7

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ολλανδία - Μεξικό

7/10/2020 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 752
0 - 1
Τελείωσε

1ο Ημίχρονο 0 - 0

    2ο Ημίχρονο 0 - 1

    1. 60' Jimenez Raul (πέναλτι)

        Προϊστορία

        7/10/2020 ΟλλανδίαΜεξικό 0 - 1
        12/11/2014 ΟλλανδίαΜεξικό 2 - 3
        29/6/2014 ΟλλανδίαΜεξικό 2 - 1
        26/5/2010 ΟλλανδίαΜεξικό 2 - 1

        ΤΖΙΡΟΣ

        1
        € 48,855 72.5%
        X
        € 7,478 11.1%
        2
        € 11,067 16.4%
        Over
        € 8,372 68.2%
        Under
        € 3,898 31.8%

        ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

        Τετάρτη, 21:45

        ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

        1 X 2
        Over Under 1X 12 X2
        Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
        0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
        Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

        123 ψήφοι:

        Videos

        Εποχή Ντε Μπουρ στην Εθνική Ολλανδίας

        Εποχή Ντε Μπουρ στην Εθνική Ολλανδίας

        Η Ολλανδία που έχει νέο προπονητή τον Φρανκ Ντε Μπουρ αντιμετωπίζει το Μεξικό σε φιλικό παιχνίδι στο Άμστερνταμ.

        ΟΛΛΑΝΔΙΑ

        Μία νίκη και μία ήττα ο απολογισμός της στα δύο εντός έδρας παιχνίδια του Nations League τον Σεπτέμβριο. Αρχικά κέρδισε με 1-0 την Πολωνία, που έπαιζε χωρίς τον Λεβαντόφσκι και στη συνέχεια ηττήθηκε με 0-1 από την Ιταλία. Κακή εμφάνιση στο πρώτο μέρος με τους Ιταλούς, δεν κατάφερε να φανεί απειλητική και βρέθηκε δίκαια πίσω στο σκορ στις καθυστερήσεις. Προσπάθησε να βγάλει αντίδραση στην επανάληψη έχοντας 3 καλές στιγμές για την ισοφάριση, χωρίς αποτέλεσμα. Παράλληλα, άφηνε κενά πίσω και γλίτωσε σε ισάριθμες περιπτώσεις το 0-2. Ακολουθούν τα εκτός έδρας παιχνίδια με Βοσνία κι Ιταλία.

        Παρατάχθηκε με τον υπηρεσιακό Ντουάιτ Λοντεβέχες στα παιχνίδια του Σεπτεμβρίου, αφού η Ομοσπονδία δεν είχε προλάβει να βρει τον αντικαταστάτη του Ρόναλντ Κούμαν, ο οποίος υπέγραψε στην Μπαρτσελόνα. Αυτός ανακοινώθηκε πριν μερικές ημέρες και πρόκειται για τον Φρανκ ντε Μπουρ. Ο 112 φορές διεθνής με την Εθνική Ολλανδίας επιστρέφει στους «οράνιε» μετά από μία δεκαετία, καθώς το 2010 ήταν βοηθός του Γκερτ Φαν Μάρβαϊκ στην πορεία της ομάδας μέχρι τον τελικό του Μουντιάλ της Ν. Αφρικής. Ο 50χρονος έχει περάσει από τους πάγκους των Άγιαξ, Ίντερ, Κρίσταλ Πάλας και Ατλάντα Γιουνάιτεντ.

        Τα περισσότερα ΜΜΕ στην Ολλανδία δεν είδαν με καλό μάτι την πρόσληψη του Ντε Μπουρ, ισχυρίζονταν ότι δεν είναι ο κατάλληλος για να αντικαταστήσει τον Κούμαν. Ο 50χρονος θα κάνει ανεπίσημο ντεμπούτο στο σημερινό, με τον ίδιο να μην είναι υπέρ του συγκεκριμένου φιλικού: «Δεν είναι ιδανικό να παίξεις φιλικό όταν υπάρχουν δύο επίσημα παιχνίδια σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Θα μπορούσαμε να είχαμε μια εβδομάδα για να προετοιμαστούμε για τα παιχνίδια του Nations League. Λόγω της πανδημίας, αρκετοί παίκτες έπρεπε να ξεκουραστούν λίγο εξαιτίας των αλλαγών στο πρόγραμμα, επομένως έπρεπε να κάνω αρκετές προσαρμογές εν όψει του αγώνα με το Μεξικό». Ο ίδιος τόνισε ότι δεν επιθυμεί να προχωρήσει σε πειραματισμούς αλλά να ακολουθήσει τον επιτυχημένο δρόμο του Κούμαν.

        Αγωνιστικά Νέα: Τραυματίας ο στόπερ Ντε Λιχτ (Γιουβέντους), ενώ εκτός έμεινε ο εξτρέμ Μπεργκβάιν (Τότεναμ). Από την άλλη, τραυματίστηκε κι έμεινε εκτός ο 18χρονος επιθετικός μέσος Ιχατάρεν (Αιντχόβεν). Ο Ντε Μπουρ αναμένεται να δώσει «ανάσες» σε βασικούς όπως τον στόπερ Φαν Ντάικ (Λίβερπουλ) και τον μέσο Βαινάλντουμ (Λίβερπουλ) οι οποίοι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δε θα βρεθούν στο αρχικό σχήμα. Ντεμπούτο αναμένεται να κάνουν οι τρεις της Άλκμααρ, ο γκολκίπερ Μπίζοτ, ο νεαρος μπακ Βαϊντάλ και ο αμυντικός μέσος Κόοπμεϊνερς.

        Η αποστολή της Ολλανδίας:

        Τερματοφύλακες: Σίλεσεν (Βαλένθια), Κρουλ (Νόριτς), Μπίζοτ (Αλκμααρ)

        Αμυντικοί: Ντε Φράι (Ιντερ), Ντ. Μπλιντ (Αγιαξ), Ακε (Μάντσεστερ Σίτι), Φαν Ντάικ (Λίβερπουλ), Χάτεμπουρ (Αταλάντα), Φέλτμαν (Μπράιτον), Ντάμφρις (Αϊντχόφεν), Βάινταλ (Αλκμααρ)

        Μέσοι: Φαν ντε Μπέεκ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Φρ. Ντε Γιονγκ (Μπαρτσελόνα), Ντε Ρόουν (Αταλάντα), Στρούτμαν (Μαρσέιγ), Βαϊνάλντουμ (Λίβερπουλ), Κόουπμεϊνερς (Φέγενορντ)

        Επιθετικοί: Μπάμπελ (Γαλατάσαραϊ), Ντεπάι (Λυών), Λουκ Ντε Γιονγκ (Σεβίλλη), Στενχς (Αλκμααρ), Πρόμες (Αγιαξ), Μάλεν (Αϊντχόφεν), Μπέρχαους (Φέγενορντ)

        ΜΕΞΙΚΟ

        Δεν έχει δώσει επίσημο παιχνίδι για σχεδόν ένα χρόνο εξαιτίας της πανδημίας. Στον πάγκο της βρίσκεται από τον Ιανουάριο του 2019 ο άλλοτε προπονητής της Μπαρτσελόνα και της Εθνικής Αργεντινής, Τάτα Μαρτίνο, ο οποίος σε 18 παιχνίδια, φιλικά κι επίσημα, έχει απολογισμό 16-1-1 με 35-7 τέρματα.

        Τον Ιούλιο του 2019, κατέκτησε το CONCACAF Gold Cup (Κύπελλο Βορείου-Κεντρικής Αμερικής και Καραϊβικής) απέναντι στις ΗΠΑ (1-0) αλλά λίγες μέρες μετά γνώρισε βαριά φιλική ήττα από την Αργεντινή (0-4), με τον Τύπου της χώρας να κάνει λόγο για φιάσκο. Έκτοτε έχει κάνει το 6x6 σε φιλικά και επίσημα. Πέρασε με 4x4 στην τελική φάση του Nations League της CONCACAF σε όμιλο με Παναμά και Βερμούδες, ενώ πριν λίγες μέρες κέρδισε με 3-0 τη Γουατεμάλα σε φιλικό, όπου παρατάχθηκε με παίκτες του εγχώριου πρωταθλήματος.

        Εκτός από το σημερινό, θα δώσει ακόμα ένα φιλικό στην Ολλανδία, αυτό της 13ης Οκτωβρίου με την Αλγερία. Οι επίσημες υποχρεώσεις της ξεκινούν τον Ιούνιο, όπου θα παίξει στα ημιτελικά του Nations League κόντρα στην Κόστα Ρίκα. Τα προκριματικά για το Μουντιάλ του Κατάρ μετατέθηκαν για το 2021.

        Η αλήθεια είναι ότι δεν πηγαίνει με το καλύτερο κλίμα στο σημερινό, αφού υπήρξε αρκετή γκρίνια από τους συλλόγους Μεξικού, που δε θέλησαν οι παίκτες τους να ταξιδέψουν στην Ολλανδία. Χαρακτηριστικές οι δηλώσεις του τεχνικού της Αμέρικα –και πρώην ομοσπονδιακού τεχνικού του Μεξικού- Μιγκέλ Ερέρα ο οποίος δήλωσε ότι οι παίκτες του είναι κουρασμένοι και ότι είναι πρόθυμος να τους διαθέσει μόνο σε παιχνίδια της FIFA κι όχι σε φιλικά. Ο Μαρτίνο κατηγορήθηκε επίσης για τις εξαντλητικές προπονήσεις που κάνει με την Εθνική ομάδα. Ο ίδιος απάντησε στην κριτική, αναφέροντας: «Όλα αυτά που συνέβησαν αυτήν την εβδομάδα δεν ήταν ευχάριστα. Θέλαμε να παίξουμε αυτού του είδους το παιχνίδι και στόχος μας ήταν να ενοχλήσουμε τους συλλόγους όσο λιγότερο γίνονταν. Έχει περάσει μια χρονιά που δεν έχουμε παίξει και το είδος των αντιπάλων που έχουμε μπροστά μας, φαινόταν μια ασυναγώνιστη ευκαιρία. Αποφασίσαμε λοιπόν να παίξουμε προσπαθώντας να μην είμαστε τόσο απερίσκεπτοι με τους συλλόγους».

        Αγωνιστικά Νέα: Δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο βασικός εξτρέμ Λοθάνο (Νάπολι) κι ο έμπειρος γκολκίπερ Οτσόα (Κλαμπ Αμέρικα). Εκτός επίσης οι μέσοι Γκουτιέρες (Αιντχόβεν) και Ροντρίγκες (Μοντερέι).

        Η αποστολή του Μεξικού:

        Τερματοφύλακες: Κότα (Λεόν), Γκονζάλες (Μοντερέι), Ταλαβέρα (Πούμας)

        Αμυντικοί: Αλβαρες (Αγιαξ), Αραούχο (Θέλτα), Αρτεάγα (Γκενκ), Γκαγιάρδο (Μοντερέι), Γκόμες (Μποαβίστα), Μόντες (Μοντερέι), Μορένο (Αλ
        Γκαράφα), Λουίς Ροντρίγκες (Τίγκρες), Ρόμο (Κρουζ Αζούλ), Σάντσες (Κλαμπ Αμέρικα), Σεπούλβεδα (Τσίβας Γουαδαλαχάρα).

        Μέσοι: Τζόναθαν Ντος Σάντος (Λος Άντεζελες Γκάλαξι), Ντιέγκο Λαΐνες (Μπέτις), Γκοβέα (Ζούλτε Βάρεγκεμ), Πισάρο (Ιντερ Μαϊάμι), Αντρές Γκουαρδάδο (Μπέτις) Εκτορ Ερέρα (Ατλέτικο Μαδρίτης).

        Επιθετικοί: Κορόνα (Πόρτο), Μαρτίν (Κλαμπ Αμέρικα), Ραούλ Χιμένες (Γουλβς), Πουλίδο (Κάνσας Σίτι), Πινέδα (Κρουζ Αζούλ)

        Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

        Εκτίμηση

        Ο Ντε Μπουρ δε θέλει να ξεκινήσει με αρνητικό αποτέλεσμα στον πάγκο της Ολλανδίας καθώς υπάρχει ήδη αμφισβήτηση στα Μέσα της χώρας, από την άλλη το Μεξικό είναι άκρως υπολογίσιμος αντίπαλος, έχοντας μόλις 1 ήττα σε 18 παιχνίδια με τον Μαρτίνο στον πάγκο του. Φιλικό παιχνίδι είναι, η μπίλια μπορεί να κάτσει παντού. Αμφότερες είναι ομάδες με επιθετική φιλοσοφία, θα πάμε με το αμφίσκορο.

        ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

        ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

        • » Ο MasterGuru, με το υψηλότερο yield +7.20% στο [ΦΙΛΙΚΑ: Διεθνή Φιλικά] έπαιξε: 1

        Τι ψήφισαν οι Top Users

        Πείτε τη γνώμη σας:

        Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

        Περισσότερες Αναλύσεις

        Στοιχηματικές πλατφόρμες