3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ολυμπιακός - Νέφτσι Μπακού

Προϊστορία

28/7/2021 Νέφτσι ΜπακούΟλυμπιακός 0 - 1
21/7/2021 ΟλυμπιακόςΝέφτσι Μπακού 1 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 594,609 93.9%
X
€ 24,927 3.9%
2
€ 13,537 2.1%
Over
€ 27,186 34.8%
Under
€ 50,980 65.2%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τετάρτη, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

190 ψήφοι:

Ειδήσεις

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Karaiskakis Stadium
  • Χωρητικότητα: 32130
  • Θεατές: 10000
Να «κλειδώσει» την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι

Να «κλειδώσει» την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Νέφτσι Μπακού στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ με μόνο στόχο να πάρει μια ευρεία νίκη και να «κλειδώσει» από το πρώτο ματς την πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Τι ισχύει: Πρώτο από τα δύο παιχνίδια για το δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί την προσεχή Τρίτη (27/7) στο Μπακού. Δεν ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά τα δύο ματς ακολουθεί παράταση κι εφόσον χρειαστεί πέναλτι.

* 80% πληρότητα στο «Γ. Καραϊσκάκης»

* Όποια ομάδα προκριθεί θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Μούρα (Σλοβενία)-Λουντογκόρετς (Βουλγαρία). Όποια ομάδα αποκλειστεί θα παίξει στον 3ο προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ με τον χαμένο του ζευγαριού Μάλμε (Σουηδία)-Ελσίνκι (Φινλανδία).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κατέκτησε δια περιπάτου το πρωτάθλημα, τερματίζοντας στο +26 από τον 2ο ΠΑΟΚ. Δεν κατάφερε πάντως να κάνει το «νταμπλ», γνωρίζοντας την ήττα από τον «Δικέφαλο του Βορρά» στον τελικό του Κυπέλλου.

Ο Πέδρο Μαρτίνς παρέμεινε στον πάγκο, ενώ στα μεταγραφικά αποχώρησαν ο βασικός γκολκίπερ Σα (Γουλβς) και ο δανεικός εξτρέμ Μπρούμα (Αϊντχόβεν). Για τον πρώτο αποκτήθηκε ο διεθνής Τσέχος πορτιέρε, Βάτσλικ, ενώ κινείται στην αγορά για την απόκτηση εξτρέμ. Σημαντική η προσθήκη του Καμερουνέζου Κουντέ από την Μάιντς αλλά και του φορ Τικίνιο, ο οποίος όμως τραυματίστηκε στον ώμο στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας και θα λείψει για το επόμενο διάστημα. Άσχημα τα νέα και με τον σοβαρό τραυματισμό του Φορτούνη, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού και υποβλήθηκε σε εγχείρηση.

Έδωσε συνολικά επτά φιλικά προετοιμασίας και ηττήθηκε μόνο από την Σάλτσμπουργκ (3-0) με το τελικό σκορ πάντως να μην αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα, αφού στάθηκε αρκετά άτυχος εν αντιθέσει με την αντίπαλο του. Στα άλλα έξι φιλικά πήρε πέντε νίκες και μία ισοπαλία. Είχε προγραμματίσει να δώσει φιλικό-πρόβα τζενεράλε με την Γαλατασαράι, αλλά αυτό αναβλήθηκε κι έτσι έπαιξε με τον Άρη, τον οποίο κέρδισε μεν 3-0 αλλά εμφάνισε αμυντικές αστάθειες στο πρώτο ημίχρονο.

Στόχος να επαναλάβει το επίτευγμα των δύο προηγούμενων καλοκαιριών και να δώσει το «παρών» στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ για 3η σερί χρονιά. Αγωνίζεται σταθερά σε ευρωπαϊκούς ομίλους την τελευταία δεκαετία. Βατό το εμπόδιο της Νέφτσι, με τον Μαρτίνς πάντως να ζητάει προσοχή από τους παίκτες του: «Έχει πολλούς διεθνείς, έκανε καλά ματς με τη Ντιναμό Τιφλίδας και τα έχω δει και τα δύο. Μπορεί να μπει κάποιος στη διαδικασία να πει ότι εμείς είμαστε το φαβορί όμως πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ και να προσέξουμε εάν θέλουμε να ξεπεράσουμε το εμπόδιο της ομάδας του Μπακού».

Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένοι ο βασικός στόπερ Μπα και ο νεοαποκτηθέντας φορ Τικίνιο, ο οποίος πάντως είναι έτσι κι αλλιώς τραυματίας. Νοκ-άουτ με σοβαρό τραυματισμό ο επιθετικός χαφ Φορτούνης, αντίθετα έτοιμος είναι ο εξτρέμ Βαλμπουενά, όπως επιβεβαίωσε ο Μαρτίνς. Ο Βάτσλικ που αποκτήθηκε ως αντικαταστάτης του Σα έχει λίγες μέρες στην ομάδα και λογικά κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο 18χρονος Τζολάκης. Εκτός λίστας έμειναν οι Ντρέγκερ, Σισέ, Πέπε, Τιάγκο Σίλβα, Αλγκασίμ Μπα, Αποστολόπουλος και Καλογερόπουλος.

ΝΕΦΤΣΙ ΜΠΑΚΟΥ

Κέρδισε με δύο νίκες την Ντιναμό Τιφλίδας (2-1 εκτός, 2-1 εντός) και προκρίθηκε στον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Πάντως και οι δύο νίκες ήρθαν αρκετά δύσκολα, με τους Αζέρους να δείχνουν εμφανώς ανέτοιμοι και να παρουσιάζουν αρκετά προβλήματα στην ανασταλτική τους λειτουργία.

Την περσινή σεζόν τερμάτισε στο +2 από την Καραμπάγκ και κατέκτησε το πρωτάθλημα του Αζερμπαϊτζάν μετά τη σεζόν 2012-13. Να σημειωθεί πως το νέο πρωτάθλημα θα αργήσει να ξεκινήσει. Δίνει το «παρών» για 4η σερί χρονιά στην Ευρώπη αλλά παίζει για πρώτη φορά σε προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ μετά τη σεζόν 2013-14. Το καλοκαίρι του 2012 απέκλεισε τον ΑΠΟΕΛ και έγινε η πρώτη ομάδα της χώρας που προκρίθηκε σε ευρωπαϊκή φάση ομίλων (Γιουρόπα Λιγκ). Ξεκίνησε με αρκετά προβλήματα την προετοιμασία, αφού καθυστέρησε σημαντικά να κάνει μεταγραφές. Τις τελευταίες ημέρες απέκτησε δύο στόπερ, τον Γάλλο Μπασκέ (Χάβρη) και τον Πορτογάλο Μπαστό (Εστορίλ). Παραμένει σε αναζήτηση επιθετικού.

Εν όψει του σημερινού, ο τεχνικός της, Αμπάσοβ δήλωσε: «Το μέγεθος του αντιπάλου μας είναι μεγάλο. Παίζουμε απέναντι σε μια ομάδα που έχει μεγάλη εμπειρία και καλούς παίκτες. Νιώθουμε πιο έτοιμοι σε σχέση με τον πρώτο προκριματικό γύρο. Ήμασταν εκτός Τσάμπιονς Λιγκ για πολύ καιρό. Θα είναι μια καλή εμπειρία να παίξουμε δύο παιχνίδια με έναν τέτοιον αντίπαλο. Αν και αφήσαμε χώρους στο παιχνίδι με την Ντιναμό Τιφλίαδας, ο αντίπαλος δεν εκμεταλλεύτηκε. Τώρα πρέπει να περιορίσουμε τα λάθη και να είμαστε προσεκτικοί».

Αγωνιστικά Νέα: Οι στόπερ Μπασκέ και Μπαστό ενσωματώθηκαν αργά στην αποστολή. Ο πρώτος βρίσκεται σε καλό επίπεδο ετοιμότητας, όχι όμως και ο δεύτερος σύμφωνα πάντα με τις δηλώσεις του Αμπάσοβ.

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Νέφτσι Μπακού μπροστά στον κόσμο του και θα επιδιώξει να «κλειδώσει» από το πρώτο παιχνίδι την πρόκριση για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα του Μαρτίνς δεν είναι ακόμα έτοιμη, ωστόσο το ίδιο ισχύει για τους Αζέρους, οι οποίοι στον προηγούμενο προκριματικό γύρο εμφάνισαν αρκετά ανασταλτικά προβλήματα. Υπάρχει διαφορά ποιότητας και οι «ερυθρόλευκοι» θα κυνηγήσουν νίκη με μεγάλο σκορ ώστε να πάνε πιο χαλαροί στη ρεβάνς του μακρινού Μπακού. Πολύ χαμηλά ο άσος για να αποτελέσει επιλογή, πιο πάνω το όβερ.

FACTS

  • Η ομάδα Νέφτσι Μπακού δεν έχει χάσει στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 3.31 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας Νέφτσι Μπακού, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.46 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ολυμπιακός δεν έχει χάσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.03 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο popov με το υψηλότερο yield +0.31% έπαιξε: 1
  • » Ο Koukos, με το υψηλότερο yield +6.29% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: 1
  • » Ο Mrgreen, με το υψηλότερο yield +24.46% στο σημείο 1 έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες