1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Λουξεμβούργο - Αζερμπαϊτζάν

17/11/2020 21:45
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1260 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Αζερμπαϊτζάν - Λουξεμβούργο στις 11/11/2021

Προϊστορία

11/11/2021 ΑζερμπαϊτζάνΛουξεμβούργο 1 - 3
1/9/2021 ΛουξεμβούργοΑζερμπαϊτζάν 2 - 1
17/11/2020 ΛουξεμβούργοΑζερμπαϊτζάν 0 - 0
5/9/2020 ΑζερμπαϊτζάνΛουξεμβούργο 1 - 2
7/6/2013 ΑζερμπαϊτζάνΛουξεμβούργο 1 - 1
22/3/2013 ΛουξεμβούργοΑζερμπαϊτζάν 0 - 0
3/3/2010 ΛουξεμβούργοΑζερμπαϊτζάν 1 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 61,363 48.7%
X
€ 43,546 34.6%
2
€ 20,973 16.7%
Over
€ 2,554 29.4%
Under
€ 6,133 70.6%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τρίτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

74 ψήφοι:

Απογοήτευση στο Λουξεμβούργο

Απογοήτευση στο Λουξεμβούργο

Το Λουξεμβούργο υποδέχεται το Αζερμπαϊτζάν στο «Σταντ Ζοζί Μπαρτέλ» και έχει στόχο τη νίκη για να ελπίζει στην πρωτιά του ομίλου. Να αποφύγουν τον υποβιβασμό θέλουν οι Αζέροι.

* Κεκλεισμένων των θυρών

* Το Λουξεμβούργο θέλει καλύτερο αποτέλεσμα από το Μαυροβούνιο για να τερματίσει 1ο στον όμιλο, καθώς υπερτερεί σε ισοβαθμία. Το Αζερμπαϊτζάν θέλει καλύτερο ή ίδιο αποτέλεσμα με την Κύπρο για να μην υποβιβαστεί. Υπερέχει σε περίπτωση ισοβαθμίας με τους Κύπριους.

* Το σημερινό παιχνίδι ενδέχεται να είναι το τελευταίο της Εθνικής ομάδας στο «Σταντ Ζοζί Μπαρτέλ», στάδιο το οποίο χρησιμοποιεί για περίπου 90 χρόνια. Τον Δεκέμβριο ολοκληρώνεται το Εθνικό Στάδιο της χώρας αλλά δεν είναι ακόμα σίγουρο ότι θα προλάβει να πάρει έγκριση για τα παιχνίδια της Εθνικής Λουξεμβούργου τον Μάρτιο.

ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ

Ταξίδεψε το Σάββατο στην Κύπρο με στόχο τη νίκη που θα τη διατηρούσε στην πρώτη θέση του ομίλου, ωστόσο αντί αυτού ηττήθηκε με 2-1 και βρίσκεται πλέον με την πλάτη στον τοίχο όσον αφορά την άνοδο στην League B. Ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι, παίρνοντας το προβάδισμα μόλις στο 5’ με αυτογκόλ, ωστόσο στο 33’ ο Σελίμοβιτς υπέπεσε σε πέναλτι και αποβλήθηκε δίνοντας την ευκαιρία στους γηπεδούχους να ισοφαρίσουν. Δεν κατάφερε να φανεί απειλητικό με παίκτη λιγότερο και στο 71’ δέχτηκε την ανατροπή. Μάλιστα κινδύνεψε σε 1-2 φάσεις μ’ ένα τρίτο γκολ.

Δεύτερη ήττα στον όμιλο (3-0-2) κι έτσι βρίσκεται πλέον στην 2η θέση και στο -1 από το πρωτοπόρο Μαυροβούνιο, το οποίο έφερε ισοπαλία με το Αζερμπαϊτζάν. Ως εκ τούτου χρειάζεται μόνο νίκη αλλά και μη νίκη του Μαυροβουνίου επί της Κύπρου για να τερματίσει πρώτο. Θα τα καταφέρει και σε περίπτωση ισοπαλίας αν οι Μαυροβούνιοι ηττηθούν από την Κύπρο, αφού ευνοείται στην ισοβαθμία.

«Φυσικά είμαστε απογοητευμένοι μετά την ήττα στην Κύπρο αλλά δεν θα τα παρατήσουμε. Παρόλα αυτά τα πράγματα πλέον είναι πολύ δύσκολα για εμάς. Έχουμε παίξει σε υψηλό επίπεδο και στα πέντε παιχνίδια. Τίποτα δεν έχει τελειώσει, όμως πρέπει να εμφανίσουμε ξανά το καλύτερο μας πρόσωπο», δήλωσε ο τεχνικός του, Χολτζ.

Αγωνιστικά Νέα: Σημαντικές απουσίες, αφού τιμωρημένοι είναι ο βασικός στόπερ Σελίμοβιτς (ΌΦΗ) και ο βασικός μπακ Κάρλσον (Καρλσρούη), ενώ ο πολύτιμος μέσος Μπαρέιρο (Μάιντς) είναι εξαιρετικά αμφίβολος λόγω τραυματισμού. «Τρεις παίκτες-κλειδιά που όπως ξέρετε δεν έχουμε απαραίτητα αντικαταστάτες με την ίδια ποιότητα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Χολτζ.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Μορίς (Σεντ Γκιλουάζ), Σον (Βιλτζ 71), Κιπς (Ντουντελάνζ)

Αμυντικοί: Γκέρσον (Νόρκεπινγκ), Γιανς (Σταντάρ Λιέγης), Κάρλσον (Καρλσροή), Μαχμούτοβιτς (Λβιβ), Ντα Γκράτσα (Κάζα Πία), Σελίμοβιτς (ΟΦΗ), Πίντο (Σπάρτα Ρότερνταμ), Κόρατς (Νυρεμβέργη),

Μέσοι: Θιλ (Νασιονάλ Μαδέιρα), Σινάνι (Βάασλαντ-Μπέβερεν), Μπαρέιρο (Μάιντζ), Μπονέρτ (Μάιντζ), Σκεντέροβιτς (Πρόγκρες Νιέντερκορν), Σ. Θιλ (Ταμπόφ), Ρούπιλ (Μάιντζ Β’), Όλεσεν (Κολωνία)

Επιθετικοί : Μπένσι (Φόλα Ες), Ντεβίλ (Σάαρμπρικεν), Ροντρίγκες (Ντιναμό Κιέβου), Μουράτοβιτς (Ντουντελάνζ)

ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ

«Κόλλησε» στο 0-0 με το Μαυροβούνιο, σε παιχνίδι που έγινε επί κροατικού εδάφους λόγω της έκρυθμης κατάστασης που επικρατεί στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ. Από μια ευκαιρία η κάθε ομάδα στο πρώτο μέρος, απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα λίγο πριν το ημίχρονο απέκτησε, αλλά δεν κατάφερε να το εκμεταλλευτεί, έχοντας μόλις μια καλή στιγμή στο δεύτερο μέρος. Μάλιστα στο 67’ γλίτωσε από δοκάρι το 0-1.

Έμεινε χωρίς νίκη για 3ο σερί παιχνίδι στον όμιλο (0-2-1) και βρίσκεται στην 3η θέση με ρεκόρ 1-2-2. Δεν έχει μαθηματικές ελπίδες για την πρώτη θέση, ενώ δεν έχει εξασφαλίσει ούτε την παραμονή στην League C. Κι αυτό διότι η ουραγός Κύπρος κέρδισε το Λουξεμβούργο την προηγούμενη αγωνιστική και μείωσε τη μεταξύ τους διαφορά στον ένα βαθμό. Έτσι, θέλει ίδιο αποτέλεσμα με την Κύπρο (παίζει στο Μαυροβούνιο) για να μην υποβιβαστεί.

Εν όψει του σημερινού ο τεχνικός της, Ντε Μπιάσι δήλωσε: «Είναι το τελευταίο παιχνίδι του ομίλου και παλεύουμε με μια ομάδα που παίζει μαζί για 8 χρόνια. Εμείς μέχρι στιγμής έχουμε κάνει 30 προπονήσεις. Η ομάδα αναπτύσσεται αργά. Δημιουργούμε ευκαιρίες αλλά δεν τις εκμεταλλευόμαστε. Η επίθεση υστερεί στην τελική ενέργεια. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και θα κατέβουμε με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Είναι σημαντικό παιχνίδι για εμάς και θα προσπαθήσουμε να το κερδίσουμε. Όπως έχω πει από την πρώτη μέρα, πρέπει να αλλάξουμε την νοοτροπία. Τους εξήγησα ότι έχουν τη δυνατότητα, ότι πήγα στο Euro με πιο αδύναμη ομάδα από αυτούς (Αλβανία). Οι παίκτες πρέπει να βασιστούν στις δυνατότητες τους».

Αγωνιστικά Νέα: Στην αποστολή έχει παίκτες μόνο από το εγχώριο πρωτάθλημα. Εξέτισε ο βασικός αμυντικός Κρίβοτσουκ (Νέφτσι) αλλά δεν υπολογίζονται για το σημερινό ο μπακ-χαφ Καλιλζάντε (Σαμπάχ) και οι αμυντικοί Χουσείνοφ (Καραμπάγκ), Μαμάντοφ (Καραμπάγκ). Εκτός έχουν μείνει επίσης οι μέσοι Αμπντουλάγιεβ (Μπόλουσπορ), Ισραφίλοβ (Αλμπαθέτε), Αγκάγιεβ (Ατρόμητος) και ο αμυντικός Μουσταφαζάντε (Σαμπάχ).

Η αποστολή του Αζερμπαϊτζάν

Τερματοφύλακες: Μπαλάγιεφ (Καραμπάκ), Μαχαμανταλίγεφ (Καραμπάκ), Μπαϊράμοφ (Σουμγκαγίτ)

Αμυντικοί: Σαλαχλί (Κέσλα), Αλίγιεφ (Κέσλα), Α. Χουσεΐνοφ (Καραμπάκ), Μπαντάλοφ (Σουμγκαγίτ), Κρίβοτσιούκ (Νέφτσι), Σεϊντίγιεφ (Σαμπάχ), Μεντβέντεφ (Καραμπάκ), Μουταλίμοφ (Σουμγκαγίτ), Τσέλικ (Νέφτσι)

Μέσοι: Γκαράγιεφ (Καραμπάκ), Μουσταφάγιεφ (Σουμγκαγίτ), Ντινίεφ (Σαμπάχ), Σαντίκχοφ (Σουμγκαγίτ), Αλαξάροφ (Νέφτσι), Ζαμάλοφ (Ζίρα), Χαλίγιεφ (Κέσλα), Ιμπραχίμλι (Καραμπάκ), Ισγκαντάρλι (Κέσλα), Ναγιάφοφ (Σουμγκαγίτ)

Επιθετικοί: Σεϊντάγιεφ (Σαμπάχ), Αμπάσοφ (Νέφτσι), Εμρελί (Καραμπάκ), Γκουρμπάνλι (Καραμπάκ).

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Απογοήτευση στο Λουξεμβούργο μετά την ήττα από την Κύπρο που το έχει φέρει με την πλάτη στον τοίχο για την πρωτιά του ομίλου. Οι γηπεδούχοι θέλουν πλέον δική τους νίκη και γκέλα του Μαυροβουνίου, στο εντός με την Κύπρο, για να τερματίσουν πρώτοι, και δεν αποκλείεται να το παρατήσουν αν ακούσουν άσχημα νέα από την Ποντγκόριτσα. Συν τις άλλοις ,ενδέχεται να κατέβουν με τρεις σημαντικές απουσίες και το Αζερμπαϊτζάν, που επίσης δεν είναι βαθμολογικά αδιάφορο, είναι υπολογίσιμος αντίπαλος. Αρκετά μπερδεμένο, no bet.

FACTS

  • Στους τελευταίους 5 αγώνες της ομάδας Αζερμπαϊτζάν, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Λουξεμβούργο, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League C
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
1ος Όμιλος
  2 Λουξεμβούργο 6 10 3 1 2 7:5
  3 Αζερμπαϊτζάν 6 6 1 3 2 2:4
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο apo123, με το υψηλότερο yield +1.16% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League C] έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες