4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Λιχτενστάιν - Ισλανδία

Προϊστορία

16/10/2023 ΙσλανδίαΛιχτενστάιν 4 - 0
26/3/2023 ΛιχτενστάινΙσλανδία 0 - 7
11/10/2021 ΙσλανδίαΛιχτενστάιν 4 - 0
31/3/2021 ΛιχτενστάινΙσλανδία 1 - 4
6/6/2016 ΙσλανδίαΛιχτενστάιν 4 - 0
11/8/2010 ΙσλανδίαΛιχτενστάιν 1 - 1
11/2/2009 ΙσλανδίαΛιχτενστάιν 2 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 1,896 2.3%
X
€ 3,790 4.7%
2
€ 75,454 93.0%
Over
€ 40,740 91.5%
Under
€ 3,778 8.5%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

108 ψήφοι:

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Rheinpark Stadion
  • Χωρητικότητα: 7838
Για την πρώτη νίκη η Ισλανδία

Για την πρώτη νίκη η Ισλανδία

Το Λιχτεντστάιν υποδέχεται την Ισλανδία για την 3η αγωνιστική του 10ου ομίλου των προκριματικών του Μουντιάλ. Για την πρώτη τους νίκη οι φιλοξενούμενοι που έχουν ξεκινήσει με δύο ήττες τα προκριματικά.

Τι ισχύει: Προκρίνεται απευθείας ο 1ος του ομίλου, ενώ ο 2oς θα παίξει στα πλέι οφ. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν κατά σειρά: 1) Διαφορά τερμάτων, 2) Καλύτερη επίθεση, 3) Μεταξύ τους παιχνίδια.

ΛΙΧΤΕΣΝΤΑΪΝ

Δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του αγώνα να προβάλλει αντίσταση στην Βόρεια Μακεδονία την Κυριακή και έτσι γνώρισε την ήττα με 5-0. Έμεινε πίσω στο σκορ από το 7΄έπειτα από μία κακή αντίδραση του τερματοφύλακα της και το μόνο που είχε να επιδείξει στο πρώτο μέρος είναι το γεγονός πως δεν δέχτηκε άλλο τέρμα. Μέσα σε τρία λεπτά όμως λίγο μετά την έναρξη του 2ου μέρους (51’-54’) είδε τον Τραϊκόφσκι να πετυχαίνει 2 τέρματα και έσβησε κάθε ελπίδα της για κάτι καλό από το παιχνίδι. Από εκεί και έπειτα απλά περίμενε να τελειώσει το παιχνίδι με όσο το δυνατόν μικρότερο σκορ αν και η αντίπαλος της κατάφερε να πετύχει άλλα δύο.

Ο κόουτς Στόκλασα δεν έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο την θητεία του στον πάγκο του Λιχτενστάιν όμως κανείς δεν μπορεί να έχει και μεγάλες απαιτήσεις από αυτήν την ομάδα. Το θέμα είναι να μπορέσει να σκοράρει σε κάποιο παιχνίδι του στον όμιλο καθώς δεν φαίνεται ικανό για κάτι παραπάνω μέχρι στιγμής.

Αγωνιστικά Νέα: Πλήρης η αποστολή.

Η αποστολή του Λιχτενστάιν:

Τερματοφύλακες: Μπίχελ (Βαντούζ), Χόμπι (Μπαλζέρ), Οσπελτ (Βαντούζ)

Αμυντικοί: Μπρέντλε (Πούλαχ), Γκέπελ (Εσεν/Μάουρεν), Γκρίνεφελντερ (Μπαλζέρ), Χόφερ (Μπιέλ-Μπιέν), Κάουφμαν (Εσεν/Μάουρεν), Μάλιν (Ντόρνμπιρν), Μάρξερ (Εσεν/Μάουρεν), Μάρξερ (Οστερμουντιγκεν), Βόλφινγκερ (Εσεν/Μάουρεν), Γιλντίζ (Μπαλζέρ)

Μέσοι: Μπεκ (Ρούγκελ), Φρόμελτ (Εσεν/Μάουρεν), Χάζλερ (Τουν), Μάιερ (Εσεν/Μάουρεν), Ζέλε (Χουρ), Βόλφινγκερ (Εσεν/Μάουρεν), Νόα Φρικ (Ξαμάξ)

Επιθετικοί: Γιάνικ Φρικ (Ενεργκί Κότμπους), Φογκτ (Μπαλζέ), Οσπελτ (Εσεν/Μάουρεν)

ΙΣΛΑΝΔΙΑ

Ταξίδεψε στο Γερεβάν να αντιμετωπίσει την Αρμενία με στόχο την πρώτη νίκη στον όμιλο, ωστόσο παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και γνώρισε την ήττα με 2-0. Σε ένα κακό ποιοτικά πρώτο μέρος το μόνο που είχε να επιδείξει είναι ένα σουτ του Σκούλασον που έφυγε λίγο άουτ στο 10’ και από εκεί και πέρα αδυνατούσε να απειλήσει με αξιώσεις την αντίπαλη εστία. Στο 53’ έμεινε πίσω στο σκορ και από εκείνο το σημείο και έπειτα βγήκε μπροστά. Παρά τις προσπάθειες της όμως δέχτηκε και 2ο τέρμα στο 74’ και αποχώρησε απογοητευμένη από το γήπεδο.

Η ήττα από την Γερμανία στην πρεμιέρα θεωρήθηκε και ήταν εντός προγράμματος, αυτή όμως από την Αρμενία την αφήνει ξεκάθαρα πίσω στην μάχη για την 2η θέση. Το Λιχτενστάιν είναι ο ιδανικός αντίπαλος στην παρούσα φάση προκειμένου να πάρουν οι «ψαράδες» και πάλι τα πάνω τους. Άλλωστε ακόμα δεν έχουν καταφέρει να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα στα προκριματικά, θεωρείται δεδομένο πως θα γίνει σήμερα. Μετράει μάλιστα 7 συνεχόμενες ήττες και ήρθε η στιγμή να σταματήσει το αρνητικό της σερί.

Αγωνιστικά Νέα: Χωρίς κάποιο νέο πρόβλημα.

Η αποστολή της Ισλανδίας:

Τερματοφύλακες: Περ Χάλντερσον (Βαλούρ), Κρίστινσον (Ολυμπιακός), Ρούναρσον (Αρσεναλ)

Αμυντικοί: Σέβαρσον (Βαλούρ), Πάλσον (Ντάρμσταντ), Ινγκασον (ΠΑΟΚ), Σίγκουρντσον (Ρουχ Λβιβ), Σάμπστεντ (Μπόντο Γκλιμτ), Σκούλασον (Οστάνδη), Αρνασον (Βίκινγκουρ), Μάγκνουσον (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Εγιολφσον (Ρόζενμποργκ), Χέρμανσον (Μπρόντμπι)

Μέσοι: Γκούναρσον (Αλ Αράμπι), Μπιάρνασον (Μπρέσια), Σιγκούργιονσον (Κλουζ), Τράουστασον (Νιού Ινγκλαντ Ρεβολούσιον), Κούντμουντσον (Μπέρνλι), Σίγκουρντσον (ΤΣΣΚΑ Μόσχας)

Επιθετικοί: Μπέντβαρσον (Μίλγουολ), Σίγκθορσον (Γκέτεμποργκ), Γκούντμουνσον (Αλκμααρ), Φρίντγιονσον (Μπρέσια)

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Ισλανδία έχει ξεκινήσει με τον χειρότερο δυνατό τρόπο τα προκριματικά και η ήττα από την Αρμενία είναι αυτή που την έχει προβληματίσει περισσότερο, ωστόσο τώρα ήρθε η ώρα για το πρώτο θετικό αποτέλεσμα. Το Λιχτενστάιν βέβαια παλέψε απέναντι στην Αρμενία αλλά φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο να πάρει τώρα κάποιο βαθμό. Το διπλό προφανώς και βρίσκεται σε χαμηλές τιμές αλλά το over με βάση την δυναμικότητα των ομάδων είναι ικανοποιητικό.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Μουντιάλ: Προκριματικά Ευρώπης: 1ος γύρος: 10ος όμιλος
  5 Ισλανδία 10 9 2 3 5 12:18
  6 Λιχτενστάιν 10 1 0 1 9 2:34
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο maestro, με το υψηλότερο yield +9.48% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: 1X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες