6

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Βέλγιο - Λευκορωσία

Προϊστορία

8/9/2021 ΛευκορωσίαΒέλγιο 0 - 1
30/3/2021 ΒέλγιοΛευκορωσία 8 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 975,180 95.7%
X
€ 33,417 3.3%
2
€ 10,291 1.0%
Over
€ 20,999 66.1%
Under
€ 10,771 33.9%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τρίτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

158 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: King Power at Den Dreef
  • Χωρητικότητα: 10020
Με στόχο να επιστρέψει στις νίκες το Βέλγιο

Με στόχο να επιστρέψει στις νίκες το Βέλγιο

Το Βέλγιο που προέρχεται από ισοπαλία στην Πράγα, υποδέχεται στο Λέουβεν την Λευκορωσία, η οποία ξεκίνησε με το δεξί στα προκριματικά, έστω και με τη δύσκολη νίκη επί της Λευκορωσίας.

* Χωρίς κόσμο

ΒΕΛΓΙΟ

Γνώρισε την πρώτη βαθμολογική του απώλεια, μένοντας στο 1-1 με την Τσεχία στην Πράγα. Είχε δύο σημαντικές στιγμές για να προηγηθεί στο πρώτο μέρος, αλλά δεν ήταν σταθερή ανασταλτικά και στο 16’ γλίτωσε από δοκάρι το 1-0. Τελικά βρέθηκε πίσω στο ξεκίνημα της επανάληψης (50’) με σουτ εκτός περιοχής, ισοφάρισε δέκα λεπτά μετά με έξοχο γκολ του Λουκάκου και είχε δοκάρι για να γυρίσει το σκορ. Πέρασε δύσκολες στιγμές στη συνέχεια, με τους Τσέχους να είχαν κι αυτοί δοκάρι, ενώ στο 90+4’ ο Αλντερβάιρελντ έδιωξε τη μπάλα στη γραμμή.

Μετά το παιχνίδι, ο τεχνικός του Μαρτίνεθ δήλωσε πως κρατάει το βαθμό της ισοπαλίας σε μια μέτρια εμφάνιση της ομάδας του: «Μας έβαλε δυσκολίες η πολύ καλή ομάδα της Τσεχίας κι έπρεπε να προσαρμοστούμε, να αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας και να αντιδράσουμε. Ήμασταν ικανοί να αντιδράσουμε κι αυτό κρατάω από το παιχνίδι. Κάναμε πολλά λάθη αλλά ήμασταν ανθεκτικοί. Δεν δείξαμε τον πραγματικό μας εαυτό, ειδικά όταν είχαμε τη μπάλα στα πόδια. Όταν δεν παίζεις στο επίπεδο που μπορείς και δε χάνεις, είναι κομβικό. Η ομάδα πήρε ένα βαθμό χωρίς να πιάσει το πραγματικό της επίπεδο».

Έχει τέσσερις βαθμούς μετά από δύο αγωνιστικές, αφού στην πρεμιέρα, κέρδισε με ανατροπή την Ουαλία (3-1) στο Λέουβεν. Υπήρξαν προσπάθειες τις τελευταίες ημέρες για αλλαγή της έδρας, καθώς ο αγωνιστικός χώρος ήταν σε κακή κατάσταση, αλλά αυτές έπεσαν στο κενό κι έτσι το παιχνίδι θα διεξαχθεί κανονικά στην επαρχία της Φλάνδρας. «Είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουμε αύριο. Το ματς αυτό μπορεί να μας φέρει πιο κοντά στο Κατάρ. Για κάποιους παίκτες είναι καλή ευκαιρία να πάρουν χρόνο συμμετοχής και να δείξουν τι μπορούν να κάνουν», δήλωσε ο Μαρτίνεθ. . Εντός έδρας έχει να ηττηθεί από τον Σεπτέμβριο του 2016, τρέχοντας αήττητο 25 αγώνων σε φιλικά και επίσημα (21-4-0).

Αγωνιστικά Νέα: Προανήγγειλε αλλαγές ο Μαρτίνεθ. Αμφίβολοι δίνονται ο εξτρέμ Μέρτενς και φουλ-μπακ Καράσκο, ενώ ο Ισπανός αρνήθηκε να απαντήσει αν θα ξεκουράσει τους δύο αστέρες, Λουκάκου (Ίντερ) και Ντε Μπρόινε (Μάντσεστερ Σίτι). Υπενθυμίζεται ότι έχουν μείνει εκτός αποστολής ο κάπτεν/εξτρέμ Αζάρ (Ρεάλ) και οι μέσοι Βίτσελ (Ντόρτμουντ), Μανγκαλά (Στουτγκάρδη).

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Κουρτουά (Ρεάλ), Μινιολέ (Μπριζ), Κάστελς (Βόλφσμπουργκ), Καμίνσκι (Μπλάκμπερν)

Αμυντικοί: Βερτόγχεν (Μπενφίκα), Αλντερβάιρελντ (Τότεναμ), Βερμάελεν (Βισέλ Κόμπε), Μενιέ (Ντόρτμουντ), Μπογιατά (Χέρτα), Ντεναγιέρ (Λυών), Ντεντόνκερ (Γουλβς), Καστάν (Λέστερ), Μέχελε (Μπριζ)

Μέσοι: Ντε Μπρόινε (Μάντσεστερ Σίτι), Τσαντλί (Μπασακσεχίρ), Καράσκο (Ατλέτικο), Τίλεμανς (Λέστερ), Τ. Αζάρ (Ντόρτμουντ), Γιανουζάι (Σοσιεδάδ), Πράετ (Λέστερ), Βανάκεν (Μπριζ), Φοκέτ (Ρέιμς), Σαλεμέικερς (Μίλαν), Λοκόνγκα (Άντερλεχτ)

Επιθετικοί: Μέρτενς (Νάπολι), Λουκάκου (Ίντερ), Μπεντέκε, Μπατσουαγί (Κρίσταλ Πάλας), Βερσχέρεν (Άντερλεχτ), Ντοκού (Ρεν), Τροσάρ (Μπράιτον), Ντε Κέτελερ (Μπριζ)ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ

Ζορίστηκε αρκετά απέναντι στην αποδεκατισμένη Εσθονία αλλά εν τέλει πήρε τη νίκη με 4-2 στο Μινσκ. Παιχνίδι με κακό ρυθμό στο πρώτο μέρος, βρέθηκε πίσω στο 31’ από άσχημη αντίδραση της άμυνας και παρότι ισοφάρισε στο 45’ με πέναλτι του Λισακόβιτς, δέχτηκε δεύτερο στο ξεκίνημα της επανάληψης (1-2, 55’) έπειτα από νέα τραγική αμυντική αντίδραση. Βρήκε την ισοφάριση στο 64’ με τον Κέντιτς έπειτα από στατική φάση και στο 77’ έμεινε με παίκτη παραπάνω. Εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα, «καθαρίζοντας» το ματς σε δύο λεπτά με τους Σαβίτσκι (81’) και Λισακόβτς (83’).

«Οι παίκτες που έδειξαν μαχητικότητα και γύρισαν το παιχνίδι. Ανταπεξήλθαν σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι», δήλωσε ο τεχνικός της Μαρκχέλ. Έστω και δύσκολα, μπήκε με το δεξί στην προκριματική φάση. Αυτό ήταν το πρώτο της επίσημο παιχνίδι, αφού στην πρεμιέρα είχε ρεπό και έδωσε φιλικό με την Ονδούρα (1-1).

Πλέον μπαίνει στα βαθιά, αφού θα παίξει στην έδρα του Βελγίου, που είναι το μεγάλο φαβορί του ομίλου. Εν όψει του αγώνα, ο Μαρκχέλ δήλωσε: «Πρέπει να βρεθούμε στο 110% και τότε μπορεί να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Θα προσπαθήσουμε να μη βάλουμε απλώς το λεωφορείο πίσω. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε επιθετικά επειδή είναι πολύ δύσκολο για εμάς να αμυνόμαστε όλη την ώρα. Θα προσπαθήσουμε να χτυπήσουμε στην κόντρα επίθεση, επειδή θα δημιουργηθούν κενοί χώροι. Θα προσπαθήσουμε να σημαδέψουμε τους παίκτες στην επίθεση».

Αγωνιστικά Νέα: Χωρίς προβλήματα. Ο αμυντικός Πολιακόβ (Καιράτ) χτύπησε κόντρα στην Εσθονία αλλά στη συνέντευξη Τύπου ο Μαρκχέλ ξεκαθάρισε πως όλοι οι παίκτες είναι υγιείς.

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Χούταρ (Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ), Παβλιουτσένκο (Ρουχ Μπρεστ), Τσιτσκάν (Μπάτε Μπορίσοφ)

Αμυντικοί: Μπαρντατσόφ (Τορπέντο Ζόντινο), Πολιακόβ (Καιράτ), Ναούμοβ (Ζετίσου), Πάβλοβετς (Ροστόφ), Γιούζεπτσουκ (Ρουκχ Μπρεστ), Σβιάτσοφ (Ντιναμό Μινσκ), Νετσάγιεφ (Μπάτε Μπορίσοφ)

Μέσοι: Στάσεβιτς (Σαχτόρ Σόλιγκορσκ), Γιαμπλόνσκι (Μπάτε Μπορίσοφ), Μαγιέβσκι (Ρότορ Βόλιγκραντ), Εμπόνγκ (Αστάνα), Κέντις (Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ), Μπακχάρ, Κλίμοβιτς (Ντιναμό Μινσκ), Αντιλέφσκι (Τορπέντο Ζόντινο),

Επιθετικοί: Λάπτεβ (Ντιναμό Μπρεστ), Σίνγκνεβιτς (Μπάτε Μπορίσοφ), Λιζάκοβιτς (Λοκομοτίβ Μόσχας), Παντστρέλο (Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ).

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας κάτι που αποτυπώνεται και στις αποδόσεις. Το Βέλγιο θα ψάξει αντίδραση μετά την ισοπαλία με την Τσεχία και θα αποτελέσει τεράστια έκπληξη αν χάσει βαθμούς στην έδρα του, όπου μετράει αήττητο 4,5 ετών. Πιθανό να ψάξουν ξέσπασμα οι γηπεδούχοι, από την άλλη η Λευκορωσία παρουσίασε μεγάλα αμυντικά προβλήματα την περασμένη αγωνιστική απέναντι στην αποδυναμωμένη Εσθονία και δέχτηκε δύο γκολ στην έδρα της. Πιθανό το μεγάλο σκορ, θα κυνηγήσουμε το 4-6 Γκολ.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Μουντιάλ: Προκριματικά Ευρώπης: 1η φάση: 5ος όμιλος
  1 Βέλγιο 8 20 6 2 0 25:6
  5 Λευκορωσία 8 3 1 0 7 7:24
Εμφάνιση όλων
Αναμετρήσεις Ομάδων
8/9/2021
Λευκορωσία
Βέλγιο
0 - 1
30/3/2021
Βέλγιο
Λευκορωσία
8 - 0

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο pafroudakis με το υψηλότερο yield +0.86% έπαιξε: 1
  • » Ο U-H-U, με το υψηλότερο yield +7.77% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: 1
  • » Ο Mrgreen, με το υψηλότερο yield +24.69% στο σημείο 1 έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες