5

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Λιχτενστάιν - Ισλανδία

Προϊστορία

16/10/2023 ΙσλανδίαΛιχτενστάιν 4 - 0
26/3/2023 ΛιχτενστάινΙσλανδία 0 - 7
11/10/2021 ΙσλανδίαΛιχτενστάιν 4 - 0
31/3/2021 ΛιχτενστάινΙσλανδία 1 - 4
6/6/2016 ΙσλανδίαΛιχτενστάιν 4 - 0
11/8/2010 ΙσλανδίαΛιχτενστάιν 1 - 1
11/2/2009 ΙσλανδίαΛιχτενστάιν 2 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 2,557 0.7%
X
€ 9,522 2.7%
2
€ 337,310 96.5%
Over
€ 22,370 75.8%
Under
€ 7,141 24.2%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Κυριακή, 19:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

122 ψήφοι:

1

Σουτ στην εστία

15

0

Σουτ εκτός εστίας

7

30%

Κατοχή μπάλας

70%

0

Οφσάιντ

0

3

Κίτρινες κάρτες

1

0

Κόκκινες κάρτες

0

1

Κόρνερ

9

11

Φάουλ

13

1

«Κομμένα» Σουτ

3

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Rheinpark Stadion
  • Χωρητικότητα: 7838
  • Θεατές: 1692
Αρκετά αδύναμο το Λινχτενστάιν

Αρκετά αδύναμο το Λινχτενστάιν

Το Λιχτενστάιν υποδέχεται την Ισλανδία για την 2η αγωνιστική του 10ου ομίλου των προκριματικών για το Euro 2024. Με ήττες ξεκίνησαν αμφότερες.

Τι ισχύει: Προκρίνονται απευθείας οι πρώτες δύο ομάδες κάθε ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν πρώτα τα μεταξύ τους παιχνίδια και έπειτα η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες εκτός έδρας νίκες, το Fair Play και τέλος η κατάταξη τους στο Nations League.

Η αποστολή της στην εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στην Πορτογαλία ήταν εξαιρετικά δύσκολη και το θέμα ήταν πόσες φορές θα δει την εστία της να παραβιαστεί. Το τελικό 4-0 δεν αποτελεί τόσο βαρύ σκορ, τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι και χειρότερα. Άλλωστε έμεινε πίσω στο σκορ μόλις στο 8’, απειλήθηκε και σε άλλες περιπτώσεις αλλά στο πρώτο μέρος δεν δέχθηκε δεύτερο τέρμα. Με το ξεκίνημα της επανάληψης όμως είδε τον Μπεράρντο Σίλβα να κάνει το 2-0 και στο 51’ ο Ρονάλντο με πέναλτι πέτυχε τρίτο γκολ. Ο σούπερ σταρ των Πορτογάλων μάλιστα στο 63’ με απευθείας φάουλ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Μπορεί να αισθάνεται και σχετικά ικανοποιημένο από τη στιγμή που η αντίπαλος του «έριξε» ρυθμούς και δεν ήρθε κάποια ακόμα πιο βαριά ήττα. Γνωρίζει τη θέση του στον όμιλο, αν είναι να «ενοχλήσει» κάποιον θα το κάνει στην έδρα του. Ακόμα και αυτό όμως φαντάζει δύσκολο καθώς αποτελεί μία από τις χειρότερες ομάδες της Ευρώπης και αν πάρει έστω ένα βαθμό θα θεωρηθεί έκπληξη.

«Το αποτέλεσμα με την Πορτογαλία ήταν δίκαιο αλλά μπορώ να πω ότι η ομάδα έκανε αυτά που θέλαμε. Ήταν ένα καλό αποτέλεσμα. Κάποιοι από τους παίκτες μας δεν είναι επαγγελματίες, έχουν κανονικές δουλειές. Είμαι πολύ περήφανος γι’ αυτή την ομάδα. Κάναμε ότι σχεδιάσαμε», σχολίασε ο κόουτς Πάουριτς.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν αναφέρονται νέες απουσίες.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Μπούχελ (Βαντούζ), Όσπελτ (Ντόμπιρν), Λο Ρούσο (Φρέινμπαχ)

Αμυντικοί: Γιλντίζ (Εσχέσν/Μάουρεν), Βόλφινγκερ (Μπάλζερς), Μάλιν (Ροτ-Βάις Ράνκβεϊλ), Χόφερ (Σόλοθουρν), Μάρξερ (Μούρι-Γκίμλιγκεν), Τράμπερ (Βαντούζ), Μ. Βόλφινγκερ (Μπάλζερς)

Μέσοι: Χάσλερ (Βαντούζ), Βάιζερ (Βαντούζ), Σέλε (Τσουρ 97), Μάιερ (Έσχεν/Μάουρεν), Φ. Βόλφινγκερ (Μπάλζερς), Φρόμελτ (Κόσοβα Ζυρίχης), Μπεκ (Έσχεν/Μάουρεν), Λούτσινγκερ (Βαντούζ), Νέτζερ (Βαντούζ ΙΙ), Λόρεντζ (Βαντούζ)

Επιθετικοί: Φρικ (Μόντλινγκεν), Καρντέσογλου (Νένζινγκ), Γκάσνερ (Ντόρνμπιρν)

Δεν μπόρεσε να προβάλει ιδιαίτερη αντίσταση στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Βοσνία στην πρεμιέρα των προκριματικών, γνώρισε την ήττα με 2-0 και κατάλαβε πως δύσκολα θα διεκδικήσει κάτι στον όμιλο. Μόλις στο 14’ βρέθηκε πίσω στο σκορ, δεν μπόρεσε να απειλήσει ιδιαίτερα και λίγο πριν λήξει το ημίχρονο δέχτηκε και δεύτερο τέρμα. Στην επανάληψη βέβαια έδειξε καλύτερο πρόσωπο όμως στη μοναδική φάση που ανησύχησε στην άμυνα της είδε και την αντίπαλο της να πετυχαίνει άλλο ένα γκολ και έτσι αποχώρησε απογοητευμένη από το γήπεδο.

Μπορεί να είναι ακόμα αρκετά νωρίς αλλά φάνηκε πως θα δυσκολευτεί ιδιαίτερα να αντιμετωπίσει τη Βοσνία που είναι ένας κύριος αντίπαλος για την 2η θέση. Δεν έκανε καλή εμφάνιση αλλά τώρα έχει σαφώς ευκολότερο έργο. Θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και να «κλείσει» με θετικό τρόπο το πρώτο «παράθυρο» των προκριματικών. Ξεκίνησε με φιλοδοξίες, δεν πείθει ότι μπορεί να καταφέρει κάτι παραπάνω.

«Είναι πάντα απογοητευτικό όταν χάνεις, θέλαμε να πάρουμε ένα καλο αποτέλεσμα από το πρώτο παιχνίδι επειδή πάντα είναι καλύτερο να ξεκινάς θετικά αλλά δεν τα καταφέραμε. Ο αντίπαλος ήταν πιο δυνατός από εμάς αλλά τα προκριματικά δεν τελειώνουν μετά από ένα παιχνίδι. Έχουμε ακόμα δέκα παιχνίδια και πιστεύω ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερα», επισήμανε ο κόουτς Βίνταρσον.

Αγωνιστικά Νέα: Επιστρέφει ο μπακ Γκούναρσον (Αλ Αραμπί) που ήταν τιμωρημένος.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Ρούναρσον (Αλάνιασπορ), Όλαφσον (Μίντιλαντ), Γκούναρσον (Βίκινγκ)

Αμυντικοί: Γκούναρσον (Αλ Αραμπί), Μάγκνουσον (Παναθηναϊκός), Πάλσον (DC Γιουνάιτεντ), Θράνταρσον (Οντένσε), Σάμπστεντ (Τβέντε), Κρίστιαν Όλαφσον (Κάλμαρ), Γκρέταρσον (Σλασκ), Θοράρινσον (ΟΦΗ)

Μέσοι: Γκούντμουντσον (Μπέρνλι), Τρίστασον (Νόρκεπινγκ), Σίγκουρντσον (Νόρκεπινγκ), Θορστέινσον (Λέουβεν), Άντερσον (Άαρχους), Γιοχάνεσον (Κοπεγχάγη), Χέλγκασον (Λέτσε), Θόρνταρσον (Σίλκεμποργκ), Έλερτσον (Βενέτσια), Χάραλντσον (Κοπεγχάγη)

Επιθετικοί: Φινμπόγκασον (Λίνγκμπι), Γκούντγιονσεν (Νόρκεπινγκ), Μάγκνουσον (Λίνγκμπι)

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης των δύο ομάδων, το Λίχτενσταϊν είναι το πιο αδύναμο σύνολο ίσως σε όλα τα προκριματικά και αν πάρει βαθμό στον όμιλο θα είναι επιτυχία. Η Ισλανδία από την άλλη απογοήτευσε απέναντι στη Βοσνία και έδειξε πως δύσκολα θα διεκδικήσει κάτι από τον όμιλο. Τώρα βέβαια έχει την ευκαιρία να πάρει μία εύκολη νίκη αλλά δεν θεωρώ πως θα δούμε μεγάλο σκορ. Θα πάω με τα 2-3 Goals.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Προκριματικά: 10ος Όμιλος
  4 Ισλανδία 10 10 3 1 6 17:16
  6 Λιχτενστάιν 10 0 0 0 10 1:28
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο batigoal, με το υψηλότερο yield +9.06% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: Over

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες