1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Νορβηγία - Ελλάδα

6/6/2021 20:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 850
1 - 2
Τελείωσε

1ο Ημίχρονο 0 - 2

  1. 13' Masouras Giorgos
  2. 21' Androutsos Thanasis

2ο Ημίχρονο 1 - 2

  1. 64' Strandberg Stefan

      Προϊστορία

      6/6/2021 ΝορβηγίαΕλλάδα 1 - 2
      15/8/2012 ΝορβηγίαΕλλάδα 2 - 3

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 77,856 37.8%
      X
      € 25,539 12.4%
      2
      € 102,401 49.8%
      Over
      € 22,144 69.3%
      Under
      € 9,791 30.7%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Κυριακή, 20:00

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      117 ψήφοι:

      Ειδήσεις

      Videos

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Κεκλεισμένων των θυρών
      • Γήπεδο: La Rosaleda, Malaga
      Άφησε καλές εντυπώσεις με το Βέλγιο η Εθνική

      Άφησε καλές εντυπώσεις με το Βέλγιο η Εθνική

      Νορβηγία και Ελλάδα διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε φιλικό παιχνίδι στην Μάλαγα. Οι δύο ομάδες δεν συμμετέχουν στο Euro 2020 και αυτές τις μέρες δίνουν αγώνες προετοιμασίας εν όψει της συνέχειας των προκριματικών του Μουντιάλ τον Σεπτέμβριο. Υπενθυμίζεται πως η «γαλανόλευκη» απέσπασε ισοπαλία 1-1 από το Βέλγιο ενώ οι Σκανδιναβοί κέρδισα δύσκολα με 1-0 το Λουξεμβούργο.

      * Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί συνολικά 8 φορές στο παρελθόν. Η Ελλάδα μετράει 4 νίκες και η Νορβηγία 2 με τελευταία αυτή του 1999. Η τελευταία αναμέτρηση των δύο ομάδων ήταν τον Αύγουστο του 2012, με την ελληνική ομάδα να νικάει με 3-2.

      ΝΟΡΒΗΓΙΑ

      Την Τετάρτη έδωσε φιλικό παιχνίδι με το Λουξεμβούργο στην Μάλαγα, παίρνοντας τη νίκη (1-0) στις καθυστερήσεις με γκολ του αστέρα Χάλαντ (90+2’). Παρατάχθηκε με βασικούς και είχε φλύαρη υπεροχή στο παιχνίδι, αφού με εξαίρεση μια ευκαιρία του Χάλαντ στο ξεκίνημα της επανάληψης, δεν κατάφερε να απειλήσει με αξιώσεις. Μάλιστα η αντίπαλος της αν ήταν πιο προσεκτική στην τελική προσπάθεια θα μπορούσε να της προκαλέσει προβλήματα. Γενικότερα ήταν μια εμφάνιση χωρίς ρυθμό και συνοχή, ωστόσο πήρε τη νίκη με τον Χάλαντ στο 90+2’ έπειτα από λάθος της αντίπαλης άμυνας. «Είχαμε παίκτες που προέρχονταν από διακοπές διαρκείας. Ο Αγιέρ έπαιζε με κράμπες στο ματς. Προπονηθήκαμε αρκετά σκληρά πριν το ματς με το Λουξεμβούργο», δήλωσε μετά το ματς ο τεχνικός της Σολμπάκεν.

      Υπενθυμίζεται πως δεν συμμετέχει στο Euro 2020, κάτι που στοίχισε τη θέση στον τέως προπονητή Λαρς Λάγκερμπακ, ο οποίος και υπέβαλε την παραίτηση του. Στα προκριματικά του Μουντιάλ τον Μάρτιο έκανε ντεμπούτο στον πάγκο της ο Στάλε Σολμπάκεν, με τους Σκανδιναβούς να μετράνε δύο εκτός έδρας νίκες με Γιβραλτάρ (3-0) και Μαυροβούνιο (1-0) αλλά και εντός έδρας βαριά ήττα από την Τουρκία (0-3) που «ψαλίδισε» τις πιθανότητες για πρόκριση.

      Το φιλικό με την Ελλάδα είναι το τελευταίο πριν τα επίσημα ματς του Σεπτεμβρίου με Ολλανδία, Λετονία και Γιβραλτάρ για τα προκριματικά του Μουντιάλ. «Η Ελλάδα είναι ένας σπουδαίος αντίπαλος που προέρχεται από πολλά καλά αποτελέσματα το τελευταίο διάστημα», δήλωσε για το σημερινό ο Σολμπάκεν.

      Αξίζει να σημειωθεί πως στη συνέντευξη Τύπου ο ομοσπονδιακός τεχνικός εθεάθη να φοράει σορτσάκι της πρώην ομάδας του, Κοπεγχάγης κι όχι αυτό του χορηγού της Εθνικής ομάδας. Η συγκεκριμένη ενέργεια συζητήθηκε αρκετά από τα νορβηγικά Μέσα, που έτσι κι αλλιώς ασκούν αρκετή κριτική στον 53χρονο για το μη θετικό ξεκίνημα στα προκριματικά του Μουντιάλ.

      Αγωνιστικά Νέα: Εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού ο αναπληρωματικός φορ της Έβερτον, Κινγκ. Εκτός αποστολής επίσης ο πρώην μπακ του Ολυμπιακού, Ελανμπντελαουί (Γαλατασαράι). Πριν το ματς με το Λουξεμβούργο ο Σολμπάκεν είχε ανακοινώσει την ενδεκάδα που θα χρησιμοποιούσε, κάτι που δεν έπραξε και πριν το ματς με την Ελλάδα. Ο ίδιος αρκέστηκε στο ότι κανένας παίκτης δεν αντιμετωπίζει τραυματισμούς, αν και τόνισε ότι μερικοί ένιωθαν κάποιες μικροενοχλήσεις. Άγνωστο αν θα επιλέξει να ξεκουράσει παίκτες όπως ο σταρ φορ Χάλαντ (Ντόρτμουντ), που έπαιξε όλο το ματς κόντρα στο Λουξεμβούργο.

      Η αποστολή:


      Τερματοφύλακες: Χάνσεν (Ρόσενμποργκ), Νίλαντ (Νόριτς), Μπράτβιτ (Χρόνινχεν)

      Αμυντικοί: Γκρέγκερσεν (Μόλντε), Αγιέρ (Σέλτικ), Στράντμπεργκ (Ουράλ), Μέλινγκ (Νιμ), Ράιερσον (Ουνιόν Βερολίνου), Σβένσον (Άλκμααρ), Χάνκε-Όλσεν (Γάνδη), Γκάμπριελσεν (Τουλούζ), Μπιέρκαν (Μπόντο/Γκλιμτ)

      Μέσοι: Όρσνες (Μόλντε), Μπεργκ (Μπόντο/Γλιμτ), Έντεγκααρντ (Ρεάλ Μαδρίτης), Μ. Ελιονούσι (Σαουθάμπτον), Χάουγκε (Μίλαν), Μίντσγιο (Άλκμααρ), Ζακχάριασεν (Ρόσενμποργκ), Ντένουμ (Βαλερένγκα), Νόρμαν (Ροστόφ), Θόρσμπι (Σαμπντόρια)

      Επιθετικοί: Σόρλοθ (Λειψία), Θόρστβεντ (Γκένκ), Χάαλαντ (Ντόρτμουντ).ΕΛΛΑΔΑ

      Άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στο φιλικό με το Βέλγιο και πήρε ισοπαλία 1-1 στις Βρυξέλλες, δείχνοντας πως βρίσκεται σε καλό δρόμο εν όψει των προκριματικών του Μουντιάλ τον Σεπτέμβριο. Εκμεταλλεύτηκε το γεγονός πως οι Βέλγοι παρατάχθηκαν με μίγμα βασικών-αναπληρωματικών και είχε δύο σημαντικές ευκαιρίες στο πρώτο δεκάλεπτο με Μασούρα και Μπακασέτα. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι αύξησαν την απόδοση τους, «άγγιξαν» το γκολ στο 14’ με τον Λουκάκου και το πέτυχαν έξι λεπτά μετά με τον Τ. Αζάρ έπειτα από λάθος του Παυλίδη στη μεσαία γραμμή. Ο σκόρερ των Βέλγων είχε δοκάρι στο 36’ για ένα δεύτερο γκολ, αλλά στη συνέχεια οι Έλληνες διεθνείς έκλεισαν σωστά τους χώρους και στην επανάληψη δε δέχτηκαν ούτε φάση. Μάλιστα, στο 61’ ο Μασούρας «άγγιξε» το γκολ και πέντε λεπτά μετά, από δική του εκτέλεση φάουλ, ήρθε το γκολ της ισοφάρισης με τον Τζαβέλα (66’).

      Μπορεί να μην έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στην τελική φάση του Euro, ωστόσο θεωρήθηκε σκόπιμο να δώσει δύο δυνατά φιλικά παιχνίδια με Βέλγιο και Νορβηγία εν όψει των προκριματικών αγώνων του Σεπτεμβρίου με Κόσοβο (5/9) και Σουηδία (8/9). Ανάμεικτα τα συναισθήματα από τους δύο αγώνες που έδωσε στο ξεκίνημα της προκριματικής του Μουντιάλ τον Μάρτιο, αφού αρχικά απέσπασε μέσα στην Ισπανία (1-1), αλλά στη συνέχεια προσγειώθηκε απότομα μένοντας στο 1-1 με την Γεωργία στην Τούμπα. Είναι αήττητη στα 9 τελευταία σε φιλικά και επίσημα (4-5-0).

      Εν όψει του σημερινού φιλικού στην Μάλαγα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Φαν’τ Σχιπ δήλωσε μεταξύ άλλων: «Θέλουμε να παρατάξουμε ξανά δυνατή ενδεκάδα, οι παίκτες πρέπει να δώσουν το 100% όπως έκαναν με το Βέλγιο. Όπως είδαμε αυτά τα δύο φιλικά είναι σημαντικά παιχνίδια εν όψει των προκριματικών του Μουντιάλ του Σεπτεμβρίου. Η Νορβηγία είναι πολύ δυνατή ομάδα, έχει δείξει ποιότητα στο παιχνίδι της. Είναι ένα καλό τεστ για εμάς».

      Αγωνιστικά Νέα: Δεν έχουν προκύψει «φρέσκα» προβλήματα. Ο μεσοεπιθετικός Φορτούνης (Ολυμπιακός) δεν θα ενισχύσει την ομάδα καθώς ζήτησε κι εξασφάλισε άδεια για οικογενειακούς λόγους. Απόντες από την αποστολή θα είναι επίσης οι τραυματίες Χατζηδιάκος (στόπερ, Άλκμααρ), Μαυρίας (μπακ-χαφ, Ομόνοια), Λημνιός (εξτρέμ, Κολωνία) και ο πρώτος σκόρερ φέτος στην Ολλανδία, Γιακουμάκης (φορ, Φένλο). Για πρώτη φορά κλήθηκαν οι Πούγγουρας (στόπερ, Παναθηναϊκός) και Σάλιακας (μπακ, ΠΑΣ Γιάννινα), ενώ επέστρεψαν μετά από καιρό ο γκολκίπερ Πασχαλάκης (ΠΑΟΚ), ο αριστερός μπακ Κούτρης (Φορτούνα Ντίσελντορφ) και ο μέσος Γαλανόπουλος (ΑΕΚ).

      Η αποστολή:


      Τερματοφύλακες: Οδυσσέας Βλαχοδήμος (Μπενφίκα), Αλέξαντρος Πασχαλάκης (ΠΑΟΚ), Σωκράτης Διούδης (Παναθηναϊκός)

      Αμυντικοί: Γιώργος Τζαβέλλας (Αλάνιασπορ), Κυριάκος Παπαδόπουλος (Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ), Μιχάλης Μπακάκης (ΑΕΚ), Δημήτρης Γιαννούλης (Νόριτς), Κώστας Τσιμίκας (Λίβερπουλ), Λεονάρντο Κούτρης (Φορτούνα Ντίσελντορφ), Θανάσης Ανδρούτσος (Ολυμπιακός), Κώστας Μαυροπάνος (Αρσεναλ), Αχιλλέας Πούγγουρας (Παναθηναϊκός), Μανώλης Σάλιακας (ΠΑΣ Γιάννινα)

      Μέσοι: Πέτρος Μάνταλος (ΑΕΚ), Κάρλος Ζέκα (Κοπεγχάγη), Δημήτρης Πέλκας (Φενέρμπαχτσε), Ανδρέας Μπουχαλάκης (Ολυμπιακός), Μανώλης Σιώπης (Αλάνιασπορ), Κώστας Γαλανόπουλος (ΑΕΚ), Τάσος Μπακασέτας (Τραμπζονσπόρ),

      Επιθετικοί: Γιώργος Μασούρας (Ολυμπιακός), Βαγγέλης Παυλίδης (Βίλεμ), Χρήστος Τζόλης (ΠΑΟΚ), Τάσος Δουβίκας (Ουτρέχτη)

      Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Φιλικό προετοιμασίας στην ουδέτερη Μάλαγα ανάμεσα σε δύο ομάδες που δεν συμμετέχουν στο Euro 2020. Η Ελλάδα άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στο φιλικό με το Βέλγιο και επέκτεινε το αήττητο σερί της σε 9 ματς (4-5-0). Από την άλλη η Νορβηγία προβλημάτισε έντονα με την εμφάνιση της στο φιλικό με το Λουξεμβούργο και χρειάστηκε γκολ του Χάλαντ στο 90+2’ για να πάρει τη νίκη. Οι Σκανδιναβοί διαθέτουν 2-3 παίκτες μεγάλης κλάσης στην ομάδα αλλά δεν τρομάζουν ενώ δεν προέρχονται και από καλές εμφανίσεις στα προκριματικά του Μαρτίου. Με βάση και την εικόνα της «γαλανόλευκης» στις Βρυξέλλες, αξίζει να πάμε προς τα δεξιά.

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      Αναμετρήσεις Ομάδων
      6/6/2021
      Νορβηγία
      Ελλάδα
      1 - 2
      15/8/2012
      Νορβηγία
      Ελλάδα
      2 - 3

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο giorginio-celia, με το υψηλότερο yield +30.82% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Φιλικά] έπαιξε: 1X

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες