Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Κροατία - Αυστρία

3/6/2022 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 581
0 - 3
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 700 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Αυστρία - Κροατία στις 25/9/2022

Προϊστορία

25/9/2022 ΑυστρίαΚροατία 1 - 3
3/6/2022 ΚροατίαΑυστρία 0 - 3
19/5/2010 ΑυστρίαΚροατία 0 - 1
8/6/2008 ΑυστρίαΚροατία 0 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 361,119 70.6%
X
€ 74,452 14.6%
2
€ 75,787 14.8%
Over
€ 23,942 38.3%
Under
€ 38,615 61.7%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Παρασκευή, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

159 ψήφοι:

4

Σουτ στην εστία

8

5

Σουτ εκτός εστίας

5

61%

Κατοχή μπάλας

39%

1

Οφσάιντ

2

5

Αποκρούσεις

4

1

Κίτρινες κάρτες

1

0

Κόκκινες κάρτες

0

7

Κόρνερ

4

24

Σέντρες

13

5

Αλλαγές

5

10

Φάουλ

7

0

Ασίστ

3

1

Αντεπιθέσεις

2

13

Πλάγια Άουτ

15

9

Εκτελέσεις Φάουλ

11

4

Ελεύθερα Λακτίσματα

9

14

Προσπάθειες Για Γκολ

13

5

«Κομμένα» Σουτ

0

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stadion Gradski Vrt
  • Χωρητικότητα: 22050
  • Θεατές: 13994
Ντεμπούτο Ράνγκνικ στην Αυστρία

Ντεμπούτο Ράνγκνικ στην Αυστρία

Η Κροατία βλέπει ως μια καλή προετοιμασία για το Μουντιάλ το Nations League και υποδέχεται την Αυστρία που θα έχει νέο προπονητή στον πάγκο της, τον Ραλφ Ράνγκνικ.

Δεν τα πήγε καλά στο τελευταίο Nations League, αλλά κατάφερε να γλιτώσει τον υποβιβασμο και στόχος της στη νέα διοργάνωση είναι να παραμεόινει στην Α’ Κατηγορία. Πάντως, έχει το μυαλό της περισσότερο στα τελικά του Μουντιάλ, όπου έχει κληρωθεί με Βέλγιο, Καναδά και Μαρόκο και βλέπει τα ματς του Ιουνίου ως μια καλή προετοιμασία για το Κατάρ.

Ο προπονητής Ζλάτκο Ντάλιτς, έχει πένθος αφού πέθανε ο πατέρας του πριν δυο μέρες, αλλά θα δώσει κανονικά το παρών στον πάγκο της ομάδας του και ανέφερε πως στα ματς του Ιουνίου θα χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες που έχει καλέσει στην Εθνική Κροατίας.

«Θέλουμε να είμαστε καλοί και ανταγωνιστικοί. Θα χρησιμοποιήσουμε όλους τους παίκτες στα επόμενα ματς, αλλά τα αποτελέσματα είναι σημαντικά. Είναι πρόβλημα που τα αγόρια είχαν επτά ή οκτώ μέρες άδεια, αλλά το ίδιο ισχύει για όλες τις άλλες ομάδες» ήταν τα λεγόμενα του τεχνικού, Ζλάτκο Ντάλιτς.

Αγωνιστικά Νέα: Σημαντική απώλεια του εξτρέμ Πέρισιτς, ενώ θετικοί στον κορονοϊό είναι οι επιθετικοί Λιβάγια, Μούσα.

Η αποστολή

Τερματοφύλακες: Λιβάκοβιτς (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Ιβουσιτς (Οσιγιεκ), Λάμπροβιτς (Ριέκα)

Αμυντικοί: Βίντα (Μπεσίκτας), Μπάρισιτς (Ρέιντζερς), Τσάλετα-Σαρ (Μαρσέιγ), Γιουράνοβιτς (Σέλτικ), Σόσα (Στουτγάρδη), Πόνγκρατιτς (Ντόρτμουντ), Στάνισιτς (Μπάγερν), Ερλιτς (Σπέτσια), Σούταλο (Ντιναμό Ζάγκρεμπ)

Μέσοι: Μόντριτς (Ρεάλ Μαδρίτης), Κόβασιτς (Τσέλσι), Μπρόζοβιτς (Ιντερ), Πάσαλιτς (Αταλάντα), Βλάσιτς (Γουέστ Χαμ), Μάγερ (Ρεν), Γιάκιτς (Αϊντραχτ Φρανκφούρτης), Ιβάνουσετς (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Σούτσιτς (Σάλτσμπουργκ)

Επιθετικοί: Κράμαριτς (Χόφενχαϊμ), Μπρέκαλο (Βόλφσμπουργκ), Ορσιτς (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Αντε Μπούντιμιρ (Οσασούνα).Είναι απογοητευμένη αφού δεν κατάφερε να προκριθεί στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αφού στα πλέι οφ αποκλείστηκε από την Ουαλία χάνοντας με 2-1 στο Κάρντιφ. Αυτό έφερε και την απόλυση του προπονητή Φόντα και την τεχνική ηγεσία ανέλαβε ο Ραλφ Ράνγκνικ, ο οποίος δεν άφησε και τις καλύτερες εντυπώσεις στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Πάντως, τα πήγε εξαιρετικά στο προηγούμενο Nations League και βρίσκεται για πρώτη φορά στην Α' κατηγορία της διοργάνωσης και θέλει να παραμείνει εκεί, αλλά έχει τεράστια εμπόδια, όπως είναι η Γαλλία, η Κροατία και η Δανία.

«Θέλουμε να κάνουμε ένα πετυχημένο παιχνίδι και να κερδίσουμε. Είχαμε μεγάλη ενέργεια στο προπονητικό γήπεδο, αλλά και από αυτό που είδα. Τα παιδιά ήταν όλα πολύ συγκεντρωμένα, οπότε είμαι αισιόδοξος για τα επόμενα παιχνίδια. Αν φέρουμε αυτό το πνεύμα στον αγωνιστικό χώρο, σε συνδυασμό με τον τρόπο που θέλουμε να παίξουμε, τότε μπορούμε να ανυπομονούμε για τους αγώνες. Θέλουμε να νιώθουμε ότι έχουμε τον έλεγχο. Αυτό είναι διπλά σημαντικό απέναντι σε ομάδες όπως η Κροατία, που παίζουν πολύ καλά και τους αρέσει να έχουν την μπάλα. Αν τους αφήσεις να την κλωτσήσουν, είναι δύσκολο να αποκτήσεις ακόμα και την κατοχή» ήταν τα λεγόμενα του τεχνικού, Ράνγκνικ.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν κλήθηκε ο τερματοφύλακας Μπάχμαν και οι στόπερ Χιντερέγκερ, Λίνχαρτ, Ντράγκοβιτς, ενώ και ο αμυντικός Αλάμπα δύσκολα θα αγωνιστεί στο ματς μετά τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η αποστολή

Τερματοφύλακες: Λίντερ (Βασιλεία), Πεντς (Αούστρια Βιέννης), Φράιζλ (Σάλκε)

Αμυντικοί: Τράουνερ (Φέγενορντ), Πος (Χοφενχάιμ), Αλάμπα (Ρεάλ), Στέφαν Λάινερ (Γκλάντμπαχ), Ντάνσο (Λανς), Φριντλ (Βέρντερ), Λίνχαρτ (Φράιμπουργκ), Τριμέλ (Ουνιόν), Βέμπερ (Ζάλτσμπουργκ)

Μέσοι: Κόνραντ Λάιμερ (Λειψία), Μπαουμγκάρτνερ (Χοφενχάιμ), Σλάγκερ (Βόλφσμπουργκ), Λατσάρο (Μπενφίκα), Σάιβαλντ (Ζάλτσμπουργκ), Λιούμπισιτς (Κολωνία), Βολφ (Σουόνσι), Ζάμπιτσερ (Μπάγερν)

Επιθετικοί: Αρναούτοβιτς (Μπολόνια), Γκρέγκοριτς (Αουγκσμπουργκ), Κάλαϊτζιτς (Στουτγάρδη), Βάιλαντ (Μπρίστολ Σίτι), Ονισίβο (Μάιντς)

Γιώργος Βροντάκης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Κροατία βλέπει τα ματς του Nations League ως μια καλή προετοιμασία για το Μουντιάλ του Κατάρ και ο προπονητής της είπε πως θα χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες που έχει καλέσει. Από την άλλη, η Αυστρία θα έχει για πρώτη φορά στον πάγκο της τον Ραλφ Ράνγκινγκ μετά το αποτυχημένο πέρασμα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι δύο προπονητές γνωρίζουν πως έχουν αρκετά επιβαρυμένους ποδοσφαιριστές έπειτα από μια μεγάλη σεζόν και τα πόδια τους θα είναι κουρασμένα. Θα ποντάρουμε στο Χ στο ημίχρονο.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
1ος Όμιλος
  1 Κροατία 6 13 4 1 1 8:6
  4 Αυστρία 6 4 1 1 4 6:10
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Loukoumas, με το υψηλότερο yield +22.85% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A] έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες