1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ισπανία - Νορβηγία

25/3/2023 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 370
3 - 0
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 399 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Νορβηγία - Ισπανία στις 15/10/2023

Προϊστορία

15/10/2023 ΝορβηγίαΙσπανία 0 - 1
25/3/2023 ΙσπανίαΝορβηγία 3 - 0
12/10/2019 ΝορβηγίαΙσπανία 1 - 1
23/3/2019 ΙσπανίαΝορβηγία 2 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 1,238,004 86.7%
X
€ 107,994 7.6%
2
€ 82,463 5.8%
Over
€ 39,447 43.2%
Under
€ 51,874 56.8%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Σάββατο, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

220 ψήφοι:

7

Σουτ στην εστία

1

1

Σουτ εκτός εστίας

2

62%

Κατοχή μπάλας

38%

2

Οφσάιντ

0

1

Αποκρούσεις

4

0

Κίτρινες κάρτες

2

0

Κόκκινες κάρτες

0

4

Κόρνερ

6

18

Σέντρες

5

5

Αλλαγές

5

8

Φάουλ

13

2

Ασίστ

0

0

Αντεπιθέσεις

0

14

Πλάγια Άουτ

13

13

Εκτελέσεις Φάουλ

10

1

Ελεύθερα Λακτίσματα

3

11

Προσπάθειες Για Γκολ

6

3

«Κομμένα» Σουτ

3

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Estadio La Rosaleda
  • Χωρητικότητα: 30377
  • Θεατές: 29214
Εποχή Ντε Λα Φουέντε στην Ισπανία, χωρίς Χάαλαντ η Νορβηγία

Εποχή Ντε Λα Φουέντε στην Ισπανία, χωρίς Χάαλαντ η Νορβηγία

Η Εθνική Ισπανίας έχει νέο προπονητή στον πάγκο της τον Λουίς Ντε Λα Φουέντε και για τα προκριματικά του Euro 2024 υποδέχεται τη Νορβηγία χωρίς το μεγάλο της αστέρι, Χάαλαντ.

Τι ισχύει: Προκρίνονται απευθείας οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν πρώτα τα μεταξύ τους παιχνίδια και έπειτα η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες εκτός έδρας νίκες, το Fair Play και τέλος η κατάταξη τους στο Nations League.

Πολλοί περίμεναν κάτι καλύτερο από την Ισπανία στο Μουντιάλ του Κατάρ, ειδικά μετά την εφτάρα της πρώτης αγωνιστικής, αφού αποκλείστηκε στους «16» από το Μαρόκο. Αμέσως μετά το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου ο Λουίς Ενρίκε αποτέλεσε παρελθόν και τη θέση του ανέλαβε ο 61χρονος Λουίς Ντε λα Φουέντε, ο οποίος έχει περάσει από όλες τις μικρές εθνικές των φούριας ρόχας.

Αξιοσημείωτο είναι πως στην αποστολή δεν βρίσκονται 15 από τους ποδοσφαιριστές που έδωσαν το παρών στο Μουντιάλ 2022, αφού εκτός βρίσκονται οι Ζόρντι Άλμπα, Κόκε, Μάρκος Γιορέντε, Αθπιλικουέτα, Ανσού Φατί, Φεράν Τόρες, Μάρκο Ασένσιο, αλλά και ο Σέρχιο Μπουσκέτς, που ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από την Εθνική ομάδα. Νέα πρόσωπα είναι ο Χοσέλου που θα κάνει ντεμπούτο με το εθνόσημο, αλλά και ο Νταβίντ Γκαρθία.

«Μόλις τελείωσε το Παγκόσμιο Κύπελλο, σκέφτηκα ότι ο Λουίς Ενρίκε θα συνεχίσει, αλλά έλαβα μια κλήση από τον Λουίς Ρουμπιάλες, ο οποίος πάντα με στήριζε, και μου είπε ότι ήθελε να γίνω ο εθνικός προπονητής. Δεν πίστευα ότι η απόφαση θα ληφθεί τόσο γρήγορα, αλλά ήταν και εδώ είμαι. Είμαι πολύ ήρεμος, η εθνική ομάδα δεν μου προκαλεί ιδιαίτερο άγχος. Δεν προκαλεί ιδιαίτερο άγχος για μένα, είμαι το ίδιο όπως όταν ήμουν προπονητής κάτω των 21. Είμαστε σίγουροι ότι θα ξεκινήσουμε καλά. Νομίζω ότι θα δούμε πινελιές αυτού που θέλουμε», τόνισε ο κόουτς Ντε Λα Φουέντε.

Αγωνιστικά νέα: Τραυματίας είναι ο επιθετικός Ζεράρ Μορένο, o μέσος Πέδρι και ο τερματοφύλακας Ουνάι Σιμόν. Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ήταν ο εξτρέμ Μπράιαν Χιλ.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Κέπα (Τσέλσι), Ρόμπερτ Σάντσεθ (Μπράιτον), Νταβίντ Ράγια (Μπρέντφορντ)

Αμυντικοί: Χοσέ Γκαγιά (Βαλένθια), Αλεχάντρο Μπαλντέ (Μπαρτσελόνα), Λαπόρτ (Μάντσεστερ Σίτι), Ινίγο Μαρτίνεθ (Μπιλμπάο), Νάτσο (Ρεάλ Μαδρίτης), Ντάνι Καρβαχάλ (Ρεάλ Μαδρίτης), Νταβίντ Γκαρθία (Οσασούνα), Πέδρο Πόρο (Τότεναμ).

Μέσοι: Ρόντρι (Μάντσεστερ Σίτι), Μαρτίν Ζουπιμέντι (Σοσιεδάδ), Μικέλ Μερίνο (Σοσιεδάδ), Γκάβι (Μπαρτσελόνα), Φάμπιαν Ρουίθ (Παρί Σεν Ζερμέν), Ντάνι Θεμπάγιος (Ρεάλ Μαδρίτης).

Επιθετικοί: Άλβαρο Μοράτα (Ατλέτικο Μαδρίτης), Ντάνι Όλμο (Λειψία), Νίκο Γουίλιαμς (Μπιλμπάο), Μπράιαν Χιλ (Σεβίλλη), Μικέλ Ογιαρθάμπαλ (Σοσιεδάδ), Ιάγο Άσπας (Θέλτα), Χοσέλου (Εσπανιόλ).Δεν βρέθηκε στα γήπεδα του Κατάρ για το Παγκόσμιο Κύπελλο και η παρουσία της στο Nations League μπορεί να θεωρηθεί καλή αφού τερμάτισε στην 2η θέση του ομίλου της στη δεύτερη κατηγορία. Ξεκίνησε εντυπωσιακά με τρεις νίκες και μια ισοπαλία, αλλά με τις δύο ήττες κόντρα σε Σλοβενία και Σερβία. Εχει βλέψεις για να βρεθεί στα τελικά του EURO 2024, αφού εκτός από την Ισπανία, οι υπόλοιπες ομάδες (Σκωτία, Γεωργία, Κύπρος) είναι στα μέτρα της.

Μεγάλη η απώλεια στην πρεμιέρα των προκριματικών του κανονιέρη Έρλινγκ Χάαλαντ με τη σκανδιναβική ομάδα να διαμαρτύρεται πως δημοσιογράφοι κατέγραψαν την προπόνησή της από ένα βουνό δίπλα στο γήπεδο.

«Η πώληση του Όντεγκαρντ ήταν ό,τι καλύτερο για τη Ρεάλ Μαδρίτης και για εκείνον. Εχω εναλλακτικές για να καλύψω την απροσδόκητη απουσία του επιθετικού της Μάντσεστερ Σίτι Έρλινγκ Χάαλαντ. Έχουμε δει τους προηγούμενους αγώνες του προπονητή. Νομίζω ότι το παιχνίδι της Ισπανίας θα είναι πιο άμεσο από ό,τι με τον Λουίς Ενρίκε. Σίγουρα θα θέλουν να διαχειριστούν το παιχνίδι, γιατί είναι κάτι που κάνει πάντα η Ισπανία. Είμαστε λίγο πολύ ξεκάθαροι για την ομάδα τους. Η Ισπανία έχει παίκτες που συνηθίζουν να έχουν την μπάλα. Είναι η κουλτούρα των ομάδων τους. Το πλεονέκτημά μας είναι ότι δεν είναι συνηθισμένοι στις άμυνες ζωνών», τόνισε ο κόουτς Στάλε Σολμπάκεν.

Αγωνιστικά νέα: Εκτός από τον μεγάλο απόντα Χάαλαντ, εκτός έμεινε και ο στόπερ Άγερ.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Νίλαντ (Λειψία), Κάρλστρομ (Μόλντε), Σέλβικ (Χαούγκεσουντ)

Αμυντικοί: Μπιόρκαν (Μπόντο Γκλιμτ), Μέλινγκ (Ρεν), Γκέγκερσεν (Μπορντό), Χάντσε - Όλσεν (Μάιντζ), Πέντερσεν (Φέγενορντ), Ρίερσον (Ντόρτμουντ), Στράντμπεργκ (Βαλερένγκα), Όστιγκαρντ (Νάπολι)

Μέσοι: Άουρσνες (Μπενφίκα), Μπεργκ (Μπόντο Γκλιμτ), Μπέργκε (Σέφιλντ Γιουν.), Μπρίνχιλντσεν (Μόλντε), Ντάεχλι (Νυρεμβέργη), Ελιουνούσι (Σαουθάμπτον), Σολμπάκεν (Ρόμα), Θόρσμπι (Ουνιόν Βερ.), Θόρστβεντ (Σασουόλο), Βέτλεσεν (Μπόντο Γκλιμτ), Όντεγκααρντ (Άρσεναλ)

Επιθετικοί: Στραντ Λάρσεν (Θέλτα), Σόρλοθ (Σοσιεδάδ)

Γιώργος Βροντάκης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Πολλά πρόσωπα και πράγματα άλλαξαν στην Εθνική Ισπανίας και θα φανεί στον αγωνιστικό χώρο αν αυτό ήταν καλό ή κακό. Δίψα για διάκριση υπάρχει μετά το στραπάτσο του Μουντιάλ και απέναντι της θα βρει μια Νορβηγία χωρίς τον σούπερ σταρ της, Χάαλαντ. Άσος από ημίχρονο.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Προκριματικά Euro: 1ος όμιλος
  1 Ισπανία 8 21 7 0 1 25:5
  3 Νορβηγία 8 11 3 2 3 14:12
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Mrgreen, με το υψηλότερο yield +11.29% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: 1X
  • » Ο Mr-MissGLSA, με το υψηλότερο yield +14.01% στο σημείο 1 έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες