10

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Λουξεμβούργο - Μαυροβούνιο

8/9/2020 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 562
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1343 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Μαυροβούνιο - Λουξεμβούργο στις 13/10/2020

Προϊστορία

13/10/2020 ΜαυροβούνιοΛουξεμβούργο 1 - 2
8/9/2020 ΛουξεμβούργοΜαυροβούνιο 0 - 1
17/11/2013 ΛουξεμβούργοΜαυροβούνιο 1 - 4

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 45,188 26.2%
X
€ 24,197 14.0%
2
€ 103,310 59.8%
Over
€ 6,475 25.6%
Under
€ 18,841 74.4%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τρίτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

187 ψήφοι:

Υπάρχει αξία στο διπλό

Υπάρχει αξία στο διπλό

Το Λουξεμβούργο υποδέχεται το Μαυροβούνιο στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Γ’ Κατηγορίας του Nations League. Οι γηπεδούχοι προέρχονται διπλό από στην έδρα του Αζερμπαϊτζάν, ενώ οι φιλοξενούμενοι πέρασαν νικηφόρα από την Κύπρο.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ

Ταξίδεψε το περασμένο Σάββατο στο Μπακού ούτως ώστε να αντιμετωπίσει εκτός έδρας το Αζερμπαϊτζάν. Δεν ήταν το φαβορί πριν τη σέντρα του παιχνιδιού όμως έκανε το καθήκον του κι έφυγε μ’ ένα μεγάλο διπλό (1-2), το οποίο ήρθε κιόλας με ανατροπή. Από τα πρώτα λεπτά φάνηκε ότι ήταν η καλύτερη ομάδα στο χορτάρι και πλησίασε στο γκολ μόλις στο 3’. Συνέχισε να πιέζει και στο 25ο λεπτό απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα λόγω αποβολής του Εμρέλι ο οποίος χτύπησε αντίπαλό του. Ενώ βρισκόταν συνεχώς στην επίθεση, τελικά έμεινε πίσω στο σκορ. Στο 43’ οι γηπεδούχοι με κεφαλιά του Σεϊντάεφ εκμεταλλεύτηκαν αδράνεια στο κέντρο της άμυνας του Λουξεμβούργου και πήραν «κεφάλι», κόντρα στη ροή του αγώνα. Παρ’ όλα αυτά η αντίδραση ήταν άμεση και στο 48’ βρήκε το γκολ της ισοφάρισης με τον Κρίβοτσιουκ να στέλνει άθελά του στο βάθος της εστίας της ομάδας του για το 1-1.

Η απόδοση των φιλοξενούμενων δεν ήταν τόσο καλή όσο στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο, αλλά παίζοντας με παίκτη περισσότερο στο χορτάρι πίεζαν αναζητώντας το γκολ που θα τους έβαζε μπροστά στο σκορ και θα ολοκλήρωνε την ανατροπή. Στο 72’ μετά από σέντρα που έγινε από τα αριστερά, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Ναγκίγεφ και ο διαιτητής καταλόγισε το πέναλτι. Ο Γκέρσον Ροντρίγκες ανέλαβε την εκτέλεση κι έστειλε εύκολα την μπάλα στα δίχτυα για το 1-2. Λίγο πριν το φινάλε το Λουξεμβούργο έφτασε πολύ κοντά και σε τρίτο τέρμα, ωστόσο η μπάλα σταμάτησε στο δεξί δοκάρι, μετά από το πλασέ του Μπένσι μέσα από την περιοχή.

«Δεν περίμενα ότι θα ξεκινούσαμε τόσο καλά στη διοργάνωση, ωστόσο οι παίκτες μου έκαναν ακριβώς όσα είχαμε πει στην προπόνηση. Θέλουμε να συνεχίσουμε το ίδιο καλά κόντρα στο Μαυροβούνιο» ήταν τα λόγια του προπονητή της εθνικής ομάδας του Λουξεμβούργου Λουκ Χολτζ ο οποίος βρίσκεται στο «τιμόνι» του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας εδώ και δέκα χρόνια.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα και θα παραταχθεί πλήρες, καθώς οι μέσοι Θιλ και Ροντρίγκες είναι κανονικά διαθέσιμοι.

Η αποστολή του Λουξεμβούργου:

Τερματοφύλακες: Μόρις (Σεντ Γκουλουάζ), Σον (Βιλτζ 71), Κιπς (Ντουντελάνζ)

Αμυντικοί: Γκέρσον (Νόρκεπινγκ), Γιανς (Μετς), Μαλγκέ (Εσπεράνζ), Κάρλσον (Καρλσρούη), Μαχμούτοβιτς (Λβιβ), Σελίμοβιτς (ΟΦΗ), Χολ (Ζιλ Βιθέντε)

Μέσοι: Μάρτινς (Γιουνγκ Μπόις), Θιλ (Μετς), Ροντρίγκες (Ντιναμό Κιέβου), Θιλ Ο. (Ούφα), Σινάνι (Νόριτς), Μπαρέιρο (Μάιντζ), Μπονέρ (Μάιντζ), Σκεντέροβιτς (Προγκρές Νίντερκορμ), Όλεσεν (Κολωνία)

Επιθετικοί : Μπένσι (Φόλα Ες), Ντεβίλ (Σάαρμπρικεν), Κούρτσι (Μάιντζ), Μουράτοβιτς (Ντουντελάνζ)



ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ

Πριν τρεις μέρες κλήθηκε να κοντραριστεί εκτός έδρας με την πάντοτε επικίνδυνη Κύπρο η οποία πάντως βρίσκεται σε στάδιο ανανέωσης του έμψυχου δυναμικού της. Με δύο γκολ που σημειώθηκαν στο δεύτερο μέρος πήρε την «καθαρή» νίκη (0-2) και ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την πορεία του. Άλλωστε όλοι έχουν ξεκαθαρίσει ότι επιθυμούν την κατάκτηση της πρώτης θέσης που θα δώσει το εισιτήριο για τη δεύτερη κατηγορία του Nations League. Με το ξεκίνημα του αγώνα έψαξε το γκολ για να διώξει το άγχος αλλά έχασε μεγάλη ευκαιρία με τη συμπλήρωση του δεκαλέπτου. Οι γηπεδούχοι άρχισαν να βελτιώνονται και παρά το γεγονός ότι δεν απείλησαν σοβαρά, είχαν ισορροπήσει. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους και οι δύο αντίπαλοι πήγαν στην ανάπαυλα για το ημίχρονο ισόπαλοι χωρίς τέρματα.

Στην επανάληψη όμως το Μαυροβούνιο αύξησε την πίεση προς την εστία των Κύπριων. Στο 55’ ο σούπερ σταρ του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας Στέφαν Γιόβετιτς είχε δοκάρι σε απευθείας εκτέλεση φάουλ. Πέντε λεπτά μετά όμως ο ίδιος ποδοσφαιριστής βρέθηκε αμαρκάριστος στη μεγάλη περιοχή και δεν συγχώρησε, ανοίγοντας το σκορ. Στο 70’ η Κύπρος απείλησε με ισοφάριση αλλά δεν βρήκε στόχο και τελικά στο 73’ ο Γιόβετιτς σούταρε έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε, άλλαξε πορεία κι αναπαύτηκε στο βάθος της εστίας των γηπεδούχων για το 0-2. Πλέον τα πάντα είχαν κριθεί, με τους φιλοξενούμενους να διαχειρίζονται άριστα το υπέρ τους αποτέλεσμα, φτάνοντας χωρίς κανένα πρόβλημα στην τελική επικράτηση.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Φαρούκ Χατζιμπέγκιτς τόνισε: «Νικήσαμε την Κύπρο αλλά δεν ήταν εύκολο. Θεωρώ ότι θα ακολουθήσουν κι άλλα δύσκολα παιχνίδια, όμως θέλουμε τους τρεις βαθμούς με όλους τους αντιπάλους μας. Στόχος μας είναι μόνη πρώτη θέση στο γκρουπ για να ανέβουμε κατηγορία. Το Μαυροβούνιο είναι ποδοσφαιρική χώρα, εμπνέεται από το άθλημα και θέλει επιτυχίες. Υποσχόμαστε ότι θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το σεβασμό σε όλα τα παιχνίδια, μέχρι να πετύχουμε το στόχο μας».

Αγωνιστικά Νέα: Δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στην Κύπρο και δεν υπάρχει κάποιος τιμωρημένος.

Η αποστολή του Μαυροβουνίου:

Τερματοφύλακες: Πέτκοβιτς (Ανζέ), Μιγιάτοβιτς (ΜΤΚ Βουδαπέστης), Σάρκιτς (Σριούσμπερι)

Αμυντικοί: Σάβιτς (Ατλέτικο Μαδρίτης), Σίμιτς (Πακχτακόρ), Μάρουσιτς (Λάτσιο), Σόφρανατς (Σουτιέσκα), Μπουλάτοβιτς (Σουτιέσκα), Βούγιασιτς (Παρτιζάν), Ρασπόσοβιτς (Ριέκα)

Μέσοι: Βούκσεβιτς (Λεβάντε), Γιόβοβιτς (Γιάμπλονετς), Γιάνκοβιτς (Κροτόνε), Σκέκιτς (Παρτιζάν), Κόσοβιτς (Καϊράτ), Μπόλγεβιτς (Σταντάρ Λιέγης), Χακσαμπάνοβιτς (Νόρκεπινγκ), Σαβίτσεβιτς (Σαμσουνσπόρ), Χότσκο (Μουσκρόν), Μπάκιτς (Μουσκρόν)

Επιθετικοί : Μπετσιράι (Βίσλα Κρακοβίας), Γιόβετιτς (Μονακό), Ισλάμοβιτς (Ρόζενμποργκ)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Το Λουξεμβούργο έχει βελτιωθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια και δεν αποτελεί «σάκο του μποξ» όπως συνέβαινε παλαιότερα. Μάλιστα στην πρεμιέρα πέτυχε μεγάλο διπλό μέσα στο Αζερμπαϊτζάν. Ωστόσο το εμπόδιο του Μαυροβουνίου είναι σαφώς υψηλότερο. Οι Βαλκάνιοι διαθέτουν δεδομένα ένα σαφώς πιο ποιοτικό σύνολο και είναι εκείνοι που έχουν τον πρώτο λόγο για να πάρουν τη νίκη στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, αλλά και το μεγάλο φαβορί για την κατάληψη της πρώτης θέσης στο γκρουπ. Θα τους εμπιστευτούμε σε δελεαστικές τιμές κοντά στο διπλασιασμό, καθώς αναμένεται εύκολα ή δύσκολα να πάρουν το «τρίποντο».

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League C
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
1ος Όμιλος
  1 Μαυροβούνιο 6 13 4 1 1 10:2
  2 Λουξεμβούργο 6 10 3 1 2 7:5
Εμφάνιση όλων
Μαυροβούνιο - Τελ. αγώνες
25/3/2024
Μαυροβούνιο
Βόρεια Μακεδονία
1 - 0
21/3/2024
Λευκορωσία
Μαυροβούνιο
0 - 2
19/11/2023
Ουγγαρία
Μαυροβούνιο
3 - 1
16/11/2023
Μαυροβούνιο
Λιθουανία
2 - 0
17/10/2023
Σερβία
Μαυροβούνιο
3 - 1
12/10/2023
Μαυροβούνιο
Λίβανος
3 - 2
10/9/2023
Μαυροβούνιο
Βουλγαρία
2 - 1
7/9/2023
Λιθουανία
Μαυροβούνιο
2 - 2
20/6/2023
Μαυροβούνιο
Τσεχία
1 - 4
17/6/2023
Μαυροβούνιο
Ουγγαρία
0 - 0

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο metrbymetr, με το υψηλότερο yield +26.55% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League C] έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες