6

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Λασκ Λίντσερ - Λίβερπουλ

21/9/2023 19:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 945
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 228 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Λίβερπουλ - Λασκ Λίντσερ στις 30/11/2023

Προϊστορία

30/11/2023 ΛίβερπουλΛασκ Λίντσερ 4 - 0
21/9/2023 Λασκ ΛίντσερΛίβερπουλ 1 - 3

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 40,993 3.0%
X
€ 57,990 4.3%
2
€ 1,256,909 92.7%
Over
€ 37,535 68.4%
Under
€ 17,368 31.6%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 19:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

242 ψήφοι:

2

Σουτ στην εστία

5

4

Σουτ εκτός εστίας

7

35%

Κατοχή μπάλας

65%

6

Οφσάιντ

1

3

Κίτρινες κάρτες

2

0

Κόκκινες κάρτες

0

6

Κόρνερ

7

14

Φάουλ

15

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Raiffeisen Arena
  • Χωρητικότητα: 19080
  • Θεατές: 17000
Να επιβεβαιώσουν τον τίτλο του φαβορί θέλουν οι «κόκκινοι»

Να επιβεβαιώσουν τον τίτλο του φαβορί θέλουν οι «κόκκινοι»

Η Λασκ Λίντσερ φιλοξενεί τη Λίβερπουλ στην πρεμιέρα του 5ου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ.

Τι ισχύει: Η ομάδα που θα τερματίσει στην κορυφή του ομίλου προκρίνεται απευθείας στη φάση των «16» της διοργάνωσης. Όποια τερματίσει δεύτερη θα αντιμετωπίσει στα πλέι οφ μία από τις ομάδες που θα έχουν τερματίσει τρίτες στα γκρουπ του Τσάμπιονς Λιγκ, ο τρίτος θα παίξει με μία από τις ομάδες που θα έχουν πάρει την δεύτερη θέση στα γκρουπ του Κόνφερενς Λιγκ και ο τέταρτος της βαθμολογίας μένει εκτός συνέχειας. Σε περίπτωση ισοβαθμίας τα κριτήρια κατά σειρά είναι τα εξής: 1) Βαθμοί, διαφορά γκολ και καλύτερη επίθεση στα ματς μεταξύ των ομάδων που ισοβαθμούν, 2) διαφορά γκολ και καλύτερη επίθεση συνολικά στα ματς του ομίλου, 3) περισσότερες νίκες στον όμιλο, 4) περισσότερες εκτός έδρας νίκες, 5) λιγότερες κάρτες.

* Η ΛΑΣΚ είναι αήττητη στην έδρα της στα τελευταία επτά ευρωπαϊκά ματς που έχει δώσει εκεί (5-2-0), αλλά ταυτόχρονα δεν έχει νικήσει ποτέ στη ιστορία της αγγλική ομάδα έχοντας ρεκόρ 0-1-3 απέναντί τους. Την ίδια στιγμή η Λίβερπουλ έχει ρεκόρ 6-1-1 κόντρα σε αυστριακούς συλλόγους.

Μετά από μία σεζόν απουσίας επέστρεψε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και το Γιουρόπα Λιγκ, μιας και τερμάτισε στην 3η θέση της αυστριακής Μπουντεσλίγκα πέρυσι. Ξεκίνησε την πορεία της από τα πλέι οφ της διοργάνωσης, όπου απέκλεισε τη Ζρίνσκι Μόσταρ, επικρατώντας 2-1 εντός έδρας και φέρνοντας ισοπαλία (1-1) στο ματς της Βοσνίας, όπου και δυσκολεύτηκε αρκετά.

Η κλήρωση πάντως στους ομίλους δεν ήταν ευνοϊκή καθώς εκτός του «μεγαθήριου» που ακούει στο όνομα Λίβερπουλ, έχει να αντιμετωπίσει την Κυπελλούχο Γαλλίας, Τουλούζ αλλά και την εντυπωσιακή τα τελευταία χρόνια, Σεντ Ζιλουάζ από το Βέλγιο. Στόχος της η αποφυγή της τελευταίας θέσης, αλλά έχει δεδομένα δύσκολη αποστολή.

Σε πολύ καλή κατάσταση πάντως τελευταία η ΛΑΣΚ, αφού το Σάββατο (16/9) νίκησε με 3-1 εκτός έδρας την Αούστρια Κλάγκενφουρτ και συμπλήρωσε τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημά της, όπου με 14 βαθμούς μετά από 7 αγωνιστικές είναι στην 4η θέση και απέχει 5 από την κορυφή όπου βρίσκεται η Σάλτσμπουργκ. Αήττητη φέτος στα επτά επίσημα ματς που έχει δώσει σε όλες τις διοργανώσεις, με ρεκόρ 5-2-0.

«Φυσικά η Λίβερπουλ είναι το φαβορί, αλλά δεν φοβόμαστε κανέναν και είμαστε αποφασισμένοι να τους βάλουμε δύσκολα εδώ στην έδρα μας» δήλωσε ο κόουτς Σάντεγκερ.

Αγωνιστικά νέα: Επιστρέφει ο βασικός μπακ Ρενέρ και ο επισης βασικός εξτρέμ Μουσταφά. Παραμένουν εκτός οι επιθετικοί Πιντόρ και Ταουΐ, ο αμυντικός Βίζινγκερ, ενώ ταλαιπωρείται από ίωση ο επιθετικός Ανσέλμ. Μετά από μία άκρως απογοητευτική σεζόν, εντός κι εκτός των συνόρων, οι «κόκκινοι» έμειναν στην 5η θέση της Πρέμιερ Λιγκ, αφού η αντεπίθεση που που εξαπέλυσαν στο φινάλε δεν τους έφτασε για να προλάβουν την τετράδα και να εξασφαλίσουν ένα εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ, μιας και έμειναν 4 πόντους μακριά από τη Νιούκαστλ.

Συνεπώς βρέθηκε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, επιστρέφοντας στην δεύτερη -κατά σειρά δυναμικότητας- ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση διοργάνωση για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2015-16. Τότε που με τον Γιούργκεν Κλοπ να αναλαμβάνει τις τύχες της, η Λίβερπουλ έφτασε ως τον τελικό, όπου και ηττήθηκε με 3-1 από τη Σεβίλλη. Ξεκινά φυσικά ως φαβορί, όχι μόνο για την πρωτιά στον όμιλο, αλλά και για την κατάκτηση του τροπαίου.

Ταυτόχρονα δείχνει πολύ συγκεντρωμένη και στην Πρέμιερ Λιγκ, όπου στο πρόσφατο παιχνίδι της έκανε την εκτός έδρας ανατροπή επί της Γουλβς, επικρατώντας με 3-1 και πανηγυρίζοντας την τέταρτη νίκη της σε πέντε αγωνιστικές (ρεκόρ 4-1-0). Έφτασε έτσι στους 13 βαθμούς, όσους έχουν Τότεναμ και Άρσεναλ, και είναι στο -2 από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι. Άξιο αναφοράς πως έχει σκοράρει σε όλα της τα επίσημα ματς μέχρι τώρα φέτος έχοντας πετύχει συνολικά 12 τέρματα.

«Σίγουρα θα προτιμούσαμε να βρισκόμαστε στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως υποτιμούμε τη διοργάνωση του Γιουρόπα Λιγκ. Θέλουμε να αποδείξουμε γιατί είμαστε φαβορί και αυτό χρειάζεται συγκέντρωση και προσπάθεια» τόνισε ο τεχνικός των «κόκκινων», Γιούργκεν Κλοπ, που άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για αλλαγές για ροτέισιον.

Αγωνιστικά νέα: Επιστρέφει ο βασικός στόπερ Φαν Ντάικ, αλλά παραμένουν εκτός ο μπακ Αλεξάντερ - Άρνολντ και ο μέσος Αλκάνταρα.

Γιώργος Χρονόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η ΛΑΣΚ θα έχει με το μέρος της την έλλειψη πίεσης και ένα κατάμεστο γήπεδο, στο οποίος πάντα είναι «σκληροτράχηλη» αλλά αυτά δεν φτάνουν απαραίτητα για να ισοσκελιστεί η μεγάλη διαφορά που τη χωρίζει με τη Λίβερπουλ, παρ' ότι οι «κόκκινοι» είναι αρκετά πιθανό να προχωρήσουν σε ροτέισιον για να ξεκουράσουν κάποιους βασικούς. Οι φιλοξενούμενοι δεν «καίγονται» για το Γιουρόπα Λιγκ, αλλά δεν θα αδιαφορήσουν κιόλας παίζοντας με το όνομά τους, οπότε θεωρώ πως το διπλό εύκολα ή δύσκολα θα επιβεβαιωθεί αλλά σε αυτές τις αποδόσεις δεν έχει αξία και θα επιλέξω το να σημειωθούν 2-3 γκολ μάξιμουμ αφού προβλέπω «επαγγελματική» νίκη των «κόκκινων».

FACTS

  • Η ομάδα Λασκ Λίντσερ δεν έχει χάσει στους τελευταίους 14 από 15 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 3.20 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 9 από 10 αγώνες της ομάδας Λίβερπουλ, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.38 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Λίβερπουλ δεν έχει χάσει στους τελευταίους 9 από 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 1.08 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Λασκ Λίντσερ νίκησε στους τελευταίους 8 από 9 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 7.75 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Λίβερπουλ νίκησε στους τελευταίους 4 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 1.32 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Λασκ Λίντσερ νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.1 με απόδοση στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
5ος Όμιλος
  1 Λίβερπουλ 6 12 4 0 2 17:7
  4 Λασκ Λίντσερ 6 3 1 0 5 6:12
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο HAoS_Kostas με το υψηλότερο yield +4.15% έπαιξε: Goal
  • » Ο electron-79, με το υψηλότερο yield +20.45% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: Over
  • » Ο parmenzi, με το υψηλότερο yield +1.52% στο σημείο 2 έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες