Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μαυροβούνιο - Λετονία

7/10/2020 19:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 730
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1304 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Μαυροβούνιο - Λετονία στις 7/9/2021

1ο Ημίχρονο 0 - 1

  1. 26' Tarasovs Igors

2ο Ημίχρονο 1 - 1

  1. 90' Ivanovic Igor

      Προϊστορία

      7/9/2021 ΜαυροβούνιοΛετονία 0 - 0
      24/3/2021 ΛετονίαΜαυροβούνιο 1 - 2
      7/10/2020 ΜαυροβούνιοΛετονία 1 - 1
      15/8/2012 ΜαυροβούνιοΛετονία 2 - 0

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 34,359 48.1%
      X
      € 7,952 11.1%
      2
      € 29,128 40.8%
      Over
      € 5,639 41.0%
      Under
      € 8,125 59.0%

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      61 ψήφοι:

      Σε καλή κατάσταση οι γηπεδούχοι

      Σε καλή κατάσταση οι γηπεδούχοι

      Μαυροβούνιο και Λετονία έρχονται αντιμέτωπες στην Ποντγκόριτσα σε έναν φιλικό αγώνα πριν τις επίσημες επίσημες υποχρεώσεις τους στο Nations League.

      ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ

      Έχει πραγματοποιήσει ιδανικό ξεκίνημα στον 1ο όμιλο του 3ου γκρουπ δυναμικότητας του Nations League και έχει γίνει το πρώτο φαβορί για την άνοδο. Στους δύο αγώνες που έδωσε τον Σεπτέμβριο πέτυχε ισάριθμες νίκες και μάλιστα εκτός έδρας. Αρχικά έφυγε με το διπλό από την Κύπρο (0-2) και στη συνέχεια ταξίδεψε στο Λουξεμβούργο και δυσκολεύτηκε παραπάνω από ότι θα περίμενε. Στο πρώτο ημίχρονο σώθηκε από το δοκάρι, στην επανάληψη πιέστηκε ακόμα περισσότερο όμως στο 84' απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα. Στην μοναδική αξιόλογη φάση της στο δεύτερο μέρος, κέρδισε πέναλτι στις καθυστερήσεις και πήρε το τρίποντο.

      Αυτό που μετράει σε αυτές τις διοργανώσεις είναι οι βαθμοί και το Μαυροβούνιο σε αυτόν τον τομέα τα πηγαίνει εξαιρετικά. Μάλιστα δεν έχει δεχτεί ούτε γκολ στις πρώτες δύο αναμετρήσεις οι οποίες ολοκληρώθηκαν επίσης με Under. Ακολουθούν δύο σημαντικοί εντός έδρας αγώνες με Αζερμπαϊτζάν (10/10) και Λουξεμβούργο (13/10) που θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό την πρώτη θέση του ομίλου

      «Μπορεί να είναι φιλική αναμέτρηση αλλά το αποτέλεσμα είναι πολύ σημαντικό. Συμφωνώ ότι δεν παίζουμε απέναντι στην Βραζιλία ή την Αγγλία αλλά αν θέλουμε να κερδίζουμε πρέπει να παίζουμε πάντα έτσι. Ο στόχος στο Nations League παραμένει ο ίδιος, η πρώτη θέση στον όμιλο», σχολίασε ο κόουτς Χατζιμπέγκιτς.

      Η αποστολή του Μαυροβουνίου:

      Τερματοφύλακες: Πέτκοβιτς (Ανζέ), Μιγιάτοβιτς (ΜΤΚ Βουδαπέστης), Ντραγκόγεβιτς (Μπουντοτσνότς)

      Αμυντικοί: Σάβιτς (Ατλέτικο Μαδρίτης), Σίμιτς (Πακχτακόρ), Μάρουσιτς (Λάτσιο), Σόφρανατς (Σουτιέσκα), Μπουλάτοβιτς (Σουτιέσκα), Βούγιασιτς (Παρτιζάν), Ρασπόσοβιτς (Ριέκα), Ραντούνοβιτς (Άστρα Γκιόργκιου) ,Άντζιτς (Μπούντοτσνοστ)

      Μέσοι: Βούκσεβιτς (Λεβάντε), Γιόβοβιτς (Γιάμπλονετς), Γιάνκοβιτς (Κροτόνε), Σκέκιτς (Παρτιζάν), Κόσοβιτς (Καϊράτ), Μπόλγεβιτς (Σταντάρ Λιέγης), Χακσαμπάνοβιτς (Νόρκεπινγκ), Σαβίτσεβιτς (Σαμσουνσπόρ), Χότσκο (Μουσκρόν), Ιβάνοβιτς (Μπούντοτσνοστ), Κάλεζιτς (Ζέτα), Ραΐτσκοβιτς (Μπούντοτσνοστ),

      Επιθετικοί: Μπετσιράι (Βίσλα Κρακοβίας), Γιόβετιτς (Μονακό), Ισλάμοβιτς (Ρόζενμποργκ), Κόρντιτς (Ποντγκόριτσα), Βουϊτσίνοβιτς (Βόζντοβατς)

      ΛΕΤΟΝΙΑ

      Με δύο ισοπαλίες ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο Nations League σε έναν σχετικά βατό όμιλο στον οποίο όμως δεν μπορεί μάλλον να αντεπεξέλθει όπως πρέπει. Αρχικά έμεινε στο 0-0 στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Ανδόρα, αν και είχε χαμένο πέναλτι και δοκάρι. Στην συνέχεια σε ένα δυσκολότερο παιχνίδι στην Μάλτα πήρε επίσης τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) χωρίς να πιάσει και πάλι καλή απόδοση. Έμεινε πίσω στο σκορ στο 15΄, ισοφάρισε με αυτογκόλ στο 25' , είχε μία καλή στιγμή στην συνέχεια αλλά μέχρι εκεί.

      Έχει ελαφρυντικό από την στιγμή που ο κόουτς Καζάκεβιτς ανέλαβε τώρα την ομάδα και προσπαθεί να της δώσει ένα διαφορετικό στυλ. Άλλωστε δεν υπάρχουν και τρομερές απαιτήσεις, αλλά σε έναν όμιλο με Μάλτα, Νησιά Φεροέ και Ανδόρα δεν είναι και δύσκολο να διακριθείς. Δεν έχουν κριθεί ακόμα άλλωστε τα πράγματα, ακολουθούν οι αναμετρήσεις με Νησιά Φεροέ (10/10) και Μάλτα (13/10), αν πάρει ισάριθμες νίκες θα μπει για τα καλά στην διεκδίκηση της πρώτης θέσης.

      Αγωνιστικά Νέα: Ο αρχηγός Ντούμπρα, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και αποκλείστηκε από την αποστολή.

      Η αποστολή της Λετονίας:

      Τερματοφύλακες: Όζολς (Ρίγα), Ντάβις Ος (Σπάρτακς), Στέινμπορς (Γιαγκελόνια)

      Αμυντικοί: Μάρτσις Ος (Λουγκάνο), Στάγκλις (Ρίγα), Σορόκινς (Ρίγας) Γιουρκόφσκις (Λιεπάγια), Κάρκλινς (Βαλμιέρα),

      Μέσοι: Εμσίς (Νόα), Ζιούζινς (Ρίγας), Ρούγκινς (Ρίγα), Γιάνις Ικάουνιεκς (Ρίγας), Σαβάλκιενκς (Ρίγας), Σίγκανικς (Ζόρια), Φιόντοροβς (Ρίγα), Γιανζούεμς (Βαλμιέρα), Κιγούρς (Λιεπάγια), Τόμπερς (Λέχια Γκντάνσκ), Κλούσκινς (Σούντοβα), Ταρασόβς (Κουόπιο), Οντουζάνς (Μπάγερν Μονάχου ΙΙ), Τίντεμπεργκς (Λιεπάγια)

      Επιθετικοί: Ντάβις Ικάουνιεκς (Μλάντα Μπόλεσλαβ), Κρόλις (Μέτα) Γκουτκόφσκις (Ρακόφ), Ουλντρίκις (Σιόν),

      Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Το Μαυροβούνιο σύμφωνα και με τον προπονητή του αντιμετωπίζει το παιχνίδι σαν επίσημο αγώνα και εκτός αυτού έχει και ανώτερη ομάδα από την Λετονία. Οι φιλοξενούμενοι θα προχωρήσουν σε αλλαγές, έχουν στο μυαλό τους τα επίσημα παιχνίδια που θέλουν να παρουσιαστούν βελτιωμένοι και δεν φαίνεται ότι μπορούν να διεκδικήσουν κάτι. Φιλική αναμέτρηση είναι βέβαια, ο άσος είναι χαμηλά , ενδεικτικά θα πάμε με το over.

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες