1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Νάπολι - Γρανάδα

Προϊστορία

25/2/2021 ΝάπολιΓρανάδα 2 - 1
18/2/2021 ΓρανάδαΝάπολι 2 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 271,630 79.1%
X
€ 43,736 12.7%
2
€ 28,087 8.2%
Over
€ 30,982 57.6%
Under
€ 22,812 42.4%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 19:55

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

174 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Diego Armando Maradona
  • Χωρητικότητα: 60240
Πάλι με απουσίες η Νάπολι

Πάλι με απουσίες η Νάπολι

Η Νάπολι έχει πάρα πολλά προβλήματα απουσιών και φιλοξενεί στην Ιταλία την Γρανάδα που έχει επικεντρωθεί αποκλειστικά στο Γιουρόπα Λιγκ.

* Κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο προστασίας για τον κορονοϊό.

ΝΑΠΟΛΙ

Έχοντας μόλις 14 παίκτες από την πρώτη ομάδα πήγε για να αντιμετωπίσει την Γρανάδα στο πρώτο μεταξύ τους ματς και έχασε από την ισπανική ομάδα δίκαια με 2-0. Οι Ισπανοί μέσα σε ένα δίλεπτο στο πρώτο μέρος (19’-21’) σημείωσαν δύο γκολ και έκαναν το μεγάλο βήμα πρόκρισης. Στα αρνητικά είναι πως η Νάπολι δεν δημιούργησε κάποια σημαντική ευκαιρία.

«Η κριτική αξίζει. Αυτή τη στιγμή, τα πράγματα δεν πάνε καλά. Η ευθύνη είναι δική μου επειδή είμαι ο προπονητής. Υπάρχουν λίγα λόγια. Περνάμε μια αρνητική στιγμή και αποδίδουμε κάτω από τις δυνατότητές μας. Φοράμε μια ιστορική φανέλα και εκπροσωπούμε μια φανταστική πόλη. Πρέπει να αναλάβουμε την ευθύνη και είμαι πρωτίστως υπεύθυνος. Τώρα πρέπει να κάνουμε αποτελέσματα και δεν έχει νόημα να συζητάμε. Αυτό που κάνουμε δεν είναι αρκετό. Χρειαζόμαστε λιγότερες λέξεις και περισσότερες ενέργειες, αυτό είναι σίγουρο.», ανέφερε ο Τζενάρο Γκατούζο.

Τα ίδια και χειρότερα στο ιταλικό πρωτάθλημα, αφού πήγε στην έδρα της Αταλάντα και δέχθηκε τεσσάρα, χάνοντας με 4-2. Έχοντας και πάλι πολλές απουσίες κράτησε το μηδέν για ένα ημίχρονο, αλλά στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί. Ο Σαπάτα άνοιξε το σκορ στο 52' και έξι λεπτά αργότερα ο Ζιελίνσκι ισοφάρισε. Όμως, η Αταλάντα με τον Γκόσενς στο 64' και τον Μουριέλ στο 71' έγραψε το 3-1 για να μειώσει ο Γκόσενς με αυτογκόλ στο 75'. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Ρομέρο τέσσερα λεπτά αργότερα.

Αγωνιστικά Νέα: Έχει και πάλι πολλά προβλήματα. Απουσιάζουν για διάφορους λόγους ο μπακ Χισάι, ο στόπερ Μανωλάς, οι μέσοι Ντέμε, Λοσάνο ο τερματοφύλακας Οσπίνα και οι επιθετικοί Οσιμέν, Πετάνια. Επιστρέφει ο φορ Μέρτενς, αλλά δεν μπορεί να αγωνιστεί σε όλο το ενενηντάλεπτο.

ΓΡΑΝΑΔΑ

Την περασμένη Πέμπτη έκανε το πρώτο βήμα πρόκρισης για τους 16, αφού φιλοξένησε τη μισή Νάπολι και επικράτησε με 2-0. Πήρε το προβάδισμα στο 19ο λεπτό της συνάντησης με τον Ερέρα και δύο λεπτά αργότερα ο Κένεντι διαμόρφωσε από πολύ νωρίς το τελικό αποτέλεσμα. Υπενθυμίζουμε πως προκρίθηκε από τον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ απέναντι σε Αϊντχόφεν, ΠΑΟΚ και Ομόνοια.

«Πρέπει να ξεχάσουμε το πρώτο παιχνίδι. Είναι μια μοναδική, ιστορική στιγμή να απολαύσουμε. Θέλουμε να παίξουμε το παιχνίδι για να κερδίσουμε. Αυτό είναι το δεύτερο μέρος ενός αγώνα 180 λεπτών. Γνωρίζουμε ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να παίξουμε έναν τέλειο αγώνα για να μπορέσουμε να προκριθούμε. Περιμένω μια υψηλής ποιότητας Νάπολι», ανέφερε ο προπονητής Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Έπαιξε στο ισπανικό πρωτάθλημα έχοντας το μυαλό της στον επαναληπτικό, αφού παρατάχθηκε με πολλές απουσίες κόντρα στην Ουέσκα και έχασε δίκαια με 3-2. Προηγήθηκε με τον Κουίνα στο 8ο λεπτό, αλλά πήγε στο ημίχρονο όντας πίσω στο σκορ με 3-1. Στην επανάληψη ανέβηκε αγωνιστικά, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει το σκορ και τελικά να χάσει.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν είναι διαθέσιμοι οι επιθετικοί Λουίς Σουάρες, Ρομπέρτο Σολδάδο, ο στόπερ Χερμάν Σάντσεθ και ο μέσος Μίγια.

Γιώργος Βροντάκης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Νάπολι δεν βρίσκεται σε καθόλου καλή κατάσταση, έχει πολλές απουσίες και καλείται να παίξει επιθετικά για να ανατρέψει το 2-0 του πρώτου αγώνα. Η Γρανάδα έχει το μυαλό της μόνο στο Γιουρόπα Λιγκ και στη La Liga έπαιξε με αρκετές αλλαγές λόγω του σημερινού παιχνιδιού. Θα περιμένει να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις που είναι το αγαπημένο της παιχνίδι και θα ποντάρουμε στο Χ2.

FACTS

  • Η ομάδα Νάπολι δεν έχει χάσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.11 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Νάπολι νίκησε στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 1.45 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Νάπολι νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.1 με απόδοση 1.98 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Γρανάδα, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.62 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Αναμετρήσεις Ομάδων
25/2/2021
Νάπολι
Γρανάδα
2 - 1
18/2/2021
Γρανάδα
Νάπολι
2 - 0

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο New_blackjack12, με το υψηλότερο yield +7.85% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: X2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες