1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Λιχτενστάιν - Λετονία

14/6/2022 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 612
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 680 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Λετονία - Λιχτενστάιν στις 26/3/2024

Προϊστορία

26/3/2024 ΛετονίαΛιχτενστάιν 1 - 1
14/6/2022 ΛιχτενστάινΛετονία 0 - 2
6/6/2022 ΛετονίαΛιχτενστάιν 1 - 0
22/3/2013 ΛιχτενστάινΛετονία 1 - 1
16/10/2012 ΛετονίαΛιχτενστάιν 2 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 8,167 3.4%
X
€ 13,679 5.7%
2
€ 216,073 90.8%
Over
€ 8,102 54.6%
Under
€ 6,742 45.4%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

74 ψήφοι:

0

Σουτ στην εστία

8

3

Σουτ εκτός εστίας

7

38%

Κατοχή μπάλας

62%

0

Οφσάιντ

2

3

Κίτρινες κάρτες

2

0

Κόκκινες κάρτες

0

1

Κόρνερ

7

5

Αλλαγές

5

8

Φάουλ

19

0

Προσπάθειες Για Γκολ

0

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Rheinpark Stadion
  • Χωρητικότητα: 7838
  • Θεατές: 885
Ξεκάθαρα καλύτερη η φορμαρισμένη Λετονία

Ξεκάθαρα καλύτερη η φορμαρισμένη Λετονία

Το Λιχτενστάιν φιλοξενεί τη Λετονία για την 4η αγωνιστική του πρώτου ομίλου της τέταρτης κατηγορίας του Nations League. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα στην Ανδόρα, ενώ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν εκτός έδρας τη Μολδαβία.

Γνώριζε εκ των προτέρων ότι έψαχνε υπέρβαση στο ταξίδι του στην Ανδόρα για να δοκιμαστεί εκτός έδρας από τους «τρικολόρ». Στάθηκε αρκετά καλά χωρίς να αποφύγει την ήττα με 2-1. Στο πρώτο μέρος περιορίστηκε σε ρόλο κομπάρσου και κινδύνευσε σοβαρά σε τέσσερις περιπτώσεις, δίχως να απειλήσει. Παρ’ όλα αυτά βελτίωσε την απόδοσή του στην επανάληψη και δεν ανησύχησε μέχρι το 75’. Σ’ εκείνο το λεπτό και μετά από χρήση VAR καταλογίστηκε πέναλτι για χέρι. Ο Αλάες ευστόχησε από τα έντεκα μέτρα στο 78’ και το ανάγκασε να ψάχνει πια γκολ. Σαν να μην έφτανε αυτό, τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ρούμπιο παραβίασε την εστία του με... διώξιμο πίσω από το κέντρο το οποίο κατέληξε στα δίχτυα για το 2-0. Δεν τα παράτησε και μείωσε στο 93’ με τον Μάιερ. Κυνήγησε το... θαύμα αλλά η κεφαλιά του ίδιου ποδοσφαιριστή στο 95’ έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια. Αποδέχτηκε τη μοίρα του κι έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι.

Το Λιχτενστάιν αποτελεί τη δεδομένη χρονική στιγμή -μαζί με το Σαν Μαρίνο- τη χειρότερη ομάδα του Nations League. Έχει γνωρίσει τρεις συνεχόμενες ήττες κι έχει σκοράρει όλο κι όλο ένα τέρμα. Φυσικά χωρίς βαθμό στέκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα του πρώτου γκρουπ της τέταρτης κατηγορίας. Ευτυχώς για τους «κοκκινομπλέ» δεν υπάρχει χαμηλότερη κατηγορία γιατί τότε θα υποβιβάζονταν σε αυτή. Τα δύο από τα τρία παιχνίδια τους ήταν Under και No Goal.

Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος ο μέσος Γκράμπερ (Έσεν/Μάουρεν), απών ο αμυντικός Βόλφινγκερ (Μπάλζερς) ο οποίος χτύπησε στο προηγούμενο.

Η αποστολή του Λιχτενστάιν:

Τερματοφύλακες: Μπίχελ (Βαντούζ), Όσπελτ (Έρντινγκεν 05), Χόμπι (Μπάλζερς), Λο Ρούσο (Λινθ 04), Μάγερ (Έσχεν/Μάουρεν)

Αμυντικοί: Γιλντίζ (Μπάλζερς), Βόλφινγκερ (Μπάλζερς), Μπρέντλε (Πούλαχ), Μαλίν (Ροτ-Βάις Ράνκβεϊλ), Γκρίνεφελντερ (Μπάλζερς), Γκράμπερ (Έσεν-Μάουρεν), Ίλτι (Βαντούζ), Μάρξερ (Χουρ 97), Ούντεραϊνερ (Ντονάου Λιντς), Μ. Βόλφινγκερ (Μπάλζερς)

Μέσοι: Χάσλερ (Τουν), Σέλε (Χουρ 97), Μέιερ (Έσεν/Μάουρεν), Φρόμελτ (Έσεν/Μάουρεν), Φ. Βόλφινγκερ (Μπάλζερς), Κόλμαν (Ρούγκελ), Μπεκ (Βαντούζ), Λούχινγκερ (Βαντούζ), Νέτζερ (Βαντούζ ΙΙ), Ν. Γκράμπερ (Έσεν/Μάουρεν)

Επιθετικοί: Φρικ (Τσαλχάουλ Πιάτρα Νέαμτ), Όσπελτ (Ρούγκελ), Ν. Φρικ (Γκοσό), Καρντέσογλου (Ρούγκελ), Γκάσνερ (Βόραλμπεργκ)

Το πρόγραμμα της προηγούμενης «στροφής» την ανάγκασε να αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Μολδαβία. Έκανε επίδειξη δύναμης κι εμφάνισε όλες τις επιθετικές αρετές της, πανηγυρίζοντας μία μεγάλη νίκη (2-4). Το παιχνίδι ξεκίνησε άσχημα καθώς στο 5’ οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με πέναλτι του Νικολαέσκου. Αντέδρασε και στο 18’ ο Γκουτκόφσκις εκμεταλλεύτηκε λανθασμένο βολέ του αντίπαλου γκολκίπερ και με ψύχραιμο πλασέ ισοφάρισε. Επτά λεπτά αργότερα ο Ικαούνιεκς εκτέλεσε έξυπνα ένα φάουλ, ο γκολκίπερ των Μολδαβών μπερδεύτηκε και η μπάλα κατέληξε στο βάθος της εστίας για το 1-2 που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Στο δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο πέτυχε και τρίτο γκολ σε αντεπίθεση ξανά με τον Γκουτκόφσκις στο 60’. Είδε τους γηπεδούχους να μειώνουν εκ νέου με τον Μοτοπάν στο 64’, αλλά τα πάντα κρίθηκαν στο 75’. Με φοβερό σουτ στην κίνηση από τα αριστερά ο Ικαούνιεκς πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και «σφράγισε» την επικράτησή της.

Με αυτόν τον άκρως εμφατικό τρόπο η Λετονία πανηγύρισε την τρίτη συνεχόμενη επιτυχία της και μοιάζει προς το παρόν το απόλυτο αφεντικό του πρώτου ομίλου της τέταρτης κατηγορίας του Nations League. Η συγκομιδή των 9 βαθμών φέρνει τους «έντεκα λύκους» στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και μία «ανάσα» από την κατάληψη της πρωτιάς και μαθηματικά και παράλληλα της ανόδου στην τρίτη κατηγορία. Για να τα καταφέρουν θα πρέπει να κερδίσουν ή να μην ηττηθούν. Τα δύο από τα τρία ματς τους ολοκληρώθηκαν Over.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Λετονοί έχουν «χτίσει» το καλύτερο αήττητο σερί των τελευταίων τριάντα χρόνων, χωρίς να έχουν γευτεί την πίκρα της ήττας από τον προηγούμενο Νοέμβριο, με το κλίμα στο εσωτερικό τους να είναι εξαιρετικό.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν έχουν αναφερθεί νέες απουσίες.

Η αποστολή της Λετονίας:

Τερματοφύλακες: Στέινμπορς (Γιαγκελόνια), Μάτρεβιτς (Βαλμιέρα), Ζβιέντρις (Λιεπάγια)

Αμυντικοί: Ντούμπρα (RFS), Ταράσοφς (ΕΘννικός Άχνας), Σαβάλνιεκς (Λιεπάγια), Γιουρκόφσκις (Ρίγα), Τσερνομόρντις (Ρίγα), Ος (Σπάρτακς Γιουρμάλα), Στούγκλις (RFS), Σορόκινς (RFS), Μπίρκα (Βαλμιέρα), Μπαλόντις (Βαλμιέρα)

Μέσοι: Ζιούζινς (RFS), Ικαούνιεκς (Κουόπιο), Κάμες (Ρίγα), Τσιγκάνικς (Ντουνάισκα Στρέντα), Εμσίς (λάχτι), Γιάουνζεμς (Βαλμιέρα), Τόμπερς (Λέχια Γκντανσκ), Σαβέλιεφς (Άουντα), Βαρσλάβανας (RFS)

Επιθετικοί: Γκουτκόφσκις (Ράκοβ Τσεστόχοβα), Ντ. Ικαούνιεκς (Γιάμπλονετς), Ουλντρίκις (Καμπούρ), Κρόλις (Βαλμιέρα)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Ακόμα ένα «τρίποντο» θα ψάξει η Λετονία προκειμένου να εξασφαλίσει μαθηματικά την άνοδο στην τρίτη κατηγορία του Nations League, ωστόσο βολεύεται και με την ισοπαλία. Στην εκτός έδρας αναμέτρηση με το Λιχτενστάιν αποτελεί το μεγάλο φαβορί αλλά θα πρέπει να το αποδείξει εντός των τεσσάρων γραμμών. Πριν από περίπου μία εβδομάδα είχε κερδίσει δύσκολα το συγκεκριμένο αντίπαλο και οι γηπεδούχοι αναμένεται να αμυνθούν μαζικά. Μας καλύπτει απόλυτα η απόδοση του No Goal και θα το στηρίξουμε, από τη στιγμή που δεν έχει ιδιαίτερη αξία το «διπλό» στις τιμές που προσφέρεται και περνάει απαρατήρητο.

FACTS

  • Η ομάδα Λιχτενστάιν έχασε στους τελευταίους 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 1.27 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Λετονία νίκησε στους τελευταίους 4 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 1.27 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League D
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
1ος Όμιλος
  1 Λετονία 6 13 4 1 1 12:5
  4 Λιχτενστάιν 6 0 0 0 6 1:11
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες