7

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Νορβηγία - Ισπανία

Προϊστορία

15/10/2023 ΝορβηγίαΙσπανία 0 - 1
25/3/2023 ΙσπανίαΝορβηγία 3 - 0
12/10/2019 ΝορβηγίαΙσπανία 1 - 1
23/3/2019 ΙσπανίαΝορβηγία 2 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 152,403 16.9%
X
€ 123,015 13.7%
2
€ 624,074 69.4%
Over
€ 80,568 40.5%
Under
€ 118,156 59.5%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Κυριακή, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

326 ψήφοι:

3

Σουτ στην εστία

2

1

Σουτ εκτός εστίας

8

36%

Κατοχή μπάλας

64%

1

Οφσάιντ

3

1

Αποκρούσεις

3

2

Κίτρινες κάρτες

4

0

Κόκκινες κάρτες

0

3

Κόρνερ

1

14

Σέντρες

15

4

Αλλαγές

5

11

Φάουλ

9

0

Ασίστ

0

5

Αντεπιθέσεις

2

13

Πλάγια Άουτ

21

12

Εκτελέσεις Φάουλ

12

8

Ελεύθερα Λακτίσματα

5

5

Προσπάθειες Για Γκολ

12

1

«Κομμένα» Σουτ

2

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Ullevaal
  • Χωρητικότητα: 27182
  • Θεατές: 25885
Το τελευταίο χαρτί των «λιονταριών» απέναντι στους Ίβηρες

Το τελευταίο χαρτί των «λιονταριών» απέναντι στους Ίβηρες

Η Νορβηγία φιλοξενεί την Ισπανία για την 7η αγωνιστική του 1ου ομίλου της προκριματικής φάσης του Euro 2024. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από νίκη στην Κύπρο, ενώ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν εντός έδρας τη Σκωτία.

Τι ισχύει: Προκρίνονται απευθείας οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν πρώτα τα μεταξύ τους παιχνίδια και έπειτα η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες εκτός έδρας νίκες, το Fair Play και τέλος η κατάταξη τους στο Nations League.

Την περασμένη Πέμπτη αναγκάστηκε να μεταβεί στη Λάρνακα ούτως ώστε να αντιμετωπίσει εκτός έδρας την αδύναμη Κύπρο. Έπρεπε να επιβεβαιώσει την ανωτερότητά της κόντρα στη χειρότερη ομάδα του ομίλου και το έκανε με άνεση, στιλ και ευρύ σκορ (0-4). Χρειάστηκε να περάσουν 33 λεπτά για να προηγηθεί με σουτ του Σόρλοθ που άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα. Στην επανάληψη εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι οι αντίπαλοί της έμοιαζαν να μην έχουν δυνάμεις και πίεσε αναζητώντας κι άλλα τέρματα. Στο 65’ ο Χάαλαντ με ασύλληπτο σουτ λίγο έξω από τη μικρή περιοχή «έγραψε» το 0-2 κι επτά λεπτά αργότερα ξανά ο σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Σίτι με κοντινή κεφαλιά πέτυχε το 0-3. Δεν αρκέστηκε σε αυτό και στο 81’ ο Άουρσνες με κοντινό «τσίμπημα» παραβίασε ξανά την εστία των γηπεδούχων διαμορφώνοντας το τελικό 0-4.

Η Νορβηγία έχει «χτίσει» ένα μικρό νικηφόρο σερί τριών παιχνιδιών κι ελπίζει ότι θα το διευρύνει προκειμένου να εξαντλήσει τις πιθανότητες για την πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2024 που θα διεξαχθεί στη Γερμανία. Τα «λιοντάρια» έχουν μαζέψει 10 βαθμούς και στέκονται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα του πρώτου γκρουπ, απέχοντας δύο πόντους από την προσεχή αντίπαλο Ισπανία και πέντε από την πρωτοπόρο Σκωτία. Αν τελικά δεν τα καταφέρουν, θα πρέπει να τα βάλουν με τους εαυτούς τους για το κάκιστο ξεκίνημα που ακόμα τους... κυνηγάει. Τα πέντε από τα έξι ματς τους ήταν Over.

Αγωνιστικά Νέα: Αμφίβολος ο αμυντικός Μπιόρκαν (Μπόντο Γκλιμτ). Σε σχέση με τις κλήσεις του Σεπτεμβρίου λείπουν τέσσερις παίκτες. Ο λόγος για τους αμυντικούς Χάνσε-Όλσεν (Μάιντζ) και Ντάλαντ (Σερκλ Μπριζ), αλλά και τους μέσους Μ. Σολμπάκεν (Βίκινγκ) και Μπρέιβικ (Μόλντε).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Νίλαντ (Σεβίλλη), Σέλβικ (Χάουγκεσουντ), Ντίνγκελαντ (Μπραν)

Αμυντικοί: Μέλινγκ (Κοπεγχάγη), Στράντμπεργκ (Βαλερένγκα), Άγιερ (Μπρέντφορντ), Χόλμγκρεν Πέντερσεν (Σασουόλο), Ρίερσον (Ντόρτμουντ), Όστιγκαρντ (Νάπολι), Μπιόρκαν (Μπόντο Γκλιμτ), Γκρέγκερσεν (Μπορντό)

Μέσοι: Έντεγκαρντ (Άρσεναλ), Μπέργκε (Μπέρνλι), Θόρστβεντ (Σασουόλο), Μπεργκ (Μπόντο Γκλιμτ), Θόρσμπι (Τζένοα), Άουρσνες (Μπενφίκα), Ο. Σολμπάκεν (Ολυμπιακός), Βέτλεσεν (Κλαμπ Μπριζ), Νούσα (Κλαμπ Μπριζ), Σαχραουί (Χέρενφεν), Μπομπ (Μάντσεστερ Σίτι)

Επιθετικοί: Σόρλοθ (Βιγιαρεάλ), Χάαλαντ (Μάντσεστερ Σίτι), Στραντ Λάρσεν (Θέλτα), Φίνε (Μπραν)

Το πρόγραμμα της προηγούμενης «στροφής» την έφερε αντιμέτωπη στο «Καρτούχα» της Σεβίλλης με την -ευχάριστη έκπληξη έως τώρα- άκρως επικίνδυνη Σκωτία. Έκαμψε την αντίσταση των Βρετανών και πήρε τη σπουδαία νίκη με 2-0. Στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο οι συγκινήσεις ήταν απειροελάχιστες. Βέβαια είχε την καλύτερη στιγμή με το σουτ του Μερίνο να σταματάει στο δοκάρι. Δίχως να έχει απειληθεί έως τότε, είδε τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν το σκορ με ασύλληπτη εκτέλεση φάουλ του ΜακΤόμινεϊ από πλάγια θέση. Ωστόσο μετά από χρήση VAR το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ, καθώς αντίπαλος επιθετικός είχε επηρεάσει τον τερματοφύλακα Σιμόν. Πίεζε δίχως ευκαιρίες αλλά στο 73’ ο Μοράτα με πανέμορφη κεφαλιά σκόραρε για το 1-0. Στο 86’ έπειτα από αδιανόητη γκάφα στην άμυνα των Σκωτσέζων, ο Σάνσετ με μπόλικη δόση τύχης πέτυχε το 2-0 και «σφράγισε» την επικράτησή της.

Με αυτόν τον κυνικό τρόπο η Ισπανία κατάφερε να συλλέξει ένα τρίτο διαδοχικό «τρίποντο» και παράλληλα να πάρει εκδίκηση από τη Σκωτία για τη μοναδική «σφαλιάρα» που έχει δεχθεί έως τώρα στην προκριματική φάση του Euro 2024. Η συγκομιδή των 12 πόντων φέρνει τους «φούριας ρόχας» στη 2η θέση της κατάταξης του πρώτου ομίλου, απέχοντας τρεις πόντους από την κορυφή κι έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο. Παίζουν για δύο αποτελέσματα καθώς θα είναι άνετη ακόμα και με ισοπαλία στο Όσλο. Τα τέσσερα από τα πέντε ματς τους ολοκληρώθηκαν No Goal.

Αγωνιστικά Νέα: Έμειναν εκτός μετά το πρώτο παιχνίδι ο μπακ Μπαλντέ (Μπαρτσελόνα) και ο τραυματίας επιθετικός Νίκο Ουίλιαμς (Αθλέτικ Μπιλμπάο). Κλήθηκε στη θέση του πρώτου ο αριστερός οπισθοφύλακας Πεντράθα (Βιγιαρεάλ).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Κέπα (Ρεάλ), Ράγια (Μπρέντφορντ), Σιμόν (Αθλ. Μπιλμπάο)

Αμυντικοί: Πάου Τόρες (Άστον Βίλα), Καρβαχάλ (Ρεάλ), Πεντράθα (Βιγιαρεάλ), Χεσούς Νάβας (Σεβίλλη), Λε Νορμάντ (Σοσιεδάδ), Λαπόρτ (Αλ Νασρ), Φραν Γκαρθία (Ρεάλ), Νταβίντ Γκαρθία (Οσασούνα)

Μέσοι: Γκάβι (Μπαρτσελόνα), Μερίνο (Σοσιεδάδ), Ρουίθ (Παρί Σεν Ζερμέν), Ρόδρι (Μάντσεστερ Σίτι), Σανθέτ (Αθλέτικ Μπιλμπάο), Θουμπιμέντι (Σοσιεδάδ)

Επιθετικοί: Χοσέλου (Ρεάλ Μαδρίτης), Μοράτα (Ατλέτικο Μαδρίτης), Νίκο Ουίλιαμς (Αθλέτικ Μπιλμπάο), Ογιαρθάμπαλ (Σοσιεδάδ), Φεράν Τόρες (Μπαρτσελόνα), Άνσου Φάτι (Μπράιτον), Σαραγόσα (Γρανάδα)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Μόνο τη νίκη θέλει η Νορβηγία στο πάρα πολύ δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι με την Ισπανία, για τον πρώτο όμιλο της προκριματικής φάσης του Euro 2024. Τα «λιοντάρια» για να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες τους για πρόκριση στα γήπεδα της Γερμανίας, θα πρέπει να καταβάλλουν την αντίσταση των Ιβήρων. Και οι δύο ομάδες έκαναν το καθήκον τους κόντρα σε Κύπρο και Σκωτία και πάνε με ανεβασμένη ψυχολογία σε μία κρίσιμη αναμέτρηση. Δεν θα ασχοληθούμε με σημείο και θα προτιμήσουμε το πιο ελκυστικό αμφίσκορο εμπιστευόμενοι τις δύο επιθέσεις.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Προκριματικά Euro: 1ος όμιλος
  1 Ισπανία 8 21 7 0 1 25:5
  3 Νορβηγία 8 11 3 2 3 14:12
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο ABAM με το υψηλότερο yield +1.68% έπαιξε: Over
  • » Ο hra1980, με το υψηλότερο yield +24.37% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες