5

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μαυροβούνιο - Φινλανδία

Προϊστορία

26/9/2022 ΜαυροβούνιοΦινλανδία 0 - 2
7/6/2022 ΦινλανδίαΜαυροβούνιο 2 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 44,357 27.2%
X
€ 56,658 34.8%
2
€ 61,841 38.0%
Over
€ 4,732 7.2%
Under
€ 60,959 92.8%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Δευτέρα, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

178 ψήφοι:

1

Σουτ στην εστία

4

3

Σουτ εκτός εστίας

4

40%

Κατοχή μπάλας

60%

1

Οφσάιντ

1

2

Αποκρούσεις

1

4

Κίτρινες κάρτες

2

1

Κόκκινες κάρτες

0

3

Κόρνερ

8

9

Σέντρες

20

5

Αλλαγές

4

10

Φάουλ

13

0

Ασίστ

2

3

Αντεπιθέσεις

3

24

Πλάγια Άουτ

22

14

Εκτελέσεις Φάουλ

11

8

Ελεύθερα Λακτίσματα

4

7

Προσπάθειες Για Γκολ

14

3

«Κομμένα» Σουτ

6

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stadion Pod Goricom
  • Χωρητικότητα: 15230
  • Θεατές: 2522
Το έξτρα κίνητρο είναι με τη Φινλανδία

Το έξτρα κίνητρο είναι με τη Φινλανδία

Το Μαυροβούνιο έχασε την πρωτιά και υποδέχεται την Φινλανδία, η οποία δεν θέλει να υποβιβαστεί.

Την Παρασκευή, ηττήθηκε στη Ζένιτσα από τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη με 1-0, χάνοντας έτσι την ευκαιρία να κατακτήσει την πρώτη θέση στον όμιλο. Έπειτα από μια κακή εμφάνιση στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, ειδικά στο πρώτο μισό, έχασε απολύτως δίκαια. Οι γηπεδούχοι βρήκαν δίχτυα στο 32' με τον Ντεμίροβιτς, αλλά το γκολ ακυρώθηκε με χρήση VAR, αλλά στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου ο μέσος της Άουγκσμπουργκ σκόραρε ξανά και αυτή τη φορά το τέρμα μέτρηση και έκρινε την αναμέτρηση.

Το Μαυροβούνιο είχε ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος, αλλά δεν τις αξιοποίησε και την τελευταία αγωνιστική απλά θέλει να τερματίσει στην 2η θέση και αυτό μπορεί να γίνει και με ισοπαλία. Πάντως, αναμένονται αλλαγές στην ενδεκάδα της, αφού δεν... καίγεται κιόλας.

«Αισθάνεται κανείς ότι η πίεση της συμμετοχής σε έναν μεγάλο διαγωνισμό έχει υποσυνείδητο αποτέλεσμα, γιατί αυτή είναι η μόνη λογική απάντηση. Είχαμε όλες τις προϋποθέσεις για ένα καλό παιχνίδι στη Ζένιτσα. Η πίεση οδήγησε στο γεγονός ότι δεν ήμασταν στο ίδιο επίπεδο στο πρώτο ημίχρονο. Αναλύσαμε τα πάντα πολλές φορές από πολλές οπτικές γωνίες, αλλά δεν θα μιλούσα για αυτό πριν από το ματς με τη Φινλανδία, αυτά είναι επίσης εσωτερικά θέματα. Ίσως είναι λίγο ψυχολογικό πρόβλημα. Θέλουμε να τελειώσουμε το Nations League με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μόνο οι πιο κατάλληλοι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία, γιατί περιμένουμε ένα δύσκολο γήπεδο και έναν δύσκολο αντίπαλο, που παίζει μαζί εδώ και πολύ καιρό, που τα πάει καλά στον σχηματισμό 3-5-2 και που έχει επικεφαλής τον ίδιο προπονητή για πολλά χρόνια» τόνισε ο προπονητής Ραντούλοβιτς.

Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος είναι ο μέσος Μάρουσιτς, αλλά εξέτισε και επιστρέφει ο μέσος Γιόβοβιτς.

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Σάρκιτς (Γουλβς), Λάζαρ Κάρεβιτς (Βοϊβοντίνα), Μιγιάτοβιτς (Αλ-Ανταλάχ)

Αμυντικοί: Μάρουσιτς (Λάτσιο), Τομάσεβιτς (Τομπόλ Κοστανάι), Ραντούνοβιτς (Στεάουα), Σίμιτς (Μπούντουτσνοστ), Βέσοβιτς (Καραμπάγκ), Βούγιατσιτς (Παρτιζάν), Μπάλιτς (Κορόνα Κιέλτς), Σίπτσιτς (Τενερίφη)

Μέσοι: Χακσαμπάνοβιτς (Σέλτικ), Βούκσεβιτς (Αλ Αχλί), Γιάνκοβιτς (Καραμπάγκ), Σκέκιτς (Ντίμπα Αλ Φουγιαϊράχ), Ραΐσκοβιτς (Σεονγκνάμ), Μπόζοβιτς (Ντέσιτς), Σαβίσεβιτς (Γκιρεσούνσπορ), Εράκοβιτς (Σουτιέσκα), Καμάι (Κισβάρντα)

Επιθετικοί: Γιόβετιτς (Χέρτα), Τζούρτζεβιτς (Σπόρτινγκ Χιχόν), Μουγκόσα (Βίσελ Κόμπε), Οσμάιτς (Βιζέλα), Κρστόβιτς (Ντουνάισκα Στρέντα)Έπειτα από δύο σερί ήττες επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, αφού υποδέχθηκε στο Ελσίνκι τη Ρουμανία και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας μετά το 1-1. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 12ο λεπτό με δυνατό σουτ του Τίμου Πούκι, αλλά οι Ρουμάνοι ανέβασαν την απόδοση τους και κατάφεραν να βρουν δίχτυα με τον Τανάσε στο 53΄. Στόχος της στο φινάλε είναι να μην υποβιβαστεί και αυτό μπορεί να το καταφέρει με ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από τη Ρουμανία, η οποία υποδέχεται τη Βοσνία.

«Πήγαμε για να πάρουμε μια νίκη και δεν την πήραμε, οπότε νιώθω λίγο απογοητευμένος εδώ. Από την άλλη, η Ρουμανία έκανε καλό παιχνίδι και μας δυσκόλεψε στο να παίξουμε. Φυσικά, το να χάσεις το προβάδισμα πάντα πονάει. Η Ρουμανία είναι καλή ομάδα και είναι καλή στο να αλλάζει πλευρά και έδειξε τις ικανότητές της και στο επιθετικό παιχνίδι. Ναι, μπόρεσαν να μας πιέσουν. Θα πάμε στο Μαυροβούνιο για να κερδίσουμε τον τελικό αγώνα του ομίλου. Φυσικά, κερδίζοντας τώρα, ακόμη και μια ισοπαλία θα ήταν αρκετή για να πάρουμε τη δεύτερη θέση» τόνισε ο προπονητής Μάρκου Κάνερβα.

Αγωνιστικά Νέα: Τραυματίστηκε ο χαφ Σούλερ και έμεινε εκτός.

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Χράντετσκι (Λεβερκούζεν), Σινίσαλο (Μπέρτον), Έρικσον (Νταντί Γιουνάιτεντ)

Αμυντικοί: Άλχο (Βόλος), Ουρόνεν (Μπρεστ), Λίο Βάισανεν (Έλφσμποργκ), Ιβάνοφ (Βάρντα Πόζναν), Τένχο (Ελσίνκι), Χόσκονεν (Ελσίνκι), Τόμας (Κουόπιο), Γένσεν (Γκόρνικ),

Μέσοι: Καμαρά (Ρέιντζερς), Βάλακαρι (Πάφος), Νίσκανεν (Νταντί Γιουνάιτεντ), Λίνγκμαν (Ελσίνκι), Σούλερ (Τζουργκάρντεν), Σόιρι (Ελσίνκι), Γένσεν (Άουγκσμπουργκ), Κάιρινεν (Λίλεστρομ), Άντμαν (Νόρτζελαντ), Σόισαλο (Ρίγα),

Επιθετικοί: Τέεμου Πούκι (Νόριτς), Ποχγιάνπαλο (Βενέτσια), Χόστικα (Ελσίνκι), Φορς (Μίντλεσμπρο), Κάλμαν (Κρακόβια),

Γιώργος Βροντάκης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Το Μαυροβούνιο ηττήθηκε στο ντέρμπι κορυφής με την Βοσνία και μοναδικός στόχος είναι η κατάληψη της 2ης θέσης και υποδέχεται τη Φινλανδία που... καίγεται για την παραμονή της στην κατηγορία. Οι Σκανδιναβοί βρίσκονται ένα βαθμό παραπάνω από τους Ρουμάνους και θέλουν ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα για να σωθούν. Θα πάμε με το κίνητρο και το Χ2.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League B
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
3ος Όμιλος
  2 Φινλανδία 6 8 2 2 2 8:6
  3 Μαυροβούνιο 6 7 2 1 3 6:6
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Prognostis με το υψηλότερο yield +0.38% έπαιξε: 1
  • » Ο MuzikizuM, με το υψηλότερο yield +19.58% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League B] έπαιξε: Over

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες