Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Νις - Σλάβια Πράγας

Προϊστορία

26/11/2020 ΝιςΣλάβια Πράγας 1 - 3
5/11/2020 Σλάβια ΠράγαςΝις 3 - 2
16/7/2017 Σλάβια ΠράγαςΝις 4 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 53,439 47.5%
X
€ 18,762 16.7%
2
€ 40,192 35.8%
Over
€ 4,821 45.1%
Under
€ 5,878 54.9%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

143 ψήφοι:

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Allianz Riviera
  • Χωρητικότητα: 35624
Πιο ξεκούραστοι αλλά «χτυπημένοι» από τον Covid-19 οι Γάλλοι

Πιο ξεκούραστοι αλλά «χτυπημένοι» από τον Covid-19 οι Γάλλοι

Η Νις φιλοξενεί τη Σλάβια Πράγας στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του τρίτου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ. Οι δύο δύο ομάδες στην προηγούμενη «στροφή» είχαν συναντηθεί επί τσεχικού εδάφους και οι πρωταθλητές Τσεχίας είχαν νικήσει 3-2.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΝΙΣ

Το προηγούμενο Σάββατο ήταν προγραμματισμένο να αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Μαρσέιγ στο ντέρμπι του γαλλικού Νότου. Τελικά δεν διεξήχθη η συγκεκριμένη αναμέτρηση, λόγω κρουσμάτων Covid-19 στο εσωτερικό της. Αυτό σημαίνει ότι το τελευταίο επίσημο παιχνίδι της δόθηκε στις 8/11, όταν είχε χάσει στο «σπίτι» της από τη Μονακό (1-2), στο ντέρμπι της Κυανής Ακτής. Τρία εικοσιτετράωρα πριν το παιχνίδι με τους Μονεγάσκους, είχε ταξιδέψει στην Τσεχία για να παίξει με τη Σλάβια Πράγας. Δεν τα είχε καταφέρει ούτε εκεί και είχε φύγει με σκυμμένο το κεφάλι (3-2). Η άμυνα της παρουσίασε ξανά μεγάλα κενά κι έμεινε νωρίς πίσω στο σκορ. Ισοφάρισε με τον Γκουιρί, αλλά πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου δέχτηκε και δεύτερο γκολ. Η επανάληψη κυλούσε χωρίς ιδιαίτερες στιγμές και στο 71’ κρίθηκαν τα πάντα, καθώς οι γηπεδούχοι σκόραραν για τρίτη φορά. Το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στις καθυστερήσεις με τον Εντόι.

Η πορεία της Νις στο Γιουρόπα Λιγκ δεν κρίνεται ικανοποιητική. Μέχρι τώρα έχει «πληρώσει» την αδυναμία της να αποδώσει καλά μακριά από τη Γαλλία και σε δύο εξορμήσεις έχει παραβιαστεί η εστία της εννιά φορές και έχει υποστεί δύο ήττες. Έχει συγκεντρώσει μόλις τρεις βαθμούς, χάρη στη νίκη της επί της Χάποελ Μπερ Σεβά. Βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα και είναι «ζωντανή» στο κόλπο της πρόκρισης. Τα δύο από τα τρία ματς της στο γκρουπ ολοκληρώθηκαν Over κι αμφίσκορα.

Ο τεχνικός του συλλόγου Πατρίκ Βιεϊρά υποστήριξε: «Ξέρω ότι οι παίκτες μου δεν θα βρίσκονται στο 100% από άποψη φυσικής κατάστασης. Θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε αυτό το κενό με αποφασιστικότητα. Θα αναζητήσουμε τη νίκη διότι αυτό πρέπει να κάνουμε στον συγκεκριμένο αγώνα. Χρειαζόμαστε τους βαθμούς για να μην δούμε τις πόρτες της επόμενης φάσης να κλείνουν νωρίς για εμάς».

Αγωνιστικά Νέα: Επιστρέφει μετά από καιρό ο μέσος Ντανίλο (1/0). Θα λείψει ο στράικερ Ντόλμπεργκ (3/0) που βρέθηκε θετικός στον Covid-19, ενώ είναι γνωστά τα προβλήματα του αρχηγού και βασικού σέντερ μπακ Ντάντε (2/0) και του αμυντικούς Καμαρά (3/0).



ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ

Ο στόχος της ήταν να περάσει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, όμως από τη στιγμή που δεν τα κατάφερε, θα αναζητήσει τη διάκριση στο Γιουρόπα Λιγκ. Και ήδη το κάνει, αφού πριν από τρεις εβδομάδες αντιμετώπισε εντός έδρας τη Νις και κατάφερε να κάμψει την αντίστασή της με 3-2. Άνοιξε το σκορ με τον Κούχτα στο 16’, όμως είδε τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στο 33’ με τον Γκουιρί. Πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος όμως πήρε ξανά το προβάδισμα χάρη σε γκολ του Σίμα στο 43’. Στην επανάληψη έπαιξε πιο προσεκτικά για να διατηρήσει το υπέρ της αποτέλεσμα. Τελικά βρήκε και τρίτο γκολ ξανά με τον Κούχτα στο 71’. Οι αντίπαλοι μείωσαν στις καθυστερήσεις αλλά ήταν πολύ αργά. Το περασμένο Σάββατο διέλυσε εκτός έδρας την Οπάβα για το τσέχικο πρωτάθλημα με 6-0. Πρωταγωνιστής ξανά ο φορ Κούχτα ο οποίος πέτυχε δύο γκολ.

Στο Γιουρόπα Λιγκ η Σλάβια Πράγας ξεκίνησε «στραβά», χάνοντας στην πρεμιέρα εκτός έδρας από την Χάποελ Μπερ Σεβά. Ωστόσο απάντησε με δύο διαδοχικές νίκες στο «σπίτι» της κόντρα στην Μπάγερ Λεβερκούζεν και στην προσεχή της αντίπαλο Νις. Η συγκομιδή των 6 βαθμών τη φέρνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα παρέα με τους Γερμανούς, χωρίς πάντως σε καμία περίπτωση να μην νιώθει εξασφαλισμένη. Τα δύο από τα τρία ματς της ολοκληρώθηκαν Over κι αμφίσκορα.

«Ξέρουμε τη δυσκολία του αγώνα και γνωριζόμαστε καλά με τους αντιπάλους μας, αφού είχαμε παίξει στο προηγούμενο παιχνίδι μεταξύ μας. Ο στόχος μας είναι η νίκη αλλά ακόμα και μία ισοπαλία δεν θα ήταν αρνητικό αποτέλεσμα για εμάς. Ποτέ όμως δεν πρέπει να σκέφτεσαι ότι θα παίξεις για να μην νικήσεις και δεν πρόκειται να κάνουμε κάτι τέτοιο» σχολίασε ο προπονητής των πρωταθλητών Τσεχίας, Γίντριχ Τρπισόφσκι.

Αγωνιστικά Νέα: Δύο δεδομένες απουσίες, αυτές του αμυντικού Χοβόρκα (2/0) και του μέσου Τάκακς (5/1). Λογικά δεν προλαβαίνει ο αμυντικός Καραφιάτ (0/0), αμφίβολος και ο χαφ Ντορλέι (3/0).

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Νις δεν έπαιξε στο ντέρμπι του γαλλικού Νότου κόντρα στη Μαρσέιγ λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού στο εσωτερικό της, όμως τώρα θα κληθεί να αντιμετωπίσει εντός έδρας τη Σλάβια Πράγας, σ’ έναν πολύ κρίσιμο αγώνα αναφορικά με τη μάχη της πρόκρισης στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Οι γηπεδούχοι αντιμετώπισαν αρκετά προβλήματα εξαιτίας της πανδημίας, όμως θα δώσουν το πιο κρίσιμο φετινό ευρωπαϊκό τους ματς. Οι τιμές του άσου μας προκαλούν και θα πάρουμε το ρίσκο ποντάροντας σε αυτόν.

FACTS

  • Η ομάδα Σλάβια Πράγας νίκησε στους τελευταίους 4 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
3ος Όμιλος
  2 Σλάβια Πράγας 6 12 4 0 2 11:10
  4 Νις 6 3 1 0 5 8:16
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο theofanis, με το υψηλότερο yield +4.79% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες