4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Κύπρος - Αζερμπαϊτζάν

8/9/2020 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 561
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1334 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Αζερμπαϊτζάν - Κύπρος στις 13/10/2020

Προϊστορία

13/10/2020 ΑζερμπαϊτζάνΚύπρος 0 - 0
8/9/2020 ΚύπροςΑζερμπαϊτζάν 0 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 79,780 62.3%
X
€ 24,356 19.0%
2
€ 24,008 18.7%
Over
€ 1,984 26.5%
Under
€ 5,491 73.5%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τρίτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

158 ψήφοι:

Αφήνουν πίσω τους την πρεμιέρα

Αφήνουν πίσω τους την πρεμιέρα

Η Κύπρος υποδέχεται στη Λευκωσία το Αζερμπαϊτζάν για την 2η αγωνιστική του Nations League. Ψάχνουν την πρώτη τους νίκη οι γηπεδούχοι μετά την κακή εμφάνιση της πρεμιέρας.

* Κεκλεισμένων των θυρών

ΚΥΠΡΟΣ

Δεν πραγματοποίησε καλή εμφάνιση στην εντός έδρας αναμέτρηση με το Μαυροβούνιο και ηττήθηκε δίκαια με 2-0. Λίγα πράγματα στο πρώτο μέρος, δεν φάνηκε απειλητική κράτησε όμως με σχετική ευκολία το μηδέν της άμυνας της. Στο 54' σώθηκε από το δοκάρι, έξι λεπτά μετά όμως η άμυνα της άφησε αφύλαχτο τον Γιόβετιτς μέσα στην περιοχή και αυτός δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ. Έχασε την μεγαλύτερη της ευκαιρία στο 70' όταν ο Τζιονής βγήκε ωραία από τα δεξιά το τελείωμα όμως που επιχείρησε ήταν κακό και λίγο αργότερα και πάλι ο Γιόβετιτς με σουτ το οποίο κόντραρε και στον Καρώ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Άνευρη εμφάνιση από το σύνολο του Γιόχαμ Βάλεμ ο οποίος στο ντεμπούτο του έδειξε την πρόθεση του για ανανέωση της ομάδας, κάτι που είχε φανεί και από τις αρχικές του κλήσεις. Για να το πετύχει όμως αυτό θα χρειαστεί κάποιο χρόνο και ανοχή σε κάποια ανεπιτυχή αποτελέσματα. Δείχνει όμως ότι θέλει να βάλει την ομάδα σε ένα διαφορετικό δρόμο. Έμεινε πίσω στη μάχη της πρώτης θέσης, με Αζερμπαϊτζάν και Λουξεμβούργο όμως στον όμιλο θα είναι μεγάλη έκπληξη αν υποβιβαστεί.

«Είμαι ικανοποιημένος από τη νοοτροπία που έδειξαν οι νεαροί ποδοσφαιριστές μας αλλά και τα άλλα παιδιά. Επαναλαμβάνω ότι είναι καθήκον μου να αναπτύξω τους ποδοσφαιριστές και για να πετύχουμε κάτι νέο, πρέπει να δώσουμε ευκαιρίες στους νεαρούς ποδοσφαιριστές», σημείωσε ο κόουτς Γιόχαμ Βάλεμ

Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισε και επιστρέφει ο στόπερ Σιέλης (Τζετζού Γιουν.), αποχώρησε από την αποστολή για προσωπικούς λόγους ο στόπερ Ιωάννου (ΑΠΟΕΛ).

Η αποστολή της Κύπρου:

Τερματοφύλακες:Νεόφυτος Μιχαήλ (Ολυμπιακός Νικοσίας), Κίσσας (Νέα Σαλαμίνα), Κυριακίδης (Ομόνοια)

Αμυντικοί: Γουίλερ (ΑΠΟΕΛ), Κούσουλος (Ομόνοια), Καρώ (Σαλερνιτάνα), Χριστοφόρου (Νέα Σαλαμίνα), Σιέλης (Τζετζού Γιουν.) Κυριακού (Απόλλων Λεμεσού) Λαΐφης (Σταντάρ Λιέγης)

Μέσοι: Μιχάλης Ιωάννου (Ρόντα), Αρτυματάς (Ανόρθωση), Εφραίμ (ΑΠΟΕΛ), Οικονομίδης (Δόξα Κατατοπιάς), Αβραάμ (ΑΕ Λεμεσού), Σπόλιαριτς (ΑΕΚ Λάρνακας), Κωστή (Ολυμπιακός), Θεοδώρου (Παραλίμνι), Πίτtας (Απόλλων Λεμεσού), Κάστανος (Γιουβέντους U23).

Επιθετικοί: Σωτηρίου (Αστάνα), Ηλία (Εθνικός Άχνας), Λοΐζου (Ομόνοια).

ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ

Έπεσε θύμα έκπληξης στην πρεμιέρα καθώς γνώρισε την εντός έδρας ήττα από το Λουξεμβούργο (1-2). Με βάση την εικόνα του παιχνιδιού πάντως το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο. Καθοριστική στιγμή στην αναμέτρηση, η αποβολή του Εμρέλι στο 25' ο οποίος χτύπησε εκτός φάσης αντίπαλο του. Παρόλα αυτά στη μοναδική αξιόλογη ευκαιρία του στο παιχνίδι προηγήθηκε με κεφαλιά του Σεϊντάγιεφ στο 43'. Ο Μπαλάγιεφ με τις αποκρούσεις του κρατούσε το προβάδισμα, δεν μπορούσε να κάνει τίποτα όμως στο 48' όταν ο Κριβότσιουκ έστειλε άθελα του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Έμεινε μάλιστα πίσω στο σκορ από ένα εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ροντρίγκεζ στο 72', κινδύνεψε να δεχτεί και τρίτο τέρμα στη συνέχεια αλλά στο 90' σώθηκε από το δοκάρι.

Κακή εμφάνιση από την ομάδα του Γιάνι Ντε Μπιάσι και μάλιστα απέναντι σε έναν αντίπαλο που είναι τουλάχιστον στα ίδια επίπεδα. Δεν άξιζε κάτι παραπάνω από το παιχνίδι, δίκαιη η ήττα και με την εικόνα που έδειξε δεν φαίνεται ότι μπορεί να διεκδικήσει κάτι παραπάνω πέρα από την παραμονή του στο 3ο γκρουπ δυναμικότητας.

«Είμαστε πολύ θυμωμένοι με την ήττα στο Λουξεμβούργο όμως έχουμε μια νέα πρόκληση εναντίον της Κύπρου που επίσης έχασε. Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Αν κάνουν τα παιδιά αυτό που έχουμε ως πλάνο θα κερδίσουμε. Ήμασταν 10 εναντίον 11 για πολύ ώρα κόντρα στο Λουξεμβούργο και δείξαμε ομαδικότητα. Ξέρω πως είναι δύσκολο με τέτοιες θερμοκρασίες να παίξεις ποδόσφαιρο. Είναι ένα ακόμα πρόβλημα. Θέλουμε να πάρουμε όμως ένα καλό αποτέλεσμα ακόμα και έτσι», τόνισε ο κόουτς Ντε Μπιάσι.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν ακολούθησε την αποστολή ο τιμωρημένος Εμρέλι που είναι και η μοναδική απουσία της ομάδας σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι.

Η αποστολή του Αζερμπαϊτζάν:

Τερματοφύλακες: Μπαλάγιεφ (Καραμπάγκ), Γιανάτοφ (Σουμγκαγίτ), Μαχαμανταλίγιεφ (Καραμπάγκ)

Αμυντικοί: Μουσταφαζάντε (Σαμπάχ), Μεντφέντεφ (Καραμπάγκ), Αμπ. Χουσεΐνοφ (Καραμπάγκ), Ναγκίγιεφ (Σαμπαΐλ), Μπ. Χουσεΐνοφ (Καραμπάγκ), Καλιλζάντε (Σαμπάχ), Κρίβοτσιουκ (Νέφτσι),Σεϊντίγιεφ (Σάμπαχ) , Αλίγιεφ (Κέσλα), Μπαντάλοφ (Σουγκαγίτ)

Μέσοι: Γκαράγιεφ (Καραμπάγκ),Ντινίγιεφ (Σάμπαχ), Αμπντουλάγιεφ (-), Αλασκάροφ (Νέφτσι), Μαχμούντοφ (Νέφτσι), Γιαμάλοφ (Ζίρα), Χατζίγιεφ (Κέσλα) Ιμπραχίμλι (Καραμπάγκ), Σαντίκοφ (Σουμγκαγίτ)

Επιθετικοί: Ρενάτ Νταντάσοφ (Γκρασχόπερς), Σεϊντάγιεφ (Σάμπαχ),

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Αμφότερες έχασαν στην πρεμιέρα η εμφάνιση του Αζερμπαϊτζάν όμως ήταν απογοητευτική. Η Κύπρος στην προσπάθεια που κάνει για ανανέωση θα χρειαστεί θετικά αποτελέσματα και παιχνίδια όπως αυτό είναι μία καλή ευκαιρία για να ανέβει ψυχολογικά. Σε αξιόλογες τιμές ο άσος και θα τον προτιμήσουμε.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League C
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
1ος Όμιλος
  3 Αζερμπαϊτζάν 6 6 1 3 2 2:4
  4 Κύπρος 6 4 1 1 4 2:10
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο kostas05, με το υψηλότερο yield +3.52% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League C] έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες