3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μπράιτον - Μαρσέιγ

Προϊστορία

14/12/2023 ΜπράιτονΜαρσέιγ 1 - 0
5/10/2023 ΜαρσέιγΜπράιτον 2 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 496,514 77.2%
X
€ 44,695 7.0%
2
€ 101,863 15.8%
Over
€ 74,166 46.4%
Under
€ 85,836 53.6%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

282 ψήφοι:

5

Σουτ στην εστία

0

4

Σουτ εκτός εστίας

4

58%

Κατοχή μπάλας

42%

1

Οφσάιντ

5

4

Κίτρινες κάρτες

3

0

Κόκκινες κάρτες

0

0

Κόρνερ

2

15

Φάουλ

14

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: The American Express Community Stadium
  • Χωρητικότητα: 32500
Μάχη για την πρωτιά στο Μπράιτον

Μάχη για την πρωτιά στο Μπράιτον

Μπράιτον και Μαρσέιγ αναμετρούνται στο «Άμεξ» σε μια μάχη για την πρώτη θέση στον όμιλο. Μόνο νίκη θέλουν οι Άγγλοι, για δύο αποτελέσματα οι Γάλλοι.

Τι ισχύει: Η ομάδα που θα τερματίσει στην κορυφή του ομίλου θα προκριθεί απευθείας στους «16» της διοργάνωσης. Όποια τερματίσει δεύτερη θα παίξει στα πλέι οφ με κάποια από τις ομάδες που θα έχουν τερματίσει στην τρίτη θέση των γκρουπ τους στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα που θα τερματίσει στην τρίτη θέση θα συνεχίσει στα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ. Σε περίπτωση ισοβαθμίας τα κριτήρια κατά σειρά είναι τα εξής: 1)Βαθμοί, διαφορά γκολ και καλύτερη επίθεση στα ματς μεταξύ των ομάδων που ισοβαθμούν, 2) διαφορά γκολ και καλύτερη επίθεση συνολικά στα ματς του ομίλου, 3) περισσότερες νίκες στον όμιλο, 4) περισσότερες εκτός έδρας νίκες, 5) λιγότερες κάρτες.

* Ιταλική μάχη στους πάγκους καθώς ο Τζενάρο Γκατούζο (Μαρσέιγ) θα αντιμετωπίσει τον Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι (Μπράιτον). Οι δύο προπονητές έχουν συναντηθεί 11 φορές στο παρελθόν, με τον Γκατούζο να μετράει πέντε νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες επί του συμπατριώτη του. Η πρώτη τους αναμέτρηση ήταν σ’ ένα επεισοδιακό μπαράζ ανόδου της Σέριε C το 2016 ανάμεσα σε Πίζα και Φότζια, με τον Γκατούζο να δέχεται αντικείμενο στο κεφάλι και τον Ντε Τσέρμπι να θεωρούσε πως έκανε θέατρο αρπάζοντας του την παγοθήκη που είχε στο κεφάλι. Και οι δύο τους πάντως δηλώνουν πως αυτό ανήκει στο παρελθόν και μιλούν με τα καλύτερα λόγια ο ένας για τον άλλον.

Τα βρήκε σκούρα στην έδρα της ΑΕΚ αλλά πήρε τη νίκη με 1-0 και «σφράγισε» την πρόκριση στα νοκ-άουτ του Γιουρόπα Λιγκ. Δέχτηκε σφυροκόπημα στο πρώτο μέρος αλλά κράτησε το μηδέν χάρη στην αστοχία της «Ένωσης», το δοκάρι και τις επεμβάσεις του Βέρμπρούγκεν. Ο Ολλανδός γκολκίπερ έκανε άλλη σωτήρια επέμβαση στο ξεκίνημα της επανάληψης και στο 55’ πήρε αυτή το προβάδισμα με πέναλτι του Ζοάο Πέδρο. Δέκα λεπτά μετά απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα και το έργο της απλουστεύτηκε. Είχε χαμένο τετ-α-τετ για δεύτερο γκολ αλλά στο 74’ τα χρειάστηκε σε μια μεγάλη ευκαιρία των γηπεδούχων για την ισοφάριση.

Με τη νίκη έφτασε τους 10 βαθμούς στον όμιλο (3-1-1) και στο σημερινό υποδέχεται την Μαρσέιγ με στόχο τη νίκη που θα της επιτρέψει να προσπεράσει τους Μασσαλούς και να εξασφαλίσει το εισιτήριο για τους «16» της διοργάνωσης.

Στο πρωτάθλημα συνεχίζει να χάνει βαθμούς, φέρνοντας ισοπαλία 1-1 με την Μπέρνλι στην έδρα της. Μπήκε μουδιασμένα στο ματς και κινδύνευσε σε δύο φάσεις με το 0-1 αλλά ανέβηκε μετά το 20’ και σπατάλησε μεγάλες ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Δεν τα κατάφερε και το πλήρωσε με γκολ στο φινάλε του ημιχρόνου, ενώ στο ξεκίνημα της επανάληψης χρειάστηκε μεγάλη επέμβαση του γκολκίπερ της για να αποφύγει το 0-2. Ανέβηκε αισθητά στη συνέχεια, δημιούργησε πολλές φάσεις και ισοφάρισε στο 77’ με τον Αντιγκρά ενώ είχε σημαντικές ευκαιρίες για να ολοκληρώσει την ανατροπή χωρίς όμως αποτέλεσμα. Αξιοσημείωτο ότι κατέγραψε 11 σουτ στο στόχο και άλλα 12 που δε βρήκαν εστία.

Έχει μόλις δύο νίκες στα δέκα τελευταία (2-5-3) και ισοβαθμεί με την Νιούκαστλ στην 7η θέση, όντας στο -1 από την 6η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Συνεχίζει να διευρύνει το ρεκόρ της Πρέμιερ Λιγκ μετρώντας πλέον 20 σερί G/G! Σκοράρει σταθερά εδώ και 32 ματς αλλά δεν έχει κρατήσει ακόμα το μηδέν στο φετινό πρωτάθλημα, παρά το γεγονός πως στο Γιουρόπα Λιγκ μετράει τρία σερί clean sheet. Την επόμενη αγωνιστική δοκιμάζεται στην έδρα της Άρσεναλ.

Για τη σημασία της πρώτης θέσης στον όμιλο ρωτήθηκε ο τεχνικός της Ντε Τσέρμπι: «Είναι ένα κύρος να τερματίζουμε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα γιατί θα παίξουμε δύο παιχνίδια λιγότερο τον Φεβρουάριο, και επίσης για την ιστορία του συλλόγου μας. Θέλουμε να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε γιατί είμαστε σοβαροί άνθρωποι. Όταν δουλεύουμε θέλουμε πάντα να δείχνουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Παίζουμε καλύτερα από ό,τι στην αρχή του Γιουρόπα Λιγκ και ας χάσαμε πολλούς παίκτες. Είμαστε πιο δυνατοί, βελτιωνόμαστε στη νοοτροπία», τόνισε μεταξύ άλλων.

Αγωνιστικά Νέα: Χωρίς «φρέσκα» προβλήματα. Σύμφωνα με τον Ντε Τσέρμπι ο σταρ εξτρέμ Μιτόμα είναι έτοιμος για το αρχικό σχήμα, καθώς ήρθε από τον πάγκο στο ματς με την Μπέρνλι. Μοναδικός αμφίβολος ο στόπερ Γουέμπστερ (6/0) που έχασε τα τελευταία. Συνεχίζουν στα πιτς οι καλοί εξτρέμ Μαρτς (7/3), Φάτι (9/2), οι μπακ Εστουπινιάν (6/1), Λάμπτεϊ (5/0) και οι επιθετικοί Γουέλμπεκ (8/1), Ενσίκο (2/0).Κέρδισε με 4-3 τον Άγιαξ σ’ ένα «τρελό» ματς στην Μασσαλία και «σφράγισε» την πρόκριση για τα νοκ-άουτ του Γιουρόπα Λιγκ. Προηγήθηκε δύο φορές στο πρώτο μέρος με Ομπαμεγιάνγκ (9’ πεν.) και Εμπεμπά (26’) αλλά ισοφαρίστηκε ισάριθμες (10’, 30’). Πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο 47’ με τρομερό ψαλιδάκι του Ομπαμεγιάνγκ και στο 63’ απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα. Παρόλα αυτά δεν το εκμεταλλεύτηκε και ισοφαρίστηκε σε 3-3 στο 79’ όμως ο Γκαμπονέζος φορ έδωσε ξανά τη λύση σκοράροντας από πέναλτι στο 90+3’ για το τελικό 4-3.

Είναι πρώτη και αήττητη στον όμιλο με τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες και χρειάζεται να μη χάσει στο σημερινό για να εξασφαλίσει την πρωτιά που δίνει απευθείας εισιτήριο για τους «16» του Γιουρόπα Λιγκ.

Μετά την επικράτηση επί του Αίαντα, σημείωσε τρεις διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα, δύο στην έδρα της με Ρεν (2-0) και Λυών (3-0) και η τρίτη αυτή της Κυριακής στην έδρα της Λοριάν (4-2), όπου πανηγύρισε το πρώτο της «διπλό» στο Σαμπιονά. Πέτυχε και τα τέσσερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο με Εμπεμπά (3’), Ομπαμεγιάνγκ (9’, 42’) και Μπαλέρντι (33’) ενώ η αντίπαλος της μείωσε σε 3-1 (41’) και 4-2 (52’). Βρέθηκε με παίκτη λιγότερο στο 80’ αλλά δεν το πλήρωσε.

Σε ανοδική πορεία με τρεις σερί νίκες και ρεκόρ 3-2-1 στα έξι τελευταία, πέρασε στην 6η θέση και στο -4 από την τετράδα. Την επόμενη αγωνιστική έχει βατό εντός με την Κλερμόν. Σαφώς βελτιωμένη με το 3-5-2 που παίζει ο Γκατούζο, με τον Ιταλό τεχνικό να ευτυχεί να βλέπει τον Ομπαμεγιάνγκ να έχει βρει τον καλό του εαυτό σκοράροντας επτά γκολ στα τρία τελευταία σ’ όλες τις διοργανώσεις.

Για το γεγονός πως η ομάδα του βολεύεται με δύο αποτελέσματα στο σημερινό ρωτήθηκε ο τεχνικός της Γκατούζο: «Το πιο δύσκολο παιχνίδι για να παίξεις είναι απέναντι σε ομάδα του Ντε Τσέρμπι όπου προσπαθείς να φύγεις με ισοπαλία. Πρέπει να έχουμε τόλμη και να ματσάρουμε την τόλμη της Μπράιτον. Είναι ομάδα που βρίσκεται παντού στο γήπεδο. Κόντρα στην Τσέλσι είχαν 65% κατοχή μακριά από το σπίτι της. Έχουν απίστευτα στατιστικά. Δεν μπορούμε να έρθουμε εδώ και να παίξουμε για την ισοπαλία, θα χρειαστούμε την βοήθεια του Ιησού Χριστού για να το κάνουμε».

Αγωνιστικά Νέα: Επιστρέφει ο αμυντικός μέσος Κοντογκμπιά (9/0) που έχει λείψει στα δύο τελευταία. Χάνει δεύτερο ο εξτρέμ Κορέα (7/0), ενώ το 2024 θα παίξει ξανά ο μέσος Ρονζιέ (10/0). Εκτός ευρωπαϊκής λίστας ο μέσος Γκουέιγ (2/0).

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Αναγκασμένη να παίξει επιθετικά η Μπράιτον αφού θέλει μόνο νίκη για να πάρει την πρώτη θέση. Βέβαια για να λέμε την αλήθεια και αδιάφορη να ήταν πάλι επιθετικά θα έπαιζε η ομάδα του Ντε Τσέρμπι που μετράει 20 σερί G/G στην Πρέμιερ Λιγκ. Θα δώσει χώρους και θα επιχειρήσει να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις η Μαρσέιγ, που βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση στη σεζόν με τέσσερις σερί νίκες σ’ όλες τις διοργανώσεις. Παρόλα αυτά συνεχίζει να έχει θέματα στα μετόπισθεν και αναμένεται να υποφέρει στο ματς. Επιθετικά πάντως θα βρει φάσεις και γενικά αδικείται από το σετ αποδόσεων, διαθέτοντας ένα σύνολο σαφώς πιο έμπειρο σε τέτοιους αγώνες. Δύσκολο δεν θα έχει σκορ το ματς, μοιάζει ως στατιστικό λάθος τα τρία clean sheet της Μπράιτον στο Γιουρόπα Λιγκ. Λογική επιλογή το αμφίσκορο, αν και χαμηλά σε απόδοση.

FACTS

  • Η ομάδα Μπράιτον δεν έχει χάσει στους τελευταίους 9 από 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.19 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Μαρσέιγ δεν έχει χάσει στους τελευταίους 8 από 9 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 2.10 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Μαρσέιγ νίκησε στους τελευταίους 4 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 4.35 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Μαρσέιγ, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Γιουρόπα Λιγκ).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.50 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
2ος Όμιλος
  1 Μπράιτον 6 13 4 1 1 10:5
  2 Μαρσέιγ 6 11 3 2 1 14:10
Εμφάνιση όλων
Αναμετρήσεις Ομάδων
14/12/2023
Μπράιτον
Μαρσέιγ
1 - 0
5/10/2023
Μαρσέιγ
Μπράιτον
2 - 2

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Maradona24 με το υψηλότερο yield +3.69% έπαιξε: 2
  • » Ο electron-79, με το υψηλότερο yield +20.45% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: 4-6 Goals
  • » Ο astrix, με το υψηλότερο yield +0.42% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες