5

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Σλάβια Πράγας - Νις

5/11/2020 19:55
Κωδ ΟΠΑΠ: 832
3 - 2
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1276 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Νις - Σλάβια Πράγας στις 26/11/2020

Προϊστορία

26/11/2020 ΝιςΣλάβια Πράγας 1 - 3
5/11/2020 Σλάβια ΠράγαςΝις 3 - 2
16/7/2017 Σλάβια ΠράγαςΝις 4 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 354,649 57.5%
X
€ 120,618 19.6%
2
€ 141,658 23.0%
Over
€ 49,969 58.6%
Under
€ 35,265 41.4%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

129 ψήφοι:

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Fortuna Arena
  • Χωρητικότητα: 20800
Ψάχνουν προβάδισμα πρόκρισης

Ψάχνουν προβάδισμα πρόκρισης

Η Σλάβια Πράγας υποδέχεται τη Νις για την 3η αγωνιστική του τρίτου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από μεγάλη νίκη στο «σπίτι» τους επί της Λεβερκούζεν, ενώ οι φιλοξενούμενοι νίκησαν στην έδρα τους τη Χάποελ Μπερ Σεβά.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ

Έχοντας υποστεί μία απρόσμενη ήττα στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ από τη Χάποελ Μπερ Σεβά στο Ισραήλ, ήθελε να ανατρέψει τα προγνωστικά και να νικήσει μία από τις ισχυρότερες ομάδες της διοργάνωσης, την Μπάγερ Λεβερκούζεν. Τα κατάφερε επικρατώντας 1-0. Δέχτηκε πίεση στα πρώτα λεπτά και κινδύνευσε να μείνει πίσω στο σκορ όμως στο 22’ απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα λόγω αποβολής του Μπελαραμπί με απευθείας κόκκινη κάρτα και το έργο της έγινε ευκολότερο. Δεν μπόρεσε να δημιουργήσει μεγάλες φάσεις μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους. Στο δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο όμως ήταν η κυρίαρχος στο χορτάρι. Κέρδισε πέναλτι όμως ο Στάντσιου νικήθηκε από τον Χραντέτσκι στο 65’. Δεν το έβαλε κάτω και δικαιώθηκε για την επιμονή της στο 79’, με κοντινή κεφαλιά του Ολαγίνκα. Κλείστηκε πίσω για να κρατήσει το υπέρ της αποτέλεσμα και τα κατάφερε, αν κι απειλήθηκε σοβαρά στο 89’. Αυτό ήταν το πρώτο της «τρίποντο» και ισοβαθμοί με τις υπόλοιπες ομάδες του τρίτου γκρουπ.

Η Σλάβια Πράγας εδώ και καιρό δεν έχει παίξει για το πρωτάθλημα Τσεχίας. Η αιτία δεν είναι άλλη από την απόφαση για αναστολή των αθλητικών δραστηριοτήτων. Αυτό σημαίνει ότι έρχεται μεγάλη αποχή ξανά, μέχρι να αρχίσει ξανά η ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση στα τέλη του μήνα. Μετά από έξι «στροφές» είχε καταφέρει να συγκεντρώσει 16 βαθμούς και βρισκόταν δύο πίσω από τη συμπολίτισσα και πρωτοπόρο Σπάρτα Πράγας.

Ο τεχνικός των πρωταθλητών Τσεχίας Γίντριχ Τριπσόφσκι επισήμανε: «Όσο υπάρχουν έντεκα ποδοσφαιριστές για να παίξουν στο γήπεδο, θα παίξουμε. Έχουμε 14 μερικοί εκ των οποίων τερματοφύλακες. Καλέσαμε και πέντε ποδοσφαιριστές από την ομάδα Νέων. Είναι προφανώς μία δύσκολη κατάσταση αλλά έτσι είναι η ζωή. Σήμερα είναι η Σλάβια, σύντομα θα μπορούσε να είναι ένα άλλο κλαμπ».

Αγωνιστικά Νέα: Πέντε παίκτες θα λείψουν λόγω κορωνοϊού. Οι τρεις έχουν διαρρεύσει και πρόκειται για τους αμυντικούς Κούντελα (6/2) και Μπορίλ (5/2) και τον χαφ Προβόντ (6/2). Παραμένει πάντοτε εκτός λόγω τραυματισμού ο αναπληρωματικός αμυντικός Καραφιάτ (2/0).



ΝΙΣ

Λίγα εικοσιτετράωρα μετά τη νίκη της (1-0) στη δεύτερη αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ με αντίπαλο τη Χάποελ Μπερ Σεβά εντός έδρας, ταξίδεψε στην έδρα της Ανζέ. Αν και κουρασμένη μπόρεσε να πανηγυρίσει ένα εμφατικό διπλό (0-3), αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά ότι βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και είναι εξαιρετικά φορμαρισμένη. Ευτύχησε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 12’ με τον Λόπες. Δέκα λεπτά αργότερα κέρδισε πέναλτι και στο 23’ ο Λεές Μελού το μετέτρεψε σε γκολ για το 0-2. Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Πλέον έπρεπε απλώς να προστατέψει το προβάδισμά της και το έκανε δίχως ιδιαίτερο κόπο. Στο 78’ μάλιστα βρήκε και τρίτο γκολ με τον Μπουνταουί δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην πεντακάθαρη κι άνετη επικράτησή της.

Το αήττητο σερί της Νις έχει φτάσει τα πέντε παιχνίδια και πλέον έχει «σκαρφαλώσει» στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με συγκομιδή 17 βαθμών. Στο Γιουρόπα Λιγκ έχει τρεις πόντους όπως και όλες οι υπόλοιπες ομάδες του γκρουπ. Εδώ και καιρό δείχνει να πατάει πολύ καλά και να έχει βρει ρυθμό, με εξαίρεση το διασυρμό από την Μπάγερ Λεβερκούζεν με 6-2 στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Τα τέσσερα από τα έξι πιο πρόσφατα ματς της για όλες τις διοργανώσεις ήταν Over.

«Είμαι στο πλευρό του Ατάλ. Τον ξέρουμε πολύ καλά, δεν σημαίνει κάτι επειδή είναι Μουσουλμάνος κι έγινε τρομοκρατική ενέργεια στη Νίκαια. Για εμάς δεν υπάρχει καμία διαμάχη, είμαστε όλοι στο πλευρό του. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε όσα λέμε και κάνουμε» σχολίασε ο κόουτς του κλαμπ, Πατρίκ Βιεϊρά.

Αγωνιστικά Νέα: Ο νέος «πονοκέφαλος» αφορά τον Βραζιλιάνο στόπερ κι αρχηγό Ντάντε (9/2) ο οποίος χτύπησε και θα λείψει για καιρό. Ξανά διαθέσιμος ο αμυντικός Ενσοκί (2/0) όχι όμως και ο μέσος Ντανίλο (1/0).

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Σλάβια Πράγας βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση όσον αφορά την ξεκούραση όμως έχει προβλήματα απουσιών. Με το πρωτάθλημα Τσεχίας να έχει διακοπεί, δίνει έναν αγώνα κάθε εβδομάδα για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, την ώρα που οι αντίπαλοί της παίζουν σερί παιχνίδια και για τις εγχώριες λίγκες. Είναι δεδομένο λοιπόν ότι η Νις θα είναι πιο κουρασμένη. Παρ' όλα αυτά δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να παραδοθεί χωρίς να παλέψει. Τα πάντα είναι ανοιχτά στον όμιλο και γι’ αυτόν το λόγο ο πρώτος στόχος αμφότερων θα είναι να μην χάσουν. Θα ρισκάρουμε με την ισοπαλία.

FACTS

  • Η ομάδα Νις δεν έχει χάσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 1.57 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Σλάβια Πράγας νίκησε στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 2.08 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
3ος Όμιλος
  2 Σλάβια Πράγας 6 12 4 0 2 11:10
  4 Νις 6 3 1 0 5 8:16
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο theofanis, με το υψηλότερο yield +4.79% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες