4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ισλανδία - Λιχτενστάιν

Προϊστορία

16/10/2023 ΙσλανδίαΛιχτενστάιν 4 - 0
26/3/2023 ΛιχτενστάινΙσλανδία 0 - 7
11/10/2021 ΙσλανδίαΛιχτενστάιν 4 - 0
31/3/2021 ΛιχτενστάινΙσλανδία 1 - 4
6/6/2016 ΙσλανδίαΛιχτενστάιν 4 - 0
11/8/2010 ΙσλανδίαΛιχτενστάιν 1 - 1
11/2/2009 ΙσλανδίαΛιχτενστάιν 2 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 219,371 95.1%
X
€ 8,949 3.9%
2
€ 2,403 1.0%
Over
€ 8,243 57.2%
Under
€ 6,179 42.8%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

106 ψήφοι:

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Laugardalsvoellur
  • Χωρητικότητα: 15182
  • Θεατές: 4461
Τον πρώτο λόγο οι γηπεδούχοι

Τον πρώτο λόγο οι γηπεδούχοι

Η Ισλανδία φιλοξενεί το Λιχτενστάιν για την 8η αγωνιστική του 10ου ομίλου της προκριματικής φάσης της ευρωπαϊκής ζώνης για το Μουντιάλ του Κατάρ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ισοπαλία εντός έδρας με την Αρμενία, ενώ οι φιλοξενούμενοι ηττήθηκαν στο «σπίτι» τους από τη Βόρεια Μακεδονία.

Τι ισχύει: Προκρίνεται απευθείας ο 1ος του ομίλου, ενώ ο 2oς θα παίξει στα πλέι οφ. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν κατά σειρά: 1) Διαφορά τερμάτων, 2) Καλύτερη επίθεση, 3) Μεταξύ τους παιχνίδια.

ΙΣΛΑΝΔΙΑ

Θα παίξει για δεύτερη διαδοχική «στροφή» εντός έδρας. Στην προηγούμενη έψαχνε μία νίκη γοήτρου κόντρα στην Αρμενία. Παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και το μόνο που κατάφερε ήταν να αποσπάσει ισοπαλία 1-1. Απείλησε πρώτη στο ξεκίνημα της αναμέτρησης αλλά στη συνέχεια είδε τους φιλοξενούμενους να κερδίζουν μέτρα στο γήπεδο. Μάλιστα στο 35’ άνοιξαν και το σκορ με προβολή του Χοβνανισιάν, σε μία φάση που η άμυνά της εκτέθηκε ανεπανόρθωτα. Στην επανάληψη βελτιώθηκε αισθητά και πήρε τον έλεγχο. Πίεσε ασφυκτικά τους αντιπάλους της, δίχως να φτιάξει πάντως σημαντικές ευκαιρίες μπροστά στην εστία τους. Στο 77’ πάντως βρήκε το γκολ της ισοφάρισης. Μετά από ωραία επίθεση από τα δεξιά, η μπάλα έφτασε στον αμαρκάριστο Γιοχάνεσον μέσα στην περιοχή κι εκείνος την έστειλε στα δίχτυα για το 1-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Η Ισλανδία έχει συμπληρώσει τέσσερις συνεχόμενους αγώνες στους οποίους δεν έχει πανηγυρίσει κάποιο «τρίποντο». Σε αυτό το χρονικό διάστημα έχει ηττηθεί δύο φορές κι έχει αναδειχθεί ισόπαλη σε ισάριθμες περιπτώσεις. Έχει μαζέψει όλους κι όλους 5 βαθμούς και στέκεται στην προτελευταία θέση του ομίλου, πραγματοποιώντας μία κακή πορεία στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ. Τα δύο από τα τρία πιο πρόσφατα ματς της ολοκληρώθηκαν αμφίσκορα.

Ο τεχνικός των γηπεδούχων Άρναρ Βίνταρσον υπογράμμισε: «Το γεγονός είναι ότι έχουν φύγει πολλοί ποδοσφαιριστές από την ομάδα και προτιμούν να βρίσκονται στους συλλόγους τους ή να αποσύρονται από την Εθνική. Το είχα πει ξανά και το Σεπτέμβριο διότι το έργο μας γίνεται πολύ πιο δύσκολο και δεν μπορούμε να πετύχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Είχα κατηγορηθεί ότι γκρινιάζω, όμως περιγράφω απλώς την πραγματικότητα. Ανυπομονώ για τον αγώνα με το Λιχτενστάιν».

Αγωνιστικά Νέα: Θα λείψουν λόγω τιμωρίας οι αμυντικοί Σέβαρσον (Βαλούρ Ρέικιαβικ), Σκούλασον (Νόρκεπινγκ) και ο μεσοεπιθετικός Γιοχάνεσον (Κοπεγχάγη). Έφυγε από την αποστολή ο μέσος Πάλσον (Σάλκε) χωρίς να αντιμετωπίζει πρόβλημα. Είναι πιθανό να τιμωρηθεί από τους Ισλανδούς, καθώς προτίμησε να επιστρέψει στη Γερμανία για προπονήσεις με την ομάδα του. Αποσύρθηκαν από την Εθνική ο γκολκίπερ Χάλντορσον (Βαλούρ Ρέικιαβικ) και ο αμυντικός Άρνασον (Βίκινγκουρ Ρέικιαβικ). Έμεινε εκτός λόγω τραυματισμού ο αμυντικός Φιόλουσον (Χάμαρμπι) και ο μέσος Γιόχαν Μπεργκ Γκούντμουντσον (Μπέρνλι).

Η αποστολή της Ισλανδίας:

Τερματοφύλακες: Ρούναρσον (Λέουβεν), Γκούναρσον (Βίκινγκ), Όλαφσον (Μίντιλαντ)

Αμυντικοί: Σέβαρσον (Βαλούρ Ρέικιαβικ), Σκούλασον (Νόρκεπινγκ), Χέρμανσον (Πίζα), Μποράρινσον (Νιου Γιορκ Σίτι), Μπιάρνασον (Λέτσε), Σάμπστεντ (Μπόντο Γκλιμτ), Λάιφσον (Στρόμσγκοντσετ), Γκρέταρσον (Μπλάκπουλ)

Μέσοι: Μπ. Μπιάρνασον (Ντερμίρσπορ), Πάλσον (Σάλκε), Γκούντμουντσον (Άλκμααρ), Μπόρσταϊνσον (Άαρχους), Άντερσον (Άαρχους), Μπάλντουρσον (Κοπεγχάγη), Γιοχάνενσον (Κοπεγχάγη), Μπόρνταρσον (Σίλκεμποργκ), Χέλγκασον (Λέτσε), Έλερτσον (ΣΠΑΛ)

Επιθετικοί: Κιάρτανσον (Βαλερένγκα), Όμαρσον (Νιμ), Γκούντγιονσεν (Έλφσμποργκ), Α. Γκούντγιονσεν (Ρεάλ Μαδρίτης Β')



ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΪΝ

Γνώριζε εκ των προτέρων ότι αναζητούσε μία υπέρβαση στο εντός έδρας παιχνίδι της περασμένης Πέμπτης με αντίπαλο τη φιλόδοξη Βόρεια Μακεδονία. Ο στόχος ήταν να παρουσιαστεί όσο πιο ανταγωνιστική γινόταν. Δεν τον πέτυχε και ηττήθηκε πολύ εύκολα (0-4). Αντιστάθηκε σχεδόν σε ολόκληρο το πρώτο σαρανταπεντάλεπτο. Όταν όμως δέχθηκε το γκολ από τον Βελκόφσκι στο 39’, στη συνέχεια δεν μπόρεσε να παραμείνει συγκεντρωμένη. Στην επανάληψη είδε τους φιλοξενούμενους να κάνουν ό,τι θέλουν στο γήπεδο. Στο 66’ ο Αλιόσκι εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του για το 0-2. Παραδόθηκε στην ανωτερότητα των αντιπάλων που όμως δεν σταμάτησαν να κυνηγούν το γκολ. Στο 74’ ο Νικόλοφ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-3 και στο 83’ ο Τσουρλίνον ολοκλήρωσε τον «χορό» των τερμάτων διαμορφώνοντας το 0-4.

Αυτή ήταν η έκτη ήττα του Λιχτενστάιν σε επτά αγώνες για την προκριματική φάση του Μουντιάλ του 2022. Μετά την ισοπαλία στην Αρμενία ήλπιζε ότι θα μπορούσε να παραμείνει αήττητο για δεύτερη διαδοχική αναμέτρηση. Η συγκομιδή του ενός πόντου κρίνεται αναμενόμενη και το φέρνει απόλυτα λογικά στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Άλλωστε εκεί ήταν γνωστό ότι θα τερμάτιζε, από τη στιγμή που δεν υπήρχε κάποια αντίπαλος στα «μέτρα» του στο ίδιο γκρουπ. Τα πέντε από τα επτά ματς του ήταν No Goal.

Από τον περασμένο Γενάρη στην άκρη του πάγκου του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος κάθεται ο 42χρονος Μάρτιν Στοκλάσα. Πρόκειτα για έναν προπονητή δίχως ιδιαίτερες εμπειρίες ο οποίος δεν έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με τη δουλειά του. Παρ’ όλα αυτά δεν υπάρχει ιδιαίτερη πίεση για αποτελέσματα, ωστόσο έχει υποστεί οκτώ ήττες σε εννιά αναμετρήσεις. Κάποιες από αυτές μάλιστα ήταν αρκετά «βαριές». Το βέβαιο είναι ότι δύσκολα θα μετακινηθεί άμεσα από τη θέση του.

Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισε και είναι ξανά διαθέσιμος ο μέσος Φρόμελτ (Έσεν/Μάουρεν). Αντίθετα θα απουσιάσουν λόγω τιμωρίας ο σέντερ μπακ Κάουφμαν (Έσεν/Μάουρεν) και ο πλάγιος μπακ Βολφίνγκερ (Μπαλζέρ).

Η αποστολή του Λιχτενστάιν:

Τερματοφύλακες: Μπίχελ (Βαντούζ), Λο Ρούσο (Φράιενμπαχ), Μάγερ (Εσεν/Μάουρεν)

Αμυντικοί: Μπρέντλε (Πούλαχ), Γκέπελ (Εσεν/Μάουρεν), Γκρίνεφελντερ (Μπαλζέρ), Χόφερ (Μπιέλ-Μπιέν), Κάουφμαν (Εσεν/Μάουρεν), Μάλιν (Ροτ Βάις Ράνκβελ), Αλεξάντερ Μάρξερ (Εσεν/Μάουρεν), Μάρκο Μάρξερ (Χουρ), Σπίριχ (Μπαλζέρ), Βόλφινγκερ (Μπαλζέρ), Σεϊχάν Γιλντίζ (Μπαλζέρ)

Μέσοι: Μπίχελ (Ρούγκελ), Φρόμελτ (Εσεν/Μάουρεν), Χάζλερ (Τουν), Μάιερ (Εσεν/Μάουρερ), Ζέλε (Χουρ), Βόλφινγκερ (Εσεν/Μάουρεν)

Επιθετικοί: Νόα Φρικ (Μπριλ), Γιάνικ Φρικ (Ποντ Ντονάζ), Καρντέσογλου (Ρούγκελ), Σαλάνοβιτς (Ούλου)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Μία «άγευστη» προκριματική φάση οδεύει σιγά-σιγά προς το τέλος της για την Ισλανδία η οποία δεν έχει καταφέρει να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο. Ωστόσο το εντός έδρας παιχνίδι με το αδύναμο Λιχτενστάιν φαντάζει ως μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για ευρεία νίκη με την οποία θα διασκεδάσει τις εντυπώσεις. Άλλωστε και στον πρώτο γύρο είχε νικήσει εκτός έδρας με 4-1, στο μοναδικό της «τρίποντο» μέχρι τώρα. Μπορεί να πετύχει κάτι ανάλογο κόντρα στους ουραγούς φιλοξενούμενους και θα πάμε με τα 4-6 γκολ.

FACTS

  • Η ομάδα Λιχτενστάιν έχανε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 αγώνες στη διοργάνωση Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ.
    Σημείο: Ημ.1 με απόδοση 1.42 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Μουντιάλ: Προκριματικά Ευρώπης: 1ος γύρος: 10ος όμιλος
  5 Ισλανδία 10 9 2 3 5 12:18
  6 Λιχτενστάιν 10 1 0 1 9 2:34
Εμφάνιση όλων
Ισλανδία - Τελ. αγώνες
26/3/2024
Ουκρανία
Ισλανδία
2 - 1
21/3/2024
Ισραήλ
Ισλανδία
1 - 4
18/1/2024
Ονδούρα
Ισλανδία
0 - 2
14/1/2024
Γουατεμάλα
Ισλανδία
0 - 1
19/11/2023
Πορτογαλία
Ισλανδία
2 - 0
16/11/2023
Σλοβακία
Ισλανδία
4 - 2
16/10/2023
Ισλανδία
Λιχτενστάιν
4 - 0
13/10/2023
Ισλανδία
Λουξεμβούργο
1 - 1
11/9/2023
Ισλανδία
Βοσνία & Ερζεγοβίνη
1 - 0
8/9/2023
Λουξεμβούργο
Ισλανδία
3 - 1

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Gus, με το υψηλότερο yield +19.15% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες