2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Λιθουανία - Ουγγαρία

Προϊστορία

17/10/2023 ΛιθουανίαΟυγγαρία 2 - 2
20/6/2023 ΟυγγαρίαΛιθουανία 2 - 0
5/6/2015 ΟυγγαρίαΛιθουανία 4 - 0
17/11/2010 ΟυγγαρίαΛιθουανία 2 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 17,301 5.5%
X
€ 51,609 16.3%
2
€ 247,443 78.2%
Over
€ 13,225 26.1%
Under
€ 37,392 73.9%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τρίτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

173 ψήφοι:

4

Σουτ στην εστία

8

3

Σουτ εκτός εστίας

4

38%

Κατοχή μπάλας

62%

1

Οφσάιντ

2

4

Κίτρινες κάρτες

2

0

Κόκκινες κάρτες

0

1

Κόρνερ

10

17

Φάουλ

10

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Dariaus Ir Gireno Stadium
  • Θεατές: 5349
«Σφραγίζουν» πρόκριση και πρωτιά οι Μαγυάροι

«Σφραγίζουν» πρόκριση και πρωτιά οι Μαγυάροι

Η Λιθουανία φιλοξενεί την Ουγγαρία στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του 7ου προκριματικού ομίλου για το Euro 2024. Από εκτός έδρας νίκη επί της Βουλγαρίας προέρχονται οι γηπεδούχοι, ενώ οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν εντός έδρας της Σερβίας.

Τι ισχύει: Προκρίνονται απευθείας οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν πρώτα τα μεταξύ τους παιχνίδια και έπειτα η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες εκτός έδρας νίκες, το Fair Play και τέλος η κατάταξη τους στο Nations League.

Πήρε σημαντική και ιστορική εκτός έδρας νίκη επί της Βουλγαρίας με 2-0. Αν και δεν ξεκίνησε καλά, αφού δέχθηκε μεγάλη πίεση και απειλήθηκε ιδιαίτερα σε τρεις περιπτώσεις στο πρώτο μισάωρο της αναμέτρησης, το αριθμητικό πλεονέκτημα που κέρδισε στο 42' αποδείχθηκε καθοριστικό για τη συνέχεια. Ο Σίρβις στο φινάλε του πρώτου μέρους (45') άνοιξε το σκορ υπέρ της και στο 55' ο ίδιος παίκτης βρήκε ξανά δίχτυα δίνοντας στους φιλοξενούμενους προβάδισμα δύο τερμάτων, το οποίο διαχειρίστηκαν άψογα και σχετικά εύκολα έως το φινάλε, αφού οι γηπεδούχοι απογοητεύτηκαν πλήρως.

Πρώτη νίκη στον όμιλο και πρώτη μετά από 15 ματς συνολικά (ρεκόρ 0-5-10) για τη Λιθουανία και μάλιστα εκτός έδρας κόντρα σε μία αντίπαλο που δεν διανύει τις καλύτερες ημέρες της αλλα΄σίγουρα έχει «βαρύ» παρελθόν. Εντός έδρας πάντως συνεχίζει χωρίς νίκη μετά τον Μάρτιο του 2022 και το 2-1 επί του Σαν Μαρίνο, έχοντας ρεκόρ 0-4-4.

Με 5 βαθμούς πλέον ανέβηκε στην 4η θέση και διεκδικεί να τερματίσει έως και στην 3η, αλλά ο στόχος της αξιοπρεπής παρουσίας και -όπως φαίνεται- της αποφυγής της τελευταίας θέσης έχουν ήδη επιτευχθεί και η όλοι στο σύνολο του ομοσπονδιακού τεχνικού, Εντγκάρας Γιανκάουσκας μπορούν να αισθάνονται ικανοποιημένοι.

Αγωνιστικά νέα: Τρεις αλλαγές στην αποστολή σε σχέση με τα ματς του Σεπτεμβρίου, καθώς απουσιάζουν λόγω τραυματισμών οι αναπληρωματικοί χαφ Σεσπλαούκις (Σιαουλιάι), Καζλάουσκας (Ζαλγκίρις Βίλνιους) και Τουτισκίνας (Λοτζ). Στη θέση τους κλήθηκαν ο χαφ Βορομπιόβας (Ιστανμπουλσπόρ) και οι αμυντικοί Ούπστας (Χέγκελμαν), Ούτκους (Σερκλ Μπριζ), με τον τελευταίο να επιστρέφει στην Εθνική μετά τον Ιούνιο έχοντας ταλαιπωρηθεί το τελευταίο διάστημα από τραυματισμούς.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Τσερνιάουσκας (Πανεβέζις), Γκέρτμονς (Ζαλγκρίρις Βίλνιουμς), Ζούμπς (Χαποέλ Τελ Αβίβ)

Αμυντικοί: Ούτκους (Σερκλ Μπριζ), Μπενέτα (Πανεβέζις), Γκιρντβάινις (Ζαλγκίρις Κάουνας), Καζουκόλοβς (Ζαλγκίρις Βίλνιους), Κλιμαβίτσιους (Πανεβέζις), Λασίτσκας (Ολίμπια Λιουμπλιάνας), Λεκιάτας (Σιαουλιάι), Σίρβις (Πανεβέζις), Ούπστας (Χέγκελμαν)

Μέσοι: Γκινέιτις (Τορίνο), Βορομπιόβας (Ιστανμπουλσπόρ), Γκολουμπίκας (Ζαλγκίρις Βίλνιους), Γιανκάουσκας (Σιαουλιάι), Νοβίκοβας (Ζαλγκίρις Βίλνιους), Ρεμείκις (Πανεβέζις), Ρομανόφσκις (Σιαουλιάι), Σλίβκα (Λαμία), Βέρμπικας (Ζαλγκίρις Βίλνιους)

Επιθετικοί: Τσέρνιχ (ΑΕ Λεμεσού), Παουλάουσκας (Εγκνατία), Στεποναβίσιους (Μπότεβ Πλόβντιβ).Πήρε μεγάλη εντός έδρας νίκη με 2-1 επί της Σερβίας σε ματς με πολύ καλό ρυθμό, όπου πάντως δεν ήταν η καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο. Αν και ξεκίνησε «μουδιασμένα» ευτύχησε να προηγηθεί με τον Βάργκα μόλις στο 20', αλλά ισοφαρίστηκε στο 34', απαντώντας πάντως άμεσα (34') με πανέμορφο γκολ του Σάλαϊ. Στο δεύτερο ημίχρονο δέχθηκε μεγάλη πίεση, αφού το VAR ακύρωσε -ορθώς- δύο τέρματα των γηπεδούχων, αλλά στο 67' οι γηπεδούχοι ήταν που «άγγιξαν» το τρίτο γκολ με τον Βάργκα να «σημαδεύει» το δοκάρι. Τέσσερα λεπτά αργότερα πάντως «σώθηκαν» από το δικό τους δοκάρι, το οποίος «σημάδεψαν» δύο φορές στην ίδια φάση οι Σέρβοι από κοντά. Το ματς έγινε... ροντέο έως το φινάλε με τις δύο ομάδες να χάνουν εκατέρωθεν ευκαιρίες για τέρματα και τελικά τη... μπίλα να κάθεται στους γηπεδούχους, που ολοκλήρωσαν το παιχνίδια με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κάλμαρ στο 90'+7'.

Η Ουγγαρία με αυτό το τρίποντο έφτασε τους 13 βαθμούς στον όμιλο και βρίσκεται στην κορυφή, εξασφαλίζοντας πως υπερτερεί στην ισοβαθμία με τη Σερβία, η οποία ακολουθεί στο -3. Παράλληλα συμπλήρωσε 9 ματς χωρίς ήττα (6-3-0) ξεκινώντας από τον Σεπτέμβριο του 2022 όταν και ηττήθηκε στο Nations League από τους Ιταλούς. Με νίκη εξασφαλίζει την τρίτη σερι παρουσία της σε τελική φάση Euro, ενώ της κάνει και η ισοπαλία, αρκεί να τελειώσει αντιστοιχα ισόπαλο και το Σερβία - Μαυροβούνιο.

«Έχουμε αντιμετωπίσει όλα τα ματς ακριβώς όπως θα έπρεπε και περίμενα. Η πρόκριση είναι μπροστά μας και πρέπει απλά να είμαστε σοβαροί στο τελευταίο κομμάτι αυτής της διαδικασίας και να την πάρουμε εξαργυρώνοντας τον κόπο που έχουμε κάνει και τη θέληση που έχουμε δείξει» δήλωσε ο Ιταλός ομοσπονδιακός τεχνικός, Μάρκο Ρόσι.

Αγωνιστικά νέα: Τιμωρημένος ο μέσος Καλμάρ (Φέχερβαρ) που αποβλήθηκε στο ματς με τη Σερβία. Νοκ όαυτ εξ αρχής ο ηγετικός στόπερ Όρμπαν (Λειψία), αλλά και Κλεϊχέισλερ (Παναθηναϊκός). Σε σχέση με την αποστολή του Σεπτεμβρίου απουσιάζει και ο αναπληρωματικός χαφ Σζουχοντόφσκι (Κετσκεμέτ) που δεν έχει ακόμα αγώνα με το εθνόσημο.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Ντέμιεν (ΜΤΚ Βουδαπέστης), Ντίμπουσζ (Φερεντσβάρος), Γκουλάστσι (Λειψία), Στσαπάνος (Πακς)

Αμυντικοί: Μπάλογκ (Πάρμα), Φιόλα (Φέχερβαρ), Λανγκ (Ομόνοια), Μόστσι (Ρίζεσπορ), Ατ. Σάλαι (Χόφενχαϊμ), Γκ. Σάλαϊ (Κετσκεμέτ), Μπόλα (Σερβέτ), Μπότκα (Φερεντσβάρος), Κέρκεζ (Μπόρνμουθ)

Μέσοι: Καλμάρ (Φέχερβαρ), Κάτα (ΜΤΚ Βουδαπέστης), Κέρκεζ (Μπόρνμουθ), Νάγκι (Πίζα), Νέγκο (Χάβρη), Στάιλς (Μπάρνσλεϊ)

Επιθετικοί: Άνταμ (Ουλσάν Χιουντάι), Τσόμποτ (Ουίπεστ), Γκάζνταγκ (Φιλαδέλφεια Γιούνιον), Χόρβαθ (Κεκτσεμέτ), Ρ. Σάλαϊ (Φράιμπουργκ), Σζομποσλάι (Λίβερπουλ), Βάργκα (Φερεντσβάρος).

Γιώργος Χρονόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η διαφορά κινήτρου και δυναμικότητας δεν αφήνει περιθώρια να κοιτάξουμε πέρα από το διπλό, το οποίο όμως σε αυτές τις τιμές δεν έχει καμία αξία. Φυσιολογικά θα κινηθούμε προς τα τέρματα και συγκεκριμένα θα πάρουμε ρίσκο με το αμφίσκορο αφού οι Λιθουανοί θα παλέψουν χωρίς άγχος και με καλή ψυχολογία, ενώ μέχρι στιγμής έχουν βρει κι έχουν δεχθεί γκολ σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια τους στον όμιλο.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Προκριματικά: 7ος Όμιλος
  1 Ουγγαρία 8 18 5 3 0 16:7
  4 Λιθουανία 8 6 1 3 4 8:14
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο fidel με το υψηλότερο yield +2.08% έπαιξε: 1
  • » Ο Kanavaro, με το υψηλότερο yield +21.14% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: 2-3 Goals

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες