3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Λυών - Ρέιντζερς

Προϊστορία

9/12/2021 ΛυώνΡέιντζερς 1 - 1
16/9/2021 ΡέιντζερςΛυών 0 - 2
16/7/2020 ΛυώνΡέιντζερς 0 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 242,336 73.7%
X
€ 37,435 11.4%
2
€ 49,036 14.9%
Over
€ 9,527 55.4%
Under
€ 7,678 44.6%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 19:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

159 ψήφοι:

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Groupama Stadium
  • Χωρητικότητα: 59186
  • Θεατές: 26842
Αμφότερες βαθμολογικά αδιάφορες

Αμφότερες βαθμολογικά αδιάφορες

Η Λυών φιλοξενεί τη Ρέιντζερς για την 6η και τελευταία αγωνιστική του 1ου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από νίκη στο «σπίτι» της Μπρόντμπι, ενώ οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν εντός έδρας κόντρα στη Σπάρτα Πράγας.

Τι ισχύει: Οι ομάδες που θα τερματίσουν στην πρώτη θέση προκρίνονται στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ. Οι ομάδες που θα τερματίσουν στη δεύτερη θέση θα παίξουν με όσες θα έχουν τερματίσει τρίτες στα γκρουπ του Τσάμπιονς Λιγκ. Τέλος οι ομάδες που θα τερματίσουν τρίτες θα παίξουν με τις δεύτερες ομάδες των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ.

Σε περίπτωση ισοβαθμίας τα κριτήρια είναι τα εξής. 1 Τα μεταξύ τους ματς. 2. Διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους ματς. 3. Καλύτερη επίθεση στα μεταξύ τους ματς. 4. Διαφορά τερμάτων. 5. Καλύτερη επίθεση. 6. Καλύτερη εκτός έδρας επίθεση. 7. Περισσότερες νίκες. 8. Περισσότερες εκτός έδρας νίκες. 9. Fair Play, 10. Βαθμολογία UEFA.

ΛΥΩΝ

Αν και είχε ήδη προκριθεί και μάλιστα εξασφαλίζοντας την πρώτη θέση, στην προηγούμενη «στροφή» ταξίδεψε στη Δανία για να παίξει εκτός έδρας με την Μπρόντμπι. Έκανε επίδειξη δύναμης επικρατώντας 3-1. Το πρώτο σαρανταπεντάλεπτο δεν έκρυβε πολλές συγκινήσεις και οι δύο ομάδες πήγαν ισόπαλες χωρίς τέρματα στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Στο 51’ οι γηπεδούχοι έκαναν το λάθος να προηγηθούν με προβολή του Ούρε. Η αντίδρασή της ήταν σπουδαία. Αρχικά ισοφάρισε με τον Σερκί στο 57’ και ο ίδιος ποδοσφαιριστής εννιά λεπτά αργότερα με μία υπέροχη ατομική προσπάθεια και ωραίο σουτ «έγραψε» το 1-2. Δεν σταμάτησε εκεί και το «κερασάκι στην τούρτα» ήρθε με κεφαλιά του Σλιμανί στο 76’. Έριξε το ρυθμό της στη συνέχεια και διαχειρίστηκε άψογα το προβάδισμα που είχε πάρει φτάνοντας δίχως κόπο στη νίκη.

Η Λυών πανηγύρισε την πέμπτη της διαδοχική επιτυχία στο φετινό Γιουρόπα Λιγκ και δείχνει ότι στοχεύει πολύ ψηλά, αποτελώντας δίχως αμφιβολία ένα από τα κορυφαία σύνολα μέχρι τώρα στη διοργάνωση. Έχει μαζέψει 15 βαθμούς κι έχει προκριθεί εδώ και πολύ καιρό στους «16» του τουρνουά. Παίζει φουλ επιθετικά και τα τέσσερα από τα πέντε ματς της ήταν Over. Την ίδια στιγμή πάντως η Ολιμπίκ παραπαίει στο γαλλικό πρωτάθλημα κι αναδείχθηκε ισόπαλη (2-2) εκτός έδρας με την Μπορντό. Βρίσκεται μόλις στη 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο τεχνικός των γηπεδούχων Πέτερ Μπος υπογράμμισε: «Στον αγώνα με τη Ρέιντζερς έχουμε πολλά να κερδίσουμε. Πρώτα απ’ όλα αν καταφέρουμε έξι νίκες σε έξι αγώνες είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο και ξεχωριστό. Είναι σημαντικός αυτός ο αγώνας για την εμπιστοσύνη που έχει σ’ εμάς ο κόσμος μας, αλλά θέλουμε πάση θυσία να κάνουμε και ρεκόρ. Πρέπει να αναλύσουμε τα πράγματα προσεκτικά. Είμαι κι εγώ υπεύθυνος όχι μόνο οι παίκτες. Πρέπει να γίνει πιο σταθερή η απόδοσή μας και να κερδίζουμε συχνότερα».

Αγωνιστικά Νέα: Δεν είναι φρέσκο το πρόβλημα του αμυντικού Ντιομαντέ. Νέο είναι αυτό του επίσης στόπερ Ντεναγιέρ. Ο μέσος Ρεΐν-Αδελαΐδ δεν έχει ντεμπουτάρει φέτος λόγω τραυματισμού. Εκτός πλάνων μέχρι να αποχωρήσει ο σέντερ μπακ Μαρτσέλο.



ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ

Στο ντεμπούτο του Τζιοβάνι Φαν Μπρόνκχορστ έψαχνε μόνο τη νίκη απέναντι στη Σπάρτα Πράγας στη Γλασκώβη. Παρουσιάστηκε μεταμορφωμένη προς το καλύτερο και κατάφερε να επικρατήσει δίκαια με 2-0, εκμεταλλευόμενη τα τραγικά λάθη της αντίπαλης άμυνας. Ξεκίνησε δυνατά και στάθηκε άτυχη όταν το σουτ του Αρίμπο σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 15’ όμως ο Χάτζι έδωσε έτοιμο γκολ στον Μορέλος κι εκείνος δεν αστόχησε ανοίγοντας το σκορ. Κινδύνευσε μόνο μία φορά μέχρι την ανάπαυλα. Στο 49’ ξανά ο Κολομβιανός επιθετικός ήταν αυτός που «έγραψε» το 2-0. Έπειτα από τραγική γκάφα του στόπερ Πάνακ με ψύχραιμη κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και «κλείδωσε» τη νίκη της. Η πίεση στη συνέχεια ήταν έντονη και χρειάστηκαν ορισμένες εντυπωσιακές αποκρούσεις του γκολκίπερ Μακ Γκρέγκορ για να μην αλλάξει τίποτα μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Με αυτόν τον τρόπο η Ρέιντζερς πανηγύρισε τη δεύτερη επιτυχία της στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ και «τρέχει» αήττητο σερί τριών αναμετρήσεων. Η συγκομιδή των 7 βαθμών τη φέρνει στη 2η θέση την οποία κι έχει εξασφαλίσει, καθώς υπερτερεί σε πιθανή ισοβαθμία με τη Σπάρτα Πράγας. Και τα πέντε ματς της ολοκληρώθηκαν Under. Στην Πρέμιερσιπ Σκωτίας νίκησε 3-0 την Νταντί στο «Άιμπροξ» και παραμένει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

«Είναι μία καλή ευκαιρία για εμάς να παίξουμε κόντρα σ’ ένα δυνατό αντίπαλο. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα θα είμαστε δεύτεροι. Για μένα σε κάθε παιχνίδι θα προσπαθούμε να φτάσουμε στο υψηλότερο δυνατό επίπεδό μας και το ίδιο ισχύει και γι’ αυτό. Είναι καλό για να δούμε που στέκονται οι παίκτες αλλά και που στεκόμαστε γενικότερα ως ομάδα αυτήν την περίοδο» σχολίασε ο κόουτς των φιλοξενούμενων, Τζιοβάνι Φαν Μπρόνκχορστ.

Αγωνιστικά Νέα: Γνωστός ο «πονοκέφαλος» του αμυντικού Χελάντερ. Εκτός λίστας ο αμυντικός Σίμπσον και ο επιθετικός Ντεφόε.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Λυών και η Ρέιντζερς έχουν εξασφαλίσει την πρόκρισή τους τερματίζοντας στην πρώτη και τη δεύτερη θέση αντίστοιχα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος για σκοπιμότητες, καθώς το μόνο που διακυβεύεται στη συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι το γόητρο. Οι γηπεδούχοι θέλουν να πετύχουν την έκτη τους νίκη σε ισάριθμους αγώνες, αλλά πιο πολύ τους ενδιαφέρει να βελτιώσουν την πορεία τους και τη βαθμολογική τους συγκομιδή στο γαλλικό πρωτάθλημα. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι έχουν επίσης ως πρώτο στόχο την Πρέμιερσιπ. Αναμένεται «ανοιχτό» ματς και θα πάμε στα 4-6 γκολ.

FACTS

  • Στους τελευταίους 8 από 9 αγώνες της ομάδας Λυών, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.40 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Λυών νίκησε στους τελευταίους 4 αγώνες στη διοργάνωση Γιουρόπα Λιγκ.
    Σημείο: 1 με απόδοση 1.75 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ρέιντζερς νίκησε στους τελευταίους 4 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 3.70 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας Ρέιντζερς, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Γιουρόπα Λιγκ).
    Σημείο: Under με απόδοση 2.47 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Λυών ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.X με απόδοση 2.25 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
1ος Όμιλος
  1 Λυών 6 16 5 1 0 16:5
  2 Ρέιντζερς 6 8 2 2 2 6:5
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο HAoS_Kostas με το υψηλότερο yield +3.82% έπαιξε: 1
  • » Ο nearos79, με το υψηλότερο yield +16.35% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: X2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες