4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μάλτα - Γιβραλτάρ

7/10/2020 19:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 772
2 - 0
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1322 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Μάλτα - Γιβραλτάρ στις 6/9/2023

1ο Ημίχρονο 1 - 0

  1. 8' Nwoko Kyrian

2ο Ημίχρονο 2 - 0

  1. 90' Caruana Tristan

      Προϊστορία

      6/9/2023 ΜάλταΓιβραλτάρ 1 - 0
      7/10/2020 ΜάλταΓιβραλτάρ 2 - 0
      4/6/2014 ΓιβραλτάρΜάλτα 1 - 0

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 27,331 90.6%
      X
      € 1,791 5.9%
      2
      € 1,060 3.5%
      Over
      € 8,536 56.6%
      Under
      € 6,548 43.4%

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      59 ψήφοι:

      Ευκαιρία να χαμογελάσουν

      Ευκαιρία να χαμογελάσουν

      Η Μάλτα υποδέχεται το Γιβραλτάρ σε διεθνές φιλικό που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της προετοιμασίας των εθνικών ομάδων για τους αγώνες του Nations League.

      * Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

      ΜΑΛΤΑ

      Τον περασμένο Σεπτέμβριο έδωσε δύο παιχνίδια για το Nations League στο οποίο συμμετέχει στη Δ’ Κατηγορία μαζί με τις πιο αδύναμες ομάδες. Είναι στον πρώτο όμιλο και μαζί της βρίσκονται τα Νησιά Φερόε, η Λετονία και η Ανδόρα. Στην πρεμιέρα είχε αντιμετωπίσει εκτός έδρας τα Νησιά Φερόε κι ενώ είχε προβάδισμα 2-1 μέχρι λίγο πριν το φινάλε του αγώνα, δέχτηκε δύο γκολ στο 87’ και στις καθυστερήσεις κι έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι από το γήπεδο. Τρία εικοσιτετράωρα αργότερα φιλοξένησε στη Βαλέτα τη Λετονία και προηγήθηκε νωρίς με το Νουόκο, όμως ισοφαρίστηκε από αυτογκόλ στο 25’. Είχε πολύ χρόνο μπροστά της αλλά δεν βρήκε ποτέ το τέρμα της νίκης και περιορίστηκε σε ισοπαλία.

      Αυτός ήταν ο πρώτος της βαθμός μετά από δύο παιχνίδια και βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα υπερτερώντας στην ισοβαθμία με την Ανδόρα. Το πρόβλημά της είναι κυρίως στην άμυνα, καθώς έχει δεχτεί τέσσερα γκολ σε δύο αναμετρήσεις. Αμφότερα τα ματς της ολοκληρώθηκαν αμφίσκορα. Θα ακολουθήσουν επίσημα παιχνίδια με Ανδόρα και Λετονία.

      Ο Ιταλός τεχνικός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας της Μεσογείου, Ντέβις Μάντζια τόνισε: «Είναι μία νέα κατάσταση. Αυτό το διευρυμένο «παράθυρο» των εθνικών ομάδων. Καλέσαμε αρκετούς παίκτες για να στείλουμε το μήνυμα ότι οι πόρτες της Εθνικής είναι ανοιχτές. Ο αγώνας με το Γιβραλτάρ είναι σημαντικό για εμάς γιατί παίζει ρόλο στην κατάταξη και γενικότερα δεν θέλουμε να παίζουμε μόνο για τη χαρά του παιχνιδιού. Θέλουμε να δείξουμε ότι συνεχίζουμε να βελτιωνόμαστε κι αυτή είναι μία καλή ευκαιρία».

      Αγωνιστικά Νέα: Δεν υπάρχουν σημαντικά προβλήματα.

      Η αποστολή της Μάλτας:

      Τερματοφύλακες: Μπονέλο (Βαλέτα), Κρεμόνα (Χιμπέρνιανς), Γκαλέα (Σλιέμα Γουόντερερς)

      Αμυντικοί: Άγκιους (Χιμπέρνιανς), Μποργκ (Γκτζίρα Γιουνάιτεντ), Μούσκατ (Κάζα Πία), Απάπ (Χιμπέρνιανς), Πέπε (Μπιρκιρκάρα), Σο (Σλιέμα Γουόντερερς)

      Μέσοι: Ρ. Μούσκατ (Βαλέτα), Κρίστενσεν (Χιμπέρνιανς), Μπονγκ (Χάμρουν Σπάρτανς), Πιζάνι (Μπαλζάν), Γκρεχ (Χιμπένιανς), Μπίρμαν (Χιμπέρνιανς), Καμενζούλι (Φλοριάνα), Ατάρντ (Μπιρκιρκάρα), Γκιλόμιερ (Μπιρκιρκάρα), Καρουάνα (Βαλέτα), Τέουμα (Ουνιόν Σεντ Γκιλουάζ), Αράμπ (Μπάλζαν), Τ. Μούσκατ (Πάντερμπορν ΙΙ)

      Επιθετικοί : Γκάμπιν (Κόλτσεστερ), Νουόκο (Βαλέτα), Ντεγκαμπριέλε (Χιμπέρνιανς), Μοντεμπέλο (Μπιρκιρκάρα), Π. Μπονγκ (Μπιρκιρκάρα), Ντίμετς (Βαλέτα)



      ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ

      Πρόκειται για μία εξαιρετικά αδύναμη εθνική ομάδα η οποία παλεύει με κάθε τρόπο για να καταφέρει να αφήσει το στίγμα της. Όπως είναι απόλυτα λογικό δεν θα μπορούσε να αγωνίζεται πουθενά αλλού πέρα από τη Δ’ Κατηγορία του Nations League. Εκεί συμμετέχει στο δεύτερο όμιλο μαζί με το Λιχτενστάιν και το Σαν Μαρίνο. Από τη στιγμή που λαμβάνουν μόλις τρεις ομάδες σε αυτό το γκρουπ, τα παιχνίδια είναι λιγότερα. Στο προηγούμενο «παράθυρο» για τα ματς των αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων έπαιξε μόνο μία φορά με αντίπαλο το επίσημος αδύναμο Σαν Μαρίνο. Όσοι παρακολούθησαν αυτόν τον αγώνα θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν καθ’ υπερβολή «ήρωες». Ένα γκολ του Τορίγια στο 42ο λεπτό αποδείχτηκε αρκετό για να πάρει τη νίκη.

      Το Γιβραλτάρ έχει συγκεντρώσει λοιπόν τρεις βαθμούς και φιγουράρει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, παρέα με το Λιχτενστάιν. Μάλιστα οι δύο ομάδες θα συναντηθούν το προσεχές Σάββατο σε αγώνα που θα γίνει στο Λιχτενστάιν. Παίζει πάντοτε «σφιχτά» προσπαθώντας να μην επιτρέπει στους αντιπάλους να δημιουργούν πολλές ευκαιρίες και να παραβιάζουν πολλές φορές στην εστία του.

      «Πρόκειται για παιχνίδι προετοιμασίας αλλά θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να πάρουμε τη νίκη» ήταν τα λόγια του Ουρουγουανού κόουτς της Εθνικής Γιβραλτάρ, Χούλιο Σέζαρ Ρίμπας ο οποίος βρίσκεται στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας από το 2018 κι αφού τις δύο προηγούμενες σεζόν είχε καθοδηγήσει τη Λίνκολντ Ρεντ Ιμπς.

      Αγωνιστικά Νέα: Επί της ουσίας πλήρης.

      Η αποστολή του Γιβραλτάρ :

      Τερματοφύλακες: Γκόλντγουιν (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς), Ρόμπα (Σεντ Τζόζεφς), Κόλινγκ (Γκλεντόραν)

      Αμυντικοί: Σέρτζαντ (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς), Ολιβέρο (Εουρόπα), Μπαρνέτ (Σεντ Τζόζεφς), Γουάιζμαν (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς), Άνεσλι (Μπλάκμπερν), Μούελχι (Σεντ Τζόζεφς), Τζόλι (Εουρόπα), Τσιπολίνα (Σεντ Τζόζεφς), Πάουερ (Λυνξ)

      Μέσοι: Γουόκερ (Εουρόπα), Κασκιάρο (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς), Πονς (Σεντ Τζόζεφς), Μπαντρ (Εουρόπα), Τορίγια (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς), Ρονάν (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς), Βίνετ (Μπρούνο’ς Μάγκμπαϊς)

      Επιθετικοί : Κασιάρο (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς), Ντε Μπαρ (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς), Κούμπς (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς), Στιτς (Μπάξτον)

      Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Η Μάλτα και το Γιβραλτάρ έχουν την ευκαιρία να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα στο μεταξύ τους παιχνίδι και να βελτιώσουν την ψυχολογία τους και την αυτοπεποίθησή τους. Είναι δεδομένο ότι αυτές οι ομάδες δεν χρησιμοποιούν τα φιλικά μόνο για δοκιμές, αλλά προσπαθούν και για τη νίκη, καθώς δεν τα καταφέρνουν συχνά. Οι γηπεδούχοι είναι σαφώς πιο ποιοτικοί από τους αντιπάλους τους κι έχουν τον πρώτο λόγο. Εύκολα ή δύσκολα θα φτάσουν στην επικράτηση και θα τους εμπιστευτούμε επιλέγοντας τον άσο.

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες