6

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ουγγαρία - Λιθουανία

20/6/2023 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 320
2 - 0
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 313 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Λιθουανία - Ουγγαρία στις 17/10/2023

Προϊστορία

17/10/2023 ΛιθουανίαΟυγγαρία 2 - 2
20/6/2023 ΟυγγαρίαΛιθουανία 2 - 0
5/6/2015 ΟυγγαρίαΛιθουανία 4 - 0
17/11/2010 ΟυγγαρίαΛιθουανία 2 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 152,697 89.9%
X
€ 12,346 7.3%
2
€ 4,731 2.8%
Over
€ 8,736 36.6%
Under
€ 15,116 63.4%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τρίτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

134 ψήφοι:

10

Σουτ στην εστία

1

12

Σουτ εκτός εστίας

3

69%

Κατοχή μπάλας

31%

1

Οφσάιντ

0

2

Κίτρινες κάρτες

3

0

Κόκκινες κάρτες

0

6

Κόρνερ

4

9

Φάουλ

8

6

«Κομμένα» Σουτ

4

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Puskas Arena
  • Χωρητικότητα: 67215
  • Θεατές: 58269
Για τη δεύτερη νίκη οι Ούγγροι

Για τη δεύτερη νίκη οι Ούγγροι

Η Ουγγαρία μετά το βαθμό στο Μαυροβούνιο υποδέχεται την Λιθουανία στην ΒΟυδαπέστη με στόχο τη δεύτερη νίκη της στον όμιλο.

Τι ισχύει: Προκρίνονται απευθείας οι πρώτες δύο ομάδες κάθε ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν πρώτα τα μεταξύ τους παιχνίδια και έπειτα η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες εκτός έδρας νίκες, το Fair Play και τέλος η κατάταξη τους στο Nations League.

Κατέβηκε με αμυντικούς προσανατολισμούς στην Ποντγκόριτσα και έμεινε στο 0-0 με το Μαυροβούνιο. Ματς σε χαμηλό τέμπο, ήταν κυρίως σε παθητικό ρόλο, απειλώντας με το σταγονόμετρο (0.21 xG), ενώ κινδύνευσε κυρίως στο πρώτο μέρος, όπου η αντίπαλος της είχε δοκάρι κι άλλες δύο καλές ευκαιρίες για να σκοράρει.

Έφτασε τους τέσσερις βαθμούς σε δύο ματς στον όμιλο, αφού στην πρεμιέρα της είχε κερδίσει με 3-0 την Βουλγαρία στην Βουδαπέστη. Βρίσκεται στην 2η θέση μαζί με το Μαυροβούνιο αλλά με παιχνίδι λιγότερο ενώ διατηρήθηκε στο -2 από την πρωτοπόρο Σερβία. Επιστρέφει στην «Πούσκας Αρίνα» για το παιχνίδι με την Λιθουανία όπου η νίκη είναι μονόδρομος για να διατηρηθεί σε τροχιά πρόκρισης. Αξιοσημείωτο ότι δεν έχει δεχτεί γκολ στα τρία παιχνίδια που έχει δώσει μέσα στο 2023.

Εν όψει του σημερινού ο τεχνικός της Μάρκο Ρόσι σχολίασε: «Είναι ξεκάθαρο ότι πρέπει να κερδίσουμε. Νιώθω ότι είναι υποχρεωτικό. Έχουμε πει από το ξεκίνημα πως ο στόχος μας είναι να προκριθούμε στα τελικά του Euro. Ανεξάρτητα από το στυλ του αντιπάλου και το αν παίζουμε καλά ή λιγότερο καλά, ο κύριος στόχος είναι οι τρεις βαθμοί. Αντίπαλός μας θα είναι μια σκληρή, μαχητική ομάδα, η οποία στον τελευταίο παιχνίδι της με τη Βουλγαρία έπαιξε με παίκτη λιγότερο και πάλι δεν έχασε. Έχουν ήδη αποδείξει ότι μπορούν να υποφέρουν και να αμύνονται στην περιοχή τους για μακρά διάρκεια. Δεν είμαστε αστέρια, υπάρχουν πολλοί νέοι στην ομάδα που έχουν λαμπρό μέλλον μπροστά τους, αλλά δεν μπορούμε να υποτιμούμε κανέναν αντίπαλο μας».

Αγωνιστικά Νέα: Δεν προέκυψαν προβλήματα. Προανήγγειλε τουλάχιστον τρεις αλλαγές στην ενδεκάδα ο Ρόσι κυρίως για λόγους «φρεσκαρίσματος». Εκτός από τα ματς του Ιουνίου έχουν μείνει ο τερματοφύλακας Γκουλάτσι (Λειψία) που είναι τραυματίας εδώ και καιρό, o μέσος Σάφερ (Ουνιόν Βερολίνου) και ο επιθετικός Νέμεθ (Αμβούργο).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Ντίμπους (Φερεντσβάρος), Ντεμίν (Ζαλαεγκέρσεγκ), Σζαπάνος (Χόνβεντ)

Αμυντικοί: Λανγκ (Ομόνοια), Ορμπάν (Λειψία), Ατίλα Σάλαϊ (Φενέρμπαχτσε), Μπότκα (Φερεντσβάρος), Μπόλα (Γκρασχόπερς), Κέρκεζ (Άλκμααρ), Μπάλογκ (Πάρμα), Φερέντσι (Ντέμπρετσεν), Γκ. Σάλαϊ (Κετσκεμέτ)

Μέσοι: : Νάγκι (Πίζα), Κλέινχεϊσλερ (Παναθηναϊκός), Καλμάρ (Ντουνάισκα), Σόμποζλαϊ (Λειψία), Νέγκο (Φέχερβαρ), Μπάραθ (Φερεντσβάρος), Στάιλς (Μίλγουολ)

Επιθετικοί: Ρόλαντ Σάλαϊ (Φράιμπουργκ), Γκάζνταγκ (Φιλαντέλφια Γιούνιον), Άνταμ (Ουλσάν) , Κσόμποθ (Ούιπεστ), Βάργκα (Φερεντσβάρος)Αν και με παίκτη λιγότερο από το 17’ κράτησε στο 1-1 την Βουλγαρία στην έδρα της και πήρε τον πρώτο της βαθμό στα προκριματικά. Προηγήθηκε στο 15’ με τον Γκιρντβάινις έπειτα από κόρνερ αλλά δύο λεπτά μετά έχασε με απευθείας κόκκινη τον Λάσικας και έκτοτε το ματς δυσκόλεψε για τα καλά. Δέχτηκε την ισοφάριση στο 27’ από κακή αμυντική αντίδραση και πέντε λεπτά μετά χρειάστηκε μεγάλη επέμβαση του γκολκίπερ της για να αποφύγει το 1-2. Έκτοτε εμφανίστηκε αρκετά προσηλωμένη στα αμυντικά της καθήκοντα και κράτησε χωρίς προβλήματα το 1-1 ως το τέλος, με τον κόσμο να χειροκροτεί τους παίκτες. «Τα λεπτά μετά το ματς ήταν τα πιο χαρούμενους για τους περισσότερους παίκτες στην ποδοσφαιρική ζωής τους» δήλωσε ο τεχνικός Γιανκάουσκας.

Έχει ένα βαθμό μετά από δύο παιχνίδια στον όμιλο, στην πρεμιέρα είχε ηττηθεί με 2-0 στην έδρα της πρωτοπόρου Σερβίας. Στόχος να αποφύγει την τελευταία θέση με την ίδια να ισοβαθμεί μαζί με την Βουλγαρία έχοντας ένα ματς λιγότερο. Ομάδα που δε φημίζεται για την ποιότητα της, ρίχνει το βάρος στην άμυνα και προσπαθεί να απειλεί από στατικές φάσεις ή αντεπιθέσεις. Τελευταία της νίκη σ’ ένα φιλικό με το αδύναμο Σαν Μαρίνο τον Μάρτιο του 2022. Έκτοτε τρέχει αρνητικό σερί 12 αγώνων με 4 ισοπαλίες και 8 ήττες σε φιλικά και επίσημα.

Εν όψει του σημερινού αγώνα στην «Πούσκας Αρίνα» ο τεχνικός της Γιανκάουσκας δήλωσε: «Πρώτα απ' όλα, η είσοδος σε ένα τέτοιο γήπεδο μπροστά από γεμάτες εξέδρες είναι ήδη μια ανταμοιβή για τους παίκτες, για τη δουλειά που έχουν κάνει. Είμαι πεπεισμένος ότι η Ουγγαρία θεωρεί τον εαυτό της φαβορί σε αυτόν τον όμιλο. Έχουν αρκετούς λαμπρούς ποδοσφαιριστές, ο Ζομποζλάι είναι ήδη ανερχόμενο αστέρι, ένας σούπερ ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, μια λαμπερή φιγούρα στο γερμανικό πρωτάθλημα, κέρδισε το Κύπελλο με δικό του γκολ. Θα είναι δύσκολο για τους αμυντικούς, αλλά έχουμε πολλές πληροφορίες για το πώς να του κάνουμε δύσκολη τη ζωή στο γήπεδο, ελπίζουμε ότι θα μπορέσουμε να εκπληρώσουμε αυτά τα καθήκοντα».

Αγωνιστικά Νέα: Προέκυψαν προβλήματα αφού ο βασικός μπακ Λάσικας (Ολίμπια Λιουμπλιάνας) είναι τιμωρημένος ενώ νοκ-άουτ τέθηκε ο κάπτεν/επιθετικός Τσέρνιτς (ΑΕ Λεμεσού). Στη θέση τους κλήθηκαν ο φορ Κούτσις (Μπέργκα) και ο στόπερ Ρεμεϊκίς (Πανεβέζις) από την Κ21. Δεν κλήθηκαν για διάφορους λόγους οκτώ παίκτες σε σχέση με τα ματς του Ιουνίου. Πιο σημαντικές οι απουσίες του αμυντικού Μπαραβίκας (Φαρούλ Κονστάντζα), των μέσων Νοβικόβας (Χάποελ Χάιφα), Σλίβκα (Λαμία), Σίμκους (Μούρα) και του επιθετικού Καουκζέμις (Μπάνγκα).
Η αποστολή της Λιθουανίας:

Τερματοφύλακες: Ζούμπας (Χάποελ Τελ Αβίβ), Γκερτμόνας (Ζαλγκίρις), Πάουκστε (Σιαουλάι)

Αμυντικοί: Γκιρντβάιτις (Κάουνο Ζαλγκίρις), Ρεμέικις (Πανεβέζις), Κλιμαβίτσιους (Πανεβέζις), Μπενέτα (Πανεβέζις), Σίρβις (Πανεβέζις), Τουτισκίνας (Λοτζ), Καζουκόλοβας (Ζαλγκίρις), Λεκιάτας (Σιαουλιάι)

Μέσοι: Βερμπίτσκας (Ζαλγκίρις), Βορομπιόβας (ελεύθερος), Σιργκέντας (Κάουνο Ζαλγκίρις), Ρομανόφσκι (Σιαουλιάι), Γκινέιτις (Τορίνο), Ουζέλα (RFS), Γιανκάουσκας (Σιαουλιάι), Ούπστας (Χέγκελμαν), Στεποναβίτσιους (Τουκούμς), Σεσπλάουκις (Σιαουλιάι)

Επιθετικοί: Παουλάουσκας (Εγνάτια), Κούτσις (Μπέργκα)

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων. Η Λιθουανία τα έδωσε όλα με τους Βούλγαρους (1-1) παίζοντας από νωρίς με δέκα παίκτες και πηγαίνει με απουσίες στην Βουδαπέστη απέναντι σε μια Ουγγαρία που θέλει μόνο νίκη για να παραμείνει σε τροχιά πρόκρισης. Πολύ χαμηλά ο άσος, ανεβαίνει η απόδοση αν τον κυνηγήσουμε στο ημίχρονο.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Προκριματικά: 7ος Όμιλος
  1 Ουγγαρία 8 18 5 3 0 16:7
  4 Λιθουανία 8 6 1 3 4 8:14
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο dep, με το υψηλότερο yield +9.58% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: 2-3 Goals
  • » Ο periergos72, με το υψηλότερο yield +26.85% στο σημείο 2-3 Goals έπαιξε: 2-3 Goals

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες