Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Λιχτενστάιν - Ελλάδα

23/3/2019 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 513
0 - 2
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1872 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Ελλάδα - Λιχτενστάιν στις 8/9/2019

1ο Ημίχρονο 0 - 1

  1. 46' Fortounis Kostas

2ο Ημίχρονο 0 - 2

  1. 72' Donis Anastasios
  2. 80' Donis Anastasios

      Προϊστορία

      8/9/2019 ΕλλάδαΛιχτενστάιν 1 - 1
      23/3/2019 ΛιχτενστάινΕλλάδα 0 - 2
      15/10/2013 ΕλλάδαΛιχτενστάιν 2 - 0
      6/9/2013 ΛιχτενστάινΕλλάδα 0 - 1

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 4,116 2.7%
      X
      € 6,620 4.3%
      2
      € 141,787 93.0%
      Over
      € 37,792 77.7%
      Under
      € 10,861 22.3%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Σάββατο, 21:45

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      347 ψήφοι:

      Ειδήσεις

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Rheinpark Stadion, Vaduz
      Το ταξίδι ξεκινάει από το Βαντούζ

      Το ταξίδι ξεκινάει από το Βαντούζ

      Λίγους μήνες μετά την απογοητευτική πορεία στο Nations League, η Εθνική Ελλάδας επιδιώκει ένα νέο ξεκίνημα στην προκριματική φάση του Euro 2020, έχοντας στόχο να επιστρέψει σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης για πρώτη φορά μετά το Μουντιάλ της Βραζιλίας. Το παιχνίδι με το Λιχτενστάιν στο Βαντούζ προσφέρεται για ιδανική εκκίνηση, με την ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη να μη θέλει ούτε να σκέφτεται το ενδεχόμενο αρνητικού αποτελέσματος.

      Τι ισχύει: Προκριματική φάση για το Euro 2020. Προκρίνονται οι δύο πρώτοι του ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας τα κριτήρια που ισχύουν είναι: οι βαθμοί στα μεταξύ τους, η διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους, η καλύτερη επίθεση στα μεταξύ τους, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση στα μεταξύ τους, η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες νίκες εκτός έδρας.Λιχτενστάιν - Ελλάδα με +322 αγορές στον stoiximan

      ΕΛΛΑΔΑ

      Ξεκίνησε ως το μεγάλο φαβορί του ομίλου της στο Nations League τον περασμένο Σεπτέμβριο, όμως απογοήτευσε με τις εμφανίσεις της και εν τέλει τερμάτισε στην 3η θέση, πάνω μόνο από την Εσθονία έχοντας απολογισμό 3-0-3. Ο Μίκαελ Σκίμπε πλήρωσε το «μάρμαρο» της αποτυχίας και αποχώρησε πριν καν την ολοκλήρωση της διοργάνωσης, δίνοντας τη θέση του στον Άγγελο Αναστασιάδη. Ο τελευταίος δεν κατάφερε να αναστρέψει την κατάσταση στο μικρό χρονικό διάστημα που είχε στη διάθεση του, μετρώντας μια εντός έδρας νίκη –με κακή εμφάνιση- κόντρα στη Φινλανδία (1-0) και μια εντός έδρας ήττα σοκ από την Εσθονία (0-1).

      Το αποτέλεσμα της κλήρωσης (τοποθετήθηκε σε όμιλο με Ιταλία, Βοσνία, Φινλανδία, Αρμενία και Λιχτενστάιν) μπορεί να κρίνεται ικανοποιητικό, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι πρόσωπο θα παρουσιάσει η «γαλανόλευκη». Σε προ ημερών συνέντευξη του, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος αποτύπωσε την κατάσταση που επικρατεί: «Η μεγαλύτερη πίεση που έχω αυτή τη στιγμή στο ποδόσφαιρο είναι η Εθνική ομάδα. Βλέπω κι εγώ ότι πραγματικά κάτι δεν πάει καλά. Το πρόβλημα κυρίως είναι ότι δεν έχουμε πια το ποδοσφαιρικό επίπεδο που είχαμε παλιά, δεν έχουμε τους παίκτες και το πρωτάθλημα της περασμένης δεκαετίας. Πιστεύω πως στην Ελλάδα ασχολούνται λιγότερο με την Εθνική σε σχέση με πριν 8-10 χρόνια. Με ό, τι συνεπάγεται»

      Από την πλευρά του, ο Άγγελος Αναστασιάδης αναφέρθηκε σ' αυτό το νέο ξεκίνημα: «Θα είμαστε αυτοί που πρέπει να είμαστε, από εμάς εξαρτώνται όλα. Ανεξάρτητα από τον αντίπαλο. Λείπουν παίκτες σε θέσεις κλειδιά. Δεν είναι δικαιολογία αυτό. Αυτό που έχει σημασία είναι η νίκη. Προσπαθούμε να βάλουμε νέα πράγματα στην ομάδα, να τη δούμε μέσα από ένα άλλο πρίσμα. Να πείσουμε τα παιδιά ότι μπορούν. Αυτός είναι ο μεγάλος στόχος. Προσπαθώ να διώξω το φάντασμα του «εμείς είμαστε και οι άλλοι δεν είναι». Στα θετικά ότι το τεχνικό επιτελείο εμπλουτίστηκε με την πρόσληψη δύο νικητών του Euro 2004, των Άγγελου Μπασινά- Στέλιου Γιαννακόπουλου

      Αγωνιστικά Νέα: Σημαντικές απουσίες, αφού ο Παπασταθόπουλος έχει ενοχλήσεις και κάνει αγώνα δρόμου για το ματς με την Βοσνία την Τρίτη, ενώ εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού τέθηκε και ο έτερος βασικός στόπερ, Μανωλάς. Νοκ άουτ λόγω τραυματισμού και ο αρχηγός Τοροσίδης όπως και οι Πέλκας, Χριστοδουλόπουλος, Ρέτσος. Δεν τα κατάφερε ο Μάνταλος που έμεινε και αυτός εκτός, με αποτέλεσμα να κληθεί εσπευσμένα ο Κολοβέτσιος. Εκπλήξεις με την κλήση των Βαλεριάνου, Μαυρία και Κολοβού.

      Πιθανή Ενδεκάδα (4-2-3-1): Βλαχοδήμος – Μπακάκης, Κουρμπέλης, Σιόβας, Κούτρης – Ζέκα, Σάμαρης – Μασούρας, Φορτούνης, Δώνης – Μήτρογλου

      Η αποστολή της Ελλάδας:

      Τερματοφύλακες: Βλαχοδήμος (Μπενφίκα), Μπάρκας (ΑΕΚ), Πασχαλάκης (ΠΑΟΚ)

      Αμυντικοί: Παπασταθόπουλος (Άρσεναλ), Σιόβας (Λεγκανιές), Μπακάκης (ΑΕΚ), Ρισβάνης (Ατρόμητος), Κούτρης (Ολυμπιακός), Κολοβέτσιος (Παναθηναϊκός), Βαλεριάνος (Άρης)

      Μέσοι: Φορτούνης (Ολυμπιακός), Σάμαρης (Μπενφίκα), Ζέκα (Κοπεγχάγη), Κουρμπέλης (Παναθηναϊκός), Μαυρίας (Ομόνοια), Μπουχαλάκης (Ολυμπιακός), Κολοβός (Ομόνοια), Σιόπης (Άρης), Μπακασέτας (ΑΕΚ), Μασούρας (Ολυμπιακός)

      Επιθετικοί: Μήτρογλου (Γαλατασαράι), Δώνης (Στουτγκάρδη), Κουλούρης (Ατρόμητος)

      ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΙΝ

      Πραγματοποίησε απογοητευτικές εμφανίσεις στο Nations League (League D), τερματίζοντας κάτω ακόμα και από το Γιβραλτάρ. Συγκέντρωσε τέσσερις βαθμούς χάρη στην εντός έδρας νίκη επί του Γιβραλτάρ (2-1) και την ισοπαλία με την Αρμενία (2-2) την τελευταία αγωνιστική. Στο τελευταίο του παιχνίδι πριν το Nations League, ηττήθηκε με το βαρύ 3-0 σε φιλικό με τα Ν. Φερόε. Στα 30 τελευταία, ο απολογισμός του είναι 2-4-24.

      Μετά από πέντε χρόνια, ο Αυστριακός Ρενέ Πάουριτς αποτέλεσε παρελθόν από τον πάγκο της, δίνοντας τη σκυτάλη στον Ισλανδό Χέλγκι Κόλβιντσον, που ήταν βοηθός στην εθνική ομάδα της χώρας του.

      Αγωνιστικά Νέα: Νοκ άουτ ο σταρ της ομάδας, Μάρσελ Μπίχελ που αγωνίζεται ως μέσος στην Έμπολι. Τραυματίες επίσης οι αμυντικοί, Κιντάντς και Γιλντίζ, οι μέσοι Ζέλε και Βόλφινγκερ καθώς και ο αναπληρωματικός επιθετικός Ερν.

      Η αποστολή του Λιχτενστάιν:

      Τερματοφύλακες: Μπούχελ (Βαντούζ), Χόμπι (Χόνενεμς), Μάγιερ (Έσεν/Μάουρεν)

      Αμυντικοί: Κάουφμαν (Μπάλζερς), Ρεχτστάινερ (Μπάλζερς), Βόλφινγκερ (Έσεν/Μάουρεν), Γκέπελ (Βαντούζ), Μπρέντλε (Πούλαχ), Μαλίν (Ντόερνμπιρν), Έμπερλε (Κονόλφλιγκεν), Χόφερ (Μούνσινγκεν)

      Μέσοι: Βίζερ (Βαντούζ), Μ. Μπούχελ (Ζυρίχη Β'), Πολβερίνο (Μπάλζερς), Γκούμπσερ (Έσεν/Μάουρεν), Κούνε (Έσεν/Μάουρεν), Σέλε (Βαντούζ), Μάιερ (Έσεν/Μάουρεν), Όσπελτ (Έσεν/Μάουρεν)

      Επιθετικοί: Χάσλερ (Σικάγο Φάιρ), Φρικ (Βαντούζ), Σαλάνοβιτς (Τουν),

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΔΙΕΘΝΗ: Euro
      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
        52 Ελλάδα 10 14 4 2 4 12:14
        55 Λιχτενστάιν 10 2 0 2 8 2:31
      10ο ΓΚΡΟΥΠ
        3 Ελλάδα 10 14 4 2 4 12:14
        6 Λιχτενστάιν 10 2 0 2 8 2:31
      Εμφάνιση όλων

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο Volvakias, με το υψηλότερο yield +5.64% στο [ΕΥΡΩΠΗ: Euro] έπαιξε: Ημ.X

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες