1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ρέιντζερς - Λυών

16/9/2021 22:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 820
0 - 2
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 946 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Λυών - Ρέιντζερς στις 9/12/2021

Προϊστορία

9/12/2021 ΛυώνΡέιντζερς 1 - 1
16/9/2021 ΡέιντζερςΛυών 0 - 2
16/7/2020 ΛυώνΡέιντζερς 0 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 133,042 26.8%
X
€ 33,326 6.7%
2
€ 330,755 66.5%
Over
€ 37,215 43.4%
Under
€ 48,469 56.6%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

131 ψήφοι:

Μεγάλο ματς επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ στο «Άιμπροξ»

Μεγάλο ματς επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ στο «Άιμπροξ»

Η Ρέιντζερς φιλοξενεί τη Λυών στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ.

ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ

Παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και το «πλήρωσε», αποτυγχάνοντας στο βασικό της στόχο που ήταν η επιστροφή στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση. Ως πρωταθλήτρια Σκωτίας ξεκίνησε από τον τρίτο προκριματικό γύρο. Εκεί κλήθηκε να αντιμετωπίσει τη Μάλμε από τη Σουηδία. Έχασε με σπάνιο τρόπο στο πρώτο παιχνίδι στο «Άιμπροξ». Είχε προβάδισμα 1-0 και οι αντίπαλοι είχαν μείνει με δέκα ποδοσφαιριστές. Δέχτηκε δύο γκολ σ’ ένα πεντάλεπτο κι έπεσε στο καναβάτσο (2-1). Έπρεπε να κάνει ανατροπή στη ρεβάνς της Σκανδιναβίας και δεν τα κατάφερε, χάνοντας ξανά με το ίδιο σκορ (2-1). Μεταπήδησε στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Εκεί θεωρητικά είχε εύκολο έργο κόντρα στην Αλασκέρτ από την Αρμενία. Έδειξε ξανά προβληματικό αγωνιστικό πρόσωπο. Νίκησε 1-0 στο «σπίτι» της και προκρίθηκε μετά από «λευκή» ισοπαλία (0-0) στον επαναληπτικό. Δεν θα έχει εύκολο έργο πάντως σ’ έναν «πονηρό» όμιλο όπου ξεκινάει ως το δεύτερο φαβορί πίσω από τη Λυών.

Η Ρέιντζερς μέχρι στιγμής στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο μπορεί να κρατήσει μόνο τη νίκη της στο εντός έδρας ντέρμπι με τη Σέλτικ (1-0) στα τέλη Αυγούστου. Κατά τ’ άλλα δεν έχει εντυπωσιάσει και η περσινή της έκδοση έμοιαζε καλύτερη και πιο πειστική. Σίγουρα ο πρωταρχικός της στόχος είναι να διατηρήσει τα σκήπτρα στην Πρέμιερσιπ, αλλά θα ψάξει και τη διάκριση στο Γιουρόπα Λιγκ, εκεί όπου πέρσι έφτασε μέχρι τους «16» πριν αποκλειστεί από τη Σλάβια Πράγας.

Ο τεχνικός των πρωταθλητών Σκωτίας Στίβεν Τζέραρντ υπογράμμισε: «Είναι αναμφισβήτητα η καλύτερη ομάδα του ομίλου η Λυών. Είναι μία ομάδα επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ όταν είναι πλήρης. Έχει έναν σπουδαίο προπονητή που έδειξε πόσο καλός είναι στην Μπάγερ Λεβερκούζεν. Πρέπει να είμαστε στα καλύτερά μας για να καταφέρουμε να πάρουμε κάτι θετικό από τον αγώνα. Πρέπει να έχουμε υψηλό βαθμό συγκέντρωσης. Είναι μία πρόκληση και τα λάθη σε αυτό το επίπεδο είναι σίγουρο ότι τιμωρούνται. Είμαστε ενθουσιασμένοι και ανυπομονούμε. Είναι η μεγαλύτερη πρόκληση που είχαμε ως ομάδα μέχρι τώρα».

Αγωνιστικά Νέα: Μπήκε στο χειρουργείο για πρόβλημα στο γόνατο ο σέντερ μπακ Χελάντερ και θα λείψει για καιρό. Απών και ο μέσος Τζακ. Αντίθετα ξεπέρασε την περιπέτεια με τον κορωνοϊό ο αμυντικός Γκόλντσον και είναι ξανά διαθέσιμος. Την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή του εξτρέμ Χάτζι. Δεν βρίσκονται στη λίστα ο αμυντικός Σίμπσον, ο μέσος Οφόμπορ και ο επιθετικός Ντεφόε.



ΛΥΩΝ

Το βέβαιο είναι ότι δεν ήταν ο στόχος της να λάβει μέρος στο Γιουρόπα Λιγκ. Η μεγάλη προσπάθεια που έγινε πέρσι δεν στέφθηκε με επιτυχία, καθώς η 4η θέση στο φινάλε της Λιγκ 1 την ανάγκασε να παίξει στη δεύτερη σπουδαιότερη ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση. Ιδανικά ήθελε να γυρίσει στο Τσάμπιονς Λιγκ όπου είναι και η θέση της, έχοντας καταγράψει στο παρελθόν πολύ σημαντικές πορείες και μάλιστα σε προχωρημένα στάδια της διοργάνωσης. Από τη στιγμή όμως που βρίσκεται σε αυτόν το θεσμό, θα κάνει τα πάντα για να διακριθεί. Άλλωστε μία πιθανή κατάκτηση του τροπαίου δίνει εισιτήριο για το επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Βέβαια κάτι τέτοιο προς το παρόν είναι μακρινό όνειρο, όμως δεδομένα η πορεία της ξεκινάει με ταβάνι τον... ουρανό. Είναι το μεγάλο φαβορί τόσο για την πρόκριση όσο και για την πρωτιά στον όμιλο και θα πρέπει να το αποδείξει εντός των τεσσάρων γραμμών.

Βέβαια η σεζόν δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τη Λυών. Κι αυτό συνέβη διότι τα αποτελέσματά της ήταν αρνητικά στην πρώτη τριάδα αγώνων στο γαλλικό πρωτάθλημα. Δείχνει να συνέρχεται πάντως και να βρίσκει τον εαυτό της. Την περασμένη Κυριακή νίκησε εντός έδρας με 3-1 το Στρασβούργο κι αυτό ήταν το δεύτερο διαδοχικό «τρίποντο». Θα πρέπει να κρατήσει «δύο καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη» μα έχει το βάθος που απαιτείται στο έμψυχο δυναμικό της.

«Το πρώτο πράγμα που κοιτάμε είναι να προστατέψουμε τους παίκτες μας γιατί η χρονιά είναι ιδιαίτερα απαιτητική. Είναι υπέροχο για το σύλλογο να παίζουμε δύο αγώνες τη βδομάδα και ο ένας να είναι για Γιουρόπα Λιγκ. Είμαι χαρούμενος που θα παίξουμε σ’ ένα γήπεδο όπως αυτό της Ρέιντζερς και θα είναι απόλαυση για εμάς η ατμόσφαιρα που θα δημιουργηθεί. Θέλουμε να κερδίσουμε σε όλους τους αγώνες και για να πας μακριά σε αυτή τη διοργάνωση πρέπει να νικάς. Πρέπει να βελτιωθούμε γιατί είναι σημαντικό να παίζουμε καλά. Νομίζω ότι σιγά-σιγά είμαστε στο σωστό δρόμο» σχολίασε ο κόουτς των φιλοξενούμενων, Πέτερ Μπος.

Αγωνιστικά Νέα: Απών λόγω τραυματισμού ο σέντερ φορ Ντεμπελέ. Επιστρέφει σε σχέση με το παιχνίδι πρωταθλήματος ο σέντερ μπακ Ντα Σίλβα (2/0). Εκτός πλάνων ο στόπερ Μαρτσέλο (2/0). Στα «πιτς» λόγω τραυματισμού ο δεξιός μπακ Ντιμπουά (4/0), οι μέσοι Μέντες και Ρεΐν-Αδελαΐδ όπως και ο επιθετικός Καντεγουερέ (2/0).

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Κάλλιστα αυτό το ζευγάρι θα μπορούσε να έπαιζε σε αγώνα της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Η μεν Ρέιντζερς όμως αποδείχθηκε κατώτερη των περιστάσεων στα προκριματικά της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, την ώρα που η Λυών δεν τερμάτισε καν εντός τριάδας στη Λιγκ 1 και πήρε απευθείας εισιτήριο για τα γκρουπ του Γιουρόπα Λιγκ. Καμία από τις δύο δεν έχει προκαλέσει ενθουσιασμό με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις της. Κανένας λόγος να ανακατευτούμε με σημείο και θα στραφούμε στα 4-6 γκολ, από τη στιγμή που δεν υπάρχει λόγος να γίνει «σφιχτό» ματς.

FACTS

  • Η ομάδα Ρέιντζερς δεν έχει χάσει στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.52 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ρέιντζερς νίκησε στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 2.90 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
1ος Όμιλος
  1 Λυών 6 16 5 1 0 16:5
  2 Ρέιντζερς 6 8 2 2 2 6:5
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο popov με το υψηλότερο yield +0.27% έπαιξε: Over
  • » Ο guzgunord, με το υψηλότερο yield +13.54% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: 1
  • » Ο astrix, με το υψηλότερο yield +0.25% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες