Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Λασκ Λίντσερ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

12/3/2020 19:55
Κωδ ΟΠΑΠ: 719
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1521 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λασκ Λίντσερ στις 5/8/2020

1ο Ημίχρονο 0 - 1

  1. 28' Ighalo Odion
  2. 33' Trauner Gernot
  3. 39' Klauss Joao

2ο Ημίχρονο 0 - 5

  1. 47' Shaw Luke
  2. 58' James Daniel
  3. 59' Ramsebner Christian
  4. 82' Mata Juan
  5. 90' Reiter Dominik
  6. 92' Greenwood Mason
  7. 93' Pereira Andreas

      Προϊστορία

      5/8/2020 Μάντσεστερ ΓιουνάιτεντΛασκ Λίντσερ 2 - 1
      12/3/2020 Λασκ ΛίντσερΜάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0 - 5

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 176,476 8.5%
      X
      € 176,234 8.5%
      2
      € 1,715,110 82.9%
      Over
      € 64,432 28.9%
      Under
      € 158,449 71.1%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Πέμπτη, 19:55

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      306 ψήφοι:

      Videos

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Κεκλεισμένων των θυρών
      • Γήπεδο: TGW Arena
      • Φυσικός χλοοτάπητας
      • Χωρητικότητα: 7870
      «Βαριά» η φανέλα των «κόκκινων διαβόλων»

      «Βαριά» η φανέλα των «κόκκινων διαβόλων»

      Η Λίντσερ υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε αναμέτρηση που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών λόγω του κορωνοϊού, με τους Αυστριακούς να προέρχονται από νίκη στην έδρα της Μάτερσμπουργκ για το εγχώριο πρωτάθλημα, ενώ οι φιλοξενούμενοι θριάμβευσαν στο ντέρμπι με τη Σίτι.

      Τι ισχύει: Πρώτος αγώνας για τη φάση των «16» του Γιουρόπα Λιγκ. Ισχύει το εκτός έδρας γκολ και ακολουθεί ρεβάνς.

      ΛΙΝΤΣΕΡ

      Στο πρωτάθλημα Αυστρίας τα πηγαίνει πολύ καλά, καθώς έχει συγκεντρώσει 54 βαθμούς και βρίσκεται μόνη της στην πρώτη θέση μετά από 22 αγωνιστικές, έχοντας μάλιστα διαφορά έξι βαθμών από τη δεύτερη Σάλτσμπουργκ. Η τελευταία πάντως της έκανε «ζημιά» την περασμένη εβδομάδα όταν τη νίκησε με 1-0 και την άφησε εκτός συνέχειας στο Κύπελλο. Στην τελευταία της αναμέτρηση για την εγχώρια λίγκα, πέρασε από την έδρα της προτελευταίας Μάτερσμπουργκ χωρίς να εντυπωσιάσει, επικρατώντας 1-0. Το μοναδικό γκολ του αγώνα σημειώθηκε από τον Κλάους στο 21’ με αριστερό διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή, έπειτα από πάσα του Τετέ. Στη συνέχεια της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι έκαναν περισσότερο διαχείριση του αγώνα, δίχως να δείχνουν διάθεση να ψάξουν πολύ εντατικά το δεύτερο γκολ που θα «κλείδωνε» το ματς. Παρ’ όλα αυτά πήραν το τρίποντο και παρέμειναν πρώτοι, ενώ έχουν χάσει μόνο ένα από τα δέκα πιο πρόσφατα ματς τους στο πρωτάθλημα.

      Ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τον περασμένο Αύγουστο αποκλείοντας για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ τη Βασιλεία η οποία ήταν το μεγάλο φαβορί με δύο νίκες και συνολικό σκορ 5-2. Απέναντι στην Κλαμπ Μπριζ όμως στα πλέι οφ τα βρήκε «σκούρα» κι αποκλείστηκε χάνοντας δύο φορές με συνολικό σκορ 3-1. Βρέθηκε στον τέταρτο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ όπου τέθηκε αντιμέτωπη με τη Σπόρτινγκ, την Αϊντχόφεν και τη Ρόζενμποργκ. Κυριάρχησε στο γκρουπ και τερμάτισε στην πρώτη θέση με 13 βαθμούς και ρεκόρ 4-1-1 και τέρματα 11-4, χάνοντας μόνο στη Λισσαβώνα. Τα 4/6 από τα παιχνίδια της στη φάση των ομίλων ήταν Over. Για τη φάση των «32» κληρώθηκε με την Άλκμααρ. Απέσπασε ισοπαλία 1-1 στο «AFAS Στάντιον» και στον επαναληπτικό νίκησε 2-0 παίρνοντας την πρόκριση, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μάρκο Ραγκούζ ο οποίος σημείωσε και τα τρία γκολ της ομάδας του στις δύο αναμετρήσεις. Πλέον έχει μπροστά της το μεγαλύτερο ευρωπαϊκό ραντεβού της ιστορίας της με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

      Ο τεχνικός της ομάδας Βαλεριέν Ισμαέλ δεν κρύφτηκε και τόνισε ότι: «Είναι ο αγώνας του αιώνα για εμάς, μία τεράστια πρόκληση να παίξουμε απέναντι σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου, αλλά δυστυχώς δεν θα έχουμε τον κόσμο μας στις εξέδρες. Ο αντίπαλός μας έχει τουλάχιστον δύο ισάξιους παίκτες σε κάθε θέση. Παρ’ όλα αυτά το πλεονέκτημά μας είναι ότι θα μας υποτιμήσουν και δεν μας γνωρίζουν».

      Αγωνιστικά Νέα: Με προβλήματα στην άμυνα καθώς είναι τιμωρημένοι οι δύο στόπερ Βίζινγκερ (19/1) και Φιλίποβιτς (13/2). Σίγουρα εκτός και ο φουλ μπακ Πότζμαν (16/1), όπως και ο εξτρέμ Γκόιγκινγκερ (19/5), ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Χουσεΐν Μπάλιτς (1/2).



      ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ

      Σε καλό φεγγάρι βρίσκεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η οποία μετράει πέντε σερί αγώνες στην Πρέμιερ Λιγκ δίχως ήττα, ενώ θριάμβευσε πριν λίγες μέρες στο ντέρμπι της πόλης με αντίπαλο τη Σίτι την οποία νίκησε «καθαρά» με 2-0. Ο Άντονι Μαρσιάλ ήταν εκείνος ο οποίος άνοιξε το δρόμο προς τη νίκη για την ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, μετά από μία πολύ όμορφη κομπίνα σε εκτέλεση φάουλ, με τον Έντερσον πάντως να φέρει ευθύνη για το γκολ. Είχε πολύ καλή εικόνα και στα ενενήντα λεπτά και στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων εκμεταλλεύτηκε ένα νέο τραγικό λάθος του γκολκίπερ των φιλοξενούμενων και ο ΜακΤόμινεϊ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα μέσα σε αποθέωση. Οι 45 βαθμοί που έχει συγκεντρώσει έπειτα 29 αγωνιστικές τη φέρνουν στην πέμπτη θέση του πίνακα. Αν τερματίσει εκεί θα πάρει το εισιτήριο του Γιουρόπα Λιγκ για τη νέα σεζόν. Απέχει τρεις πόντους από την τέταρτη Άρσεναλ, ενώ η έκτη Γουλβς βρίσκεται δύο πίσω της. Μεταξύ των στόχων της είναι και η κατάκτηση του Γιουρόπα Λιγκ που δίνει εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ της νέας σεζόν.

      Η κατάληψη της έκτης θέσης την περσινή σεζόν την έφερε απευθείας στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ όπου κληρώθηκε στο δωδέκατο όμιλο με την Άλκμααρ, την Παρτιζάν και την Αστάνα. Όπως αναμενόταν ήταν κυρίαρχος και τερμάτισε στην πρώτη θέση του γκρουπ με 13 βαθμούς (4-1-1) και μόνο μία ήττα εκτός έδρας από την ουραγό Αστάνα με 2-1. Εκτός έδρας είχε μία νίκη, μία ισοπαλία και μία ήττα, ενώ στο γήπεδό της διατήρησε το απόλυτο. Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι τα πέντε από τα έξι ματς που έδωσε στη φάση των ομίλων ήταν No Goal. Στη φάση των «32» βρέθηκε απέναντί της η Κλαμπ Μπριζ. Στον πρώτο αγώνα επί βελγικού εδάφους το 1-1 άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς. Ωστόσο στο «Ολντ Τράφορντ» οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν είχαν διάθεση για αστεία και διέλυσαν τους αντιπάλους τους με 5-0 παίρνοντας μία άνετη κι εντυπωσιακή πρόκριση για τον επόμενο γύρο των νοκ-άουτ όπου θα βρουν μπροστά τους τη Λίντσερ.

      Στη συνέντευξη Τύπου για την αναμέτρηση ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ είπε μεταξύ άλλων: «Έχουμε απέναντί μας έναν αντίπαλο ο οποίος είναι πολύ δυνατός και δεν βρίσκεται τυχαία σε αυτό το στάδιο. Είναι σίγουρο ότι αντιμετωπίζουν το παιχνίδι απέναντί μας ως μία ευκαιρία να γράψουν ιστορία. Έχουμε μπροστά μας τελικούς μέχρι τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες».

      Αγωνιστικά Νέα: Εκτός έμεινε ο Αντονί Μαρσιάλ (23/11) ο οποίος τραυματίστηκε κόντρα στη Σίτι. Στη λίστα των τραυματιών παραμένουν επίσης και οι Πογκμπά (7/0), Λίνγκαρντ (20/0), Ράσφορντ (22/14), Νταλότ (4/0), Μπισάκα (26/0) και ο τρίτος γκολκίπερ Γκραντ (0/0).

      Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Η Λίντσερ αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του Γιουρόπα Λιγκ και ονειρεύεται ακόμα και την είσοδό της στα προημιτελικά, όμως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ως στόχο την κατάκτηση του τροπαίου. Οι φιλοξενούμενοι έχουν ανεβασμένη ψυχολογία, το γήπεδο δεν θα έχει κόσμο κι αναμένεται εύκολα ή δύσκολα να φύγουν με το διπλό από την Αυστρία, κάνοντας το πρώτο βήμα για την πρόκριση. Η νίκη τους προσφέρεται σε αποδόσεις κοντά στον διπλασιασμό και θα την επιλέξουμε.

      FACTS

      • Η ομάδα Λασκ Λίντσερ νίκησε στους τελευταίους 5 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: 1 με απόδοση 4.85 στον ΟΠΑΠ
      • Η ομάδα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει χάσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: X2 με απόδοση 1.15 στον ΟΠΑΠ
      • Η ομάδα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: 2 με απόδοση 1.62 στον ΟΠΑΠ
      • Η ομάδα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: Ημ.2 με απόδοση 2.25 στον ΟΠΑΠ

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τελ. αγώνες
      19/5/2024
      Μπράιτον
      Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
      15/5/2024
      Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
      Νιούκαστλ
      12/5/2024
      Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
      Άρσεναλ
      6/5/2024
      Κρίσταλ Πάλας
      Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
      4 - 0
      27/4/2024
      Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
      Μπέρνλι
      1 - 1
      24/4/2024
      Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
      Σέφιλντ Γιουνάιτεντ
      4 - 2
      21/4/2024
      Κόβεντρι
      Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
      3 - 3
      13/4/2024
      Μπόρνμουθ
      Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
      2 - 2
      7/4/2024
      Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
      Λίβερπουλ
      2 - 2
      4/4/2024
      Τσέλσι
      Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
      4 - 3

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο dramesi, με το υψηλότερο yield +5.35% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: 1

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες