5

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ολλανδία - Κροατία

Προϊστορία

14/6/2023 ΟλλανδίαΚροατία 2 - 4*
6/2/2008 ΚροατίαΟλλανδία 0 - 3

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 1,198,089 80.8%
X
€ 159,386 10.7%
2
€ 126,067 8.5%
Over
€ 42,615 19.8%
Under
€ 172,792 80.2%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τετάρτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

242 ψήφοι:

Ειδήσεις

6

Σουτ στην εστία

5

5

Σουτ εκτός εστίας

4

46%

Κατοχή μπάλας

54%

1

Οφσάιντ

4

1

Αποκρούσεις

4

3

Κίτρινες κάρτες

4

0

Κόκκινες κάρτες

0

4

Κόρνερ

8

13

Σέντρες

8

6

Αλλαγές

6

25

Φάουλ

13

1

Ασίστ

2

0

Αντεπιθέσεις

0

32

Πλάγια Άουτ

19

17

Εκτελέσεις Φάουλ

26

5

Ελεύθερα Λακτίσματα

10

12

Προσπάθειες Για Γκολ

13

1

«Κομμένα» Σουτ

4

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: de Kuip
  • Χωρητικότητα: 51177
  • Θεατές: 39359
Με τη δύναμη της έδρας και το μεγάλο κίνητρο των «οράνιε»

Με τη δύναμη της έδρας και το μεγάλο κίνητρο των «οράνιε»

Η Ολλανδία αντιμετωπίζει στο «Ντε Κάιπ» την Κροατία στον ημιτελικό της τελικής φάσης του Nations League.

Τι ισχύει: Νοκ άουτ ματς για τα ημιτελικά της τελικής φάσης του Nations League, που φιλοξενείται στην Ολλανδία. Αν μετά το 90λεπτο δεν έχει προκύψει νικητής, ακολουθεί 30λεπτη παράταση και- -εφόσον χρειαστεί- πέναλτι. Η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει την Κυριακή (18/9) στον τελικό τη νικήτρια του ζευγαριού Ιταλία - Ισπανία, ενώ ο ηττημένος θα συμμετάσχει αντίστοιχα στον μικρό τελικό.

Τα... πατήματά της ψάχνει έδειξε να ψάχνει η Ολλανδία στα τελευταία επίσημα ματς που έδωσε, τα οποία ήταν και τα πρώτο για τον 5ο προκριματικό όμιλο του Euro 2024. Η συντριβή της πρεμιέρας από την Γαλλία με 4-0 στο «Σταντ Ντε Φρανς», όπου είχε δεχθεί τρία γκολ σε 20 λεπτά έδειξε πως οι «οράνιε» αφενός δεν είχαν συνέλθει από τη χειμερινή μουντιαλική τους περιπέτεια, που διακόπηκε άδοξα στα προημιτελικά όταν και ηττήθηκε στα πέναλτι από την Αργεντινή, παρά την υπερπροσπάθεια που κατέβαλε για να γυρίσει από το 2-0 και να ισοφαρίσει.

Αφετέρου ο Ρόναλντ Κούμαν, που επανήλθε στον πάγκο διαδεχόμενος τον Λουίς Φαν Χααλ, ακόμα ψάχνει το κατάλληλο σύστημα και τα κατάλληλα πρόσωπα, ενώ δήλωσε «σοκαρισμένος» από την εικόνα της ομάδας του, αφού ούτε στην εντός έδρας νίκη με 3-0 επί του αδύναμου Γιβραλτάρ, που ακολούθησε, απέδωσε καλό ποδόσφαιρο.

Πλέον στο Nations League, η Ολλανδία, ως διοργανώτρια της τελικής φάσης, έχει την ευκαιρία να κατακτήσει έναν διεθνή τίτλο για πρώτη φορά μετά το Euro 1988. Για να βρεθεί εδώ δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα, αφού έκανε... πλάκα σε Βέλγιο, Ουαλία και Πολωνία, τερματίζοντας πρώτη στον όμιλό της, που ολοκληρώθηκε τον Σεπτέμβριο του 2022, μαζεύοντας 16 βαθμούς (5-1-0), τους περισσότερους από κάθε άλλη ομάδα συνολικά στη League A, ενώ είχε και την καλύτερη επίθεση με 14 τέρματα.

«Πάντα είναι σημαντική μία κατάκτηση τίτλου με την εθνική ομάδα, καθώς μπαίνεις στο πάνθεον της ιστορίας. Όλοι μιλούν ακόμα για το Euro 1988 και πιστεύω πως έχουμε την ευκαιρία να γράψουμε ιστορία, να κάνουμε χαρούμενους όλους τους Ολλανδούς και να συνδυάσουμε την παρουσία μας εδώ με κάτι μεγάλο. Όλα αυτά μας δίνουν τεράστιο κίνητρο» δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «οράνιε».

Αγωνιστικά νέα: Νοκ άουτ τέθηκε ο Ντε Λιχτ (Μπάγερν Μονάχου) που αρχικά είχε κληθεί στην αποστολή, ενώ εκτός εξ αρχής έμεινε ο Ντεπάι (Ατλέτικο Μαδρίτης) λόγω τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί.

Η αποστολή της Ολλανδίας:

Τερματοφύλακες: Μπάιλοου (Φέγενορντ), Φλέκεν (Φράιμπουργκ), Νόπερτ (Χέρενφεν)

Αμυντικοί: Άκε (Μάντσεστερ Σίτι), Μπλιντ (Μπάγερν), Μπότμαν (Νιούκαστλ), Ντούμφρις (Ίντερ), Χερτρουίντα (Φέγενορντ), Φαν Ντάικ (Λίβερπουλ), Ντε Λιχτ (Μπάγερν), Μαλάσια (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Τίμπερ (Άγιαξ)

Μέσοι: Φ.Γιονγκ (Μπαρτσελόνα), Κούπμαϊνερς (Αταλάντα), Ρέιντερς (Άλκμααρ), Ντε Ρον (Αταλάντα), Φέιρμαν (Αϊντχόφεν), Βίφερ (Φέγενορντ), Βαϊνάλντουμ (Ρόμα)

Επιθετικοί: Μπέρχβαϊν (Άγιαξ), Ντεπάι (Ατλέτικο Μαδρίτης), Χάκπο (Λίβερπουλ), Λανγκ (Μπριζ), Μάλεν (Ντόρτμουντ), Σίμονς (Αϊντχόφεν), Βέγκχορστ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ)Τις πολύ υψηλές... πτήσεις των τελευταίων ετών συνεχίζει η «Χρβάτσκα», που στο πρόσφατο Μουντιάλ κατέκτησε την 3η θέση, αφού μπορεί να λύγισε από την μετέπειτα πρωταθλήτρια Κόσμου, Αργεντινή, στα ημιτελικά, αλλά στον μικρό τελικό έκαμψε την αντίσταση του Μαρόκο με 3-1 και ανέβηκε ξανά στο βάθρο, αφού και το 2018 ήταν φιναλίστ. Highlight της πορείας τη φυσικά η πρόκριση στα πέναλτι επί της Βραζιλίας στα προημιτελικά.

Τον Μάρτιο ξεκίνησε «στραβά» στην πρεμιέρα του 4ου προκριματικού ομίλου για το Euro 2024 πάντως, αφού ισοφαρίστηκε με «buzzer beater» από την Ουαλία εντός έδρας στο τελικό 1-1, αλλά στην δεύτερη αγωνιστική απέδειξε περίτρανα γιατί είναι το φαβορί του ομίλου για την κορυφή, αφού πέρασε με το άνετο 2-0 από την έδρα της Τουρκίας.

Στο Nations League τώρα οι Κροάτες ήταν καταιγιστικοί, αφού μετά το κακό ξεκίνημα με την αναπάντεχη εντός έδρας ήττα από την Αυστρία (0-3), δεν ηττήθηκαν ξανά και με ρεκόρ 4-1-1 κατέκτησαν την πρώτη θέση του 1ου ομίλου της League A, μπροστά από Δανία, Γαλλία και τους Αυστριακούς, οπότε θα διεκδικήσουν τον τίτλο στο Final-4 της διοργάνωσης, όπου προκρίθηκαν για πρώτη φορά.

Αισιόδοξος πως οι παίκτες του μπορούν για ακόμα μία φορά να καταπλήξουν την Ευρώπη εμφανίστηκε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ζλάτκο Ντάλιτς, που βρίσκεται στον πάγκο της Κροατίας από τον Οκτώβριο του 2017.

Αγωνιστικά νέα: Αποχώρησε λόγω τραυματισμού από την αποστολή ο αμυντικός Γκβάρντιολ (Λειψία), ενώ αποκλείστηκε από αυτήν ο Λιβάγια (Χάιντουκ Σπλιτ) μετά από διαπληκτισμό με φιλάθλους σε προπόνηση της ομάδας.

Η αποστολή της Κροατίας:

Τερματοφύλακες: Λιβάκοβιτς (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Ιβουσιτς (Πάφος), Λάμπροβιτς (Ριέκα)

Αμυντικοί: Γιουράνοβιτς (Ουνιόν Βερολίνου), Βίντα (ΑΕΚ), Σούταλο (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Ερλιτς (Σασουόλο), Σόσα (Στουτγκάρδη), Μπάρισιτς (Ρέιντζερς), Στάνισιτς (Μπάγερν Μονάχου)

Μέσοι: Μόντριτς (Ρεάλ Μαδρίτης), Μπρόζοβιτς (Ίντερ), Κόβατσιτς (Τσέλσι), Μάιερ (Ρεν), Βλάσιτς Τορίνο), Πάσαλιτς (Αταλάντα), Ιβάνουσετς (Ντιναμό Ζάγκρεμπ)

Επιθετικοί: Πέρισιτς (Τότεναμ), Κράμαριτς (Χόφενχαϊμ), Πέτκοβιτς (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Μούσα (Μπενφίκα), Μπέλγιο (Άουγκσμπουργκ)

Γιώργος Χρονόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Το Nations League μπορεί να μην έχει τη λάμψη ενός Euro ή ενός Μουντιάλ, αλλά και για τις δύο ομάδες είναι μεγάλη ευκαιρία να κατακτήσουν έναν τίτλο. Οι Κροάτες θα ήθελαν να εξαργυρώσουν με ένα τίτλο την καταπληκτική πορεία τους τα τελευταία χρόνια, ενώ οι Ολλανδοί θέλουν να μπουν σε αυτή τη νέα εποχή του Κούμαν με μία επιτυχία, δίνοντας μάλιστα στους φιλάθλους τους τη δυνατότητα να πανηγυρίσουν βιώνοντας από κοντά τα γεγονότα. «Σκληροτράχηλο» και πιο «δεμένο» σύνολο οι Κροάτες, αλλά εν προκειμένω θα στηρίξω τους πιο ποιοτικούς Ολλανδούς, καθώς θεωρώ πως η δύναμη της έδρας θα τους δώσει «φτερά».

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Αναμετρήσεις Ομάδων
14/6/2023
Ολλανδία
Κροατία
2 - 2*
6/2/2008
Κροατία
Ολλανδία
0 - 3

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο AVENIDA με το υψηλότερο yield +2.02% έπαιξε: Ημ.1
  • » Ο apo123, με το υψηλότερο yield +14.70% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A] έπαιξε: Over

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες