1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Λίβερπουλ - Λειψία

10/3/2021 22:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 733
2 - 0
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1154 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Λειψία - Λίβερπουλ στις 21/7/2022

Προϊστορία

21/7/2022 ΛειψίαΛίβερπουλ 0 - 5
10/3/2021 ΛίβερπουλΛειψία 2 - 0
16/2/2021 ΛειψίαΛίβερπουλ 0 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 1,107,496 48.2%
X
€ 326,701 14.2%
2
€ 865,246 37.6%
Over
€ 47,813 47.4%
Under
€ 53,018 52.6%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τετάρτη, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

412 ψήφοι:

Ειδήσεις

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Puskas Arena
  • Χωρητικότητα: 67215
Προβληματίζει αλλά έχει το προβάδισμα η Λίβερπουλ

Προβληματίζει αλλά έχει το προβάδισμα η Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ υποδέχεται στην Βουδαπέστη την Λειψία για τον δεύτερο μεταξύ τους αγώνα στην φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Σαφές προβάδισμα έχουν οι Άγγλοι οι οποίοι όμως προβληματίζουν στο πρωτάθλημα.

Τι ισχύει: Επαναληπτικός για την φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε ισχύ το εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση συνολικού ισόπαλου αποτελέσματος, ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί στη συνέχεια η διαδικασία των πέναλτι.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στην Puskas Arena της Βουδαπέστης εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό που ισχύουν στην Γερμανία.

* Κεκλεισμένων των θυρών σε ουδέτερο γήπεδο.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο δύο αμυντικά λάθη της Λειψίας στο πρώτο παιχνίδι και πήρε μία καθαρή "εκτός" έδρας νίκη με 2-0, βάζοντας γερές βάσεις για την πρόκριση της. Σώθηκε βέβαια από το δοκάρι στο 5’, είχε τις καλές της στιγμές στο πρώτο μέρος αλλά στο 53’ ο Σαλάχ της έδωσε το προβάδισμα. Πέντε λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Μανέ να πει «ευχαριστώ» στο δώρο του Μουκιέλε και έγραψε το 0-2.

Στο πρωτάθλημα ωστόσο τα πράγματα είναι διαφορετικά καθώς το Σάββατο ηττήθηκε στο «Άνφιλντ» με 1-0 από την Φούλαμ. Ήταν κακή στο πρώτο μέρος και έμεινε δίκαια πίσω στο σκορ στο 45’ όταν ο Σαλάχ δεν έδιωξε την μπάλα μέσα από την περιοχή και ο Λεμινά το εκμεταλλεύτηκε στέλνοντας την στα δίχτυα του Άλισον. Στην επανάληψη ανέβασε την απόδοση της, είχε μία μεγάλη ευκαιρία σε σουτ του Τζότα στο 48’ και δοκάρι με τον Μανέ στο 70’ αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει στην ισοφάριση.

Αυτή ήταν η 5η σερί εντός έδρας ήττα για το σύνολο του Κλοπ που βλέπει την ομάδα του να κινδυνεύει να μείνει εκτός 4αδας. Οι «Reds» βρίσκονται στην 8η θέση με 43 βαθμούς και στο -7 από την 4η Τσέλσι και πλέον θα χρειαστεί να αλλάξουν σε μεγάλο βαθμό την εικόνα τους αν θέλουν να προλάβουν. Το Τσάμπιονς Λιγκ ουσιαστικά είναι ο μόνος στόχος που τους έχει μείνει. Η αλήθεια βέβαια είναι πως οι πολλοί τραυματισμοί ειδικά στον χώρο της άμυνας της έχουν στοιχίσει, δεν αποτελεί όμως την μόνη δικαιολογία για την συνολικά μέτρια χρονιά της ως τώρα.

«Μπορούμε να κερδίσουμε το Τσάμπιονς Λιγκ εξαιτίας της ποιότητας μας και του ποδοσφαίρου γενικότερα, Είμαστε ακόμα στο πρώτο ημίχρονο με την Λειψία, είμαι σίγουρος ότι θα δώσουμε την κατάλληλη μάχη. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχουμε αυτήν την ευκαιρία. Έχουμε το μομέντουμ στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Λειψία έχει κερδίσει τα προηγούμενα 4 παιχνίδια της στο πρωτάθλημα αλλά αυτό δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία εδώ», τόνισε ο Γιούργκεν Κλοπ.

Αγωνιστικά Νέα: Σταθερά εκτός ο μέσος Χέντερσον (21/1) και οι στόπερ Φαν Ντάικ (5/1), Γκόμεζ (7/0) και Μάτιπ (10/1). Απουσίασαν με την Φούλαμ ο στόπερ Καμπάκ (4/0) και ο φορ Φιρμίνο (27/6), η συμμετοχή τους είναι αμφίβολη και σήμερα.

ΛΕΙΨΙΑ

Τα αμυντικά της λάθη στο πρώτο παιχνίδι απέναντι στην Λίβερπουλ δεν της επέτρεψαν να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα και τώρα βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Είχε δοκάρι μόλις στο 5’ με τον Όλμο, πήγε στα αποδυτήρια κρατώντας το μηδέν και με το ξεκίνημα της επανάληψης έχασε σημαντική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Δύο λάθη όμως από Σάμπιτζερ και Μουκιέλε έδωσαν την ευκαιρία στην αντίπαλο της να πετύχει ισάριθμα τέρματα(53’,58’) και να πάρει τη νίκη.

Στο πρωτάθλημα ωστόσο τα πηγαίνει εξαιρετικά το τελευταίο διάστημα καθώς με την νίκη της επί της Φράιμπουργκ (0-3) το Σάββατο έφτασε τις 6 συνεχόμενες στην Μπουντεσλίγκα. Δυσκολεύτηκε αρκετά στο πρώρτο μέρος, ένα λάθος όμως της αντίπαλης άμυνας, έφερε τον Ενκουκού μόνο μέσα στην περιοχή και αυτός έγραψε το 1-0. Στο 64’ ο σκόρερ έδωσε έτοιμο γκολ στον Σόρλοθ ο οποίος σε κενή εστία διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και στο 79΄ο Φόρσμπεργκ με ωραίο πλασέ εκτός περιοχής διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Βρίσκεται σε καλή κατάσταση, έχει σχεδόν «κλειδώσει» την συμμετοχή της στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ και απέναντι στην Λίβερπουλ ψάχνει την υπέρβαση. Στο πρώτο παιχνίδι την πρόδωσε το πιο βασικό όπλο της για φέτος, η άμυνα της, αυτή την φορά θα δώσει μεγαλύτερη προσοχή.

Συνεχίζει μάλιστα να βρίσκεται στο κυνήγι της Μπάγερν Μονάχου καθώς οι 2 βαθμοί διαφορά που έχουν της επιτρέπει να κάνει όνειρα ακόμα και για το πρωτάθλημα. Την Κυριακή υποδέχεται την Άιντραχτ Φρανφκούρτης.

«Την περσινή χρονιά είχαμε κάποια πολύ καλά παιχνίδια στο Τσάμπιονς Λιγκ και αυτό μας έδωσε αυτοπεποίθηση. Τώρα πρέπει να δείξουμε την κατάλληλη επιθυμία στην επίθεση και να είμαστε συμπαγείς στην άμυνα. Δεν θα είναι εύκολο και το ξέρουν οι παίκτες και εγώ», τόνισε ο κόουτς Νάγκελσμαν.

Αγωνιστικά Νέα: Παραμένουν εκτός ο μέσος Λάιμερ (0/0), εξτρέμ Σόμπολζαϊ, ο στόπερ Όρμπαν (20/4), ο μπακ Ανχελίνο (21/4) και ο εξτρέμ Σόμπολζαϊ. Επιστρέφει ο στόπερ Χάλστενμπεργκ (17/2).

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Λίβερπουλ έχει σαφές προβάδισμα για την πρόκριση, μπορεί να μην βρίσκεται σε καλή κατάσταση ωστόσο θα είναι μεγάλη αποτυχία αν αποκλειστεί μετά το σκορ του πρώτου αγώνα. Η Λειψία έχει ρυθμό και θα ψάξει από νωρίς ένα γκολ που θα της δώσει ελπίδες για πρόκριση. Ο Κλοπ δεν πρόκειται να στήσει μία αμυντική Λίβερπουλ και λογικά θα δούμε ένα ανοικτό παιχνίδι. Θα πάμε με το over.

FACTS

  • Η ομάδα Λίβερπουλ έχασε στους τελευταίους 6 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 2.60 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Λειψία νίκησε στους τελευταίους 8 από 9 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 2.60 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 5 αγώνες της ομάδας Λίβερπουλ, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 2.15 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο HAoS_Kostas με το υψηλότερο yield +4.15% έπαιξε: 2
  • » Ο HAoS_Kostas, με το υψηλότερο yield +15.17% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες