9

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Λευκορωσία - Βέλγιο

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 6,301 1.3%
X
€ 14,340 3.0%
2
€ 459,594 95.7%
Over
€ 11,809 84.0%
Under
€ 2,244 16.0%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τετάρτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

107 ψήφοι:

Με απουσίες το Βέλγιο στο Καζάν

Με απουσίες το Βέλγιο στο Καζάν

Στην ουδέτερη Ρωσία, η Λευκορωσία που έχει τρεις συνεχόμενες ήττες υποδέχεται το φαβορί του ομίλου, Βέλγιο που έχει πολλές απουσίες.

ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ

Μετράει τρεις συνεχόμενες ήττες στα προκριματικά, αφού στο ντεμπούτο του νέου ομοσπονδιακού προπονητή έχασε στην Τσεχία με 1-0 και την Κυριακή υποδέχθηκε στο ουδέτερο Καζάν την Ουαλία και ηττήθηκε με 3-2. Ο Γκάρεθ Μπέιλ άνοιξε το σκορ για τους τυπικά φιλοξενούμενους στο 5' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, αλλά η Λευκορωσία έκανε την ανατροπή, ισοφαρίζοντας με τον ίδιο τρόπο με τον Λισάκοβιτς στο 29' και ένα λεπτό αργότερα ο Σέντκο βρήκε δίχτυα για το 2-1. Ο Μπέιλ με νέο πέναλτι στο 69' έγραψε το 2-2 και ο ίδιος παίκτης σημείωσε χατ τρικ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

«Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες. Αλλά, φυσικά, αποτύχαμε στην αρχή και στο τέλος. Επιτρέψαμε να σκοράρουν στην αρχή και στο τέλος - όλα αυτά καθόρισαν την έκβαση του αγώνα. Έχουμε ένα μεγάλο μέλλον, νομίζω, σε αυτήν την ομάδα», είπε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γκιόργκι Κοντραντίεφ.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός είναι ο αμυντικός Κόρζουν.

Η αποστολή της Λευκορωσίας:


Τερματοφύλακες: Τσέρνικ (Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ), Παβλιτσένκο (Ρουκχ Μπρεστ)

Αμυντικοί: Γίζεπτσουκ, Πιάτσενιν, Ρακχμάναβ (Ρουκχ Μπρέστ), Ζολότοβ, Πάβλοβετς (Κόλος), Σατσίβκα, Σεφτσένκο, Κχανταρκέβιτς, Μπεγκούνοβ (Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ)

Μέσοι: Κλίμοβιτς, Μπίκοβ (Ντιναμό Μινσκ), Κόρζουν (Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ), Έμπονγκ (Αστάνα), Αντιλέφσκι (Τορπέντο Ζοντίνο), Σέντκο (Ντιναμό Μπρεστ), Γκρετσίκχο (Ρουκχ Μπρεστ)

Επιθετικοί: Σκάβις, Παντστρέλο (Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ), Λισάκοβιτς (Λοκομοτίβ Μόσχας), Κοντσέβοϊ (Ρουκχ Μπρεστ)

ΒΕΛΓΙΟ

Παρέμεινε αήττητη στον όμιλο μετρώντας τρεις συνεχόμενες νίκες, αφού μετέτρεψε σε παράταση για ένα ρόλο το εντός έδρας ματς με την Τσεχία επικρατώντας με 3-0 και έχτισε γερές βάσεις για την πρωτιά. Στο 100ο ματς του Λουκάκου, ο επιθετικός της Τσέλσι άνοιξε το σκορ στο 8' και στο 41' ο Έντεν Αζάρ σημείωσε το 2-0. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Σάλεμακερς στο 65'. Μετράει τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία στο γκρουπ.

«Ήταν πολύ σημαντικό να πάρουμε τους τρεις βαθμούς κόντρα στην Τσεχία. Οι Τσέχοι μας παρουσίασαν τα απαραίτητα προβλήματα στην Πράγα (1-1 τον Μάρτιο). Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη, αν και τα πρώτα δεκαπέντε λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου με άφησαν λιγότερο ικανοποιημένο» ήταν τα λεγόμενα του προπονητή, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.

Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος είναι ο επιθετικός Λουκάκου και ο κεντρικός αμυντικός Βερτόνγκεν. Για διάφορους λόγους έμειναν εκτός ο βασικός τερματοφύλακας Κουρτουά και ο μπακ Μουνιέ.

Η αποστολή του Βελγίου

Τερματοφύλακες: Κουρτουά (Ρεάλ Μαδρίτης), Σελς (Στρασβούργο), Κάστεϊλς (Βόλφσμπουργκ), Καμίνσκι (Μπλάκμπερν)

Αμυντικοί: Αλντερβέιρελντ (Αλ Ντουχαΐλ), Μέχελε (Κλαμπ Μπριζ), Ντεναγιέρ (Λυών), Μπογιάτα (Χέρτα), Βανχέουσντεν (Τζένοα), Φοκέτ (Ρεμς), Καστάν (Λέστερ)

Μέσοι: Ντεντόνκερ (Γουλβς), Βανάκεν (Κλαμπ Μπριζ), Πρατ (Τορίνο), Τίλεμανς (Λέστερ), Λοκονγκά (Αρσεναλ), Βίτσελ (Ντόρτμουντ)

Επιθετικοί: Μπεντέκε (Κρίσταλ Πάλας), Λουκάκου (Τσέλσι), Λουκεμπάκιο (Χέρτα), Σάλεμακερς (Μίλαν), Καράσκο (Ατλέτικο Μαδρίτης), Μπατσουαγί (Μπεσίκτας), Τροσάρ (Μπράιτον), Εντέν Αζάρ (Ρεάλ Μαδρίτης)

Γιώργος Βροντάκης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Λευκορωσία μετράει τρεις συνεχόμενες ήττες στα προκριματικά, δεν παίζει καλό ποδόσφαιρο και τα παιχνίδια της τα δίνει σε ουδέτερο έδαφος (Καζάν). Απέναντι της θα βρει το αήττητο Βέλγιο που σκορπάει το φόβο και παρότι έχει σημαντικές απουσίες δεν αναμένεται να συναντήσει δυσκολίες. Θα ποντάρουμε στο over.

FACTS

  • Η ομάδα Βέλγιο νίκησε στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 1.10 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Μουντιάλ: Προκριματικά Ευρώπης: 1η φάση: 5ος όμιλος
  1 Βέλγιο 8 20 6 2 0 25:6
  5 Λευκορωσία 8 3 1 0 7 7:24
Εμφάνιση όλων
Αναμετρήσεις Ομάδων
8/9/2021
Λευκορωσία
Βέλγιο
0 - 1
30/3/2021
Βέλγιο
Λευκορωσία
8 - 0

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Gus, με το υψηλότερο yield +19.15% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες