1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Λευκορωσία - Ανδόρα

Προϊστορία

18/11/2023 ΛευκορωσίαΑνδόρα 1 - 0
9/9/2023 ΑνδόραΛευκορωσία 0 - 0
6/6/2009 ΛευκορωσίαΑνδόρα 5 - 1
10/9/2008 ΑνδόραΛευκορωσία 1 - 3

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 407,730 80.0%
X
€ 64,036 12.6%
2
€ 38,192 7.5%
Over
€ 26,557 17.5%
Under
€ 125,119 82.5%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Σάββατο, 19:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

107 ψήφοι:

7

Σουτ στην εστία

2

2

Σουτ εκτός εστίας

4

63%

Κατοχή μπάλας

37%

3

Οφσάιντ

0

1

Κίτρινες κάρτες

3

0

Κόκκινες κάρτες

0

2

Κόρνερ

3

16

Φάουλ

15

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Szusza Ferenc Stadion
  • Χωρητικότητα: 13501
Τον πρώτο λόγο οι Λευκορώσοι

Τον πρώτο λόγο οι Λευκορώσοι

Η Λευκορωσία υποδέχεται την Ανδόρα για την 9η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2024. Aπό σημαντικό αποτέλεσμα προέρχονται οι γηπεδούχοι.

Τι ισχύει: Προκρίνονται απευθείας οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν πρώτα τα μεταξύ τους παιχνίδια και έπειτα η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες εκτός έδρας νίκες, το Fair Play και τέλος η κατάταξη τους στο Nations League.

Έφτασε κοντά σε μία τεράστια νίκη την προηγούμενη αγωνιστική καθώς έως το 89’ κέρδιζε με -31 την Ελβετία μέσα στο Σεν Γκάλεν αλλά στο τέλος πήρε μόνο το βαθμό της ισοπαλίας (3-3). Στο πρώτο μέρος βέβαια δεν υπήρχε τέτοια εικόνα από την ίδια, βρέθηκε πίσω στο 28’ και δεν είχε αντίδραση. Εμφανίστηκε βέβαια με άλλο πρόσωπο στην επανάληψη, ισοφάρισε σε μία αντεπίθεση στο 61’ με μία κεφαλιά του Εμπόνγκ και οκτώ λεπτά μετά από στατική φάση έκανε την ανατροπή. Δέχτηκε μεγάλη πίεση αλλά από ένα λάθος της αντίπαλης άμυνας ο Αντιλέφσκι έκανε το 3-1. Στα τελευταία λεπτά όμως κλείστηκε στην περιοχή της, δέχτηκε δύο γκολ (89’-90’) και στο τέλος λίγο έλειψε να χάσει και το παιχνίδι.

Έτσι έμεινε αήττητη στο «παράθυρο» του Οκτωβρίου μετρώντας δύο ισοπαλίες απέναντι σε Ρουμανία και Ελβετία, ομάδων δηλαδή που μάχονται για την πρόκριση τους. Έφτασε έτσι τους 6 βαθμούς και πλέον ξέρει πως δεν θα τερματίσει τελευταία. Ο κόουτς Αλός όταν ανέλαβε την ομάδα υποσχέθηκε αποτελέσματα και ήδη έχει καταφέρει να κάνει εν μέρει πράξη την υπόσχεση του. Σίγουρα δεν περιμένει κανείς να δει τη Λευκορωσία να κυριαρχήσει στο γήπεδο αλλά απέναντι στην Ελβετία έδειξε πως έχει ένα «καθαρό» σχέδιο.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν είναι διαθέσιμοι σε σχέση με το προηγούμενο o τερματοφύλακας Κούντραβετς (Μπάτε Μπορίσοφ), επιθετικός Καρπίτσκι (Κρίλια)

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Παβλουτσιένλο (Πάκχταβορ) Ιγκνάτοβιτς (Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ), Ρούντενοκ (Νέμαν Γκρόντνο)

Αμυντικοί: Πολιακόφ (Χάποελ Χάιφα), Πολίτεβιτς (Ντιναμό Μινσκ), Πετσένιν (Όρενμπουργκ), Γιούζεπτσουκ (Τορπέντο Μόσχας), Μάλκεβιτς (Ουράλ), Νετσάεφ (Μπάτε Μπορίσοφ), Βολκόφ (Χίμκι), Πάβλοβετς (Λαμία), Καρπόβιτς (Νέμαν Γκρόντνο), Παρκχομένο (Νέμαν Γκρόντνο)

Μέσοι: Κλίμοβιτς (Ντιόσγκορ) Έμπονγκ (Αστάνα), Κορζούν (Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ), Γκρομίκο (Τορπέντο Μόσχας), Μποσέροφ (ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ), Καπλένκο (Όρενμπουργκ), Κοντσεβόι (ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ)

Επιθετικοί: Μπαχάρ (Ντιναμό Μινσκ), Μορόζοφ (Ντιναμό Μινσκ), Καρπίτσκι (Κρίλια Σοβέτοφ), Σκάβις (Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ), Λάπτεβ (ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ)

Ήξερε πως απέναντι στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Ρουμανία την προηγούμενη αγωνιστική έχει ένα αρκετά δύσκολο έργο και αυτό φάνηκε και στο γήπεδο όπου γνώρισε την ήττα με 4-0. Ήταν εντελώς ακίνδυνη σε όλη την αναμέτρηση, είδε την αντίπαλο της να ανοίγει το σκορ στο 23’ και πέντε λεπτά μετά δέχθηκε και δεύτερο γκολ. Στο 44’ μάλιστα έγινε το 3-0 και στο δεύτερο μέρος η ίδια κλείστηκε ακόμα πιο πολύ στην άμυνα της, η Ρουμανία πέτυχε και τέταρτο γκολ στο 50’ και έπειτα ο ρυθμός έπεσε.

Μετά από ένα σημείο ο στόχος της ήταν να μη διασυρθεί στην αναμέτρηση και με βάση το δεύτερο ημίχρονο τα κατάφερε. Θεωρητικά το σημερινό παιχνίδι είναι ένα από αυτά που θα μπορούσε να διεκδικήσει κάποιους βαθμούς, όμως η Λευκορωσία δείχνει σε καλή κατάσταση. Η λογική λέει πως θα τερματίσει στην τελευταία θέση του ομίλου, κατάφερε να συγκεντρώσει δύο βαθμούς αλλά έως εκεί. Δεν υπάρχουν άλλωστε μεγάλες απαιτήσεις, αν κάνει την έκπληξη σε κάποια παιχνίδια θα πανηγυρίσει. Στόχος τουλάχιστον είναι σε ένα από τα δύο τελευταία της παιχνίδια για τα προκριματικά, την Τρίτη αντιμετωπίζει το Ισραήλ, να σκοράρει.

Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος ο αμυντικός Σαν Νίκολας (Σάντα Κολόμα).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Ζόσεπ Γκόμες (Σάντα Κολόμα), Άλβαρεθ (Βιγιαρεάλ Β), Πίρες (Λα Σολάνα)

Αμυντικοί: Γιοβέρα (Σαν Κριστόμπαλ), Βιλαδότ (Ορντίνο), Μοϊσές Σαν Νικολάς (Σάντα Κολόμα), Θερβός (Σαν Κριστόμπαλ), Γκαρσία (Ορντίνο), Πομάρες (Βιβέιρο), Έρικ ντε Πάμπλος (Σάντα Κολόμα), Ρούμπιο (Ίντερ ντ’ Εσκαλάντες)

Μέσοι: Μαρκ Βάλες (Εουρόπα), Ερ. Βάλες (Μπίλιε), Πουγιόλ (Ορντίνο), , Βιέιρα (Μάρκο), Γ. Ρούμπιο (Πα ντε λα Κάζα), Μ. Ρεμπές (Πα ντε λα Κάζα)

Επιθετικοί: Σάντσεθ (UE Σάντα Κολόμα), Αλάεθ (Θερδανιόλα), Φερνάντεθ (Μπίλιε), Μπερνάτ (Πένια Ενκαρνάδα), Φερνάντεθ (Αθουκέκα), Μαρτίνεθ (Λα Σολάνα).

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Λευκορωσία έφτασε πολύ κοντά σε μία μεγάλη νίκη απέναντι στην Ελβετία, ακόμα και ο βαθμός βέβαια θεωρήθηκε επιτυχία και τώρα θέλει να δώσει συνέχεια. Με την εικόνα που έδειξε τον Οκτώβριο έχει σαφώς τον πρώτο λόγο για τη νίκη απέναντι σε μία Ανδόρα που είναι πιο αδύναμη. Οι φιλοξενούμενοι θα ψάξουν πρώτα ένα γκολ αλλά δεν θεωρώ πως θα τα καταφέρουν. Οριακά παίζεται ο άσος.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Προκριματικά: 9ος Όμιλος
  4 Λευκορωσία 10 12 3 3 4 9:14
  6 Ανδόρα 10 2 0 2 8 3:20
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο StefG4 με το υψηλότερο yield +1.76% έπαιξε: 1
  • » Ο akis, με το υψηλότερο yield +7.53% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: Ημ.1
  • » Ο popov, με το υψηλότερο yield +1.23% στο σημείο 1 έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες