2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Κροατία - Πορτογαλία

17/11/2020 21:45
2 - 3
Τελείωσε

1ο Ημίχρονο 1 - 0

  1. 23' Rog Marko
  2. 29' Kovacic Mateo

2ο Ημίχρονο 2 - 3

  1. 51' Rog Marko
  2. 52' Dias Ruben
  3. 54' Ronaldo Cristiano
  4. 57' Perisic Ivan
  5. 60' Felix Joao
  6. 65' Kovacic Mateo
  7. 90' Dias Ruben

      Προϊστορία

      17/11/2020 ΚροατίαΠορτογαλία 2 - 3
      5/9/2020 ΠορτογαλίαΚροατία 4 - 1
      6/9/2018 ΠορτογαλίαΚροατία 1 - 1
      25/6/2016 ΚροατίαΠορτογαλία 0 - 1*
      10/6/2013 ΚροατίαΠορτογαλία 0 - 1

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 75,520 11.0%
      X
      € 82,957 12.1%
      2
      € 529,183 77.0%
      Over
      € 29,658 58.2%
      Under
      € 21,312 41.8%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Τρίτη, 21:45

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      116 ψήφοι:

      Videos

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Stadion Poljud
      • Φυσικός χλοοτάπητας
      • Χωρητικότητα: 34148
      Το κίνητρο στην Κροατία, η παράδοση με την Πορτογαλία

      Το κίνητρο στην Κροατία, η παράδοση με την Πορτογαλία

      Η Κροατία που παλεύει για την αποφυγή του υποβιβασμού στην League B, υποδέχεται την αδιάφορη βαθμολογικά Πορτογαλία, η οποία έμεινε οριστικά 2η μετά την ήττα από την Γαλλία.

      * Κεκλεισμένων των θυρών

      * Η Κροατία θέλει καλύτερο αποτέλεσμα από την Σουηδία για να μην υποβιβαστεί στην League B. Σε περίπτωση ίδιου αποτελέσματος, πρέπει να υπερισχύσει στη διαφορά τερμάτων (-6 αμφότερες). Αδιάφορη βαθμολογικά η Πορτογαλία.

      * Η Πορτογαλία είναι αήττητη σε έξι παιχνίδια με αντίπαλο την Κροατία (5-1-0).

      ΚΡΟΑΤΙΑ

      Πραγματοποίησε απογοητευτική εμφάνιση και ηττήθηκε με 2-1 από την Σουηδία στη Σόλνα. Μεγάλα ανασταλτικά προβλήματα σ’ ακόμα ένα παιχνίδι, βρέθηκε πίσω με 2-0 στο ημίχρονο (36’, 45+2’) και κινδύνεψε σε δύο περιπτώσεις με τρίτο τέρμα. Παράλληλα, αδυνατούσε να απειλήσει με αξιώσεις αλλά μείωσε στο 82’ με τυχερό αυτογκόλ, το οποίο μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό στη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού.

      Απογοητευτική πορεία στο Nations League για τη φιναλίστ του Μουντιάλ της Ρωσίας, έχει 1 νίκη και 4 ήττες σε 5 παιχνίδια (1-0-4) και παλεύει για να μην υποβιβαστεί στην League B. Αυτή τη στιγμή ισοβαθμεί με την ουραγό Σουηδία στους 3 βαθμούς αλλά υπερτερεί χάρη στην καλύτερη επίθεση. Θέλει καλύτερο αποτέλεσμα από την Σουηδία για να μην υποβιβαστεί, ενώ σε περίπτωση ίδιου αποτελέσματος, καλείται να υπερισχύσει στη διαφορά τερμάτων (-6 αμφότερες). Τρικυμία στην άμυνα, έχει δεχτεί 18 γκολ στα 10 τελευταία παιχνίδια της, ενώ μετράει 9 σερί over και g/g!

      Υπό πίεση βρίσκεται ο τεχνικός της Ντάλιτς για τα άσχημα αποτελέσματα. Ο ίδιος δήλωσε: «Τερματίσαμε 2οι στο Μουντιάλ του 2018 και περάσαμε στην τελική φάση του Euro. Ξέρω ότι δεν είμαστε αρκετά καλή αυτήν τη στιγμή αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Από το να παραπονιέμαι, θα δείξω ότι είμαι περήφανος που είμαι προπονητής της Κροατίας. Παραμένω αισιόδοξος και γεμάτος κίνητρο να συνεχίσω απέναντι στις αντιξοότητες».

      Αγωνιστικά Νέα: Αποδεκατισμένη στην άμυνα, αφού δεν είναι διαθέσιμοι τέσσερις κεντρικοί αμυντικοί. Ο λόγος για τους Τσαλέτα-Τσαρ (Μαρσέιγ), Βίντα (Μπεσίκτας), Πόνγκρατιτς (Βόλφσμπουργκ) και Ουρέμοβιτς (Ρούμπιν Καζάν). Τουλάχιστον εξέτισε ο στόπερ Λόβρεν (Ζενίτ), ενώ κλήθηκε εσπευσμένα ο ομοθεσίτης Σκόριτς (Οσίγιεκ). Εκτός αποστολής έχουν μείνει ο μπακ Βρσκάλκο (Ατλέτικο), οι επιθετικοί Κράμαριτς (Χοφενχάιμ) και Ρέμπιτς (Μίλαν) και ο μέσος Μπρόζοβιτς (Ίντερ). Ο 20χρονος Μπράνταριτς (Λιλ) θα καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας όπως αποκάλυψε ο Ντάλιτς.

      Η αποστολή της Κροατίας:

      Τερματοφύλακες: Κάλινιτς (Άστον Βίλα), Σλούγκα (Λούτον), Γκρμπιτς (Ατλέτικο Μαδρίτης)

      Αμυντικοί: Μπάρισιτς (Ρέιντζερς), Μέλνιακ (Ρίζεσπορ), Μπράνταριτς (Λιλ), Γιουράνοβιτς (Λέγκια Βαρσοβίας), Σκόριτς (Οσίγιεκ)

      Μέσοι: Πάσαλιτς (Αταλάντα), Κόβασιτς (Τσέλσι), Μόντριτς (Ρεάλ Μαδρίτης), Μπαντέλι (Τζένοα), Βλάσιτς (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Ρογκ (Κάλιαρι), Μπρόζοβιτς (Ίντερ), Μπάσιτς (Μπορντό).

      Επιθετικοί: Πέρισιτς (Ίντερ), Μπρέκαλο (Βόλφσμπουργκ), Όρσιτς (Ντιναμό Ζάγκρεμπ) Μπούντιμιρ (Οσασούνα), Τσόλακ (ΠΑΟΚ)

      ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

      Ηττήθηκε με 1-0 από την Γαλλία στο «Ντα Λουζ» και έμεινε οριστικά δεύτερη στον όμιλο, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα μπορέσει να υπερασπιστεί τον τίτλο της στο Final-Four του θεσμού. Σε δεύτερο ρόλο μέχρι να δεχτεί το γκολ, κινδύνεψε σημαντικά σε 2-3 φάσεις στο πρώτο μέρος και τελικά βρέθηκε δίκαια πίσω στο σκορ στο 53’. Έκτοτε ανέβασε στροφές, έχοντας δοκάρι κι άλλη μια σημαντική ευκαιρία για να ισοφαρίσει, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

      Ήταν η πρώτη της ήττα μετά από 11 παιχνίδια (7-3-0) και δεν έχει πλέον μαθηματικές ελπίδες για την πρωτιά. Παράλληλα, δεν κινδυνεύει με υποβιβασμό στην League B, ως εκ τούτου είναι αδιάφορη στο σημερινό τελευταίο παιχνίδι της διοργάνωσης.

      «Τα τελευταία χρόνια η Κροατία έχει γίνει μια από τις δυνατότερες ομάδες στην Ευρώπη, ανήκει εύκολα στο Top-10 ως φιναλίστ του Μουντιάλ. Πρέπει να τα δώσουμε όλα. Δεν είναι φιλικό παιχνίδι. Δεν είμαστε συνηθισμένοι στο να χάνουμε, πάντα θέλουμε να κερδίσουμε και πρέπει να δώσουμε απαντήσεις», δήλωσε ο τεχνικός της, Σάντος. Ο ίδιος δέχτηκε αρκετή κριτική από τα Μέσα της χώρας για το γεγονός πως η ομάδα που έπαιξε συντηρητικά κόντρα στην Γαλλία, με τον ίδιο να απαντάει: «Εάν ήθελα να παίξουμε στην αντεπίθεση, θα κατέβαζα διαφορετική ενδεκάδα.

      Αγωνιστικά Νέα: Αλλαγές στο αρχικό σχήμα προανήγγειλε ο Φερνάντο Σάντος, ωστόσο σύμφωνα με τα πορτογαλικά Μέσα δεν αναμένεται φουλ ροτέισον. Αποχώρησαν από την αποστολή ο μπακ Γκερέιρο (Ντόρτμουντ) και ο χαφ Σάντσες (Λιλ). Εκτός αποστολής έχει μείνει ο ηγετικός στόπερ Πέπε (Πόρτο) και οι τραυματίες μέσοι Γκόμες (Έβερτον), Ζοάο Μάριο (Σπόρτινγκ). Ο Σάντος διέψευσε το σενάριο ότι η ομάδα θα παίξει για τον Ρονάλντο, ο οποίος χρειάζεται άλλα 7 γκολ με την Εθνική για να ισοφαρίσει το ρεκόρ του Ιρανού Άλι Ντάεϊ, του κορυφαίου σκόρερ Εθνικών ομάδων στον κόσμο (109 γκολ).

      Η αποστολή της Πορτογαλίας

      Τερματοφύλακες: Ρουί Πατρίσιο (Γουλβς), Αντονι Λόπες (Λιόν), Ρουί Σίλβα (Γρανάδα)

      Αμυντικοί: Φόντε (Λιλ), Ντουάρτε (Γρανάδα), Ντίας (Μάντσεστερ Σίτι), Ρούι (Νάπολι), Κανσέλο (Μάντσεστερ Σίτι), Ρούμπεν Σεμέδο (Ολυμπιακός), Νέλσον Σεμέδο (Γουλβς)

      Μέσοι: Ντανίλο Περέιρα (Παρί), Νέβες (Γουλβς), Μουτίνιο (Γουλβς), Μπρούνο Φερνάντες (Μάντσεστερ Γ.), Σέρτζιο Ολιβέιρα (Πόρτο), Καρβάλιο (Μπέτις)

      Επιθετικοί: Μπερνάντο Σίλβα (Μάντσεστερ Σίτι), Κριστιάνο Ρονάλντο (Γιουβέντους), Ντιόγκο Ζότα (Λίβερπουλ), Ζοάο Φέλιξ (Ατλέτικο Μαδρίτης), Τρινκάο (Μπαρτσελόνα), Παουλίνιο (Μπράγκα), Νέτο (Γουλβς)

      Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Η Κροατία έχει το κίνητρο της αποφυγής του υποβιβασμού, ωστόσο βρίσκεται σε αρκετά άσχημη κατάσταση. Βαθμολογικά αδιάφορη η Πορτογαλία, η οποία θα προχωρήσει σε ορισμένες αλλαγές αλλά θα ψάξει αντίδραση για την ήττα από την Γαλλία. Προτιμούμε να μη μπλέξουμε με σημείο. Αποκαρδιωτικοί ανασταλτικά οι Κροάτες, οι οποίοι έχουν δεχτεί 17 γκολ στα 10 τελευταία και στο σημερινό κατεβαίνουν με 4 απουσίες στο κέντρο της άμυνας! Εύκολα ή δύσκολα πάντως βρίσκουν γκολ (g/g+over 2.5 τα 9 τελευταία) και θα κυνηγήσουμε το όβερ σε τιμές διπλασιασμού.

      FACTS

      • Στους τελευταίους 7 αγώνες της ομάδας Κροατία, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
        Σημείο: Over
      • Η ομάδα Πορτογαλία δεν έχει χάσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: X2
      • Η ομάδα Κροατία έχασε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες στη διοργάνωση Nations League: League A.
        Σημείο: 2
      • Η ομάδα Κροατία έχανε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες στη διοργάνωση Nations League: League A.
        Σημείο: Ημ.2

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο erase, με το υψηλότερο yield +61.12% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A] έπαιξε: Over

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες