5

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μαρσέιγ - Μπράιτον

5/10/2023 19:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 825
2 - 2
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 210 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Μπράιτον - Μαρσέιγ στις 14/12/2023

Προϊστορία

14/12/2023 ΜπράιτονΜαρσέιγ 1 - 0
5/10/2023 ΜαρσέιγΜπράιτον 2 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 110,856 28.2%
X
€ 67,388 17.1%
2
€ 215,286 54.7%
Over
€ 33,349 69.6%
Under
€ 14,539 30.4%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 19:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

305 ψήφοι:

4

Σουτ στην εστία

5

3

Σουτ εκτός εστίας

7

46%

Κατοχή μπάλας

54%

3

Οφσάιντ

0

3

Κίτρινες κάρτες

4

0

Κόκκινες κάρτες

0

8

Κόρνερ

5

10

Φάουλ

10

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stade Orange Velodrome
  • Χωρητικότητα: 67394
  • Θεατές: 63465
Ευρωπαϊκό ντεμπούτο για Γκατούζο κόντρα σε παλιό γνώριμο

Ευρωπαϊκό ντεμπούτο για Γκατούζο κόντρα σε παλιό γνώριμο

Μαρσέιγ και Μπράιτον αναμετρούνται στο «Βελοντρόμ» για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, με τις δύο ομάδες να προέρχονται από άσχημα αποτελέσματα εντός των συνόρων.

Τι ισχύει: Η ομάδα που θα τερματίσει στην κορυφή του ομίλου προκρίνεται απευθείας στη φάση των «16» της διοργάνωσης. Όποια τερματίσει δεύτερη θα αντιμετωπίσει στα πλέι οφ μία από τις ομάδες που θα έχουν τερματίσει τρίτες στα γκρουπ του Τσάμπιονς Λιγκ, ο τρίτος θα παίξει με μία από τις ομάδες που θα έχουν πάρει την δεύτερη θέση στα γκρουπ του Κόνφερενς Λιγκ και ο τέταρτος της βαθμολογίας μένει εκτός συνέχειας.

* Ιταλική μάχη στους πάγκους καθώς ο Τζενάρο Γκατούζο (Μαρσέιγ) θα αντιμετωπίσει τον Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι (Μπράιτον). Οι δύο προπονητές έχουν συναντηθεί 10 φορές στο παρελθόν, με τον Γκατούζο να μετράει πέντε νίκες, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες επί του συμπατριώτη του. Η πρώτη τους αναμέτρηση ήταν σ’ ένα επεισοδιακό μπαράζ ανόδου της Σέριε C το 2016 ανάμεσα σε Πίζα και Φότζια, με τον Γκατούζο να δέχεται αντικείμενο στο κεφάλι και τον Ντε Τσέρμπι να θεωρούσε πως έκανε θέατρο αρπάζοντας του την παγοθήκη που είχε στο κεφάλι. Και οι δύο τους πάντως δηλώνουν πως αυτό ανήκει στο παρελθόν.

* Η Μαρσέιγ έχει κερδίσει μόλις ένα από τα 15 τελευταία παιχνίδια της με ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ (1-2-12), τον Δεκέμβριο του 2010 κόντρα στην Τσέλσι.

* Η Μαρσέιγ έχει νικήσει μόνο ένα από τα 16 τελευταία παιχνίδια της σε ομίλους Γιουρόπα Λιγκ (1-8-7)

Έφυγε με το ισόπαλο 3-3 από το ματς με τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ για την πρεμιέρα της στο Γιουρόπα Λιγκ. Ματς που απουσίαζαν οι άμυνες, βρέθηκε νωρίς πίσω με 2-0 (9’, 20’) αλλά έκτοτε έβγαλε αντίδραση, ισοφάρισε άμεσα σε 2-2 (23’ Κλάους, 38’ Ομπαμεγιάνγκ) και είχε φάσεις για την ανατροπή πριν το ημίχρονο. Δεν μπήκε το ίδιο καλά στο δεύτερο μέρος και δέχτηκε το 3-2 στο 52’, όμως απάντησε στο 78’ με τον Ομπαμεγιάνγκ στη δεύτερη καλή της φάση στην επανάληψη και στον εναπομείναντα χρόνο οι δύο ομάδες είχαν από μία μεγάλη ευκαιρία για 4ο τέρμα.

Είχε πάει στο Άμστερνταμ με υπηρεσιακό τεχνικό ύστερα απ’ την παραίτηση Μαρθελίνο λόγω των επεισοδίων διοίκησης-οργανωμένων οπαδών. Ακολούθησε η συντριβή με 4-0 στο ντέρμπι με την Παρί Σεν Ζερμέν στο Παρίσι και στη συνέχεια ανέλαβε την ομάδα ο Τζενάρο Γκατούζο.

Ο Ιταλός τεχνικός έκανε ντεμπούτο το Σάββατο στο εκτός έδρας με την Μονακό όπου οι Μασσαλοί πλήρωσαν τα αμυντικά κενά και γνώρισαν την ήττα με 3-2 στο Πριγκιπάτο. Μπήκαν με επιθετική διάθεση και προηγήθηκαν δις με Εντιαγέ (1’) και Ζιγκό (18’) αλλά ισοφαρίστηκαν ισάριθμες (8’, 23’) και δέχτηκαν την ανατροπή στο ξεκίνημα της επανάληψης (52’). Δεν μπόρεσαν στα εναπομείναντα λεπτά να προβληματίσουν ιδιαίτερα την άμυνα των Μονεγάσκων και το σκορ δεν άλλαξε ως το τέλος.

Έχει μόνο δύο νίκες σε επτά αγωνιστικές (2-3-2) με τελευταία επικράτηση στις 26 Αυγούστου, και έχει κατρακυλήσει στην 12η θέση και στο +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ακολουθεί το εντός έδρας παιχνίδι με την Χάβρη.

Πολύ μεγάλο το θέμα στα μετόπισθεν έχοντας δεχτεί 10 γκολ στα τρία τελευταία παιχνίδια. Ο Γκατούζο ρωτήθηκε για το τι πρέπει να διορθώσει στη νέα του ομάδα, με τον ίδιο να δηλώνει πως: «Προφανώς δεν έχουμε αρκετό χρόνο με δεδομένο ότι παίζουμε στην Ευρώπη αλλά χρειάζεται να παίξουμε με τιμή αυτά τα παιχνίδια. Θα ήταν πολύ καλύτερα αν δεν είχαμε το Γιουρόπα Λιγκ. Δεν έχουμε πολύ χρόνο, αλλά πρέπει να το αποδεχτούμε και να κατανοήσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται τι χρειάζεται να κάνουμε».

Όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι τόνισε: «Παίζουμε με μία από τις τρεις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη όσον αφορά την κατοχή της μπάλας. Μία ομάδα που μπορεί να αλλάξει δέκα παίκτες και να διατηρήσει την ίδια φιλοσοφία στο παιχνίδι της. Ξέρω για πολύ καιρό τον Ντε Τσέρμπι, είναι ένας εξαιρετικός προπονητής. Δεν υπάρχουν μυστικά. Δεν έχουμε μαγικό ραβδί, δεν πρέπει να χαλαρώσουμε την ένταση μας και πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι. Βλέπω παίκτες που έχουν επιθυμία, η διάθεση είναι θετική», ανέφερε ο Ιταλός, που χαρακτήρισε τον προπονητή της Μπράιτον ως ένας από τους καλύτερους Ιταλούς τεχνικούς αυτή τη στιγμή.

Αγωνιστικά Νέα: Συνεχίζει στα πιτς ο αμυντικός χαφ Κοντογκμπιά (3/0), αντίθετα μπήκε στις προπονήσεις και είναι διαθέσιμος ο βασικός μπακ Λόντι (6/0) που έχασε το τελευταίο. Επανήλθε και υπολογίζεται ο καλός εξτρέμ Σαρ (5/2), εκτός ευρωπαϊκής λίστας ο αμυντικός χαφ Γκέιγ (-).Υποδέχτηκε την ΑΕΚ στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι της ιστορίας της αλλά η «Ένωση» της χάλασε το πάρτι και την υποχρέωσε σε εντός έδρας ήττα με 3-2. Κατέβηκε με αρκετούς βασικούς αλλά δεν μπήκε καθόλου καλά, δεχόμενη το 0-1 από κόρνερ (11’) ενώ γλίτωσε δις το 0-2 στις αντεπιθέσεις. Βρήκε αντίδραση ισοφαρίζοντας στο 30’ με πέναλτι του Ζοάο Πέδρο αλλά δέκα λεπτά μετά ήρθε το 1-2 από νέα στατική φάση. Πίεσε στην επανάληψη και ισοφάρισε σε 2-2 στο 67’ με νέο πέναλτι του Ζοάο Πέδρο ενώ στο 77’ ο Βραζιλιάνος είχε χαμένο τετ-α-τετ για την ολική ανατροπή. Αυτή δεν έγινε ποτέ και στο 84’ δέχτηκε τρίτο μετά από αντεπίθεση. Είχε δύο μεγάλες φάσεις στις καθυστερήσεις για να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας ωστόσο δεν τα κατάφερε και μπήκε με το αριστερό στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Η ήττα από την ΑΕΚ σα να την εκτροχίασε. Μπορεί να κέρδισε δύσκολα το επόμενο ματς πρωταθλήματος με την Μπόρνμουθ (3-1 εντός) αλλά ακολούθησε ο αποκλεισμός από την Τσέλσι στο Λιγκ Καπ (0-1 εκτός) και η συντριβή του Σαββάτου με 6-1 στην έδρα της Άστον Βίλα. Ήταν η βαρύτερη ήττα της ιστορίας της στην πρώτη κατηγορία από μια αντίπαλο που ήταν άκρως αποτελεσματική αφού σχεδόν όλες οι ευκαιρίες της μετατράπηκαν σε γκολ.

Ήταν η δεύτερη ήττα της στο πρωτάθλημα (5-0-2) και βρίσκεται στην 5η θέση και στο -3 από την κορυφή. Την Κυριακή υποδέχεται την Λίβερπουλ στην έδρα της με τις δύο ομάδες να έχουν ένα βαθμό διαφορά. Έχει την καλύτερη επίθεση της Πρέμιερ Λιγκ με 19 γκολ σε 7 ματς αλλά η άμυνας της είναι μαύρη τρύπα, έχοντας 14 γκολ παθητικό και δεν έχει κρατήσει το μηδέν σε κανένα παιχνίδι της.

Μπροστά της έχει το κρίσιμο ματς στην έδρα της Μαρσέιγ για το Γιουρόπα Λιγκ, όπου καλείται να πάρει αποτέλεσμα για να μπει στο κυνήγι της πρόκρισης. Ο τεχνικός της Ντε Τσέρμπι στάθηκε στα διαδοχικά ματς που δίνει πλέον η ομάδα του ελέω Ευρώπης και ότι περιμένει αντίδραση μετά τη συντριβή από την Άστον Βίλα: «Δεν έχουμε συνηθίσει να παίζουμε τόσα παιχνίδια στη σειρά την ίδια εβδομάδα, πρέπει να προσαρμοστούμε. Νομίζω ότι το ματς στο Βίλα Παρκ θα είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Ξέρω πολύ καλά την ποιότητα των παικτών μου. Νομίζω ότι θα αντιδράσουμε με τον καλύτερο τρόπο, η συμπεριφορά, το πάθος που θα δείξουμε από τώρα έως το τέλος της σεζόν θα είναι εντελώς διαφορετικό. Ανυπομονούμε να παίξουμε σε ένα από τα καλύτερα στάδια της Ευρώπης όσον αφορά την ατμόσφαιρα. Είμαστε έτοιμοι για να παλέψουμε με τον καλύτερο τρόπο, σε ένα εξαιρετικό στάδιο απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Ελπίζω να εμφανιστεί η αληθινή Μπράιτον».

Αγωνιστικά Νέα: Νοκ-άουτ για ένα μήνα ο βασικός μπακ Εστουπινιάν (6/1, 3 ασίστ). Πάντα εκτός ο καλός δεύτερος επιθετικός Ενσίκο (2/0).

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της αγωνιστικής ανάμεσα σε δύο ομάδες με Ιταλούς τεχνικούς που ψάχνουν αντίδραση μετά τα αποτελέσματα εντός των συνόρων και αναζητούν την πρώτη νίκη στον όμιλο. Δεν πείθει σε καμία περίπτωση η Μαρσέιγ, που έχει νέο προπονητή τον Γκατούζο, ο οποίος περιμένει πως και πως τη διακοπή για να δουλέψει με τους νέους του παίκτες. Από την άλλη ούτε η Μπράιτον πατάει καλά στα τελευταία παιχνίδια (1-0-3) και προέρχεται από συντριβή με 6-1 από την Άστον Βίλα. Μοιάζει πολύ δύσκολο να μη δούμε γκολ στο παιχνίδι, οι Μασσαλοί έχουν δεχτεί 10 γκολ στα τρία τελευταία ενώ οι «γλάροι» έχουν την καλύτερη επίθεση της Πρέμιερ Λιγκ αλλά δεν έχουν κρατήσει το μηδέν φέτος. Αναμενόμενα χαμηλά το όβερ, προτιμότερο το όβερ 3.5 ή το 4-6 γκολ. Από σημείο, προτιμότερο να απέχουμε.

FACTS

  • Στους τελευταίους 8 από 9 αγώνες της ομάδας Μπράιτον, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.38 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
2ος Όμιλος
  1 Μπράιτον 6 13 4 1 1 10:5
  2 Μαρσέιγ 6 11 3 2 1 14:10
Εμφάνιση όλων
Αναμετρήσεις Ομάδων
14/12/2023
Μπράιτον
Μαρσέιγ
1 - 0
5/10/2023
Μαρσέιγ
Μπράιτον
2 - 2

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο HAoS_Kostas με το υψηλότερο yield +4.07% έπαιξε: Goal
  • » Ο a1470216, με το υψηλότερο yield +17.20% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: Goal
  • » Ο AELale, με το υψηλότερο yield +4.50% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες