Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Λιχτενστάιν - Ανδόρα

Προϊστορία

22/9/2022 ΛιχτενστάινΑνδόρα 0 - 2
10/6/2022 ΑνδόραΛιχτενστάιν 2 - 1
21/3/2018 ΑνδόραΛιχτενστάιν 1 - 0
21/3/2018 ΛιχτενστάινΑνδόρα 0 - 1
14/8/2012 ΛιχτενστάινΑνδόρα 1 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 12,187 11.3%
X
€ 17,483 16.2%
2
€ 78,029 72.5%
Over
€ 5,831 27.3%
Under
€ 15,519 72.7%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

120 ψήφοι:

1

Σουτ στην εστία

4

1

Σουτ εκτός εστίας

4

59%

Κατοχή μπάλας

41%

2

Οφσάιντ

1

4

Κίτρινες κάρτες

3

0

Κόκκινες κάρτες

0

0

Κόρνερ

1

15

Φάουλ

20

Συνθέσεις

Ενδεκάδα
Μέση ηλικία:
26 έτη

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Rheinpark Stadion
  • Χωρητικότητα: 7838
  • Θεατές: 914
Απογοητεύει το Λιχτενστάιν

Απογοητεύει το Λιχτενστάιν

Το Λιχτενστάιν υποδέχεται την Ανδόρα για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Nations League. Ψάχνουν ένα βαθμό οι γηπεδούχοι που δύσκολα θα αποφύγουν την τελευταία θέση.

Αποδείχτηκε ο αδύναμος κρίκος του ομίλου καθώς μέχρι στιγμής στα τέσσερα παιχνίδια του Ιουνίου έχει γνωρίσει την ήττα ισάριθμες φορές. Δεν είχε βέβαια βλέψεις για κάτι παραπάνω και το μόνο που κατάφερε ήταν να πετύχει ένα γκολ στην ήττα της με 2-1 στην Ανδόρα.

Στο τελευταίο της χρονικά παιχνίδι με τη Λετονία, παρουσιάστηκε σε τελείως παθητικό ρόλο, ήταν ακίνδυνο και από τη στιγμή που δέχτηκε δύο γκολ μέσα σε οκτώ λεπτά (20’-28’) κατάλαβε πως δεν θα πάρει τίποτα από την αναμέτρηση.

Μετράει αισίως 22 παιχνίδια, είτε φιλικά είτε επίσημα, χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις και τελευταία φορά που πανηγύρισε ήταν τον Οκτώβριο του 2020 σε μία φιλική αναμέτρηση απέναντι στο Λουξεμβούργο που το βρήκε νικητή με 2-1.

Αν μπορεί να πάρει βαθμούς από κάποιο παιχνίδι θεωρητικά είναι από το σημερινό καθώς η Ανδόρα μοιάζει να είναι κοντά στα μέτρα του. Την τελευταία αγωνιστική αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Μολδαβία.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός έμειναν ο μέσος Μπράντλε και οι επιθετικοί Φρικ και Όσπελτ. Τιμωρημένος ο μέσος Μπεκ.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Μπίχελ (Βαντούζ), Όσπελτ (Ντόρμπριν) , Λο Ρούσο (Φράινμπαχ),\

Αμυντικοί: Γιλντίζ (Έσεν/Μάουερ), Σ. Βόλφινγκερ (Μπάλζερς), Γκόπελ (Έσχεν/Μάουερ) Μαλίν (Ροτ-Βάις Ράνκβεϊλ), Γκρίνεφελντερ (Μπάλζερς), Χέφερ (Μπιελ-Μπιέννε), Γκράμπερ (Έσεν-Μάουρεν), Ίλτι (Βαντούζ), Μάρτιν Μάρξερ (Μούρι-Γκούμλινγκεν), Μάρκο Μάρξερ (Χοχστ), Μίκους (Μπάλζερς), Μ. Βόλφινγκερ (Μπάλζερς)

Μέσοι: Χάσλερ (Τουν), Σέλε (Χουρ 97), Μέιερ (Έσεν/Μάουρεν), Φρόμελτ (Κόσοβα Ζυρίχης), Φ. Βόλφινγκερ (Μπάλζερς), Μπεκ (Βαντούζ), Λούχινγκερ (Βαντούζ), Νέτζερ (Βαντούζ ΙΙ), Λόρεντζ (Βαντούζ),

Επιθετικοί: Ν. Φρικ (Μόντινγκεν), Καρντέσογλου (Νένζινγκ), Γκάσνερ (Ντόρμπιρν), Σαλάνοβιτς (Λάχτι).

Σε γενικές γραμμές η πορεία της έως τώρα είναι αναμενόμενη καθώς στα παιχνίδια που μπορούσε να πάρει κάτι τα κατάφερε, ενώ η ισοπαλία με τη Μολδαβία συγκαταλέγεται στα θετικά της αποτελέσματα. Στην τελευταία της αναμέτρηση μάλιστα, πάλεψε αρκετά απέναντι στους Μολδαβούς εκτός έδρας, ισοφάρισε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με τον Βιέιρα αλλά λίγο μετά την έναρξη της επανάληψης δέχτηκε και δεύτερο πέναλτι και αποχώρησε ηττημένη από το Κισινάου.

Δεν θα μπορούσε να πάρει και πολλούς παραπάνω από τους 4 βαθμούς που έχει συγκεντρώσει έως τώρα και με μία ισοπαλία σήμερα εξασφαλίζει το γεγονός πως δεν θα τερματίσει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Ιδανικά θα ήθελε άλλη μία νίκη απέναντι στη θεωρητικά πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου καθώς την τελευταία αγωνιστική αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Λετονία. Έχει δείξει πάντως μεγάλη βελτίωση τα τελευταία χρόνια, σημειώνει μικρές επιτυχίες αλλά δεν είναι ικανή για κάποια υπέρβαση.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν υπάρχουν σημαντικές απουσίες.

Η αποστολή:

Η αποστολή της Ανδόρας:

Τερματοφύλακες: Άλβαρες (Βιγιαρεάλ Β), Πιρές (Βιανένσε)

Αμυντικοί: Λοβέρα (Σαν Κριστομπάλ), Σερβός (Ρουντάρ Πρίγεντορ), Ρούμπιο (Ίντερ ντ' Εσκάλδες), Αλαβέδρα (Μπανταλόνα), Ντε Πάμπλος (Σάντα Κολόμα), Πομάρες (Γιόβε Εσπανιόλ), Εμ. Γκαρσία (Σάντα Κολόμα), Μ. Γκαρσία (Ενγκορντάνι), Γκιλέν (Ατλέτικο Μονζόν)

Μέσοι: Πουγιόλ (Ενγκορντάνι), Ζ. Ρούμπιο (Ενγκορντάνι), Ρεμπές (Σάντα Κολόμα), Μπλάνκο (Ενγκορντάνι), Βιέιρα (Ατλέτικο Μονζόν), Βαλές (Νταρούλ Αμάν),

Επιθετικοί: Μαρτίνεζ (Ατλέτικ Ντ’ Εσκαλάντες), Φερνάντες (Σαν Κριστομπάλ), Ρόσας (Ουτέμπο), Μπερνάτ (Ενγκορντάνι)

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Το Λιχτενστάιν ψάχνει έστω ένα βαθμό στον όμιλο του Nations League και αυτό είναι ίσως το μοναδικό παιχνίδι που μπορεί να τα καταφέρει. Δεν περιμένουμε να δούμε βέβαια ένα ανοικτό παιχνίδι και οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να βρουν ένα γκολ στις λίγες ευκαιρίες που θα δημιουργήσουν. Από την άλλη η Ανδόρα δείχνει σε καλύτερη κατάσταση και μπορεί να βρει άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα. Η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθούμε στοιχηματικά με το παιχνίδι αλλά αν έχει κάτι αξία είναι το διπλό.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League D
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
1ος Όμιλος
  3 Ανδόρα 6 8 2 2 2 6:7
  4 Λιχτενστάιν 6 0 0 0 6 1:11
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες