4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ισραήλ - Νησιά Φερόε

Προϊστορία

15/11/2021 ΙσραήλΝησιά Φερόε 3 - 2
1/9/2021 Νησιά ΦερόεΙσραήλ 0 - 4

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 302,542 84.7%
X
€ 36,875 10.3%
2
€ 17,871 5.0%
Over
€ 25,593 78.1%
Under
€ 7,196 21.9%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

139 ψήφοι:

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Netanya Municipal Stadium
  • Χωρητικότητα: 13160
  • Θεατές: 6800
Να διασκεδάσει τις εντυπώσεις για τον αποκλεισμό θέλει το Ισραήλ

Να διασκεδάσει τις εντυπώσεις για τον αποκλεισμό θέλει το Ισραήλ

Το Ισραήλ φιλοξενεί τα Νησιά εαρόε για την 10η και τελευταία αγωνιστική του 6ου ομίλου της προκριματικής φάσης της ζώνης της Ευρώπης για το Μουντιάλ του Κατάρ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα στην Αυστρία, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχασαν εκτός έδρας από τη Δανία.

Τι ισχύει: Προκρίνεται απευθείας ο 1ος του ομίλου, ενώ ο 2oς θα παίξει στα πλέι οφ. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν κατά σειρά: 1) Διαφορά τερμάτων, 2) Καλύτερη επίθεση, 3) Μεταξύ τους παιχνίδια.

ΙΣΡΑΗΛ

Την περασμένη Παρασκευή ταξίδεψε στην Αυστρία για έναν αγώνα δίχως το παραμικρό βαθμολογικό ενδιαφέρον. Ηττήθηκε 4-2 με την άμυνα να το προδίδει για ακόμα μία φορά. Προηγήθηκε στο 33’ με μπόλικη δόση τύχης καθώς η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπιτόν βρήκε στο τείχος και κατέληξε στα αντίπαλα δίχτυα για το 0-1. Άντεξε στην πίεση μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Στο 51’ ισοφαρίστηκε από πέναλτι του Αρναούτοβιτς. Έβγαλε αντίδραση και πήρε ξανά το προβάδισμα με κεφαλιά του Πέρετζ στο 59’. Δεν το χάρηκε καθόλου διότι στο 62’ ο Σάουμπ έφερε ξανά το ματς στα ίσα. Σαν να μην έφτανε αυτό, δέκα λεπτά αργότερα ο ίδιος ποδοσφαιριστής έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας της για το 3-2. Δεν είχε κουράγιο να βγει μπροστά για να βρει εκείνη την ισοφάριση και τα πάντα κρίθηκαν στο 84’ με τον Σάμπιτσερ να σημειώνει το τελικό 4-2 με ωραίο μακρινό σουτ.

Αυτή ήταν η τρίτη ήττα στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του Ισραήλ για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Ισραήλ. Έχει μείνει εκτός μάχης για την πρόκριση εδώ και περίπου ένα μήνα και παίζει μόνο για το γόητρο. Έχει μαζέψει 13 βαθμούς και στέκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, καθώς υπερτερεί στην ισοβαθμία με την Αυστρία λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων. Παίζει φουλ επιθετικά και δεν είναι τυχαίο ότι τα επτά πιο πρόσφατα ματς του ολοκληρώθηκαν Over.

Ό προπονητής των γηπεδούχων Βίλιμπαλντ Ρούτενσταϊνερ επισήμανε: «Ήμουν λίγο νευρικός τις τελευταίες ημέρες γιατί μάλλον θα πρέπει να εξηγήσω ξανά τι ισχύει για τη λίστα αναμονής. Κάποιοι παίκτες που θα έπρεπε να ήταν μαζί μας, δεν βρίσκονται καν στη χώρα. Είναι μία λίστα που φτιάχνω εκ των προτέρων σε περίπτωση που χρειαστεί. Αν χρειάζομαι έναν παίκτη θα πρέπει να είναι εδώ και να μην έχει πάει διακοπές ή κάπου αλλού. Εστιάζω μόνο στον αγώνα και δεν σκέφτομαι το μέλλον μου αυτή τη στιγμή. Θα τα δούμε όλα μετά τον αγώνα με τα Νησιά Φερόε. Αν δεν σέβεσαι τον αντίπαλό σου μπορεί να εκπλαγείς κι εμείς δεν θέλουμε να συμβεί κάτι τέτοιο».

Αγωνιστικά Νέα: Δεν θα παίξει ο Νάτχο (Παρτιζάν) λόγω τραυματισμού. Γνωστές οι απουσίες του τερματοφύλακα Χαρούς (Χάποελ Μπερ Σεβά), των μέσων Γκλέιζερ (Μακάμπι Τελ Αβίβ) και Γκολάσα (Μακάμπι Τελ Αβίβ), όπως και του επιθετικού Κιντά (Κάνσας).

Η αποστολή του Ισραήλ:

Τερματοφύλακες: Μαρσιάνο (Φέγενορντ), Νίτζαν (Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ), Πέρετζ (Μακάμπι Τελ Αβίβ)

Αμυντικοί: Τίμπι, Ελχαμέντ, Αμπάιντ (Χάποελ Μπερ Σεβά), Ντάσα (Φίτεσε), Ντγκάνι (Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ), Μεναχέμ, Αράντ (Μακάμπι Χάιφα)

Μέσοι: Νάτχο (Παρτιζάν), Μπιτόν (Σέλτικ), Σόλομον (Σαχτάρ), Πέρετζ (Βενέτσια), Άμπου Φάνι, Χαζίζα (Μακάμπι Χάιφα), Γκάντελμαν, Άβραχαμ (Μακάμπι Νετάνια)

Επιθετικοί: Ζάχαβι (Αϊντχόβεν), Νταμπούρ (Χόφενχάιμ), Βάισμαν (Βαγιαδολίδ), Αμπάντα (Σέλτικ), Ποντγκορεάνου (Σπέτσια)



ΝΗΣΙΑ ΦΕΡΟΕ

Γνώριζε εκ των προτέρων ότι έψαχνε μία τεράστια υπέρβαση στο εκτός έδρας παιχνίδι της προηγούμενης «στροφής» με την πανίσχυρη Δανία. Παρουσιάστηκε ανταγωνιστική και το 3-1 θα μπορούσε να θεωρηθεί συμπαθητικό αποτέλεσμα. Άλλωστε έγινε η πρώτη ομάδα που σκόραρε κόντρα στους πρωτοπόρους του γκρουπ σε αυτήν την προκριματική φάση. Όσον αφορά την εξέλιξη της αναμέτρησης, έμεινε πίσω στο σκορ στο 18’ από τέρμα του Σκοβ Όλσεν. Στάθηκε συμπαθητικά και δεν ανησύχησε ιδιαίτερα μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Στην επανάληψη είδε τους γηπεδούχους να σημειώνουν και δεύτερο τέρμα με τον Λάρσεν στο 63’. Δεν το έβαλε κάτω κι έχασε μεγάλη ευκαιρία για να μειώσει στο 88’. Τα κατάφερε τελικά ένα λεπτό αργότερα με τον Κλάεμιντ Όλσεν. Οι Δανοί εκνευρίστηκαν και βγήκαν μπροστά αναζητώντας το 3-1. Το βρήκαν στις καθυστερήσεις με υπέροχη λόμπα του Μέλε.

Τα Νησιά Φερόε υπέστησαν την τρίτη συνεχόμενη ήττα τους και την έβδομη στη συγκεκριμένη προκριματική φάση. Η συγκομιδή των 4 πόντων πάντως τα φέρνει στην προτελευταία θέση του γκρουπ, καθώς προσπέρασαν τη Μολδαβία κόντρα στην οποία πανηγύρισαν και τη μοναδική τους νίκη. Αναμφίβολα δεν έχουν αρκετό ταλέντο στο εσωτερικό τους αλλά προσπαθούν να παίξουν ποδόσφαιρο. Τα δύο από τα τρία πιο πρόσφατα ματς τους ήταν Under και No Goal.

Αγωνιστικά Νέα:Εξέτισε και είναι ξανά διαθέσιμος ο μέσος Μπράντουρ Όλσεν, αντίθετα είναι τιμωρημένος ο μέσος Βάντχαμαρ (Βίκινγκουρ). Απόντες οι Χέντρικσον, Ρόλαντσον και Άρι Γιόνσον.

Η αποστολή των Νησιών Φερόε:

Τερματοφύλακες: Νίλσεν (Χαφναφιορντούρ), Γκέστσον (ΗΒ), Χέντινσον (Β36)

Αμυντικοί: Φέρε (ΚΙ), Ντάβιντσεν (Βάιλε), Νάτεσταντ (Ντάνταλκ), Ασκαμ (ΗΒ), Μορ (ΗΒ), Πέντερσεν (Β36), Βάρντουμ (ΗΒ)

Μέσοι: Χένρικσον Ολσεν (Χέλσινμποργκ), Χάνσον (Βάιλε), Βάτνχαμαρ (Βίκινγκουρ), Χάνσεν (ΗΒ), Βάντχαμαρ (Βίκινγκουρ), Γιόνσεν (ΗΒ), Μπιάρταλιντ (ΚΙ), Γιόνσεν (ΗΒ), Γιοχάνεσεν (Εγκερσουντ), Αντρέασεν (ΚΙ)

Επιθετικοί: Ολσεν (NSI), Ολσεν (Βίκινγκουρ), Εντμουντσον (Μπέβερεν), Κνούντσεν (Λίνγκμπι)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Να κλείσουν μ’ ένα θετικό αποτέλεσμα τη συγκεκριμένη προκριματική φάση θα προσπαθήσουν τόσο το Ισραήλ όσο και τα Νησιά Φερόε. Κι εδώ δεν υπάρχει το παραμικρό βαθμολογικό κίνητρο και δεν έχουν λόγο οι δύο πλευρές να παίξουν «κλειστά» και με σκοπιμότητες. Ο φαβοριτισμός των γηπεδούχων είναι σωστός μια και η διαφορά δυναμικότητας είναι αρκετά μεγάλη. Αμφιταλαντευτήκαμε μεταξύ του αμφίσκορου ή των 4-6 γκολ και προτιμήσαμε τελικά την τελευταία επιλογή σε άκρως ελκυστική απόδοση.

FACTS

  • Στους τελευταίους 6 αγώνες της ομάδας Ισραήλ, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.42 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Νησιά Φερόε έχασε στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες στη διοργάνωση Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ.
    Σημείο: 1 με απόδοση 1.22 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ισραήλ νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες στη διοργάνωση Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ.
    Σημείο: Ημ.1 με απόδοση 1.70 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Μουντιάλ: Προκριματικά Ευρώπης: 1η φάση: 6ος όμιλος
  3 Ισραήλ 10 16 5 1 4 23:21
  5 Νησιά Φερόε 10 4 1 1 8 7:23
Εμφάνιση όλων
Αναμετρήσεις Ομάδων
15/11/2021
Ισραήλ
Νησιά Φερόε
3 - 2
1/9/2021
Νησιά Φερόε
Ισραήλ
0 - 4

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο stambal1211 με το υψηλότερο yield +1.25% έπαιξε: Over
  • » Ο STAR1, με το υψηλότερο yield +13.51% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: Ημ.1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες