6

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μάντσεστερ Σίτι - Μαρσέιγ

Προϊστορία

9/12/2020 Μάντσεστερ ΣίτιΜαρσέιγ 3 - 0
27/10/2020 ΜαρσέιγΜάντσεστερ Σίτι 0 - 3

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 1,541,322 94.3%
X
€ 48,437 3.0%
2
€ 45,127 2.8%
Over
€ 69,709 57.1%
Under
€ 52,371 42.9%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τετάρτη, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

182 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Etihad Stadium
  • Χωρητικότητα: 55017
Αδιάφορη βαθμολογικά η Σίτι, κυνηγάει το Γιουρόπα Λιγκ η Μαρσέιγ

Αδιάφορη βαθμολογικά η Σίτι, κυνηγάει το Γιουρόπα Λιγκ η Μαρσέιγ

Η Μάντσεστερ Σίτι που έχει εξασφαλίσει την πρωτιά, υποδέχεται την Μαρσέιγ, η οποία θέλει καλύτερο αποτέλεσμα από τον Ολυμπιακό (παίζει εντός με την Πόρτο) για να τερματίσει 3η και να συνεχίσει στα νοκ-άουτ του Γιουρόπα Λιγκ.

* Χωρίς θεατές

* Πρώτη στον όμιλο η Μάντσεστερ, η Μαρσέιγ θέλει καλύτερο αποτέλεσμα από τον Ολυμπιακό, προκειμένου να συνεχίσει στο Γιουρόπα Λιγκ.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με την Πόρτο στο «Ντραγκάο» μεσοβδόμαδα για το Τσάμπιονς Λιγκ και εξασφάλισε την πρώτη θέση στον όμιλο. Κυρίαρχη σε όλο το παιχνίδι, ειδικά στο δεύτερο μέρος είχε μερικές πολύ μεγάλες ευκαιρίες για να σκοράρει, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Ήταν η πρώτη της βαθμολογική απώλεια στο γκρουπ (4-1-0) αλλά πέτυχε το ζητούμενο που ήταν να εξασφαλίσει το καλό εισιτήριο για τη φάση των «16».

Στο πρωτάθλημα προέρχεται από δεύτερη διαδοχική νίκη, επικρατώντας με το άνετο 2-0 της Φούλαμ στην έδρα της. «Καθάρισε» το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο με τα γκολ των Στέρλινγκ (5’) και Ντε Μπρόινε (26’ πεν.), ενώ είχε δοκάρι κι ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ. Στο 3-2-1 το ρεκόρ της στα έξι τελευταία, καλύπτει το χαμένο έδαφος κι αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 7η θέση και στο -6 από την κορυφή με παιχνίδι λιγότερο.

Το Σάββατο έχει το μεγάλο παιχνίδι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Όλντ Τράφορντ» και φυσικά το μυαλό όλων στην ομάδα βρίσκεται ήδη στο ντέρμπι. Ο Πεπ Γκουαρδιόλα ρωτήθηκε για το αν η ομάδα του θα κυνηγήσει τη νίκη και ο ίδιος τόνισε: «Παίζουμε για να κερδίσουμε. Όλοι συμμετέχουν στην ομάδα. Η ομάδα που θα παίξει μπορεί να παίξει και με την Γιουνάιτεντ ή μπορεί και όχι. Θέλω να κερδίσω το παιχνίδι. Το παιχνίδι είναι σημαντικό για την Μαρσέιγ στην προσπάθεια της να προκριθεί στο Γιουρόπα Λιγκ, αλλά και για εμάς όσον αφορά το πρεστίζ και την αυτοπεποίθηση».

Αγωνιστικά Νέα: Μπορεί ο Γκουαρδιόλα να ήταν λίγο αινιγματικός στη συνέντευξη Τύπου σχετικά με το ροτέισον, ωστόσο όλα δείχνουν ότι θα προχωρήσει σε πολλές αλλαγές, φρεσκάροντας την ομάδα. Έχει επιστρέψει στις προπονήσεις ο φορ Αγκουέρο και ο Γκουαρδιόλα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο συμμετοχής του στο σημερινό.

ΜΑΡΣΕΙΓ

Κέρδισε με ανατροπή (2-1) τον Ολυμπιακό στην Μασσαλία κι έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί 13 διαδοχικών ηττών στο Τσάμπιονς Λιγκ, που αποτελεί πλέον και αρνητικό ρεκόρ στη διοργάνωση. Δεν ήταν πάντως μια καλή εμφάνιση, καθώς αδυνατούσε να διασπάσει την άμυνα των «ερυθρόλευκων» και βρέθηκε πίσω στο 33’. Στο δεύτερο μέρος όμως, ο αντίπαλος της υπέπεσε σε δύο ανόητα πέναλτι κι έκανε την ανατροπή με ισάριθμες εύστοχες εκτελέσεις του Παγιέτ (55’, 75’). Δεν απειλήθηκε στη συνέχεια, όμως δεν πέτυχε τρίτο γκολ κι έτσι έχει το μειονέκτημα σε ισοβαθμία με τους «ερυθρόλευκους». Ως εκ τούτου θέλει καλύτερο αποτέλεσμα από τον Ολυμπιακό, που παίζει εντός με την Πόρτο για να προκριθεί στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

Στο πρωτάθλημα έδωσε συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα, επικρατώντας με 2-0 της Νιμ εκτός έδρας. Ήταν ανώτερη από την αντίπαλο της και πήρε τη νίκη με τα γκολ των Μπενετέντο (57’) και Ζερμέν (84’), ενώ από το 77’ έπαιζε με παίκτη περισσότερο. Στο πρώτο ημίχρονο πάντως γλίτωσε από δοκάρι σε απευθείας εκτέλεση φάουλ, σε μια από τις λίγες ευκαιρίες των γηπεδούχων. Πέντε σερί νίκη και αήττητο 8 αγώνων (5-3-0), βρίσκεται στην 4η θέση και στο -4 από την κορυφή, έχοντας μάλιστα δύο παιχνίδια λιγότερα! Το Σάββατο υποδέχεται την Μονακό, η οποία βρίσκεται μια θέση από κάτω της.

Ο Βίλας Μπόας, με δηλώσεις του την προηγούμενη εβδομάδα, είχε αφήσει να εννοηθεί πως δεν… καίγεται για το Γιουρόπα Λιγκ, αφού ο μεγάλος στόχος της ομάδας είναι το πρωτάθλημα. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι οι Μασσαλοί δεν θα το κυνηγήσουν, ωστόσο ακόμα και η νίκη μπορεί να μην είναι αρκετή. Ο Πορτογάλος τεχνικός δήλωσε σχετικά: «Η πρόκριση δεν είναι στα χέρια μας. Ελπίζω η Πόρτο να μας κάνει τη χάρη, όμως ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι. Έχουν τόσες πολλές λύσεις κορυφαίου επιπέδου. Δεν μπορούμε να βασιστούμε στην Πόρτο. Πρέπει να βρεθούμε στα καλύτερα μας για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα επειδή η δεύτερη ομάδα της Μάντσεστερ Σίτι είναι αρκετά δυνατή για να κερδίσει το Τσάμπιονς Λιγκ».

Αγωνιστικά Νέα: 1-2 αλλαγές προανήγγειλε ο Βίλας Μπόας. Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον βασικό μπακ Αμαβί, ο οποίος δεν υπολογίζεται για το σημερινό. Πάντα εκτός ο εξτρέμ Ράντονιτς.

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Αδιάφορη βαθμολογικά η Μάντσεστερ Σίτι, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα παλέψει για τη νίκη, κάτι που ξεκαθάρισε και ο Γκουαρδιόλα. Ακόμα και με αλλαγές, διαθέτει την ποιότητα για να κερδίσει την Μαρσέιγ, η οποία δεν πείθει με τις ευρωπαϊκές εμφανίσεις της. Παρόλα αυτά ο άσος δεν έχει αξία σε αυτές τις τιμές. Θα το παλέψουν για ότι καλύτεροι οι Μασσαλοί και λογικά θα πάρουν ρίσκα, ειδικά αν ακούσουν καλά νέα από το Φάληρο. Το θέμα είναι πως δυσκολεύονται αρκετά στο σκοράρισμα, έχοντας πετύχει 2 γκολ στον όμιλο κι αυτά από πέναλτι. Το προσπερνάμε. No bet.

FACTS

  • Η ομάδα Μαρσέιγ έχανε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 αγώνες στη διοργάνωση Τσάμπιονς Λιγκ.
    Σημείο: Ημ.1
  • Η ομάδα Μάντσεστερ Σίτι δεν έχει χάσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X
  • Η ομάδα Μάντσεστερ Σίτι νίκησε στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1
  • Στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες της ομάδας Μάντσεστερ Σίτι, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under
  • Η ομάδα Μαρσέιγ έχασε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες στη διοργάνωση Τσάμπιονς Λιγκ.
    Σημείο: 1

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
3oς Όμιλος
  1 Μάντσεστερ Σίτι 6 16 5 1 0 13:1
  4 Μαρσέιγ 6 3 1 0 5 2:13
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο HAoS_Kostas με το υψηλότερο yield +4.40% έπαιξε: 1
  • » Ο micp, με το υψηλότερο yield +41.49% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: Ημ.2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες