2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ομόνοια - Ολυμπιακός

Προϊστορία

29/9/2020 ΟμόνοιαΟλυμπιακός 0 - 0
23/9/2020 ΟλυμπιακόςΟμόνοια 2 - 0
29/7/2020 ΟλυμπιακόςΟμόνοια 3 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 25,077 23.8%
X
€ 15,395 14.6%
2
€ 65,061 61.7%
Over
€ 3,102 49.4%
Under
€ 3,173 50.6%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τρίτη, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

492 ψήφοι:

Ειδήσεις

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Neo GSP Stadium
  • Χωρητικότητα: 22859
«Σφραγίζει» την πρόκριση ο Ολυμπιακός

«Σφραγίζει» την πρόκριση ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Ομόνοια στην Κύπρο για την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, έχοντας σημαντικό προβάδισμα μετά τη νίκη με 2-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Α’ Ματς (Ολυμπιακός – Ομόνοια 2-0): Ο Ολυμπιακός ήταν κυρίαρχος σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, δυσκολεύτηκε στο πρώτο μέρος για να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα των φιλοξενούμενων αλλά στο 69’ άνοιξε το σκορ με εύστοχο πέναλτι του Βαλμπουενά. Στη συνέχεια είχε ευκαιρίες για ένα δεύτερο τέρμα, το οποίο πέτυχε στις καθυστερήσεις με πανέμορφο γκολ του Ελ Αραμπί. Σε αμυντικό ρόλο σε όλο το ματς οι Κύπριοι, προσπάθησαν σε 1-2 φάσεις να δημιουργήσουν προϋποθέσεις για γκολ αλλά δεν ανησύχησαν ιδιαίτερα τον Σα.

Τι ισχύει: Δεύτερη αναμέτρηση για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε ισχύ το εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση συνολικού ισόπαλου αποτελέσματος ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί στη συνέχεια η διαδικασία των πέναλτι. Ο νικητής μπαίνει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ ενώ ο ηττημένος σε αυτούς του Γιουρόπα.

* Κεκλεισμένων των θυρών.

ΟΜΟΝΟΙΑ

Με την πλάτη στον τοίχο είναι η Ομόνοια μετά την ήττα με 2-0 στο πρώτο παιχνίδι. Μπήκε με αμυντικούς προσανατολισμούς και υποχρέωσε τους «ερυθρόλευκους» σε φλύαρη κατοχή για κάτι παραπάνω από μια ώρα παιχνιδιού. Μετά το πρώτο γκολ που δέχτηκε δεν ήταν το ίδιο συμπαγής και χρειάστηκε τις επεμβάσεις του Φαμπιάνο για να κρατήσει το 1-0. Ωστόσο στο 90+2’ δέχτηκε δεύτερο τέρμα με σουτ εκτός περιοχής και πλέον χρειάζεται δύο γκολ και να μη δεχτεί κανένα για να στείλει το ματς στην παράταση. Υπήρξαν παράπονα από την κυπριακή ομάδα για επιθετικό φάουλ στη φάση του πέναλτι, με τον τεχνικό της Χέκινγκ να αναρωτιόνταν μετά το παιχνίδι γιατί δεν πήγαν οι διαιτητές στο VAR.

Η ήττα από τον Ολυμπιακό ήταν η πρώτη της σε οχτώ παιχνίδια σ’ όλες τις διοργανώσεις τη φετινή σεζόν (3-4-1). Είναι ήδη απόλυτα πετυχημένη έχοντας εξασφαλίσει την παρθενική πρόκριση της ιστορίας της σε ομίλους Γιουρόπα Λιγκ και στο σημερινό θα κυνηγήσει την υπέρβαση. Δεν έδωσε παιχνίδι το σαββατοκύριακο στο πρωτάθλημα ώστε να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα για τη σημερινή ρεβάνς. Πάντως τα πράγματα δεν κύλησαν κατ’ ευχήν, αφού δύο παίκτες της βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό μετά την επιστροφή στην Κύπρο.

Εν όψει της σημερινής ρεβάνς, ο τεχνικός της, Μπεργκ δήλωσε: «Είμαστε 2-0 πίσω. Δεν θα είναι εύκολο. Θα πρέπει να έχουμε μια αρκετά καλή εμφάνιση. Θα πρέπει να έχουμε και την τύχη που μας έλειψε στο πρώτο παιχνίδι. Στην Ελλάδα προσπαθήσαμε να επιτεθούμε όμως δεν το καταφέραμε στο βαθμό που θέλαμε. Αν δεν αμυνθούμε καλά αύριο (σ.σ. σήμερα) σίγουρα δεν θα μπορέσουμε να πετύχουμε τίποτα. Θα επιδιώξουμε να είμαστε λίγο καλύτεροι στην επίθεση, είναι εφικτό αυτό».

Αγωνιστικά Νέα: Δύο παίκτες της ομάδας βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό και δεν υπολογίζονται. Τα ονόματα τους δεν έγιναν γνωστά, αλλά φημολογείται ότι πρόκειται για δύο βασικούς στη μεσαία γραμμή. Κανονικά διαθέσιμος είναι ο νεαρός εξτρέμ Σενέ (4/1), ανέτοιμος παραμένει ο νεοαποκτηθέντας μέσος Σιβού.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βρίσκεται με το ένα πόδι στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ μετά τη νίκη με 2-0 στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ανώτερος ποιοτικά, δε συνάντησε προβλήματα από τον αντίπαλο του και μετά το πρώτο γκολ στο 69’ βρήκε περισσότερους χώρους στην αντίπαλη περιοχή. Καθοριστικό το δεύτερο γκολ με τον Ελ Αραμπί στις καθυστερήσεις, αφού αναγκάζει πλέον την Ομόνοια να ψάξει δύο γκολ στο σημερινό για να στείλει το ματς σε παράταση.

Το Σάββατο έκανε το 2x2 στο πρωτάθλημα επικρατώντας με 2-0 του Παναιτωλικού στο «Γ. Καραϊσκάκης». Έκανε ροτέισον και τα βρήκε σκούρα για 40 λεπτά, καθώς ήταν φλύαρος στην επίθεση και χρειάστηκε μία σημαντική επέμβαση του Σα για να κρατήσει το μηδέν. Στη συνέχεια ανέβασε ρυθμούς, είχε φάσεις και δοκάρι για να σκοράρει και στο 48’ πήρε το προβάδισμα με τον Ελ Αραμπί. Ακολούθησαν τρεις καλές στιγμές για ένα δεύτερο γκολ κι αφού γλίτωσε την ισοφάριση στο 73’ μετά από στατική φάση, «κλείδωσε» τη νίκη στο 86’ με τον Καφού. Μέχρι στιγμής μετράει 4 νίκες σε 4 επίσημα παιχνίδια σ’ όλες τις διοργανώσεις με 8-0 τέρματα.

Κανέναν εφησυχασμό δεν φέρνει στην ομάδα το 2-0 του πρώτου αγώνα σύμφωνα με τον τεχνικό του, Πέδρο Μαρτίνς: «Το 2-0 είναι μόνο το μισό μέρος που έχουμε παίξει με τον αντίπαλο. Επομένως το να υποτιμήσουμε την Ομόνοια θα είναι μεγάλο λάθος. Θέλουμε να δούμε περισσότερη προσωπικότητα και χαρακτήρα από το α' μέρος του πρώτου παιχνιδιού. Στο β' μέρος ήμασταν αρκετά κοντά σε αυτό που προσπαθούμε να φτάσουμε».

Αγωνιστικά Νέα: Κανονικά στην αποστολή ο επιθετικός μέσος Φορτούνης, ο οποίος είχε μείνε εκτός με τον Παναιτωλικό το Σάββατο (26/09) λόγω κάκωσης στην ποδοκνημική. Ανέτοιμος ο νεοφερμένος μέσος Πέπε, σταθερά εκτός οι εξτρέμ Σουντανί, Λοβέρα και Βρουσάι.

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται αγκαλιά με την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και στο σημερινό καλείται απλά να υπερασπιστεί το υπέρ του 2-0. Αναμένεται να βρει περισσότερους χώρους σε σχέση με το ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης» αφού η Ομόνοια θα αναγκαστεί αργά ή γρήγορα να ρισκάρει. Αν μάλιστα επιβεβαιωθεί ότι οι γηπεδούχοι θα κατέβουν χωρίς δύο βασικούς στο κέντρο λόγω κορωνοϊού τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο για την ομάδα του Μπεργκ. «Οκ» το «διπλό» στο 1.87, δεν πιστεύουμε ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα αρκεστούν στο σκορ του πρώτου αγώνα και θα επιχειρήσουν να «κλειδώσουν» την πρόκριση στις ευκαιρίες που θα του παρουσιαστούν.

FACTS

  • Η ομάδα Ολυμπιακός νίκησε στους τελευταίους 4 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 1.72 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας Ομόνοια, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Τσάμπιονς Λιγκ).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.75 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες της ομάδας Ολυμπιακός, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.75 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο ee-33776u1692, με το υψηλότερο yield +1.96% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: Over

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες