1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ιρλανδία - Ουαλία

11/10/2020 16:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 331
0 - 0
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1300 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Ουαλία - Ιρλανδία στις 15/11/2020

Προϊστορία

15/11/2020 ΟυαλίαΙρλανδία 1 - 0
11/10/2020 ΙρλανδίαΟυαλία 0 - 0
16/10/2018 ΙρλανδίαΟυαλία 0 - 1
6/9/2018 ΟυαλίαΙρλανδία 4 - 1
9/10/2017 ΟυαλίαΙρλανδία 0 - 1
24/3/2017 ΙρλανδίαΟυαλία 0 - 0
14/8/2013 ΟυαλίαΙρλανδία 0 - 0
8/2/2011 ΙρλανδίαΟυαλία 3 - 0

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Κυριακή, 16:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

117 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Aviva Stadium
  • Χωρητικότητα: 51700
Να αφήσουν πίσω τους τον ημιτελικό οι κουρασμένοι Ιρλανδοί

Να αφήσουν πίσω τους τον ημιτελικό οι κουρασμένοι Ιρλανδοί

Η Ιρλανδία μετά την ήττα της στα ημιτελικά του Nations League υποδέχεται την Ουαλία για την 3η αγωνιστική της νέας διοργάνωσης.

ΙΡΛΑΝΔΙΑ

Ηττήθηκε στα πέναλτι την Πέμπτη από την Σλοβακία για τα ημιτελικά του Nations League και έχασε έτσι την ευκαιρία να διεκδικήσει ένα εισιτήριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Μοιρασμένο το παιχνίδι στην κανονική διάρκεια του αγώνα, με τον Ντάφυ να σώζει πάνω σχεδόν την γραμμή την ομάδα του στο 75’, δέκα λεπτά μετά όμως ο Χιούρικεϊν έχασε μοναδική ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ και το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση. Εκεί οι Ιρλανδοί ήταν ανώτεροι, είχαν δοκάρι στο 105’ αλλά δεν μπόρεσαν να σκοράρουν και στην διαδικασία των πέναλτι Μπρόουνι και Ντόχερτι δεν έστειλαν την μπάλα στα δίχτυα, με την Σλοβακία να παίρνει την πρόκριση.

Συνεχίζει να προβληματίζει με την απόδοση της καθώς και στο νέο Nations League η εικόνα της δεν είναι καλή στις πρώτες δύο αγωνιστικές.Αρχικά έφυγε με την ισοπαλία από την έδρα της Βουλγαρίας με κεφαλιά του Ντάφυ στο 93', στη συνέχεια όμως γνώρισε την εντός έδρας ήττα από την Φινλανδία.

Ο κόουτς Κένι δεν έχει αρχίσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την θητεία του στον πάγκο της ομάδας και ψάχνει ακόμα την πρώτη του νίκη. Αντιμετωπίζει σαφές πρόβλημα στο σκοράρισμα , χαρακτηριστικό ότι οι τελευταίες 16 αναμετρήσεις της έληξαν με under.

«Το σημαντικό είναι ότι οι παίκτες τα έδωσαν όλα για την χώρα τους και συνολικά αξίζαμε τη νίκη. Το έπαθλο ήταν τεράστιο αλλά δεν μπορούμε να γυρίσουμε πίσω. Είναι σκληρός ο τρόπος που χάσαμε αλλά έτσι έχουν τα πράγματα», σχολίασε ο κόουτς Κένι.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός έμειναν σε σχέση με το φιλικό οι επιθετικοί Κόνολι (Μπράιτον), Ίνταχ (Νόριτς). Στη θέση τους οι Μαγκουάιρ (Πρέστον) και Χόργκαν (Γουίκομπ).

Update (14:45): Η Ομοσπονδία της Ιρλανδίας ανακοίνωσε πως ένας παίκτης βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και πως άλλοι τέσσερις παίκτες μπαίνουν σε καραντίνα. Τα ονόματα δεν έγιναν γνωστά.

Η αποστολή της Ιρλανδίας:

Τερματοφύλακες: Ράντολφ (Μίντλεσμπρο), Κέλεχερ (Λίβερπουλ), Τρέιβερς (Μπόρνμουθ)

Αμυντικοί: Ντάφι (Σέλτικ), Κλαρκ (Νιούκαστλ), Στίβενς (Σέφιλντ Γιουν.), Ντόχερτι (Τότεναμ), Ίγκαν (Σέφιλντ Γιουν.), Κρίστι (Νότιγχαμ Φόρεστ), Γουίλιαμς (Μπλάκμπερν)

Μέσοι: ΜακΛιν (Στόουκ), Χέντρικ (Νιουκαστλ), Μπρέιντι (Μπέρνλι), Μακ Κάρθι (Κρίσταλ Πάλας), Ο’Ντόουντα (Μπρίστολ Σίτι), Χιούρικεϊν (Άστον Βίλα), Μπράουν (Πρέστον), Μόλουμπι ( Μπράιτον), Μπρόουνι (Πρέστον ), Κιούλεν (Άντερλεχτ)

Επιθετικοί: Λονγκ (Σαουθάμπτον), ΜακΓκόλντιργκ (Σέφιλντ Γιουν.), Ρόμπινσον (Γουεστ Μπρομ), Κόνολι (Μπράιτον), Ίνταχ (Νόριτς)

ΟΥΑΛΙΑ

Με τον Ράιαν Γκιγκς στον πάγκο της η Ουαλία δείχνει να αποκτάει μία σταθερότητα και δίνει πλέον το παρών σε μεγάλες διοργανώσεις. Έτσι κατάφερε και πήρε την πρόκριση στο επόμενο Euro, τερματίζοντας δεύτερη στα προκριματικά πίσω από την Κροατία. Μάλιστα δεν λύγισε στον "τελικό" της τελευταίας αγωνιστικής όπου υποδέχτηκε την Ουγγαρία και επικράτησε με 2-0. Με απολογισμό τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες, μάζεψε 14 βαθμούς που ήταν αρκετοί να την στείλουν για δεύτερη συνεχόμενη φορά στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Έχει ξεκινήσει ιδανικά το νέο Nations League καθώς στα πρώτα παιχνίδια του Σεπτεμβρίου πανηγύρισε δύο νίκες. Αρχικά έφυγε με το διπλό από την έδρα της Φινλανδίας με σκόρερ τον Μουρ στο 80’ και στη συνέχεια κέρδισε με το ίδιο σκορ την Βουλγαρία εντός έδρας χάρη σε ένα γκολ του Γουίλιαμς στο 94’.

Την Πέμπτη ταξίδεψε στο Λονδίνο προκειμένου να αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση την Αγγλία και ηττήθηκε με 3-0. Έμεινε πίσω στο σκορ στο 26’, δεν απείλησε ιδιαίτερα και στην επανάληψη δέχθηκε άλλα δύο τέρματα.

Στόχος φυσικά η πρώτη θέση στον όμιλο της διοργάνωσης, ιδιαίτερα μετά το επιτυχημένο ξεκίνημα της. Αν καταφέρει μάλιστα και δραπετεύσει με το διπλό από την Ιρλανδία θα γίνει το νούμερο ένα φαβορί για να βρεθεί στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας.

«Θα χρειαστεί μεγάλη συγκέντρωση για να πάρουμε τους τρεις πόντους αλλά αν τα καταφέρουμε θα μπούμε σε καλή θέση στον όμιλο. Οι παίκτες θα μάθουμε από την ήττα στην Αγγλία, δεν έχουμε πολύ χρόνο αλλά πρέπει να είμαστε σωστοί», σχολίασε ο κόουτς Γκιγκς.

Αγωνιστικά Νέα: Σημαντική η απουσία του αρχηγού Μπέιλ ο οποίος δεν είναι έτοιμος και δεν ακολούθησε την αποστολή. Εκτός σε σχέσhη με το φιλικό με την Αγγλία και ο φορ Ρόμπσον-Κανού (Γούεστ Μπρομ),

Η αποστολή της Ουαλίας:

Τερματοφύλακες: Χένεσεϊ (Κρίσταλ Πάλας), Άνταμ Ντέιβις (Στόουκ), Γουόρντ (Λέστερ)

Αμυντικοί: Γκάντερ (Τσάρλτον), Γουίλιαμς (Λίβερπουλ), Μπεν Ντέιβις (Τότεναμ), Κόνορ Ρόμπερτς (Σουόνσι), Λόκιερ (Λούτον),), Μέφαμ (Μπόρνμουθ), Καμπάνγκο (Σουόνσι), Αμπαντού (Σέφιλντ Γιουνάιτεντ), Νόριγκτον-Ντέιβις (Λούτον), Ροντόν (Σουόνσι)

Μέσοι: Γουίλιαμς (Τσάρλτον), Γουίλσον (Λίβερπουλ), Ντάνιελ Τζέιμς (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Σμιθ (Μάντσεστερ Σίτι) Βολκς (Κάρντιφ), Μόρελ (Μπρίστολ Σίτι), Τζόνσον (Λίνκολν), Λεβίτ (Τσάρλτον), Ράμσεϊ (Γιουβέντους), Μόρελ (Μπρίστολ)

Επιθετικοί: Γουντμπερν (Λίβερπουλ), Μουρ (Κάρντιφ), Ματόντο (Σάλκε), Ρόμπερτς(Λιντς)

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Ιρλανδία προσπαθεί να ξεπεράσει τον αποκλεισμό της από το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενώ θα έχει και την κούραση των 120 λεπτών μαζί της. Από την άλλη η Ουαλία έχει ξεκινήσει ιδανικά την διοργάνωση και βρίσκει τον τρόπο να παίρνει τα παιχνίδια. Αμφότερες δεν βρίσκουν εύκολα τον δρόμο προς τα δίχτυα. Χαμηλό το under, σε καλύτερες τιμές το No Goal.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League B
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
4ος Όμιλος
  1 Ουαλία 6 16 5 1 0 7:1
  3 Ιρλανδία 6 3 0 3 3 1:4
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο kotas, με το υψηλότερο yield +17.00% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League B] έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες