4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μάντσεστερ Σίτι - Αταλάντα

22/10/2019 22:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 465
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1653 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Αταλάντα - Μάντσεστερ Σίτι στις 6/11/2019

1ο Ημίχρονο 2 - 1

  1. 4' Mendy Benjamin
  2. 10' Masiello Andrea
  3. 28' Malinovskyi Ruslan (πέναλτι)
  4. 34' Aguero Sergio
  5. 38' Aguero Sergio (πέναλτι)

2ο Ημίχρονο 5 - 1

  1. 58' Sterling Raheem
  2. 63' De Bruyne Kevin
  3. 64' Sterling Raheem
  4. 69' Sterling Raheem
  5. 76' Foden Phil
  6. 83' Foden Phil
  7. 92' Otamendi Nicolas

      Προϊστορία

      6/11/2019 ΑταλάνταΜάντσεστερ Σίτι 1 - 1
      22/10/2019 Μάντσεστερ ΣίτιΑταλάντα 5 - 1

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 4,056,841 95.0%
      X
      € 94,436 2.2%
      2
      € 118,475 2.8%
      Over
      € 0 0%
      Under
      € 0 0%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Τρίτη, 22:00

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      302 ψήφοι:

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: City of Manchester Stadium
      • Φυσικός χλοοτάπητας
      • Χωρητικότητα: 55017
      Δεν πρόκειται να κλειστεί η Αταλάντα

      Δεν πρόκειται να κλειστεί η Αταλάντα

      Η Μάντσεστερ Σίτι μετράει δύο νίκες στα πρώτα δύο παιχνίδια του ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ και φιλοδοξεί απέναντι στην Αταλάντα να κάνει το 3 στα 3. Ψάχνουν τον πρώτο τους βαθμό στην ιστορία της διοργάνωσης οι Ιταλοί.

      ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

      Πέρασε και το εμπόδιο της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην προηγούμενη αγωνιστική της διοργάνωσης, αν και χρειάστηκε να περάσει ένα ολόκληρο ημίχρονο για να μπορέσει να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Κυριάρχησε από την αρχή του παιχνιδιού, είχε ευκαιρίες και δοκάρι στο πρώτο μέρος και η πίεση της απέδωσε καρπούς στο 66’ όταν και προηγήθηκε με τον νεοεισελθόντα Στέρλινγκ. Δεν απειλήθηκε από την αντίπαλο της και στις καθυστερήσεις πέτυχε δεύτερο με τον Φοντέν.

      Στο πρωτάθλημα επέστρεψε στις νίκες μετά την ήττα από την Γουλβς και επιβλήθηκε της Κρίσταλ Πάλας με 2-0. Άνοιξε το σκορ με ωραία κεφαλιά του Γκάμπριελ Ζεσούς στο 39' και δύο λεπτά μετά ο Νταβίντ Σίλβα υποδεχόμενος την εξαιρετική ασίστ του Στέρλινγκ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Ήταν καταιγιστική στο δεύτερο μέρος, οι επεμβάσεις του Χένεσι όμως και το δοκάρι της στέρησαν το τρίτο τέρμα.

      Η ισοπαλία της Λίβερπουλ στο "Ολντ Τράφορντ" της επέτρεψε να πλησιάσει στους 6 βαθμούς την κορυφή και το πρωτάθλημα έχει αρκετό δρόμο ακόμα. Με μία νίκη σήμερα στην ουσία καθαρίζει την υπόθεση πρόκριση και απλά μετά θα έχει ως στόχο την πρώτη θέση.

      «Είμαι αισιόδοξος και έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα μου αλλά υπάρχουν και άλλες δυνατές ομάδες. Έχουμε κάνει λάθη τα οποία δεν θα έπρεπε να γίνονται σε αυτό το επίπεδο, για παράδειγμα απέναντι στην Πάλας δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες αλλά δεν πετύχαμε όσα γκολ θα έπρεπε. Αυτό είναι κάτι που με ανησυχεί», τόνισε ο Πεπ Γκουαρντιόλα.

      Αγωνιστικά Νέα: Σταθερά εκτός παραμένουν ο στόπερ Λαπόρτ (2/0) και ο εξτρέμ Σανέ. Αμφίβολη η συμμετοχή του στόπερ Οταμέντι (7/1).

      ΑΤΑΛΑΝΤΑ

      Μάλλον δεν της πάει το Τσάμπιονς Λιγκ καθώς γνώρισε νέα ήττα αυτή τη φορά εντός έδρας από τη Σαχτάρ. Ήταν σαφώς βελτιωμένη από την πρεμιέρα στο Ζάγκρεμπ και μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, ο Ίλισιτς όμως δεν κατάφερε να νικήσει τον Πιάτοφ σε εκτέλεση πέναλτι στο 16’. Στο 28’ ο Πάσαλιτς σημάδεψε το δοκάρι, στην εξέλιξη της φάσης όμως ο Ζαπάτα άνοιξε το σκορ με κεφαλιά. Μετά από αυτό όμως πιέστηκε αρκετά από τη Σαχτάρ και δέχτηκε την ισοφάριση στο 41’, ενώ λίγο αργότερα είδε την αντίπαλο της να έχει και δοκάρι. Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο όπως και το πρώτο, ο Ζαπάτα δεν μπόρεσε να νικήσει σε δύο περιπτώσεις τον Πιάτοφ, στο τέλος βγήκε μπροστά ψάχνοντας το γκολ της νίκης, όμως στο 95’ σε μία αντεπίθεση δέχτηκε και το δεύτερο τέρμα.

      Στο πρωτάθλημα σε έναν συναρπαστικό αγώνα στο "Ολίμπικο" απέναντι στη Λάτσιο ήρθε ισόπαλη με 3-3 αν και προηγήθηκε με 3-0. Ήταν εκπληκτική στο πρώτο μέρος,άνοιξε το σκορ με πλασέ του Μουριέλ στο 23' και πέντε λεπτά μετά ο Κολομβιανός φορ με μία έξυπνη εκτέλεση φάουλ έκανε το 2-0. Η πίεση ψηλά απέδωσε καρπούς και στο 37' ήρθε και το τρίτο γκολ από τον Γκόμεζ. Στην επανάληψη το σκηνικό άλλαξε, δέχθηκε τη μείωση του σκορ από πέναλτι του Ιμόμπιλε στο 69' και πριν προλάβει να ανασυνταχθεί ο Κορέα σημείωσε το 2-3. Έχασε μοναδική ευκαιρία στο 89' να κλειδώσει το παιχνίδι και στο 93' ο Ιμόμπιλε με νέο πέναλτι έδωσε το βαθμό στη Λάτσιο.

      Το θετικό είναι ότι συνεχίζει να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, πίστεψε όμως ότι κέρδισε από το πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι με τη Λάτσιο και το πλήρωσε. Απέναντι στη Σίτι έχει πολύ δύσκολο έργο και με την ευκολία με την οποία δέχεται γκολ τελευταία, θα αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα από την σημερινή της αντίπαλο.

      Εκνευρισμένος εμφανίστηκε ο Γκασπερίνι μετά το τέλος του παιχνιδιού με τη Λάτσιο θεωρώντας ότι ο Ιμόμπιλε ξεγέλασε τον διαιτητή και στις δύο περιπτώσεις πέναλτι, με τον Σιμόνε Ιντζάγκι πάντως να διαφωνεί.

      «Ο Γκουαρτνιόλα πέρα από μεγάλος προπονητής είναι και σπουδαίος άνθρωπος. Όταν απολύθηκα από την Ίντερ με πήρε τηλέφωνο και με κάλεσε να περάσω μαζί του λίγες μέρες στη Μπαρστελόνα. Για μένα ήταν μία υπέροχη κίνηση καθώς σε μία τέτοια στιγμή μου πρόσφερε κάτι όμορφο. Γι΄αυτό τον εκτιμώ ακόμα περισσότερο. Στόχος μας βέβαια είναι να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Είμαστε ευχαριστημένοι που βρισκόμαστε εδώ αλλά πρέπει να πάρουμε και βαθμούς. Αυτοί είναι που μετράνε», τόνισε ο κόουτς Γκασπερίνι.

      Αγωνιστικά Νέα: Συνεχίζει εκτός ο φορ Ζαπάτα (7/6) που είναι και η σημαντικότερη απώλεια της Αταλάντα. Εκτός λόγω τραυματισμού έμεινα οι στόπερ Παλομίνο (5/0) και Κερ (3/0).

      Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Η Σίτι είναι το απόλυτο φαβορί και απέναντι της θα βρει μία ομάδα που μπορεί να είναι ιταλική αλλά δεν της αρέσει να κλείνεται στην άμυνα της. Ίσα ίσα η Αταλάντα θα βρει σίγουρα χώρους και είναι πιθανό να πετύχει και κάποιο τέρμα. Ο άσσος και το over βρίσκονται σε πολύ χαμηλές τιμές, θα πάμε με το over 3.5 που προσφέρεται στη Stoiximan στο 1.73.

      FACTS

      • Στους τελευταίους 13 από 14 αγώνες της ομάδας Αταλάντα, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
        Σημείο: Over με απόδοση 1.17 στον ΟΠΑΠ
      • Η ομάδα Μάντσεστερ Σίτι νίκησε στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: 1 με απόδοση 1.13 στον ΟΠΑΠ

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ
      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
        9 Μάντσεστερ Σίτι 6 14 4 2 0 16:4
        10 Αταλάντα 6 7 2 1 3 8:12
      3ο ΓΚΡΟΥΠ
        1 Μάντσεστερ Σίτι 6 14 4 2 0 16:4
        2 Αταλάντα 6 7 2 1 3 8:12
      Εμφάνιση όλων

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο alexis33, με το υψηλότερο yield +0.59% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: Under

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες