACTS

  • Η ομάδα Καϊράτ Αλμάτι έχασε στους τελευταίους 4 αγώνες στη διοργάνωση Κόνφερενς Λιγκ.
    Σημείο: 1 με απόδοση 2.32 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας Καϊράτ Αλμάτι, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Κόνφερενς Λιγκ).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.80 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ομόνοια νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.1 με απόδοση 2.90 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
8ος Όμιλος
  3 Ομόνοια 6 4 0 4 2 5:10
  4 Καϊράτ Αλμάτι 6 2 0 2 4 6:11
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο HAoS_Kostas με το υψηλότερο yield +4.07% έπαιξε: Goal
  • » Ο HAoS_Kostas, με το υψηλότερο yield +21.53% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ] έπαιξε: Goal
  • » Ο FVSTIRAS, με το υψηλότερο yield +3.13% στο σημείο Ημ.1 έπαιξε: Ημ.1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες